کدوم دسته بهتره ؟ ( PS3 Vs. X360 )

دسته ی کدام کنسول بهتر است ؟ ( PS3 , XBOX360 )

• Playstation 3

رای‌ها: 145 37.6%
  • XBOX 360

رای‌ها: 214 55.4%
  • من دسته ی PS3 ( یا XBOX 360 ) رو تست نکردم .

رای‌ها: 27 7.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
جنگ رو ...... دارها درست مي كنن نه من......... خوب اگه بگه دسته ي 360 خوبه جنگ درست نمي شه:laughing: (اصلا اين چنين تايپك هاي {مقايسه} باعث خونو خون ريزي مي شه:laughing::cheesygri:biggrin1:
حرف اول شما كه اشتباهه
حرف دوم شما هم حرفه درستي نيست
شما اومدي نوشتي
آره بابا اين دسته هاي 360 مثل گوشكوبه دسته نيست مه:laughing: راستي***ما هیچ چیزی را فدای کیفیت نمیکنیم***

اين كار اسمش توحينه به 360 داران و جناب عالي كه PS3 FAN هستي اين دعوا رو راه انداختي و با اين حرفت 100درصد 360 داران ميان و اعتراض ميكنن و...
حرف دومت هم اگر پست هاي فن بوي بازي كه باعث دعوا ميشه توي تاپيك گفته نشه دعوا هم نميشه و تاپيك باعث خون و خونريزي نميشه
فهميدي؟
ديگه هم اين بحس رو تعطيل كنيد چون تاپيك به حاشيه كشيده نشه(فعلا كه كشيده شده)

مهراد جان شما دیگه ادامه نده...
بذارید هر چقدر دلشون می خواد بنویسن تا خسته بشن.
مدیران خودشون می فهمن کی برخورد کنن.

خب بچه ها من تنا سه شنبه یه xbox 360 elite pal میاد دستم ببینم این دسته که میگن چه جوریه.البته من 5 روز باهاش بازی کردم خوب نبود شاید مال این بوده کا عادت نداشتم.نه؟

خب بچه ها من تنا سه شنبه یه xbox 360 elite pal میاد دستم ببینم این دسته که میگن چه جوریه.البته من 5 روز باهاش بازی کردم خوب نبود شاید مال این بوده کا عادت نداشتم.نه؟

بله همه روز اول سخت بود براشون که با اون دسته کار کنن.اما مطمئنا عادت می کنی...نمونش خود من :دی

دقیقا همینه.اولش برات یه کم سخته ولی بعد از یه هفته که عادت کردی هیچ دسته ای برات مثل دسته 360 نمیشه:love:

تو تاپیکای قبلی نظر جالبی از Perspective دیدم که دیدم نسبت به دسته ی 360 عوض شد :confused:
به قول ایشون اگر دسته 360 از دسته PS3 هم بهتر باشه جلوی psp که یه جورایی دسته برا PS3 حساب میشه کم میاره.
فکرشو کنید که در آینده همون ایده های مموری کارت Dreamcast رو PSP اجرا بشه:eek:

مهراد جان شما دیگه ادامه نده...
بذارید هر چقدر دلشون می خواد بنویسن تا خسته بشن.
مدیران خودشون می فهمن کی برخورد کنن.
اخه بعضيا يه چيزايي ميگن ادم نميدونه بخنده يا...
چشم چون شما ميگي
راستي اقا پدرام نفرموديد نظرتون چيه:confused:
خب بچه ها من تنا سه شنبه یه xbox 360 elite pal میاد دستم ببینم این دسته که میگن چه جوریه.البته من 5 روز باهاش بازی کردم خوب نبود شاید مال این بوده کا عادت نداشتم.نه؟ .
درسته اولش سخته ولي بعدش حال ميكني:love:

خب یچه ها به نظرتون چه بازی با دسته 360 پدر آدمو در میاره؟

اخه بعضيا يه چيزايي ميگن ادم نميدونه بخنده يا...
چشم چون شما ميگي
راستي اقا پدرام نفرموديد نظرتون چيه:confused:

درسته اولش سخته ولي بعدش حال ميكني:love:

من نظرم رو در مورد دسته ها توی صفحات قبل دادم.

