کدوم دسته بهتره ؟ ( PS3 Vs. X360 )

دسته ی کدام کنسول بهتر است ؟ ( PS3 , XBOX360 )

• Playstation 3

رای‌ها: 145 37.6%
  • XBOX 360

رای‌ها: 214 55.4%
  • من دسته ی PS3 ( یا XBOX 360 ) رو تست نکردم .

رای‌ها: 27 7.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من هر دو رو دارم و نظرم اینه که دسته 360 بهتره :
دسته 360 خیلی خیلی تو دست راحت تره .
از لحاظ شارژ هم که که 35 - 40 ساعت شارژ میده . ( PS3 فقط 11 ساعت شارژ میده )
ولی واقعا سنگینتره ( ولی خیلی اذیت نمی کنه )
دسته PS3 فقط sixaxis ش برتریشه ( خداییش کم چیزی نیست )

بازم شما !
دوست عزیز فکر کنم شما قبلا در همین تاپیک هزار بار نظرتو گفتی خواهشا بسه دیگه
ضمنا دفعه قبل هم همینکارارو کردی بن شدی ایندفعه بیشتر مواظب حرف زدنت باش;)
دوست من شما خواهشا دخالت نکن سایتم صاحاب داره.
اون دفعه هم که بن شدم به دلیل نظری بود که دادم و یاد گرفتم به بازی که 10 گرفته و ماله ps3 هست انتقاد نکنم چون فن زیاد داره اخرشم خودم محکوم میشم که فنم...
برای باره هزارم من هردو کنسولو دارم و هیچ هیچ هیچ فرقی برام نداره.

اون دفعه هم که بن شدم به دلیل نظری بود که دادم و یاد گرفتم به بازی که 10 گرفته و ماله ps3 هست انتقاد نکنم چون فن زیاد داره اخرشم خودم محکوم میشم که فنم...

دد اگه صاحب داشت که وضعمون این نبود که همه به پست های همدیگه گیر بدن.تا حالا شده یه مدیر بیاد به فلان یوزر: شما چرا به این یوزر ایراد گرفتی اینجا مدیر داره و شما فقط یه یوزری.
در ضمن من در جریان کل کل شما ها نبودم فکر نکین من طرف داری از کسی کردم.با هم خوف باشین:love::love:

به نظر من دسته ی 360 خیلی خوش دسته .تنها بدیش هم از نظر من تو بازی فوتباله که من همیشه عادت داشتم با D-pad بازی کنم اما الان تو 360 باید با آنالوگ بازی کنم(البته دیگه عادت کردم)
در ضمن دسته های جدید 360 که با بازی PES 2009 معرفی شد توش مشکل عرق کردن دست حل شده و d-pad هم 8 جهته شده!!!!:biggrin1:
تو ps3 هم باید با آنالوگ ها فوتبال بازی کنی (مگه با ps3 فیفا 08 بازی نکردی ؟) تازه خیلی
بد تره فکرشو بکن وقتی 2 تا آنالوگ اون پایینن نمیشه دست کار کرد و دریبل زد :-"
فکر کنم قبلا هم 8 جهته بود :-" پایین-بالا-چپ-راست و فرعی ها که میشن 8 تا:biggrin1:

دسته ps3 شارژش خیلی خیلی بیشتر از 360 هست.من وقتی 360 شارز کامل میکردم بازی میکردم فرداش خالی بود ولی الان ps3 شارژ که میکنم قشنگ تا یه هفته جواب میده.سبکی دسته ps3 خودش یه مزیته.جنس مال ps3 بهتره هرکی با 360 بازی کنه دستاش اینقدر عرق میکنه که آخرش یه آسیب پوستی میبینه
دسته 360 فقط یه چیز خوب داره اونم اینه که تو دست راحت میشینه همین و تمام
در ضمن شوک ارز همون اول واسه سونی بوده و هست درسته تو دسته های ps3 از اول نبوده ولی به هر حال از دسته ps1 تا ps2 و الانم ps3 شوک تو دستای سونی بوده و sixaxis از همون اول تو دسته ps3 بوده.
مایکروسافت همش بلده تقلید کنه.در ضمن دسته ps3 پلاستیک کربن هست

دسته ps3 شارژش خیلی خیلی بیشتر از 360 هست.من وقتی 360 شارز کامل میکردم بازی میکردم فرداش خالی بود ولی الان ps3 شارژ که میکنم قشنگ تا یه هفته جواب میده.

اقا یه چیزی بگو بگنجه!;) دیگه شارژ دسته ی 360 این طوری نیست یا باطریت بدرد نخور بوده!

دسته ps3 شارژش خیلی خیلی بیشتر از 360 هست.من وقتی 360 شارز کامل میکردم بازی میکردم فرداش خالی بود ولی الان ps3 شارژ که میکنم قشنگ تا یه هفته جواب میده.سبکی دسته ps3 خودش یه مزیته.جنس مال ps3 بهتره هرکی با 360 بازی کنه دستاش اینقدر عرق میکنه که آخرش یه آسیب پوستی میبینه
در ضمن شوک ارز همون اول واسه سونی بوده و هست درسته تو دسته های ps3 از اول نبوده ولی به هر حال از دسته ps1 تا ps2 و الانم ps3 شوک تو دستای سونی بوده و sixaxis از همون اول تو دسته ps3 بوده.

