کدهای خطا در XBox 360 و دلایل بروز آن ها

• Thread starter Thread starter Console
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دستگاه من خطای e79 ميده...بدون هارد هم روشن کردم بازم همون خطارو ميده...يه چراغ قرمز چشک زن پايينی سمته راست ( دستگاه در حالت افقی )

این خطا از gpu است
احتمالا اهل شمال یا جنوب که نیستید

بدون کمترین هزینه حل میشود

کسی میدنه E73 چیه:biggrin1::cool:
البته اینو بگم که اصلا به شبکه وصل نمیشه نگید پورت شبکه:-"
اتفاقا دستگاه منم همین 2 هفته ی پیش دچار این مشکل(E73) شد و دادم NextGen دستگاه رو درست کرد.
طی جستجوهایی که تو اینترنت کردم نهایتا تو یک سایت نسبتا معتبر و قابل اطمینان دیدم نوشته این مشکل مربوط به اتصال لحیم سرد بر روی South Bridge یا زیر پورت Ethernet و یا مسیری که راهی GPU میشه است. روش درست کردنش هم X-Clampــه South Bridgeـه.
البته این نتیجه جستجوهای من بود و تضمینی بر 100٪ درست بودن این مطالب نیست.

اتفاقا دستگاه منم همین 2 هفته ی پیش دچار این مشکل(E73) شد و دادم NextGen دستگاه رو درست کرد.
طی جستجوهایی که تو اینترنت کردم نهایتا تو یک سایت نسبتا معتبر و قابل اطمینان دیدم نوشته این مشکل مربوط به اتصال لحیم سرد بر روی South Bridge یا زیر پورت Ethernet و یا مسیری که راهی GPU میشه است. روش درست کردنش هم X-Clampــه South Bridgeـه.
البته این نتیجه جستجوهای من بود و تضمینی بر 100٪ درست بودن این مطالب نیست.
خوب حالا درست میشه یا نه
یکی میگفت چون زیاد کنسول رو روشن و خاموش میکنم اینجوری شده
اما به کابل هیچ ریطی نداره تست کردم
همون gpu محتمل تره راستی نکست چقدر گرفت:confused:

دوستان 360 من بعضی وقتا که روشنش میکنم یه ارور میده بانوشته های طولانی که زیرش نوشتهE74
مشکلش چیه؟؟؟:((

به صفحه اول مراجعه می کردی پیدا میشد جوابت :

E74 : شانس زیادی وجود دارد که مشکل با Chip (اندازه گیر) سمت تراشه ANA یا HANA نزدیک به محل اتصال کابل AV باشد.همچنین می تواند مشکل از خطای کابل AV باشد،بنابراین ابتدا کنترل کنید.در بعضی حالات مشکل از GPU می باشد که می تواند با X-Clamp قابل تعمیر باشد ( به خطای 0102 مراجعه کنید )

0102 خطا در " Digital Backbone " ( یعنی CPU/GPU/RAM ) که معمولا بوسیله محل اتصال لحیم سرد بین GPU و مادربورد است،نمایش داده می شود.
دو تئوری برای حفظ این موضوع وجود دارد که با X-Clamp که تراشه ها را نگه می دارد،می باشد و دیگری مربوط می شود به گرمای مجدد تراشه ها.در صورتی که کنسول شما گارانتی دارد این مورد را پیگیری نکنید.

E74 : شانس زیادی وجود دارد که مشکل با Chip (اندازه گیر) سمت تراشه ANA یا HANA نزدیک به محل اتصال کابل AV باشد.همچنین می تواند مشکل از خطای کابل AV باشد،بنابراین ابتدا کنترل کنید.در بعضی حالات مشکل از GPU می باشد که می تواند با X-Clamp قابل تعمیر باشد ( به خطای 0102 مراجعه کنید )
ممنون پدرام جان

من الان مغزم چند وقتیه مشغوله چیزی نفهمیدم
فقط میخوام بدونم انشاا... که مشکل جدی ای نیست که؟؟؟

ممنون پدرام جان

باید یه کابل تصویر دیگه تست کنی.اگر درست بشه که از کابل بوده.اگر نه باید ببریش جایی مثل NextGen. ;)

ممنون پدرام جان

به نظر من از همون اول بده یه جای مطمن ( البته اگه کابل تصویر دیبگه داری تست کن اگه نه که بده بیرون )
به خاطر این می گم بده بیرون چون اگه اولین بارت باشه که 360 باز می کنی ممکنه به دستگاه صدمه بخوره و 1000 تا بدبختی دیگه
راحت یه کم کیسه رو شل کن و خودت رو راحت کن

به نظر من از همون اول بده یه جای مطمن ( البته اگه کابل تصویر دیبگه داری تست کن اگه نه که بده بیرون )
به خاطر این می گم بده بیرون چون اگه اولین بارت باشه که 360 باز می کنی ممکنه به دستگاه صدمه بخوره و 1000 تا بدبختی دیگه
راحت یه کم کیسه رو شل کن و خودت رو راحت کن

نه داداش من قبل از این یه 360 استاد (سبک شدم) شدم:(:(
بدبختی کابل تصویر دیگه ندارم:((:((
دفعه ی اولم نی که 360 رو باز میکنم:p
این ارور رو بعضی وقتا میده و با یه بار خاموش روشن حل میشه فقط میخواستم بدونم ضرر برا 360 که نداره؟؟؟:confused:

FULLGAME

این یکی از بدترین نوع ERROR هاست و احتمال زیاد به GPU برمیگرده.اگر نمیخوای دائمی بشه سریع کولینگ رو انجام بده وگر نه اگر مشکل پیدا کرد احتمال درست شدنش خیلی کمه.

FULLGAME

این یکی از بدترین نوع ERROR هاست و احتمال زیاد به GPU برمیگرده.اگر نمیخوای دائمی بشه سریع کولینگ رو انجام بده وگر نه اگر مشکل پیدا کرد احتمال درست شدنش خیلی کمه.

ایت از این شوخی ها با من نکنا:cheesygri:cheesygri:cheesygri
حالا جدی ببینم چه ربطی به کولینگ داره؟؟؟؟
اخه وقتی که 360 گرم هست که این ارورو نمیده!!فقط بعضی وقتا که روشن میکنم این ارورو میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or