کدهای خطا در XBox 360 و دلایل بروز آن ها

• Thread starter Thread starter Console
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام
من وقتی دیسک NFS;Hot p رو توی دستگاه می زارم Error Unreadable میده

آپدیت داشبورد دستگاه رو با آپدیت کینکت آپدیت کردم حالا می خوام بدونم که آیا آپدیت دیگه ای هم هست که باید انجام بدم

من با360 آنلاین بازی نمی کنم آپدیت LT+ رو هم باید برای اجرای NFS:Hot p باید بریزم ؟؟

برق به درايو ميرسه شما فريمور رو كه اطلاعات راه اندازي داخلش بوده رو پاك كردي براي راه اندازي مجدد دويد رام به كامپيوتر وصلش كن از طريق داس با برنامه داس فلش فريمور اسپووف شده رو روش بريز آموزش داس فلش هم توي انجمن هست

توجه نکردم !چطور مگه؟

اگر فن کار میکنه به احتمال 50درصد کد رو اشتباه بدست اوردی و50درصد بقیه هم این کد هنوز شناسایی نشده اگر فن کار نمی کنه اشکال از تغذیه هست که شامل اداپتور میشه ومدارهای رگلاتور وهمچنین اگر تغذیه cpu یا gpu دچار مشکل شده باشه

• Like
Reactions: punished-snake
سلام
امروز کنسولم را بعد از چند روز روشن کردم. آخرین بار هم زیاد باهاش بازی نکرده بودم. به محض روشن شدن یه کم رنگ ها قاطی شد. خاموش و روشن کردم و E 74 داد.

الان وقتی کابل AV را در بیارم و بعد روشن کنم هیچ اتفاقی نمیفته و چراغ قرمز روشن نمیشه. اما کابل را که میزنم چراغ قرمزش روشن میشه و E 74 ظاهر میشه. آیا ایراد از کابله؟

سلام
امروز کنسولم را بعد از چند روز روشن کردم. آخرین بار هم زیاد باهاش بازی نکرده بودم. به محض روشن شدن یه کم رنگ ها قاطی شد. خاموش و روشن کردم و E 74 داد.

الان وقتی کابل AV را در بیارم و بعد روشن کنم هیچ اتفاقی نمیفته و چراغ قرمز روشن نمیشه. اما کابل را که میزنم چراغ قرمزش روشن میشه و E 74 ظاهر میشه. آیا ایراد از کابله؟

ای سی ana دستگاه مشکل پیدا کردهb-)

سلام

برد کنسول چی هستش و تاریخ ساخستش به کی برمیگرده و همچنین چند ساله که دارید؟

خطای E74 معمولاً یــا مربوط به HANA chip که به چیپ تصویر معروف هستش و یـــا GPU کنسول. دقیق نمیشه جداشون کرد که بشه گفت مشکل از کدوم هستش، ولی معمولاً میشه با یک X-Clamp و Reflow کردن برد کنسول، مشکل رو برطرف کرد.

تو پیغام خصوصی تعمیرکار مورد اعتمادی رو پیشنهاد میکنم. اگر مشکل ـتون جدی تر شد. مشورتی باهاش کنید.

برد کنسول چی هستش و تاریخ ساخستش به کی برمیگرده و همچنین چند ساله که دارید؟

خطای E74 معمولاً یــا مربوط به HANA chip که به چیپ تصویر معروف هستش و یـــا GPU کنسول. دقیق نمیشه جداشون کرد که بشه گفت مشکل از کدوم هستش، ولی معمولاً میشه با یک X-Clamp و Reflow کردن برد کنسول، مشکل رو برطرف کرد.

تو پیغام خصوصی تعمیرکار مورد اعتمادی رو پیشنهاد میکنم. اگر مشکل ـتون جدی تر شد. مشورتی باهاش کنید.
سلام خلیل جان
Elite /Falcon هستش، ساخت 2008
دو سالی هست که دارمش ولی زیاد بازی نمی‌کردم. این بار هم کاملا کنسول خنک بود و به محض روشن کردن، اینطوری شد. البته دقیقا قبل از این اتفاق، یه اسباب کشی داشتیم که کنسول توی بار، یه کم بالا و پایین شده بود.
مرسی از توضیحات

سلام
آفا من امروز بعد سه ماه دستگاهو روشن کردم سه چراغ داد بردمم فالکونه
اومدم کدشو پیدا کنم همش صفر نشون میده یه هفت هشت بار که میزنم یه یکی میاد اون وسظاش
بعد جالب اینجاس درایو بیرون نمیاد
حالت کنسولو عتوض کردم درس شد درایو هم اومد بیرون
خاموش روشن کردم تصویر راه راه شدو فریز شد
دوباره امتحان کردم فریز شد و دو باره سه چراغ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یبار دیگه الان تست کردم درست شد ولی درایو بیرون نیومد
دوباره کنسولو افقی گداشتم درایو درست شد کلا درست شد ولی پنج دقیقه بعد فریز شد
وقتایی هم که میاد بالا یکم احساس میکنم دیر میاد بالا
مشکلش چیه؟
:(

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or