!AtMoSpHeRe
کاربر سایت
سلام.شما چه انتظاری از گرافیک دارین آیا Crysis براتون کافی نیست یعنی چی می خواین بیشتر از این دیگه بازی نمی شه می شه فیلم که بدرد نمی خوره از نظر من چون نفس بازی بودن از بین میره
بعد از مدت ها دارم پست میدم.
ببین سینا جان داری اشتباه میکنی شما منظورت اینه که دیگه گرافیک از کرایسیس بالاتر دیگه لازم نیست درسته ؟ ولی این موضوع کاملا غلطه و فقط واسه تعداد افرادی این موضوع صدق میکنه که به گرافیک زیاد اهمیت نمیدن و با گیم پلی بیشتر حال میکنن که تعدادشون هم خیلی کمه.
اگه میگی گرافیکی که برسه به اندازه فیلم دیگه حس بازی بودن رو از دست میده باید بگم اینم باز اشتباه (لااقل از دید من) شما گرافیک رو با فیلم های سینمایی مقایسه نکن چون این دو خیلی از جهت های مختلف با هم فرق دارن.یک فیلم سینمایی نمیتونه سبک جدیدی رو در سینما بوجود بیاره و همیشه با یک روند فیلم برداری و غیره پیش میره ولی یک بازی رایانه ای میتونه از یک فیلم سینمایی هم بالاتر بره ! مثلا همون سازنده های فیلم سازی که نمیتونن بعضی از ایده هاشون رو توی فیلم بکار ببرن به راحتی میتونن به صنعت گیم روی بیارن و به راحتی اون فکر هاشون رو توی بازی بکار ببرن چون ساختن یک فیلم با یک بازی خیلی فرق میکنه.
از طرف دیگه ام گرافیک میتونه حتی از دنیای واقعی هم بالاتر بره ! منظورم اینه که میتونن خیلی از افکت هایی که در دنیای واقعی هم وجود نداره به صنعت بازی و گرافیک اضافه کنن.
مثلا یه نمونش همین نور پردازی هایی هست که همین الانم دارن در بازیها بکار میبرن که خیلی از دنیای واقعی زیباتره ! و خیلی چیزای دیگه که الان نمیشه دربارش قضاوت کرد.
خیلی هم واضحه که در 10 سال آینده این اتفاقات ممکنه روی بده.