سلام
متاسفانه چیزی که توی خیلی نوشته های این تاپیک به چشم می خوره تعصبه
اونم بی جا (همه رو نمی گم)
ولی در اولین پستم در اینجا باید اول از همه موضع خودمو مشخص کنم
اون اینه که اگر دنبال کیفیت مطلوب هستین باید از لغت Brand دوری کنین و سعی کنین گاهی باور کنین که شاید روزی یه شرکت 2 روزه از زمین بیاد بیرون و مثلاً یه سیستم عامل بده رو دست کل اینایی که موجوده (مثالش گوگله که تا الان مایکروسافت و یاهو و ... رو دیوونه کرده، البته نه سیستم عامل)
یا شاید روزی برسه که شرکتی بیاد و بره روی دست امثال مایکروسافت، سونی، nVIDIA و یا ATi و ...
و این یه امر ناممکن نیست
همین طور که شرکت های مذکور اومدند و از قدیمی ها پیشی گرفتند مثلاً کمپانی های فعال در زمینه ی گرافیک از کمپانی هایی مثل تریدنت جلو زدند ...
و توجه به این نکته که ما یکسری مصرف کننده هستیم، نه فروشنده و یا مبلغ انواع و اقسام کمپانی ها
ما دنبال کیفیت هستیم
نه نام
مثلاٌ من ترجیح می دم یه CPU از یه کمپانی بی نام و نشان داشته باشم که قدرتش 2 برابر یه CPU ی intel و AMD و یا Macintosh مشهور و هم قیمت باشه، اسم کمپانیش هم برام هیچ اهمیتی نداره؛ اون چیزی که مهمه فقط و فقط کیفیته
متاسفانه من هم در اطرافم کسانی زیادی رو دارم که روی یسری عقاید قدیمی ، بیخودی پافشاری می کنن و بی هیچ منطقی فقط می چسبن به همونی که خودشون فکر می کنن بهتره
حرف مدرک دار هیچ کسی رو هم قبول نمی کنن و دلایل پوچ و بیخودی میارن
بطور مثال حاضر هستن برای اینکه به Brand محبوبشون برسن یه جنسی رو بخرن که شرکت رقیب در همون محدوده ی قیمتی یک جنس جنجالی رو ارائه داده
حاضرن هزار تا Worm که از دست نورتون در میره و نورتون چه 05 و چه 06 و چه Corporate قادر به حتی شناسائیشون نیست رو روی سیسمشون داشته باشن، بعد شما بری و یه ویروس کشی، حالا هر چی بهشون بدی که اونا رو شناسایی و منهدم کنه، و باز دوباره این افراد برن سراغ همون خونه ی اول ... چرا چون نام نورتون بزرگه
کمپانی های دیگه باید برن بمیرن
و دلیل آورن که نمی دونم یاهو هم از نورتون استفاده می کنه
یکی نسیت به اینا بگه آخه مگه اونی که یاهو ازش استفاده می کنه و با این ویروس کش ذغالی من و تو یکیه ؟؟؟
بگذریم
دل پری از تعصب بیجا دارم و این همیشه تا اونجایی که من می دونم باعث دعوا بوده و درگیری
بهتره نظر بدیم
بحث کنیم
و به نتیجه برسونیم اینهمه وقتی رو که گذاشتیم
ببینیم کدوم بهتره و چرا ؟؟؟
ببینیم کدوم به صرفه تره و بازم چرا ؟؟؟
خوب حالا در حد همین چند پست اخیر چند تا نظر بدم:
نوشته شده توسط sina_unl:
بهزاد جان من می خوام بدونم وقتی نینتندو حتی نگفته که کلاک CPU ی Wii چقدره شما چطوری می تونی با این اقتدار به Wii سخت افزار از رده خارج ؟ شاید Wii اونقدرا قوی نباشه اما مطمئنا از رده خارج هم نیست و البته از سیستم کامپیوتر من رده بالاتره . هوش مصنوعی بالا ربطی به سخت افزار و ... نداره ربط به برنامه نویسی خوب داره خیلی از بازی ها هستن که الان روی آخرین سیستم ها میان اما هوش مصنوعی صفر . در مورد دسته های Wii که چیز جدیدی نیستن قبلا بحث شده شاید قبلا نمونش زده شده باشه اما آیا اونا در سطح این دسته های Wii بودن یا اصلا تونستن مثل اینا نظرات به خودشون جلب کنن ؟
محمد جان می خوام بدونم شما از کجا به این نتیجه رسیدین که نینتندو نمی تونه با اون دوتا در زمینه ی قدرت سخت افزاری رقابت کنه . مگه GC یکسال بعد از PS2 نیومد و تقریبا دو برابر PS2 قدرت داشت ؟ مگه سونی و مایکروسافت خودشون کنسولاشون رو ساختن که حالا نینتندو نتونه با کمک اونایی که به سونی و مایکروسافت کمک کردن یه توپ کنسول بدن ، خودشم یه کنسول توپ بده ؟
کسی جلوی نینتندو رو نگرفته
بسم الله
می تونه سیستم ارائه بده با پردازنده ی گرافیکی که از DX10 پشتیبانی کنه و یا یه CPU ی 128 بیتی ...
ولی شواهد و اون چیزایی که من خیلی جاها خوندم حاکی از اینه که نینتندو در wii از یه پروسسور 729 مگاهرتزی بعنوان CPU (یک پنجم سرعت xBox 360 و PlayStation 3) و یه پردازنده ی گرافیکی 243 مگاهرتزی (نصف سرعت GPU ی xBox 36 و PlayStation 3) استفاده می کنه و اگه این طور باشه GPU ش فرقی با Game Cube نداره (اینا هنوز رسمی نیستن ولی فرق خیلی شگرفی هم نخواهند داشت)
ولی گفته شده که 1.5 برابر از آخرین ارائه ی کنسولی نینتندو سریعتره ...
