کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
داشتن یه پک زیبا با لوازم اضافی از نظر روانشناسی خیلی تاثیر داره;)
نمیدونم چرا اینجوری زده شاید مال اولیاشه شایدم فقط ماله ژاپن اینجوریه؟؟!!!

مثلا چی میشه که از نظر روانی تاثیر پیدا میکنه؟!

بابا جون این xbox360 با این dvd-drive زیاد دوام نمیاره!!!
یا باید blu-ray انتخاب کنه یا HD-DVD
در هرصورت با انتخاب هرکدوم از اینا یا هم قیمت ps3 میشه یا بیشتر!!!
حالا کدوم کنسول انتخاب میکنین!!!:confused:

وقتی بازیهایی به عظمت gow و oblivion رو این دی وی دی های 9 گیگی میان من زیاد نگران نیستم!
پس xbox360 رو انتخاب میکنم:biggrin1:

مثلا چی میشه که از نظر روانی تاثیر پیدا میکنه؟!
این که تابلوئه!
مثلا وقتی همه ی جوانب رو چک کردی و دیدی نمی دونی x360 بخری یا ps3 ، از خودت میپرسی پک کدوم قشنگ تره ! یا کدومشون توی بستشون آت و آشغال (سیم و آداپتور و باتری و دفترچه و.....) بیشتر دارن ، اونو میخری!!! :biggrin1:

وقتی بازیهایی به عظمت gow و oblivion رو این دی وی دی های 9 گیگی میان من زیاد نگران نیستم!
البته این هم یک حرفیه....فوقش بازی رو روی چند تا dvd میدن ! این که مشکلی نداره!
سری که درد نمیکنه رو که دستمال نمیبندن! مثلا الان بازی ها روی پی سی دارن روی 2 dvd میان....

شزکت فیلم سازی یونیور سال هم از پشتیبانی بلو ری امتناع کرد.
بابا جون این xbox360 با این dvd-drive زیاد دوام نمیاره!!!
یا باید blu-ray انتخاب کنه یا HD-DVD
در هرصورت با انتخاب هرکدوم از اینا یا هم قیمت ps3 میشه یا بیشتر!!!
حالا کدوم کنسول انتخاب میکنین!!!

بابا کی گفته کنسولها از رده خارج شدن . واقعا بعضی ها خیلی آدمها عجیبی هستند .
بابا برید با کنسولهاتون حال کنید و مطمعن باشید تا حداقل 3 سال دیگه و شاید 5 سال دیگه بازیهایی با گرافیک بهتر برای کنسولها میاد . چون یه دونه crytek اومده یه حرفی گفته شما باید جو گیر بشید و بگید که کنسولها بده من از طرف خودم میگم قلط کرده این حرف را گفته مطمعن باشید این حرفش را همین طوری پرونده و میخواد بازی خودش را بزرگ نشون بده وقتی این بازی واسه ی کامپیوتر ساخته میشه باید هم این حرف را بزنه مطمعن باشید اگه این بازی برای کنسولها هم بیاد اونوقت ببینید این شرکت چی میگه .
فکر نکنید چون دنیا هر روز روبه رشد هست باعث میشه که کنسولها از رده خارج بشن . همیشه شرکتها برای کنسولها قطعات کاملا سفارشی میسازن که حداقل تا 5 سال پایدار باشن اونم به بهترین شکل .
همین پردازنده ی سل را در نظر بگیرید ببینید هنوز پردازنده ای است که بتونه مانند سل کارایی داشته باشه اگه هم داشته باشه برید بالای 600 هزار تومان .
همین پردازنده ی xbox360 که 3 هسته است که هر هسته میتونن دو کار را همزمان انجام بدن که در حقیقت 6 هسته است برای تهیه ی چنین پردازنده ای از نوع اینتل حداقل باید 500 هزار تومان پیاده بشید . ram مورد استفاده در xbox360 از نوع DDR3 هست منظورم RAM جانبی هست با رمهای کارت گرافیک اشتباه نگیرید . چنین رمی که از نوع DDR3 باشه هنوز در هیچ رایانه ای استفاده نشده که الان از نوع DDR2 هستند . برای تهیه چنین RAM (که در XBOX360 یا PS3 مورد استفاده قرار گرفته) که وجود نداره حداقل باید 200 هزار تومان پیاده بشید. کارت گرافیک های هر دو کنسول هم مطمعن باشید هنوز دارن حرف اول را میزنند اگه یادتون باشه در نمایشگاه E32006 برای نمایش تریلرهای PS3 از دو کارت گرافیک 7800 استفاده میشد پس برید حسابش را .

