کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
شما چه انتظاری از گرافیک دارین آیا Crysis براتون کافی نیست یعنی چی می خواین بیشتر از این دیگه بازی نمی شه می شه فیلم که بدرد نمی خوره از نظر من چون نفس بازی بودن از بین میره
سلام.
بعد از مدت ها دارم پست میدم.
ببین سینا جان داری اشتباه میکنی شما منظورت اینه که دیگه گرافیک از کرایسیس بالاتر دیگه لازم نیست درسته ؟ ولی این موضوع کاملا غلطه و فقط واسه تعداد افرادی این موضوع صدق میکنه که به گرافیک زیاد اهمیت نمیدن و با گیم پلی بیشتر حال میکنن که تعدادشون هم خیلی کمه.
اگه میگی گرافیکی که برسه به اندازه فیلم دیگه حس بازی بودن رو از دست میده باید بگم اینم باز اشتباه (لااقل از دید من) شما گرافیک رو با فیلم های سینمایی مقایسه نکن چون این دو خیلی از جهت های مختلف با هم فرق دارن.یک فیلم سینمایی نمیتونه سبک جدیدی رو در سینما بوجود بیاره و همیشه با یک روند فیلم برداری و غیره پیش میره ولی یک بازی رایانه ای میتونه از یک فیلم سینمایی هم بالاتر بره ! مثلا همون سازنده های فیلم سازی که نمیتونن بعضی از ایده هاشون رو توی فیلم بکار ببرن به راحتی میتونن به صنعت گیم روی بیارن و به راحتی اون فکر هاشون رو توی بازی بکار ببرن چون ساختن یک فیلم با یک بازی خیلی فرق میکنه.
از طرف دیگه ام گرافیک میتونه حتی از دنیای واقعی هم بالاتر بره ! منظورم اینه که میتونن خیلی از افکت هایی که در دنیای واقعی هم وجود نداره به صنعت بازی و گرافیک اضافه کنن.
مثلا یه نمونش همین نور پردازی هایی هست که همین الانم دارن در بازیها بکار میبرن که خیلی از دنیای واقعی زیباتره ! و خیلی چیزای دیگه که الان نمیشه دربارش قضاوت کرد.
خیلی هم واضحه که در 10 سال آینده این اتفاقات ممکنه روی بده.

PS3 vs. Xbox360

نوشته شده توسط mt3691:
بازم یه طرفدار سونی که هیچی از ps3 و 360 نمیدونه و اومده اینجا که همه رو ارشاد کنه و درس اخلاق بده
این سایت فک نکنم جای صحبت غیر منطقی باشه پس بهتره راجع به همدیگه اینطوری قضاوت نکنیم. هر کی نظر خودشو داره و نظرش قابل احترام.
نوشته شده توسط mt3691:
برای نمکدون عزیز من کدوم نمک من تا حالا 3 تا ps2 خریدم و خراب شدن و کلی پول بازی دادم مگه قرار تا اخر عمر هر چی سونی داد ما چشم بسته بریم بخریم ادم وقتی این طرفدارا رو میبینه تازه میفهمه سونی راست میگفت اگه ps3 اصلا بازی هم نداشته باشه بازم طرفداراش اونو میخرن:eek:
دوست من ما طرفدار بازی خوب هستیم و برامون فرق نداره سونی باشه یا ماکروسافت
به قول دوستمون برو تاپیک رو از اول بخون بعد بپر وسط بحث
اقای pay max برای تشکر کردن گزینه داره و لازم نیست پست بزنی
همونطور که میدونید سونی بهترین جنس رو از لحاظ کفیت تولید میکنه. ولی شما که میگین 3 تا PS2 تاحالا خریدین و خراب شده احتمالا اشکال از استفاده کردنتونه ولی اینم که دستگاه خراب میشه یه چیز کاملا طبیعیه.
من که تاحالا یه PS1 داشتم که نزدیک 4 سال باهاش کار کردم جیک هم نزد و عین نو فروختمش
حالا هم چند سالیه که PS2 دارم و خیلیم ازش راضیم.;)
حالا شما بهتره یه کمی منصفانه تر قضاوت کنی صبر کن بازی های PS3 رو هم خوب ببین بعد بگو ما طرفدار بازی خوب هستیم من خودمم اگه ببینم بازیهای 360 از PS3 بهتره مسلما 360 رو انتخاب میکنم.
الان چند تا از بازی های PS3 به عنوان نمونه داره از کانال Game One بخش میشه به نظر من که تفاوتش رو با بازیهای 360 میشه فهمید. البته باید صبر کنیم که دستگاش و همه بازیهاش بیاد