بهر حال با توجه به ابعاد و سایز wii نسبت به غول هایی مثل xBox 360 و PlayStation 3، نباید هم توقع وجود یه ابررایانه رو در یه دستگاهی که به گفته ی خود سایت نینتندو حجمش برابر three stacked DVD cases هست داشته باشیم
و اینو از نظر عملی نمیشه با اون دو تا مقایسه کرد
هیچ انقلاب خاصی توی این نسل اتفاق نمیوفته چون چیزی برای جلوتر رفتن باقی نمونده گرافیک سه بعدی بع حد کافی پیشرفت کرده و سیستم های یکپارچه ی آنلاین هم به مدد XBL به شدت همه گیر شدن دیگه این نسل می خواد چیکار کنه حالا شاید این نسل یه پیشرفت هایی کنه اما نسل هشتم چی واقعا چیزی مونده توی این صنعت که انجام نشده باشه ؟
من نمی دونم شما می تونی بازی Onimusha یی رو که در سال 2001 برای PS2 اومد رو با این جدیداتر هاش مقایسه کنی
هر دو هم برا PS2 بودن
همیشه این گرافیک و مشخصات سیستم نیست که سازنده ست
مهم تفکر صحیحه
مهم ایده های نو هستش
و این اصلاً ربطی به سخت افزار نداره
یعنی داره، خیلی هم داره
ولی نه تا اون حد که یه محدوده ی زندان بسازه برا اونایی که هنوز فکر می کنن
یه موتور جدید می تونه خیلی کارها بکنه
----------------------------------------------------
نوشته شده توسط Behzad:
ولی بالا بردن هوش مصنوعی و ایجاد هوش مصنوعی خیلی قدرتمند نیاز به سخت افزار قدرتمند هم داره
موتور بازی باید اجازه برنامه نویسی برای هوش مصنوعی قوی رو به برنامه نویس بده و فقط یه موتور قدرتمند اجازه برنامه نویسی قوی رو میده و روی سخت افزار ضعیف نمیشه با موتور قدرتمند کار کرد
می دونی بهزاد جان
هوش و فیزیک به سخت افزار هم ربط دارن
ولی نمیشه به اون محدودشون کرد
مثال می زنم
موتور Half Life رو در نظر بگیر
روی سخت افزار ضعیف هم کار می کرد
ولی فیزیک عظیمی داشت
همه کار می کرد
چرا ؟؟؟
چون همون طوری که خودت هم گفتی موتور قویی داشت
ولی این موتور عظیم محدود به ابر سخت افزارها نبود
منظور از هوش مصنوعی یه چیزی خیلی فراتر از چیزیه که الان هست و شاید حتی با نسل جدید هم میسر نباشه
مهم حدشه
حد بی نهایت گاهی به ابهام میرسه ...
----------------------------------------------------
نوشته شده توسط poorna:
در ضمن Crysis کجای گرافیکش واقعیت محضه ؟
درسته که گرافیکش بالائه ولی به واقعیت نرسیده که.
شما فکرش رو بکن ، اگر یک نارنجک بندازی کنار یک درخت خیلی تنومند ، بعد با انفجار نارنجک خاک دور درخت پاشیده بشه و یه گودال کنار درخت حفر بشه (درخت اونقدر تنومند باشه که خودش با نارنجک قطع نشه) ، شما توی اون گودال رو نگاه کنی ، ریشه ی درخت رو میبینی؟
اصلا چنین گودالی حفر میشه؟
رگبرگ گیاهان طراحی شده؟
اگه دست یک نفر تو بازی قطع بشه ، می تونی تک تک رگ ها و استخون های دستش رو ببینی؟
آیا اگه از ارتفاع خیلی بلند بپره ، در جا کشته میشی یا پات میشکنه؟
و .....
بازی ها راه زیادی دارند تا واقعیت محض.
Crysis انقلابه
درش شک نکن
ولی اون چیزیایی که شما میگی رو تا سالها بعد نخواهی دید
چون اینا همه حجم بالایی از اطلاعاتن و شاید n گیگابایت فضا باز هم براشون کم باشه
اینا فاکتور های محاسباتین و محاسبه شون نیاز به موتور هایی داره که فعلاً از دست دوره
اگه همچین موتور هایی موجود بودن الان ما قبل از هر چیز یه پیشرفت شگرف در علم بیوتکنولوژی و Molecular Modeling داشتیم قبل از اینکه بریم سراغ بازی سازی ...
چون در آمد این دو تایی که گفتم بارها از صنعنی مثل بازی بیشتره
و خوب پیشرفت یک علم رو چی تعیین می کنه
اون از همه دانش و اطلاعات
و ثانیاً بهایی که به پیشرفتش داده میشه
خرجی که براش میشه ...
همونطور که بچه ها گفتن x360 یک کنسول معمولیه.
این حرف تا زمانی که PS3 ارائه نشه یه خیال خام هستش
همین و بس
تا حالا تنها قضاوتی که ما می تونیم بکنیم اینه که از نظر System Specification در یه سطح هستن این دو کنسول ...
و همچنین xBox 360 که الان در دسترسه و میشه بازی هایی مثل Oblivion سنگین و یا GRAW رو با کیفیت فوق العاده روش دید ... همون طوری که شاید می دونی این دو بازی سیستم های معادل PC خیلی بالایی می خوان برای اجرای روان و با کیفیت ...