اگه میخوایین مطمعن بشید که چرا کنسولها تا 5 سال دیگه میتونن پایدار بمونن فقط کافی نگاهی به کنسول PS2 بندازید خوب همتون میدونید که PS2 تقریبا کنسول 6 سال پیش هست خوب میبینید که بعد از 5 سال بازی ای مثل رزیدنت اویل 4 اومد که گرافیک بسیار خوبی داشت که کرافیکش بهتر از دیگر نسخه ها بود پس این پتانسیل یک کنسول بعد از 5 سال را نشون میده که گرافیک را بعد از این مدت باز بهتر کردند .
اصلا یه مثال ساده ی دیگه شما PC های 5 سال پیش را در نظر بگیرید اصلا نمیشه بازی ای در سطح رزیدنت اویل4 که در روی PS2 احرا میشد را اجرا کرد .

وقتی شرکت EPIC میاد میگه هنوز میشه بیشتر از اینها در روی کنسول XBOX360 کار کرد را مطمعن باشید یه حقیقت است که باید با کمال میل باور کرد مطمعن باشید حتی گرافیکی دو برابر GEARS OF WAR را هم میتونید در روی XBOX360 تجربه کنید .
کنسولها مخصوص بازی ساخته میشن و شرکتها فقط بر روی یک سیستم فعالیت میکنند و بسیار بهتر میتونن از پتانسیل ان استفاده کنند ولی PC به هیچ وجه این طور نیست شما ببینید چندین PC در جهان هست که باهم متفاوت هستند . مثلا ممکنه دو PC با قدرت کاملا یکسان داشته باشید فقط کافی مارک بعضی از جنس ها باهم متفائت باشند مثلا مینبورد ها یکی ASUS و یکی MSI باشه ممکنه در کامپیوتری که مادربورد MSI به کار برده شده بازی ها بهتر جواب بدن و یا برعکس. PC ها همیشه این مشکل را دارند بیخود نیست که زاپنی ها همشون برای بازی کنسول را انتخاب میکنن .
مطمعن باشید هنوز کنسولها حرف اول را میزنند نمونش همین GEARS OF WAR و بعد هم خیلی بهتر از اینها هم عرضه میشه .

اینا را گفتم که اینجور فکر را نکنین و از کنسول خودتون لذت ببرید . انسان همیشه موجودی هست که قانع نمیشه هرچی بدی بهش فراتر از اون را میخواد . اگه قرار باشه همیشه ادم بهترین را داشته باشه چه بهتر که نداشته باشه چون همیشه از بهترین یه چیز بهتر هم هست با این پیشرفتی که داره میشه اگه یه کامپیوتر 4 میلیون تومنی هم داشته باشی باز از اون هم خیلی بهترش هست اگه یه کامپیوتر 800 میلیون تومنی هم بخری باز از اون هم بهتر هست!!!!!! بهتر از اون میشه کامپیوتر بلوجین ساخت IBM !!!!!!!!

اینا مثال های خوبی هستند که ثابت بشه ن چنین فکرهایی اصلالا درست نیست و باید از اونی که داری استفاده کامل را بکنی و لذت ببری .
با تشکر از همه