thx......p.x

نوشته شده توسط Paymax:
جناب pandora tomorrow لطفا اگه میخواین راجع به این موضوع صحبت کنید با مدرک بحث کنید
با تشکر
من هم مدرکی مشابه خوده شما دارم شما از کانال ماهواره چند تا تریلر دیدید منم از طریق اینترنت چند تا تریلر دیدم!!
در ضمن اینو من نمیگم همه میگن حالا دوستان میان ببین نظر اونا چیه;)
در ضمن اسمم امین هست.

نوشته شده توسط Paymax:
جناب pandora tomorrow لطفا اگه میخواین راجع به این موضوع صحبت کنید با مدرک بحث کنید
با تشکر
اقای pay max شما میای یه چیزی میگی بعد از دیگرا میخوای واسه رد اون مدرک بیارن اینمدلیشو دیگه ندیده بودیم وقتی شما یه حرفی میزنی باید مدرک معتبر بیاری یا اصلا چیزی نگی
-------------------------------------
در ضمن همنطور که اقا بهزاد گفت سخت افزار بهتر فقط گرافیک رو بالا نمیبره بلکه گیم پلی و هوش مصنوعی و خیلی چیزای دیگه هم بهتر میشه و نینتندو اینو نداره و متاسفانه این موارد هم چیز کمی نیست در ضمن عنوانهای بچه گونه نینتندو خیلی بیشتر از عنوانهای جدی اونه و این باعث میشه این دستگاه برای رده سنی زیر 17 سال باشه یا بالای 50 سال البته نمیدونم بالای 50 سال چطوری میخواد با اون دسته ها کار کنه:eek:
ین سایت فک نکنم جای صحبت غیر منطقی باشه پس بهتره راجع به همدیگه اینطوری قضاوت نکنیم. هر کی نظر خودشو داره و نظرش قابل احترام
بله هر کسی نظری داره ولی اینجور نظرهای بی پایه اساس رو واسه خودش هر کس نگه داره بهتره و تو این تاپیک جاش نیست اینجور نظرهای نمکدونی رو واسه خودتون نگه دارین ولی اگه مثل بقیه طرفدارای سونی که تو سایت هستن با منطق و دلیل بحث کنین کسی چیزی نمیگه
همونطور که میدونید سونی بهترین جنس رو از لحاظ کفیت تولید میکنه. ولی شما که میگین 3 تا PS2 تاحالا خریدین و خراب شده احتمالا اشکال از استفاده کردنتونه ولی اینم که دستگاه خراب میشه یه چیز کاملا طبیعی
اولین ps2 که خریدم بعد از یک هفته لنزش از کار افتاد و بردم تعمیرات گفتن قطعش نیست مجبور شدم همنطوری بفروشم و یدونه نو بخرم اونم بعد از 3 سال دیگه درست کار نمیکرد دادم داداشم و الان سومی رو دارم و همه اینا بخاطر اینه که سونی تو ps2 کارش اصلا کیفیت نداره و اینو من نمیگم عالم و ادم میدونن

در ضمن اینی که من میگم نظر شخصی من هستش پس یه کم آرامش داشته باشید:
ببینید کنسول خوب تعریفش خیلی ساده هستش از هر جهت خوب باشه! بعضی دوستان میگن گرافیک بعضی ها میگن گیم پلی و همینجوری کنسول کامل اینه که ترکیبی ازا این ها باشه اگه فقط گرافیک میخوای برو یه تلوزیون HD بگیر از واقعی هم تصویرش بهتره!!
گیم پلی هم به تنهایی به درد نمیخوره به قولی:
لطفا انقدر این جمله ی "آخه گرافیک چه اهمیتی داره" رو تکرار نکنید !

