نه خداييش x360 خيلي بيش از حد بزرگ بعدشم من نظزرمو دادم فن بوي بازي هم در نياوردم:confused:فن بوی بازی ممنوع.
شما ها خیلی دلتون خوشه ها...
نه خداييش x360 خيلي بيش از حد بزرگ بعدشم من نظزرمو دادم فن بوي بازي هم در نياوردم:confused:فن بوی بازی ممنوع.
شما ها خیلی دلتون خوشه ها...
شما كه 360 امتحان نكردي چرا ميگي اون بهتره؟!:biggrin1:به نظر من PS3 بهتره.البته صد در صد معایبی هر دو دارند اما در کل من با دسته PS3 راحت ترم.
آره بابا اين دسته هاي 360 مثل گوشكوبه دسته نيست مه:laughing: راستي***ما هیچ چیزی را فدای کیفیت نمیکنیم***
انقدر تابلو فن بازي كردي كارت زرد گرفتي اونبخت بازم ميگي من فن بازي نكردم نظرتم ميخواي بگي خوب بگو نه اينكه بگي دسته 360 مثله گوشكوبهنه خداييش x360 خيلي بيش از حد بزرگ بعدشم من نظزرمو دادم فن بوي بازي هم در نياوردم:confused:
بياين اي كارا رو تعطيل كنيم هركي نظر ميده نظرش محترمه ديگه نيايم نقل قولش كنيم من خودم دسته 360 رو بيشتر دوست دارم چون برام خوشدست تره-سنگين تره و بخاطر همين راهت تر تو دست چفت ميشه و دكمه هاي lt-rt بهتره از ps3-وFPS باهاش حال ميده براي همين من دسته 360 رو بيشتر دوست دارمشما كه 360 امتحان نكردي چرا ميگي اون بهتره؟!:biggrin1:
گوشکوب یعنی چی آقا؟آره بابا اين دسته هاي 360 مثل گوشكوبه دسته نيست مه:laughing: راستي***ما هیچ چیزی را فدای کیفیت نمیکنیم***
اولا به شما حال نميده عموميش نكن عزيز من دوما دسته هاي X360 قبول دارم قشنگه ولي با كسي كه از اول زندگيش داشته با SONY (PS) بازي مي كرده حال نميده.[من هم با دسته ی ps3 بازی کردم هم با دسته ی 360 ولی به نظرم دسته ی 360 یه چیز دیگست بیشتر به خاطر وزنش و همینطور طراحیش که دست واقعآ دورش چفت میشه و ادم کنترل بسیار بهتری رو بازی داره.ولی دسته ی ps3 خیلی سبکه انگار هیچی تو دستت نیست اصلآ حال نمیده
گفتم نقل قول كردن تعطيل هركي نظر خودشو بگه و تمام براي چي نقل قول ميكنياگر اينجور باشه من هم با ps بزرگ شدم و الان هم هر جفتشو دارم ولي با دسته 360 خيلي بيشتر حال ميكنماولا به شما حال نميده عموميش نكن عزيز من دوما دسته هاي X360 قبول دارم قشنگه ولي با كسي كه از اول زندگيش داشته با SONY (PS) بازي مي كرده سخته.ANTI FANBOY
شما یه دور پست های خودت رو بخون ببین چیا نوشتی.نه خداييش x360 خيلي بيش از حد بزرگ بعدشم من نظزرمو دادم فن بوي بازي هم در نياوردم:confused:
من با دسته ي 360 كار كردم دوست عزيزشما یه دور پست های خودت رو بخون ببین چیا نوشتی.
یه بار هم گفتم بیاید همون دسته ای که دوست دارید رو معرفی کنید بعد هم دلیل انتخابتون رو بگید.
شما می تونی بگی دسته PS3 به فلان دلایل و یه دلیل دیگه این که مثلا با دسته XBox 360 کار نکردم.دیگه چیزی ننویسید که دعوا درست بشه.
بخواید اینطوری پیش برید تاپیک رو قفل می کنن بعدش هم خیلی از کاربرهایی که اینجا نظر ندادن و قصد نظر دادن توی این تاپیک رو دارن محروم میشن از این امر.
من با دسته ي 360 كار كردم دوست عزيز
من با دسته ي 360 كار كردم دوست عزيز
منظور اقا پدرام اينه كه نظرتون رو بگيد با دليل و تمام ديگه كشش نديد- نظر خودتون رو تحميل نكنيد-فن بازي نكنيد تا تاپيك قفل نشه همينبفرما درست نخوندی پست من رو.گفتم مثلا.من نگفتم اصلا کار نکردی.گفتم مثلا.کل مسئله رو هم با شما نیستم.کلی می گم به کاربرهایی که میان اینجا جنگ و دعوا راه میندازن.