بابا برید با کنسولهاتون حال کنید و مطمعن باشید تا حداقل 3 سال دیگه و شاید 5 سال دیگه بازیهایی با گرافیک بهتر برای کنسولها میاد . چون یه دونه crytek اومده یه حرفی گفته شما باید جو گیر بشید و بگید که کنسولها بده من از طرف خودم میگم قلط کرده این حرف را گفته مطمعن باشید این حرفش را همین طوری پرونده و میخواد بازی خودش را بزرگ نشون بده وقتی این بازی واسه ی کامپیوتر ساخته میشه باید هم این حرف را بزنه مطمعن باشید اگه این بازی برای کنسولها هم بیاد اونوقت ببینید این شرکت چی میگه .
فکر نکنید چون دنیا هر روز روبه رشد هست باعث میشه که کنسولها از رده خارج بشن . همیشه شرکتها برای کنسولها قطعات کاملا سفارشی میسازن که حداقل تا 5 سال پایدار باشن اونم به بهترین شکل .
همین پردازنده ی سل را در نظر بگیرید ببینید هنوز پردازنده ای است که بتونه مانند سل کارایی داشته باشه اگه هم داشته باشه برید بالای 600 هزار تومان .
همین پردازنده ی xbox360 که 3 هسته است که هر هسته میتونن دو کار را همزمان انجام بدن که در حقیقت 6 هسته است برای تهیه ی چنین پردازنده ای از نوع اینتل حداقل باید 500 هزار تومان پیاده بشید . ram مورد استفاده در xbox360 از نوع DDR3 هست منظورم RAM جانبی هست با رمهای کارت گرافیک اشتباه نگیرید . چنین رمی که از نوع DDR3 باشه هنوز در هیچ رایانه ای استفاده نشده که الان از نوع DDR2 هستند . برای تهیه چنین RAM (که در XBOX360 یا PS3 مورد استفاده قرار گرفته) که وجود نداره حداقل باید 200 هزار تومان پیاده بشید. کارت گرافیک های هر دو کنسول هم مطمعن باشید هنوز دارن حرف اول را میزنند اگه یادتون باشه در نمایشگاه E32006 برای نمایش تریلرهای PS3 از دو کارت گرافیک 7800 استفاده میشد پس برید حسابش را .

اگه میخوایین مطمعن بشید که چرا کنسولها تا 5 سال دیگه میتونن پایدار بمونن فقط کافی نگاهی به کنسول PS2 بندازید خوب همتون میدونید که PS2 تقریبا کنسول 6 سال پیش هست خوب میبینید که بعد از 5 سال بازی ای مثل رزیدنت اویل 4 اومد که گرافیک بسیار خوبی داشت که کرافیکش بهتر از دیگر نسخه ها بود پس این پتانسیل یک کنسول بعد از 5 سال را نشون میده که گرافیک را بعد از این مدت باز بهتر کردند .
اصلا یه مثال ساده ی دیگه شما PC های 5 سال پیش را در نظر بگیرید اصلا نمیشه بازی ای در سطح رزیدنت اویل4 که در روی PS2 احرا میشد را اجرا کرد .

وقتی شرکت EPIC میاد میگه هنوز میشه بیشتر از اینها در روی کنسول XBOX360 کار کرد را مطمعن باشید یه حقیقت است که باید با کمال میل باور کرد مطمعن باشید حتی گرافیکی دو برابر GEARS OF WAR را هم میتونید در روی XBOX360 تجربه کنید .
کنسولها مخصوص بازی ساخته میشن و شرکتها فقط بر روی یک سیستم فعالیت میکنند و بسیار بهتر میتونن از پتانسیل ان استفاده کنند ولی PC به هیچ وجه این طور نیست شما ببینید چندین PC در جهان هست که باهم متفاوت هستند . مثلا ممکنه دو PC با قدرت کاملا یکسان داشته باشید فقط کافی مارک بعضی از جنس ها باهم متفائت باشند مثلا مینبورد ها یکی ASUS و یکی MSI باشه ممکنه در کامپیوتری که مادربورد MSI به کار برده شده بازی ها بهتر جواب بدن و یا برعکس. PC ها همیشه این مشکل را دارند بیخود نیست که زاپنی ها همشون برای بازی کنسول را انتخاب میکنن .
مطمعن باشید هنوز کنسولها حرف اول را میزنند نمونش همین GEARS OF WAR و بعد هم خیلی بهتر از اینها هم عرضه میشه .

اینا را گفتم که اینجور فکر را نکنین و از کنسول خودتون لذت ببرید . انسان همیشه موجودی هست که قانع نمیشه هرچی بدی بهش فراتر از اون را میخواد . اگه قرار باشه همیشه ادم بهترین را داشته باشه چه بهتر که نداشته باشه چون همیشه از بهترین یه چیز بهتر هم هست با این پیشرفتی که داره میشه اگه یه کامپیوتر 4 میلیون تومنی هم داشته باشی باز از اون هم خیلی بهترش هست اگه یه کامپیوتر 800 میلیون تومنی هم بخری باز از اون هم بهتر هست!!!!!! بهتر از اون میشه کامپیوتر بلوجین ساخت IBM !!!!!!!!

