pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Mar 8, 2007 #106 بقیه شخصیت ها هم ول معطل هستن بیشتر... حتی سم فیشر؟:biggrin1: دلت میاد؟:blushing:
jeyowich کاربر سایت Mar 8, 2007 #108 شخصیت های بازی contre force اون چهار نفر که رئیسشون کلاه قرمز داشت رو دوست دارم
triple h کاربر سایت Mar 8, 2007 #109 شخصیت خیلی زیاده که فراموش نمیشه:biggrin1: من اونایی که یادم مونده رو میگم 1 کریتوس :گاد او وار 2 مارکوس :گی ارز او وار 3 لیون :رزیدنت اویل 4 همه کرکتر های مورتال کمبت و... دیگه که یادم نمیاد
شخصیت خیلی زیاده که فراموش نمیشه:biggrin1: من اونایی که یادم مونده رو میگم 1 کریتوس :گاد او وار 2 مارکوس :گی ارز او وار 3 لیون :رزیدنت اویل 4 همه کرکتر های مورتال کمبت و... دیگه که یادم نمیاد
hesam.net کاربر سایت Mar 15, 2007 #110 در درجه اول هيچكي مثل ما نميتونه ماريو باشه دوم پرينس سوم دانته مامور 47 پنجم:......................؟ يادم رفت :biggrin1:
در درجه اول هيچكي مثل ما نميتونه ماريو باشه دوم پرينس سوم دانته مامور 47 پنجم:......................؟ يادم رفت :biggrin1:
T The Rock کاربر سایت Mar 15, 2007 #111 لوکاس در فارنهایت کریتوس تامی آنجلو کازوما سان در یاکوزا دو کلانتر ( از بازی های سگا ) و .....
S saeid_metal کاربر سایت Mar 15, 2007 #112 هیچ کسی مثل پرنس نمیشه تا حالا 20 با 1و2و3 تموم کردم ولی بازم کمه هر دفعه یه چیز جدید توش میبینم
kakero youga کاربر سایت Mar 16, 2007 #113 منم اول با سولید اسنیک شروع میکنم، بعدش: پرنس تام آنجلو کریتوس لیون ---->RE 4 کارلوس ----> RE 3 سامانوسکه مکس پین کارلا ----> فارنهایت و اونی که همیشه توی ذهنمه کاکرو یوگا توی تمام نسخه های کلاسیک!!!
منم اول با سولید اسنیک شروع میکنم، بعدش: پرنس تام آنجلو کریتوس لیون ---->RE 4 کارلوس ----> RE 3 سامانوسکه مکس پین کارلا ----> فارنهایت و اونی که همیشه توی ذهنمه کاکرو یوگا توی تمام نسخه های کلاسیک!!!
jeyowich کاربر سایت Mar 16, 2007 #114 شخصیت های منفی اکثر بازی های بزرگ . الهه منفی بودن اسلات در متال گیر الهه خشونت کوجیرو یوگا نه کاکرو یوگا تو ایران شبکه یک سوتی داده
شخصیت های منفی اکثر بازی های بزرگ . الهه منفی بودن اسلات در متال گیر الهه خشونت کوجیرو یوگا نه کاکرو یوگا تو ایران شبکه یک سوتی داده
kakero youga کاربر سایت Mar 16, 2007 #115 کوجیرو یوگا نه کاکرو یوگا تو ایران شبکه یک سوتی داده بیشتر... درسته.. من به این علت میگم کاکرو ، چون توی ایران همه به این اسم میشناسنش! حالا اگه علاقه مند بودی بگو تا اسم واقعی همه ی شخصیتهای کارتونشو بهت بگم!
کوجیرو یوگا نه کاکرو یوگا تو ایران شبکه یک سوتی داده بیشتر... درسته.. من به این علت میگم کاکرو ، چون توی ایران همه به این اسم میشناسنش! حالا اگه علاقه مند بودی بگو تا اسم واقعی همه ی شخصیتهای کارتونشو بهت بگم!
jeyowich کاربر سایت Mar 16, 2007 #116 من منظورم مطمئن باش تو نبودی. چون خودت گفته بودی تمام سری شو بازی کردی .
Agent47 کاربر سایت Mar 16, 2007 #117 :confused: :confused: اسمش :کوجیرو" بود و بعد ایران عوضش کرده بود شده بود "کاکرو" یا اشتباها "کوجیرو" رو غلط تلفظ کرده بودن شده بود "کاکرو" . نتیجه=> اسمی به نام "کاکرو" وجود داره در ژاپن؟ چقدر من بچگی هام دوسش داشتم.هرگز فراموشش نمیکنم
:confused: :confused: اسمش :کوجیرو" بود و بعد ایران عوضش کرده بود شده بود "کاکرو" یا اشتباها "کوجیرو" رو غلط تلفظ کرده بودن شده بود "کاکرو" . نتیجه=> اسمی به نام "کاکرو" وجود داره در ژاپن؟ چقدر من بچگی هام دوسش داشتم.هرگز فراموشش نمیکنم
kakero youga کاربر سایت Mar 16, 2007 #118 من منظورم مطمئن باش تو نبودی. چون خودت گفته بودی تمام سری شو بازی کردی بیشتر... بیخیال ، جدی نگیر.! اسمی به نام "کاکرو" وجود داره در ژاپن؟ بیشتر... آره .. اگه سرچ کنی میبینی
من منظورم مطمئن باش تو نبودی. چون خودت گفته بودی تمام سری شو بازی کردی بیشتر... بیخیال ، جدی نگیر.! اسمی به نام "کاکرو" وجود داره در ژاپن؟ بیشتر... آره .. اگه سرچ کنی میبینی
mahdidotcom کاربر سایت Mar 16, 2007 #120 من از Max Payne خوشم مياد ! سلام من فقط از Max Payne و زنش خوشم مياد ! البته فكر بد نكنيد به خاطر اينكه توي اون بازي زنش هم بازي ميكرد و خيلي باحال بود ! :blushing:
من از Max Payne خوشم مياد ! سلام من فقط از Max Payne و زنش خوشم مياد ! البته فكر بد نكنيد به خاطر اينكه توي اون بازي زنش هم بازي ميكرد و خيلي باحال بود ! :blushing: