کدام یک از ده شمشیر برترند؟

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام شمشر برتر است؟

• شمشیر خونین(legend of mir III:dragon saber)

رای‌ها: 3 1.1%
  • شمشیر استاد(final fantasy VII:buster sword )

رای‌ها: 42 15.9%
  • فراست مورن( warcraft: frostmourne )

رای‌ها: 22 8.3%
  • شمشیر شمشیر ها( zelda:master sword )

رای‌ها: 5 1.9%
  • سول ریور(سری میراث کین)

رای‌ها: 11 4.2%
  • سول کالیبر(soul calibure : soul calibure )

رای‌ها: 9 3.4%
  • شمشیرآب:(Prince Of Persia: water sword )

رای‌ها: 27 10.2%
  • شمشیرآشوب:(god of war: blade of chaos )

رای‌ها: 78 29.5%
  • شمشیر اسپاردا:(devil may cry: sparda sword )

رای‌ها: 59 22.3%
  • شمشیر در سنگ:(tomb Raider: king arthur's sword)

رای‌ها: 8 3.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    264
حالا حتما بايد نظرسنجي عين خود دنياي بازي باشه؟

مثلا شمشير دانته ([FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]Rebellion[/SIZE][/FONT]) با اون طراحي زيبا از شمشير Zelda كه اصلا ظاهر خوبي نداره كمتره؟ (البته اين نظر منه)

بهتره يه نظر سنجي بهتر كه شمشيرهاي بيشتري داشته باشه دوباره راه بيافته و با چند نفر از دوستان گزينه‌هاي مناسب رو قرار بدين اينطوري تاپيك پرطرفداري هم ميشه.;)

من به دویل می کرای رای دادم چون لذت فزاینده ای این بازی بهم داد . واقعا دیوونشم .

ولی به نظرتون جای این یکی شمشیر خالی تر نیست :
dmcsword1.jpg

من به شمشير استاد راي دادم , البته هيچ كدوم از بازي هاي بالا رو بازي نكردم:eek:!!!! (بجز GOW )

( ميدونم نصف عمرم بر فناست..... ) , ( دليلشم يه سري مشكلات بود , ولي مطمئن باشيد هيچ

كدومشون رو از دست نخواهم داد.... ) . دليل رايم هم اين بود كه از ff بسيار خوشم مياد:-" , به دليل

مقالاتي كه درباره اين بازي خوندم :-"و چيزايي كه شنيدم:-"دوستان لطفا تيكه نندازيد , ميدونم

دليل مسخره اي آوردم واسه انتخابم:biggrin1: , خوب منم دوست داشتم شركت كنم ديگه :((:biggrin1:;)....!!

آخرین ویرایش:
اگه میخواستم عوض کنم که شمشیر سفیروث رو میزاشتم....