اینا مثال های خوبی هستند که ثابت بشه ن چنین فکرهایی اصلالا درست نیست و باید از اونی که داری استفاده کامل را بکنی و لذت ببری .
با تشکر از همه

۱) پردازنده زنون سه تا Core بیشتر نداره ولی از Simultaneous MultiThreading پشتیبانی میکنه..درستش میشه همزمان میتونه ۶ Thread رو پردازش کنه ولی ۳ تا کور میشه..مثل اینکه شما Pentium 4 w/ HT رو Dual Core حساب کنی!..(البته در عمل از HT بهتر عمل میکنه)
۲)Core 2 Quadro الان در میاد (۴ کور) حدودای ۱۲۹۹ دلار امریکا چطور یه پردازنده ۶ هسته ای (که ۶ هسته ای هم نیست )میشه 542 دلار (۵۰۰ هزار تومن میشه ۵۴۲ )؟
اگه اطلاعات بیشتری از زنون میخواین برین این ۲ مقاله از Arstechnica رو بخونین
http://arstechnica.com/articles/paedia/cpu/xbox360-1.ars
http://arstechnica.com/articles/paedia/cpu/xbox360-2.ars

Xbox 360 از DDR3 استفاده میکنه در حالی که PS3 از XDR بهره میبره که Rambus سازندشه (سازنده RDRAM زمانی که P4 اولا اومد و معماریXDR هم روی RD بنا شده )(البته RSX از DDR3 استفاده میکنه)

آخرین ویرایش:
من که هر چی تو این تاپیک نگاه کردم کسی همچین حرفی نزده بود :confused:
گمان کنم شما در جواب من این همه سخنرانی کرده باشید :)
بهتر بود یکبار دیگه پست منو میخوندید تا متوجه منظور من میشدید

بابا برید با کنسولهاتون حال کنید و مطمعن باشید تا حداقل 3 سال دیگه و شاید 5 سال دیگه بازیهایی با گرافیک بهتر برای کنسولها میاد .
والا کسی خلاف حرف شما چیزی نگفته :)

چون یه دونه crytek اومده یه حرفی گفته شما باید جو گیر بشید و بگید که کنسولها بده من از طرف خودم میگم قلط کرده این حرف را گفته مطمعن باشید این حرفش را همین طوری پرونده و میخواد بازی خودش را بزرگ نشون بده وقتی این بازی واسه ی کامپیوتر ساخته میشه باید هم این حرف را بزنه مطمعن باشید اگه این بازی برای کنسولها هم بیاد اونوقت ببینید این شرکت چی میگه .
کسی نمیگه کنسول ها بده ... فقط یادت باشه هر که بامش بیش برفش بیشتر :)
اگر قرار باشه این بازی برای کنسول ها هم ساخته بشه در حد توان و قدرت اون کنسول ساخته میشه ...

در ضمن یادتون نره که بازی Crysis یک بازی نسل بعد هست و هر PC نمیتونه این بازی را با تمام افکت ها و کیفیتش اجرا کنه ... پس بهتره وقتی صحبت کامپیوتر میشه شما یاد کامپیوتر خودتون و یا کامپیوتر من نیوفتبد ... ضمن اینکه Xbox 360 از DX10 پشتیبانی نمی کنه ( حالا میدونم Fanboy ها میریزن تو Room که ثابت کنند از DX 10 پشتیبانی میکنه :) ) ...

فکر نکنید چون دنیا هر روز روبه رشد هست باعث میشه که کنسولها از رده خارج بشن
اتفاقا من همین فکرا میکنم ... پس به نظرت چرا PS2 از رده خارج شد :)
البته این اتفاق به مرور میافته و نه در یک سال و دو سال ....

واقعا اکثر اطلاعاتی که اینجا ارائه دادید کاملا بر پایه اطلاعات غلط بنا شده ;) و نیازی به جواب دادن نداره ;)

اما شما هم بهتره دو نکته را در نظر بگیرید

1) قیمت قطعات کامپیوتر بسرعت در حال کاهش است .... شما فکر کردید همیشه قیمت ها همین قدر باقی میمونه .. شما یکی دو سال دیگه میتونید کامپیوتری با چندین برابر قدرت فعلی کنسول هایی نظیر PS3 و Xbox 360 را با قیمت بسیار مناسبی بخرید ... ;)
همانطور که عینا این موضوع را مدت هاست در مورد Xbox و PS2 شاهد هستیم

2)شما باز هم پیشرفت تکنولوژی را نادیده گرفتید .... پیشنهاد میکنم سری به مقایسه های کارت 8800 GTX بندازید تا بفهمید که سرعت افزایش قدرت کارت های گرافیک در چه حدی است ...:)
حالا فقط لطفا نیایید بگید قدرت GPU کنسول Xbox 360 بیشتر از 8800 GTX هست :)

کسی شکی نداره این کنسول ها 5 سال دیگر شاید هم بیشتر عمر می کنند اما ...

اما یادت نره باز هم بین گرافیک RE4 در گیم کیوب و RE4 در PS2 تفاوت بود ...
بنظرت دلیلش چی بود : محدودیت سخت افزاری PS2 ;)
بنظرت بین گرافیک بازی Riddik در PC و Xbox تفاوتی نبود ;)
همین موضوع در مورد بسیاری از بازی های دیگه هم صادق هست

من بهت قول میدم شما گرافیک 3 برابر GOW را هم میتونی ببینی :)

جواب ندم بهتره .. خیلی خیلی پرت و پلا گفتی :)
جدس میزنم شما فکر کردی در کشور های دیگه هم سبزی فروشه دمه کوچتون سیستم میبنده :)
راستی از گفتن دلیل اینکه چرا ژاپنی ها برای PC بازی نمیسارند سپاسگزارم چون نمیدونستم :)

شما این همه حرف زدید تا چیزی که اصلا کسی نگفته بود را اثبات کنید

حسته نباشید ;)

راستی اگر شما فرد خیلی قانعی هستید میتونید به همون آتاری یا میکرو بسنده کنید :)

من خودم کنسول بازم و از وقتی بادمه کنسول داشتم .... فقط هم به یک دلیل ... بخاطر بازی هایی که برای PC وجود نداشتند مثل RE و DMC یا MGS و یا FF
اگر این بازی ها نبودند من هیچوقت کنسول نمیخریدم و ترجیح میدادم با هر قیمتی سیستم کامپیوترم که برای من کاربرد های بمراتب بیشتری داره را ارتقا میدادم ;)

موفق باشی ;)

آخرین ویرایش:
من که هر چی تو این تاپیک نگاه کردم کسی همچین حرفی نزده بود :confused:
گمان کنم شما در جواب من این همه سخنرانی کرده باشید :)
بهتر بود یکبار دیگه پست منو میخوندید تا متوجه منظور من میشدید

والا کسی خلاف حرف شما چیزی نگفته :)

کسی نمیگه کنسول ها بده ... فقط یادت باشه هر که بامش بیش برفش بیشتر :)
اگر قرار باشه این بازی برای کنسول ها هم ساخته بشه در حد توان و قدرت اون کنسول ساخته میشه ...

در ضمن یادتون نره که بازی Crysis یک بازی نسل بعد هست و هر PC نمیتونه این بازی را با تمام افکت ها و کیفیتش اجرا کنه ... پس بهتره وقتی صحبت کامپیوتر میشه شما یاد کامپیوتر خودتون و یا کامپیوتر من نیوفتبد ... ضمن اینکه Xbox 360 از DX10 پشتیبانی نمی کنه ( حالا میدونم Fanboy ها میریزن تو Room که ثابت کنند از DX 10 پشتیبانی میکنه :) ) ...

اتفاقا من همین فکرا میکنم ... پس به نظرت چرا PS2 از رده خارج شد :)
البته این اتفاق به مرور میافته و نه در یک سال و دو سال ....

واقعا اکثر اطلاعاتی که اینجا ارائه دادید کاملا بر پایه اطلاعات غلط بنا شده ;) و نیازی به جواب دادن نداره ;)

اما شما هم بهتره دو نکته را در نظر بگیرید

1) قیمت قطعات کامپیوتر بسرعت در حال کاهش است .... شما فکر کردید همیشه قیمت ها همین قدر باقی میمونه .. شما یکی دو سال دیگه میتونید کامپیوتری با چندین برابر قدرت فعلی کنسول هایی نظیر PS3 و Xbox 360 را با قیمت بسیار مناسبی بخرید ... ;)
همانطور که عینا این موضوع را مدت هاست در مورد Xbox و PS2 شاهد هستیم

2)شما باز هم پیشرفت تکنولوژی را نادیده گرفتید .... پیشنهاد میکنم سری به مقایسه های کارت 8800 GTX بندازید تا بفهمید که سرعت افزایش قدرت کارت های گرافیک در چه حدی است ...:)
حالا فقط لطفا نیایید بگید قدرت GPU کنسول Xbox 360 بیشتر از 8800 GTX هست :)

کسی شکی نداره این کنسول ها 5 سال دیگر شاید هم بیشتر عمر می کنند اما ...

اما یادت نره باز هم بین گرافیک RE4 در گیم کیوب و RE4 در PS2 تفاوت بود ...
بنظرت دلیلش چی بود : محدودیت سخت افزاری PS2 ;)
بنظرت بین گرافیک بازی Riddik در PC و Xbox تفاوتی نبود ;)
همین موضوع در مورد بسیاری از بازی های دیگه هم صادق هست

من بهت قول میدم شما گرافیک 3 برابر GOW را هم میتونی ببینی :)

جواب ندم بهتره .. خیلی خیلی پرت و پلا گفتی :)
جدس میزنم شما فکر کردی در کشور های دیگه هم سبزی فروشه دمه کوچتون سیستم میبنده :)
راستی از گفتن دلیل اینکه چرا ژاپنی ها برای PC بازی نمیسارند سپاسگزارم چون نمیدونستم :)

شما این همه حرف زدید تا چیزی که اصلا کسی نگفته بود را اثبات کنید

حسته نباشید ;)

راستی اگر شما فرد خیلی قانعی هستید میتونید به همون آتاری یا میکرو بسنده کنید :)

من خودم کنسول بازم و از وقتی بادمه کنسول داشتم .... فقط هم به یک دلیل ... بخاطر بازی هایی که برای PC وجود نداشتند مثل RE و DMC یا MGS و یا FF
اگر این بازی ها نبودند من هیچوقت کنسول نمیخریدم و ترجیح میدادم با هر قیمتی سیستم کامپیوترم که برای من کاربرد های بمراتب بیشتری داره را ارتقا میدادم ;)

موفق باشی ;)

واقعا متشکرم از برداشتهای قلطت از سخنرانی من . توصیه میکنم یه بار دیگه مطالب را بخونی .:cheesygri

microsoft هیچ وقت نمیاد blu-ray انتخاب کنه:confused:
HD-DVD فقط در حد اجرا کردن فیلم پشتیبانی می کنه:-"
چون به موفقیتش اطمینان نمی کنه:(
microsoft دست از پا خطا نمی کنه:cool:
اگه شده یه فرمت جدید دست و پا می کنه;)
تا ps3 کله پا کنه:biggrin1:
تو شاهنامه ام همچین قافیه و ردیفی پیدا نمی کنی!!!:smoke:
الان مولوی:o شده
به هر حال xbox360 میخواد 6-5 سال عمر کنه
شماها دوست دارید بعد از 4-3 سال بازیهاتون روی 600 تا dvd بیاد!!!:blink:

آخرین ویرایش:
نه نمیاد مگه مرض داره بیاد از فرمت حریف پشتیبنی کنه که با کله بخوره زمین!!:)

راستی اگه یه زمانی مایکروسافت بخواد میتونه بازی رو Hd Dvd بزنه؟؟حالا گیر ندید نه و این کار رو نمیکنه و ...;)

یه مقدار اینده نگر باش!!!;)
الان اگه بری تو سایت xbox خود microsoft میاد عکس gow نشون میده بعد پایینش مینویسه
Just the beginning
یعنی فقط برای شروع اینو داشته باشید تا بعد:eek:
HD-DVD Drive ام یه قرون دو زار نیست که:biggrin1:
آدم میاد کنسول می خره که یه پولی اول بده دیگه راحت بره بازی کنه:-"
نه اینکه هر ماه بیاد دو برابر قیمت خودش واسش پول خرج کنه!!!:(
در هر صورت اگر مایکروسافت از HD-DVD هم استفاده کنه اونقدی خرج نداره که Blu-Ray داره
قیمت player هاشون رو ببین!!! Blu-Ray:1000$ HD-DVD:500$
ولی قیمت Blu-Ray مربوط به سری اولش هست
از Wii هم بترسید:evil: ولی نه زیاد:biggrin1:

