ببینین بچه ها من که گفتم من هر دو تا کنسول رو دارم و کاملا بی طرف قضاوت کردم.اگر هم بخوام طرف نگه دارم که سر خودم دارم کلاه می ذارم.اخه پای هر کودوم 500 تومن پول دادم.(اگر هم باور نکنید نی تونیم براتون عکس هر سه تا کنسولمو براتون بذارم.) تو ps3 هم بازی های heavenly sword و uncharted رو تموم کردم اما آخرش به این نتیجه رسیدم که دسته 360 واقعا راحتتره و روانتر میشه باهاش بازی کرد.
این حرف شما اصلا منطقی نیست .مگه می خوایم گرافیک بازی رو بسنجیم که شما میگی من هر 2 تا کنسول رو دارم و من میگم 360 راحت تر و روانتره؟ شما یعنی می خوای با این حرفتون یه چیزی رو به اثبات برسونین ؟ یعنی الان که شما این حرفو می زنید منظورتون اینه که خوب اونی هم که می گه من با دسته ی ps3 راحت ترم بگه اه خوب پس دیگه معلوم شده که دسته ی 360 راحت تره پس منم میگم 360 راحت تره؟ این تاپیک برای اینه که هر کس نظر شخصی خودشو بگه. شاید یکی اصلا با دسته ی ps3 راحته شایدم یکی با دسته ی 360

حرفتونو کاملا قبول دارم شاید من یکم عجول بودم.در هر حال به قول خودتون هر کسی با یه چیزی حال می کنه منم با دسته 360 بیشتر از ps3 حال می کنم. اگه تو پستهای قبلی هم کسی رو ناراحت کردم عذر می خوام.![]()