کدوم دسته بهتره ؟ ( PS3 Vs. X360 )

دسته ی کدام کنسول بهتر است ؟ ( PS3 , XBOX360 )

• Playstation 3

رای‌ها: 145 37.6%
  • XBOX 360

رای‌ها: 214 55.4%
  • من دسته ی PS3 ( یا XBOX 360 ) رو تست نکردم .

رای‌ها: 27 7.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
به نظر من دسته 360 بهتره هم خوش دست تره و هم وزن بهتری داره
دسته ی ps3 بیش از حد سبکه
ولی دسته ps3 یه مزیت بزرگی داره اینه که شارژی هستش و هزینه اضافه برای خرید شارژر لازم نیست
موفق باشید و سربلند

سلام
منظور شما از دسته ps3 doul shock3 است؟
360:خوش دست تر_خوشکلتر _rumble
پلی استیشن 3: motion sensor_rumble_دکمه ها ی نرم تر
در کل ps3بهتره

من هر دو تا کنسول رو دارم.تا قبل از اینکه PS3 داشت باشم نمی تونستم نظر بدم . اما حالا می تونم با صراحت بگم که Only XBOX 360 .بعضی ها میگن اصلا شکل دسته های قبلی ps2 نیست اما کاملا اشتباهه.دقیقا همون دسته هان که با کمی زیاد بازی کردن همه انگشت های ادم به درد میوفته.تنها تغییری که داره اینه که دکمه های L2 و R2 شبیه تریگر های 360 ساخته شده که اصلا راحتی و روانی 360 رو نداره. :sick:

من که فقط ps3 دارم و دسته ps3 دستم گرفتم
خب مسلماً نظر من دسته ps3 هستش.
من که باهاش مشکلی ندارم به هیچ وجه.
دسته ps3 بیسته .:love:

اینجا هرکی 360 داره میگه 360
هرکی PS میگه PS!!!!

منم میگم 360

اما خدایی دسته 360 اصول دسته گیم رو که Sony درست کرده بود بهم ریخت و واقعا
دسته جالبتر و راحت تری ساخت
مطمعنا اونایی که میگن نه یا تست نکردن یا کم کار کردن

ببینین بچه ها من که گفتم من هر دو تا کنسول رو دارم و کاملا بی طرف قضاوت کردم.اگر هم بخوام طرف نگه دارم که سر خودم دارم کلاه می ذارم.اخه پای هر کودوم 500 تومن پول دادم.(اگر هم باور نکنید نی تونیم براتون عکس هر سه تا کنسولمو براتون بذارم.) تو ps3 هم بازی های heavenly sword و uncharted رو تموم کردم اما آخرش به این نتیجه رسیدم که دسته 360 واقعا راحتتره و روانتر میشه باهاش بازی کرد.

ببینین بچه ها من که گفتم من هر دو تا کنسول رو دارم و کاملا بی طرف قضاوت کردم.اگر هم بخوام طرف نگه دارم که سر خودم دارم کلاه می ذارم.اخه پای هر کودوم 500 تومن پول دادم.(اگر هم باور نکنید نی تونیم براتون عکس هر سه تا کنسولمو براتون بذارم.) تو ps3 هم بازی های heavenly sword و uncharted رو تموم کردم اما آخرش به این نتیجه رسیدم که دسته 360 واقعا راحتتره و روانتر میشه باهاش بازی کرد.

این حرف شما اصلا منطقی نیست .مگه می خوایم گرافیک بازی رو بسنجیم که شما میگی من هر 2 تا کنسول رو دارم و من میگم 360 راحت تر و روانتره؟ شما یعنی می خوای با این حرفتون یه چیزی رو به اثبات برسونین ؟ یعنی الان که شما این حرفو می زنید منظورتون اینه که خوب اونی هم که می گه من با دسته ی ps3 راحت ترم بگه اه خوب پس دیگه معلوم شده که دسته ی 360 راحت تره پس منم میگم 360 راحت تره؟ این تاپیک برای اینه که هر کس نظر شخصی خودشو بگه. شاید یکی اصلا با دسته ی ps3 راحته شایدم یکی با دسته ی 360

این حرف شما اصلا منطقی نیست .مگه می خوایم گرافیک بازی رو بسنجیم که شما میگی من هر 2 تا کنسول رو دارم و من میگم 360 راحت تر و روانتره؟ شما یعنی می خوای با این حرفتون یه چیزی رو به اثبات برسونین ؟ یعنی الان که شما این حرفو می زنید منظورتون اینه که خوب اونی هم که می گه من با دسته ی ps3 راحت ترم بگه اه خوب پس دیگه معلوم شده که دسته ی 360 راحت تره پس منم میگم 360 راحت تره؟ این تاپیک برای اینه که هر کس نظر شخصی خودشو بگه. شاید یکی اصلا با دسته ی ps3 راحته شایدم یکی با دسته ی 360

حرفتونو کاملا قبول دارم شاید من یکم عجول بودم.در هر حال به قول خودتون هر کسی با یه چیزی حال می کنه منم با دسته 360 بیشتر از ps3 حال می کنم. اگه تو پستهای قبلی هم کسی رو ناراحت کردم عذر می خوام. ;)

مزایای کنترلر 360 :

+ تریگر های خوش دست با قابلیت فنری عالی
+ آنالوگ ها طوری گذاشته شدن تا دست درد نگیریم
+ دکمه های A/B/X/Y کپل و تپلی و خوش دستن
+ آنالوگ های فرو رفته و لاسیتیکی که شصتت خیلی راحت توش جا میگیره
+ طراحی آرگونومیک که تلپسی!:biggrin1: میافته تو دستت و تمام فضای دستت رو پر میکنه

معایب کنترلر 360 :

- POV (جهت نما)ی بد و شل و ول که بالا رو میزنی پایین کار می کنه!:biggrin1:

مزایای کنترلر PS3 :

+ جهت نمای عالی
+ شارژ با USB

معایب کنترلر PS3 :

- بد دست !
- سبک در مدل SIXAXIS
- آنالوگ های چسبیده به هم مسخره
- آنالوگ های قلمبهی دل نچسب!!
- طراحی قدیمی هندسی ماله 10 سال پیش!!
- تریگر های آشغال
- موشن سنسور آبکی!!:biggrin1:

نتیجه گیری : 360 تو دسته هم باید بترکونه:biggrin1:

حرفتونو کاملا قبول دارم شاید من یکم عجول بودم.در هر حال به قول خودتون هر کسی با یه چیزی حال می کنه منم با دسته 360 بیشتر از ps3 حال می کنم. اگه تو پستهای قبلی هم کسی رو ناراحت کردم عذر می خوام. ;)

من اینا رو نگفتم که برای کسی ناراحتی درست کنما :laughing:

به نظر من دسته 360 مخصوص بازیهای اکشن و Racing هستش ولی دسته ps3 مخصوص فوتبال هستش
با تشکر کسی لینک دانلود برنامه Ps3 controller برای pc رو نداره:confused:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or