امروز یه خبر تکاننده در حد شایعه از طرف سایت رسمی ovis منتشر شد:biggrin1:
در این خبر ovis به نتیجه رسید که تمام این بدبختی ها و تمام جنگ و رقابت میان مردم بین کنسولها همش به خاطر کم بود پول هست . مگه انسان دیوانه است که دعوا کنه با اینکه پول داره . اگه انسان پول داشته باشه میره هر سه کنسول را میخره و حالش را میبره . به همین خاطر صحبتها و نتیجه گیریهایی بزرگی که از جانب ovis شده تصمیم گرفته یک دستگاه کنسول xbox360 را بخره که بعد یک هفته براش پست میشه و تصمیم گرفته بعد یک یا دو سال که ps3 کپی خور بشه حتما اونم بخره و بعد دو ماه دیگه دستگاه پخش کننده ی zune مایکروسافت و یک wii بخره !!!!!!!!!!!
حال کردی بچه ها ؟!:eek: :love:

شزکت فیلم سازی یونیور سال هم از پشتیبانی بلو ری امتناع کرد.
البته اون موقعی که Universal Pictures گفته بود که من روی BD کار نمیکنم و UMG روش برای موزیک کارمیکنه،مایکروسافت و Universal هنوز داشتن باهم کار میکردن برای فیلم Halo.با توجه به اینکه این فیلم کلا کنسل شد،و طبعا دیگه یونیورسال با مایکروسافت رابطه ای نداره،کاملا انتظار این میره که این استودیو هم با BD مشکلی نداشته باشه.

universal نه تنها از blu-ray پشتیبانی نکرده(بعد از کنسل شدن halo)تازه نگاه کن چی گفته:
HD-DVD پتانسیل بسیار بالایی دارد و حتی اگر اولین فیلمهایی را که روی هر دو فرمت آمده را
نگاه کنید(Training Day,Kiss Kiss Bang Bang,Rumour)و با هم مقایسه کنید خواهید دید فیلمها
روی HD-DVD از کیفیت بهتری برخوردارند.
روی Blu-Ray اشکالات صوتی و Artifact و مشکلات رنگ بندی و همچنین تاریکی صحنه ها نمایان
است که از ضعف های این فرمت محسوب می شود!!!
حالا با این حرفهاش اگر هم بخواد از Blu-Ray پشتیبانی کنه سونی نمیزاره!!!:evil:
پشتیبانی نمی کنی بگو پشتیبانی نمی کنم چرا روش الکی عیب میزاری!!!:((

universal نه تنها از blu-ray پشتیبانی نکرده(بعد از کنسل شدن halo)تازه نگاه کن چی گفته:
HD-DVD پتانسیل بسیار بالایی دارد و حتی اگر اولین فیلمهایی را که روی هر دو فرمت آمده را
نگاه کنید(Training Day,Kiss Kiss Bang Bang,Rumour)و با هم مقایسه کنید خواهید دید فیلمها
روی HD-DVD از کیفیت بهتری برخوردارند.
روی Blu-Ray اشکالات صوتی و Artifact و مشکلات رنگ بندی و همچنین تاریکی صحنه ها نمایان
است که از ضعف های این فرمت محسوب می شود!!!
حالا با این حرفهاش اگر هم بخواد از Blu-Ray پشتیبانی کنه سونی نمیزاره!!!:evil:
پشتیبانی نمی کنی بگو پشتیبانی نمی کنم چرا روش الکی عیب میزاری!!!:((
اين ربطي به HDDVD يا BR نداره اين مربوط به Codec هست که براي فيلم ها استفاده شده
BR از Mpeg2 تا الان استفاده کرده HDDVD هم از VC1 کلان VC1 از Mpeg 2 بهتر و Efficient هست و حجم کمتري رو اشغال ميکنه با مقايسه نسبت به Bitrate يکسان از Mpeg 2
دليل ديگه هم اماده نبودن BR هاي 50GB هنگام Launch بود
جفت HDDVD و BR از VC1,H.264 Advance Profile, Mpeg 2 پشتيباني ميکنن به صورت mandatory

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or