ای کاش میشد عوض کرد؟؟؟؟

اين كه گفتي مال چه بازي هستش ؟ واسه pc موجوده ؟

شمشيره dante چه طور ؟ واسه كدوم بازيه ؟ بازيش واسه pc موجوده ؟

اين كه گفتي مال چه بازي هستش ؟ واسه pc موجوده ؟

شمشيره dante چه طور ؟ واسه كدوم بازيه ؟ بازيش واسه pc موجوده ؟
اول بذار یه تعجب کنم بعد جواب بدم :eek::biggrin1::eek:
شمشیر اولی اسمش ماسامونه هست که متعلق به شخصیت افسانه ای، دل نازک:biggrin1: و در عین حال بیرحم بازی اسطوره ای فاینال فانتزی 7 (Final Fantasy VII) هست که هم برای PS1 و هم برای PC موجوده. ولی یه چندتا نکته هست که باید بهشون توجه کنی اول اینکه این بازی بسیار کمیاب و نایابه، دوم اینکه این بازی بسیار قدیمی و دارای گرافیک پایینیه ولی از لحاظ داستان و شخصیت پردازی به جرات میشه گفت بهترینه! و آخرم اینکه سری بازیهای FF دارای گیم پلی و سبک خاصی هستند که تنها عده کمی هستند که عاشق این نوع بازیهان و حاضر به انجام چنین سبکی هستند که البته با اطمینان کامل میگم که همشون به غیر از خودم، گیمرهای فوق حرفه ای و انسانهای بسیار جالبی هستند.
شمشیر دانته هم که اسمش دقیقا یادم نیست مربوط به سری فوق محبوب و پرطرفداره Devil May Cry هست که این بازی دارای چهار شماره هست که شماره های 2,1 برای PS2 ، شماره 3 برای PS2,PC و شماره چهار برای XBOX360,PS3,PC موجوده که اگه از سبک Crazy Action که در واقع همون بکش برو جلو خودمون میشه خوشت میاد حتما همشونو بازی کن چون بشدت بازیهای جذاب و قشنگین.
:biggrin1:

اول بذار یه تعجب کنم بعد جواب بدم :eek::biggrin1::eek:
شمشیر اولی اسمش ماسامونه هست که متعلق به شخصیت افسانه ای، دل نازک:biggrin1: و در عین حال بیرحم بازی اسطوره ای فاینال فانتزی 7 (Final Fantasy VII) هست که هم برای PS1 و هم برای PC موجوده. ولی یه چندتا نکته هست که باید بهشون توجه کنی اول اینکه این بازی بسیار کمیاب و نایابه، دوم اینکه این بازی بسیار قدیمی و دارای گرافیک پایینیه ولی از لحاظ داستان و شخصیت پردازی به جرات میشه گفت بهترینه! و آخرم اینکه سری بازیهای FF دارای گیم پلی و سبک خاصی هستند که تنها عده کمی هستند که عاشق این نوع بازیهان و حاضر به انجام چنین سبکی هستند که البته با اطمینان کامل میگم که همشون به غیر از خودم، گیمرهای فوق حرفه ای و انسانهای بسیار جالبی هستند.
شمشیر دانته هم که اسمش دقیقا یادم نیست مربوط به سری فوق محبوب و پرطرفداره Devil May Cry هست که این بازی دارای چهار شماره هست که شماره های 2,1 برای PS2 ، شماره 3 برای PS2,PC و شماره چهار برای XBOX360,PS3,PC موجوده که اگه از سبک Crazy Action که در واقع همون بکش برو جلو خودمون میشه خوشت میاد حتما همشونو بازی کن چون بشدت بازیهای جذاب و قشنگین.
:biggrin1:

خداييش حق داري تعجب كني .....

ممنون از توضيحاتت , آره سبك بكش برو جلو رو دوست دارم بدجور!

مثلا ميميرم واسه رزيدنت اويل (البته رزيدنت اويل يكم بعضي جاها احتياج به يه مخ هم

داره كه فكر كنه آدم.... :biggrin1:

حالا که بحث شمشیر شد اینم از قسمتی از عکس شمشیر شاه عباس جان :biggrin1:
110_38_1.JPG
نوشته های روش باحاله! عکس کاملتری ازش نداری؟:biggrin1: راستی من با دیدن این شمشیر یاد شمشیر لطفعلی خان زند افتادم...اگه تو نظر سنجی بود حتما اول میشد:biggrin1:

سلام دوستان
با توجه به پيشرفت زمانه فكر كنم بايد (Tsubaki Mk-III) رو اضافه كنيد.(مربوط به بازي no more heroes)

مرسی نظر !:love::biggrin1:

راستی من با دیدن این شمشیر یاد شمشیر لطفعلی خان زند افتادم...اگه تو نظر سنجی بود حتما اول میشد:biggrin1:

از نظر برندگی که بله.....:biggrin1:
1ضربه از اون برابر بود با مرگ e یه صف از دشمنان :laughing:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or