اگه گرافیک اهمیت نداشت الان ملت نشسته بودن تو خونه هاشون داشتن هواپیمای آتاری یا اون بازیه که اردک شکار میکردی (اسمشو نمیدونم) رو بازی میکردن کلیم گیم پلیشون خفن بود و حال میداد !

وقتی که اینهمه داره خرج میشه برای بالا بردن گرافیک و تکنولوژی بازیها ، این جمله ی "گرافیک چه اهمیتی داره" فوق العاده بی معنی به نظر میرسه

همون نینتندو و دسته های خارق العادشو هروقت توی دستتون گرفتین و 2 ماهم باهاش بازی کردین و براتون تکراری نشد ، بیاین بگین خیلی چیز خوبیه !
اولین ps2 که خریدم بعد از یک هفته لنزش از کار افتاد و بردم تعمیرات گفتن قطعش نیست مجبور شدم همنطوری بفروشم و یدونه نو بخرم اونم بعد از 3 سال دیگه درست کار نمیکرد دادم داداشم و الان سومی رو دارم و همه اینا بخاطر اینه که سونی تو ps2 کارش اصلا کیفیت نداره و اینو من نمیگم عالم و ادم میدونن
میتونستی راحت یه ایکس باکس بگیری اصلا به روی سونی هم نگاه نکنی

در ضمن همنطور که اقا بهزاد گفت سخت افزار بهتر فقط گرافیک رو بالا نمیبره بلکه گیم پلی و هوش مصنوعی و خیلی چیزای دیگه هم بهتر میشه و نینتندو اینو نداره و متاسفانه این موارد هم چیز کمی نیست در ضمن عنوانهای بچه گونه نینتندو خیلی بیشتر از عنوانهای جدی اونه و این باعث میشه این دستگاه برای رده سنی زیر 17 سال باشه یا بالای 50 سال البته نمیدونم بالای 50 سال چطوری میخواد با اون دسته ها کار کنه
اینکه وی عنوان هاش بچه گونه هستش از اون حرفهاست ها
call of duty کجاش بچگونه هستش

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط CRASH:
موافقم چون انسان تو چشم و دلش خلاصه میشه
برای سومین انقلاب سونی اماده شید:cool:
گرافيك دل منم ارضا ميكنه ولي نه از نوع ژاپنيش
بله وقتي سوني ورشكست شد انقلاب بزرگي تو شركت راه ميافته(سوني ميشه جمهوري اسلامي سوني):cheesygri

نوشته شده توسط wii360:
بله وقتي سوني ورشكست شد انقلاب بزرگي تو شركت راه ميافته(سوني ميشه جمهوري اسلامي سوني):cheesygri
یعنی شما فکز میکنید سونی تمام زندگیش به این پلی استیشن وابسته هستش؟
نکنه تا حالا اسم handy cam ,cyber shot,walk man,vaio به گوشت نخورده سونی بیدی نیس که بخواد با این بادها بلرزه

یعنی شما فکز میکنید سونی تمام زندگیش به این پلی استیشن وابسته هستش؟
نکنه تا حالا اسم handy cam ,cyber shot,walk man,vaio به گوشت نخورده سونی بیدی نیس که بخواد با این بادها بلرزه
تمام زندگیش که وابسته نیست ولی به خاطر طرفداراش هم که شده باید پوز چند نفر رو با پی اس 3 بزنه البته اگه پوزی براشون مونده باشه...
بله وقتي سوني ورشكست شد انقلاب بزرگي تو شركت راه ميافته(سوني ميشه جمهوري اسلامي سوني)
چه فرقی داره ژاپنی یا نه ژاپنی مهم اینه که کدوم به واقعیت نزدیک تر باشه و ادم از دیدنش بیشتر لذت ببره
شکست کجا بود... we are winners

