Nomad کاربر سایت Aug 5, 2009 #109 به نظر من شمشیر زلدا یه چیز فراموش نشدنی هست. همیشه دوستش داشتم و دارم. قیافش با همه فرق داره. اکثر این شمشیر ها شکل خشنی دارند ولی شمشیر زلدا خیلی خوش قیافه تر هست.
به نظر من شمشیر زلدا یه چیز فراموش نشدنی هست. همیشه دوستش داشتم و دارم. قیافش با همه فرق داره. اکثر این شمشیر ها شکل خشنی دارند ولی شمشیر زلدا خیلی خوش قیافه تر هست.
Mr.Death دبیر تحریریه بازنشسته کاربر سایت Sep 12, 2009 #113 FrostMourne اونهایی که اهل Warcfart هستن منظور من رو بیشتر متوجه میشن
Amir09 کاربر سایت Sep 12, 2009 #114 اون شمشيره كه دست گنشين افتاد بعد ريوو ازش گرفت يادم رفت اسمش چي بود؟ اما خيلي خوف بود
K KratoooOooos کاربر سایت Sep 13, 2009 #115 نوشته شده توسط ps.gamer: من به شمشیر آشوب رای دادم ولی شمشیر زئوس بهتر بود بیشتر... ميشه بگي چرا اون بهتره؟؟؟"؟؟
نوشته شده توسط ps.gamer: من به شمشیر آشوب رای دادم ولی شمشیر زئوس بهتر بود بیشتر... ميشه بگي چرا اون بهتره؟؟؟"؟؟
nariman-potter کاربر سایت Sep 14, 2009 #116 منم معتقدم شمشیر گریفیندور بهش اینجا ظلم شده چون اون شمشیر بود که هورکراکس ها رو نابود کرد و هری پاتر موفق شد ولدرمورت رو شکست بده.
منم معتقدم شمشیر گریفیندور بهش اینجا ظلم شده چون اون شمشیر بود که هورکراکس ها رو نابود کرد و هری پاتر موفق شد ولدرمورت رو شکست بده.
mohammad-gamer کاربر سایت Sep 14, 2009 #118 منم به شمشیر آشوب رای دادم ========================== 1994 جان این عکس که گزاشتی شمشیره یا موشک!!!!!!
منم به شمشیر آشوب رای دادم ========================== 1994 جان این عکس که گزاشتی شمشیره یا موشک!!!!!!
K KratoooOooos کاربر سایت Sep 14, 2009 #119 خيليا ازم پرسيدن heavenly sword چجورياست اين بازي اختصاصي PS3هستش كه بهترين بازي پلاتيوم شده پست به دلیل داشتن عکسهای فوق العاده سنگین ویرایش شد Last edited by a moderator: Sep 15, 2009
خيليا ازم پرسيدن heavenly sword چجورياست اين بازي اختصاصي PS3هستش كه بهترين بازي پلاتيوم شده پست به دلیل داشتن عکسهای فوق العاده سنگین ویرایش شد
nariman-potter کاربر سایت Sep 15, 2009 #120 نوشته شده توسط Ahad: FrostMourne اونهایی که اهل Warcfart هستن منظور من رو بیشتر متوجه میشن بیشتر... کاملا درست گفتی شمشیر خارق العاده ایه
نوشته شده توسط Ahad: FrostMourne اونهایی که اهل Warcfart هستن منظور من رو بیشتر متوجه میشن بیشتر... کاملا درست گفتی شمشیر خارق العاده ایه