شما با ps3 یه هفته کار میکنید ؟ پس همین جا لو دادی شارژ ps3 کم تر میمونه واسه 360
اگه باتری شارژی خوب و با کیفیت (نه ازین معمولیا و پلاستیکیا :laughing: ) بذارین خیلی
بیشتر از اینا دووم داره باتری فابریک که هیچ ...
من با باتریای camelion همیشه بیش از 2 هفته شارژ میگیرم هر روز هم حدود 6 ساعت
یا بیشتر بازی میکنم همیشه هم با ویبره ...
ولی باتری پاناسونیک معمولی چند روز بیشتر دووم نداشت واقعا باتری معمولیا نمیصرفن:mad:
شما برید به پلاستیک کربن بودن دسته بنازید :laughing: عجب مزیت بزرگی :cool:

دسته xbox 360 :love:
چون هم خوش دسته همشارژش بيشتره:)
دسته ps3 هم بد نيست ولي 360 بهتره در مورد جنس دسته هم بايد بگم من كلا دستم
عرق نميكنه:cheesygri:cool:

مایکروسافت همش بلده تقلید کنه.
اين تيكه كه درباره شارژ گفتي خيلي خنده دار بود :laughing:من نميدونم شما كدوم كنسول رو داري ولي شارژ هيچكدوم تو اين زماني كه گفتي تموم نميشن نه ps3 نه xbox 360
سبكي يا سنگيني هيچكدوم مزيت نيست چون هركس يك جور دوست داره به نظر من دسته ps3 مال دختراس چون خيلي سبكه و حس دسته نميده:-"
دست من انقدر كه شما گفتي عرق نميكنه فقط يه زره بيشتر از دسته ps3 عرق ميكنه حالا من نميدونم شما تا حالا دسته 360 دستت گرفتي يا نه اگر دستت گفتي چجوري دست گرفتي كه دستت در حد مريضي پوستي عرق كرده:confused:اسم اين تقليد نيست الگو برداري از هر دسته اي يك الگو گرفته(از يكي بيشتر از يكي كمتر) و يك دسته خوب درست كرده(نظر شخصي)

حتی اگه شارژ دسته پلی 3 طوری باشه که 5ساعت هم شارژنگه داره از نظر اقتصادی از 360بهتره اینو که قبول دارید(پول باطری)
در ضمن کی گفته دسته سبک مال دختراس ؟
اتفاقا به نظر من دسته باید سبک باشه تا ادم بعد از چند دقیقه بازی به دسته فکر نکنه و اصلا فک کنه تو دستش نیست
در مورد عرق هم من اصلا دستم عرق نمیکنه ولی تو هچیکدوم از دسته ها دستم عرق نکرد
چیز دیگه ای که باید بگم بنظر من بدترین چیز تو دسته 360 D-PADاش هست چون حتی نمیشه باهاش تو داشبورد گشت.

دسته XBox 360 هم همون سنگینیش برای خیلی ها مزیته و موقع بازی کردن خیلی ها ممکنه باهاش حال کنن.
دسته PS3 هم سبکیش مزیته...
قرار نیست چون یکیش سنگینه یکیش سبکه از هر کدومش یه ایراد بیخود بگیریم که.
من PS3 ندارم.اما باهاش بازی کردم.هیچ مشکلی نداشته از نظر من شاید فقط سبکیش به خاطر این که خیلی با دسته 360 بازی کردم یک مقدار اذیتم کرد که مطمئنا بعد از یه مدت میشه عادت کرد به کار با دسته.هر 2 دسته خوبن.هیچ ایرادی هم ندارن.

این بحث هایی که میاید میگید این بهتره و اون بدتره و یه دسته رو خدا می کنید و اون یکی رو بدرد نخور حساب می کنید تمام کنید فکر کنم بهتر باشه.
فقط اگر یه دسته رو قبول دارید همون رو ذکر کنید با دلیل برای این انتخابتون.فکر می کنم قشنگ تر باشه.

حتی اگه شارژ دسته پلی 3 طوری باشه که 5ساعت هم شارژنگه داره از نظر اقتصادی از 360بهتره اینو که قبول دارید(پول باطری)
اتفاقا به نظر من دسته باید سبک باشه تا ادم بعد از چند دقیقه بازی به دسته فکر نکنه و اصلا فک کنه تو دستش نیست
چیز دیگه ای که باید بگم بنظر من بدترین چیز تو دسته 360 D-PADاش هست چون حتی نمیشه باهاش تو داشبورد گشت.

با یه Play & Charge Kit اونم مشکل اقتصادیش حل میشه یا با همین باطری قلمی های شارژی.

بخدا این فن بوی بازی ها آخر و عاقبت نداره ها :دی
چی گیرتون میاد به این 2 تا دسته بدبخت گیر میدید...

آخرین ویرایش:
اقا مهرداد گفتن به نظر من دسته سبك براي دختراست موضوع را عموميش نكنيد

شايد اره شايد نه:confused:
اين نظر منه گفتم كه هركي يك چيز دوست داره سبكي و سنگيني دسته مزيت نيست هركس يك چيز دوست داره من دسته سنگين دوست دارم تو دسته سبك
عرق اصلا مسئله مهمي نيست توي دسته يك امر طبيعيه حالا دست تو عرق نميكنه دست من يكم عرق ميكنه
منم قبول دارم D-pad 360 خوب نيست ولي من دسته 360 با همونD-pad بدش بيشتر دوست دارم با دسته ps3 حال نميكنم از شك دسته 360 هم بيشتر از sixaxis پلي3 دوست دارم

دسته ps3بهتره نه نیاز به تعویض باتری داره نه وزن زیادی داره

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or