به نظر من دسته 360 از دسته ی Dreamcast الگو برداری نشده کی می گه که ماکروسافت از دسته ی dreamcast الگو گرفته بلکه این کار ماکرو سافت کپی برداری حساب میشه....
ولی خداییش از نظر کارایی خیلی بهتر از دسته های دیگست و بعد از دسته ی PS3 در مقام دوم
قرار میگیره..
با این حساب ویبرش از دسته ی PS3 خیلی قوی تره به طوری که آدمو وادار میکنه بسرعت وارد
Option بازی بشه و گزینه ی Vibration رو Off کنه...
با تمام این تعاریف بازی کردن با دسته ی 360 خیلی می چسبه چون عرق کردن دست هنگام بازی این چسبندگی رو ایجاد می کنه ولی نگران نباشید چون ماکروسافت قبلا فکر اینجاشو
کرده چون دسته هر از گاهی به طور خودکار اتصالشو از کنسول قطع میکنه وشما فرصت فوت کردن پیدا میکنید اگر هم اینکار میسر نشد میتونید از لحظات طولانی مدت Now Loding ها که به وفور روی این سیستم مشاهده میشه استفاده کنید....
از نظر شارژ باطری هم خوب شارژ نگه میداره ولی بدی اون اینه که باید متوسل به باطری های
شارژی گرون قیمت 4500ma ازنوع رقیب یعنی مارک SONY شد....
دسته ی 360 روی هیچ بازی پدر دستو در نمیاره لطفا تو زدن تاپیک دقت کنید .این دسته نیست که پدر دست رو در میاره این تو هستی که به علت عملکرد بد دسته با مشت میکوبی روش پدرشو در میاری ...نامرد بی انصاف

آخرین ویرایش:
به نظر من دسته 360 از دسته ی Dreamcast الگو برداری نشده کی می گه که ماکروسافت از دسته ی dreamcast الگو گرفته بلکه این کار ماکرو سافت کپی برداری حساب میشه....
خودت فهمیدی چی گفتی ؟
این رو هم که از دسته ی Dreamcast کپی کرده رو هر کی چشم داشته باشه میتونه تشخیص بده !

ا تمام این تعاریف بازی کردن با دسته ی 360 خیلی می چسبه چون عرق کردن دست هنگام بازی این چسبندگی رو ایجاد می کنه ولی نگران نباشید چون ماکروسافت قبلا فکر اینجاشو
کرده چون دسته هر از گاهی به طور خودکار اتصالشو از کنسول قطع میکنه وشما فرصت فوت کردن پیدا میکنید اگر هم اینکار میسر نشد میتونید از لحظات طولانی مدت Now Loding ها که به وفور روی این سیستم مشاهده میشه استفاده کنید....
باتريت ضعيفه عوضش كن درست ميشه!!!:laughing::laughing::laughing:
---------------
يه عالمه پست توي اين تاپيك دادي از يكيش توش هيچ چيز جديدي نداره و همش داري از چرنديات ميگي!:laughing:
طرز فكرتو عوض كن و گرنه بالاخره يه جاييت توي زندگيت لطمه ميبيني!:laughing:

ولی خداییش از نظر کارایی خیلی بهتر از دسته های دیگست و بعد از دسته ی PS3 در مقام دوم
قرار میگیره..
با این حساب ویبرش از دسته ی PS3 خیلی قوی تره به طوری که آدمو وادار میکنه بسرعت وارد
Option بازی بشه و گزینه ی Vibration رو Off کنه...
با تمام این تعاریف بازی کردن با دسته ی 360 خیلی می چسبه چون عرق کردن دست هنگام بازی این چسبندگی رو ایجاد می کنه ولی نگران نباشید چون ماکروسافت قبلا فکر اینجاشو
از نظر شارژ باطری هم خوب شارژ نگه میداره ولی بدی اون اینه که باید متوسل به باطری های
شارژی گرون قیمت 4500ma ازنوع رقیب یعنی مارک SONY شد....
دسته ی 360 روی هیچ بازی پدر دستو در نمیاره لطفا تو زدن تاپیک دقت کنید .این دسته نیست که پدر دست رو در میاره این تو هستی که به علت عملکرد بد دسته با مشت میکوبی روش پدرشو در میاری ...نامرد بی انصاف
لازم نبود این همه اراجیف به هم ببافی تا ملت بفهمن که شما حتی یک دقیقه هم دسته X360 رو دستت نگرفتی.
یک جمله می نوشتی من تا حالا با دسته 360 کار نکردم ولی با دسته ps3 حال می کنم و به نظرم بهتره.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or