کدام یک از ده شمشیر برترند؟

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام شمشر برتر است؟

• شمشیر خونین(legend of mir III:dragon saber)

رای‌ها: 3 1.1%
  • شمشیر استاد(final fantasy VII:buster sword )

رای‌ها: 42 15.9%
  • فراست مورن( warcraft: frostmourne )

رای‌ها: 22 8.3%
  • شمشیر شمشیر ها( zelda:master sword )

رای‌ها: 5 1.9%
  • سول ریور(سری میراث کین)

رای‌ها: 11 4.2%
  • سول کالیبر(soul calibure : soul calibure )

رای‌ها: 9 3.4%
  • شمشیرآب:(Prince Of Persia: water sword )

رای‌ها: 27 10.2%
  • شمشیرآشوب:(god of war: blade of chaos )

رای‌ها: 78 29.5%
  • شمشیر اسپاردا:(devil may cry: sparda sword )

رای‌ها: 59 22.3%
  • شمشیر در سنگ:(tomb Raider: king arthur's sword)

رای‌ها: 8 3.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    264
1 سوال مربوط بی مربوط می پرسم اگه کسی میدونه جواب بده من 1 کی از این شمشیر ها مثل nero تو خیابون دیدم کسی میدونه قیمتش چنده اخه اون روز قیمتشو نگرفتم بعدش هم فروخته بود در ضمن به همین گزینه هم رای دادم;)
عزیزم اونی که شما بهش رای دادی شمشیر اسپاردا هست شمشیر نرو اسمش Red Queen ه که تو این نظر سنجی نیست

من از این شمشیر لیچ کینگ توی دموی آخری وارکرافت فوق العاده خوشم اومد.به نظرم طراحی خارقالعادهای داشت که هیچ کدوم از اینا ندارن.اگه این شمشیر همون مورن هست (که شک دارم اون باشه)که هیچی و الا جاش توی این نظر سنجی خالیه

اگر اولین Devil May Cry رو بازی کرده باشید می دونید استفاده از Sparda چه لذتی به آدم میده. فقط در اولین DMC، آن هم در مبارزه ی پایانی دانته از Sparda استفاده کرد.
شمشیری که از خون ساخته شده و به شکل داس و... در میاد. هنگام ضربه زدن، تیغ امواج خونینی که از Sparda پخش می شد تا دور دست ها روانه می شد. به به... به به... همتایی نداشت.
من نمیدونم چرا تو سری های دیگه ی DMC این شمشیر نیفتاد دست دانته :mad:
همین دانته بدون Sparda بوده که تو سری های بعدی افت کرده :evil:

اگر اولین Devil May Cry رو بازی کرده باشید می دونید استفاده از Sparda چه لذتی به آدم میده. فقط در اولین DMC، آن هم در مبارزه ی پایانی دانته از Sparda استفاده کرد.
شمشیری که از خون ساخته شده و به شکل داس و... در میاد. هنگام ضربه زدن، تیغ امواج خونینی که از Sparda پخش می شد تا دور دست ها روانه می شد. به به... به به... همتایی نداشت.
من نمیدونم چرا تو سری های دیگه ی DMC این شمشیر نیفتاد دست دانته :mad:
همین دانته بدون Sparda بوده که تو سری های بعدی افت کرده :evil:
متاسفانه من یکی نتونستم بازیش کنم ولی توی DMC3 در یکی دو مرحله مونده به آخر وقتی دانته و نرو باهم میرن به جنگ اون یاروهه که اسمش یادم نیست خیلی به من چسبید:biggrin1:

دوست من تو DMC3 نرو نبود برادرش وچیل بود و تو DMC4 نرو بود.تو کدوم غول رو میگی اون سنگیه!!
خوب ببخشید منظورم همون ورجیل بود اشتباه شد:biggrin1: منظورم همون کچله(فک کنم Arkham بود) که پدره دخترست(فک کنم Mary بود)...همونجایی که تبدیل به یه غول عجیب غریب میشه:biggrin1:
به امید خدا تا 2 روز دیگه سیستمو ارتقا میدم تا کلی بازی که عقب افتاده رو بازی کنم:biggrin1:

این هم یه عکس از من...

cloud_sword.jpg

فقط devil may cry

هرکی داستان devil may cry رو بدونه میگه این بازی خیلی سرتره (شمشیر اسپاردا)

چون دانته شفتکی ازش استفاده نکرد فقط مرحله آخر شماره 1 بازی که واقعا یه شمشیر روانی بود

اصلا ::::
((((((((((((((((((( فقط دانته با شمشیر اسپاردا ))))))))))))))))))

ای کاش بجای یک دونه رای دو تا رای بود بهتر بود بعد من مونده بودم به شمشیر فینال فانتزی بدم یا دویل می کرای اخرش مجبور شدم بدم به شمشیر فینال :(
خلاصه اگر دو تا بود بهتر بود:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or