0000 چه کدی ؟ من میخام کد ارور 3 چراغ بگیرم هر چار بار 4 چراغ میده کخ میشه 0000 این چیه؟
توجه نکردم !چطور مگه؟
سلام
امروز کنسولم را بعد از چند روز روشن کردم. آخرین بار هم زیاد باهاش بازی نکرده بودم. به محض روشن شدن یه کم رنگ ها قاطی شد. خاموش و روشن کردم و E 74 داد.
الان وقتی کابل AV را در بیارم و بعد روشن کنم هیچ اتفاقی نمیفته و چراغ قرمز روشن نمیشه. اما کابل را که میزنم چراغ قرمزش روشن میشه و E 74 ظاهر میشه. آیا ایراد از کابله؟
قبلا از کابل AV استفاده می کردم. الان با یه HDMI نو وصلش کردم ولی باز هم چراغ قرمز روشن شد. چطور میشه دقیق فهمید که مشکل از GPUـه یا اون آیسی؟ای سی ana دستگاه مشکل پیدا کردهb-)
سلام
امروز کنسولم را بعد از چند روز روشن کردم. آخرین بار هم زیاد باهاش بازی نکرده بودم. به محض روشن شدن یه کم رنگ ها قاطی شد. خاموش و روشن کردم و E 74 داد.
الان وقتی کابل AV را در بیارم و بعد روشن کنم هیچ اتفاقی نمیفته و چراغ قرمز روشن نمیشه. اما کابل را که میزنم چراغ قرمزش روشن میشه و E 74 ظاهر میشه. آیا ایراد از کابله؟
سلام خلیل جانبرد کنسول چی هستش و تاریخ ساخستش به کی برمیگرده و همچنین چند ساله که دارید؟
خطای E74 معمولاً یــا مربوط به HANA chip که به چیپ تصویر معروف هستش و یـــا GPU کنسول. دقیق نمیشه جداشون کرد که بشه گفت مشکل از کدوم هستش، ولی معمولاً میشه با یک X-Clamp و Reflow کردن برد کنسول، مشکل رو برطرف کرد.
تو پیغام خصوصی تعمیرکار مورد اعتمادی رو پیشنهاد میکنم. اگر مشکل ـتون جدی تر شد. مشورتی باهاش کنید.