دوستان از این چند صفحه اخیر باز شروع کردین به چرت و پرت گفتن که...
این بحث های بچه گونه سونی نمیدونم هندیکم داره و مایکروسافت نداره رو بزارید کنار خواهشا, چون هیچ ربطی به اینجا نداره.
افرادی که میان اینجا, فقط و فقط باید در رابطه با 3 کنسول نسل بعد صحبت کنن اونم باید با مدرک و اطلاعات صحیح همراه باشه.
این کلمات "شاید""احتملا"خواهیم دید"شکست میخوره و برنده میشه رو لطفا بزارید سر کوزه آبشو بخورید...چون اینا همش برمیگرده به اعتقاد خود شخص و تا جایی هم که میدونم از روی تعصب بلند میشه و هیچ ارزشی هم نداره.
متاسفانه در چند صفحه اخیر با وجودی که اینهمه مدیرا وبقیه تذکر دادن بازم این بحث های بی منطق چندین بار مشاهده شد و معمولا اینگونه افرادی که میان اینجا و میگن Ps3 خوبه,360 بده یا بلعکس فقط خودشون رو ضایع کردن چون از لحن صحبت کردنشون مشخصه که 2% هم اطلاعات ندارن.پس اینگونه اشخاص نباید انتظار داشته باشن که کسی بهشون توجه کنه یا جواب صحیح بهشون بده.
پس کسانی که تازه اومدن به این تاپیک توجه کنن که باید واقعیت رو بپذیرن و اخبار های صحیح رو دنبال کنن.اگه اینجا نمیخواید به اطلاعات غلطتون پی ببرید باید خدمتتون عرض کنم که اینجا از این خبرا نیست و همیشه اینجا چه بخواید چه نخواید حقیقت گفته میشه و حداقل 90% اعضای این سایت هم قبول میکنن.

همينجوري داشتم تو گوگل چرا مي كردم اين عكسرو ديدم گفتم بذارم شايد كسي بدونه داستان چيه.
------------------------------------------------------------------------------
31269.jpg

-------------------------------------------------------------------------------
براي تنوع تاپيك گذاشتم

نظرات اینجا به نسبت گذشت تاریخ روز به روز جالبتر می شه
بهزاد جان من می خوام بدونم وقتی نینتندو حتی نگفته که کلاک CPU ی Wii چقدره شما چطوری می تونی با این اقتدار به Wii سخت افزار از رده خارج ؟ شاید Wii اونقدرا قوی نباشه اما مطمئنا از رده خارج هم نیست و البته از سیستم کامپیوتر من رده بالاتره . هوش مصنوعی بالا ربطی به سخت افزار و ... نداره ربط به برنامه نویسی خوب داره خیلی از بازی ها هستن که الان روی آخرین سیستم ها میان اما هوش مصنوعی صفر . در مورد دسته های Wii که چیز جدیدی نیستن قبلا بحث شده شاید قبلا نمونش زده شده باشه اما آیا اونا در سطح این دسته های Wii بودن یا اصلا تونستن مثل اینا نظرات به خودشون جلب کنن ؟
محمد جان می خوام بدونم شما از کجا به این نتیجه رسیدین که نینتندو نمی تونه با اون دوتا در زمینه ی قدرت سخت افزاری رقابت کنه . مگه GC یکسال بعد از PS2 نیومد و تقریبا دو برابر PS2 قدرت داشت ؟ مگه سونی و مایکروسافت خودشون کنسولاشون رو ساختن که حالا نینتندو نتونه با کمک اونایی که به سونی و مایکروسافت کمک کردن یه توپ کنسول بدن ، خودشم یه کنسول توپ بده ؟
نینتندو قصد و هدفش اینه که بشه بازی های سرگرم کننده تر با کنسولش ساخت از طرفی بازیسازی رو کنسولش خیلی ساده باشه چیزی که سالهاست بهش عمل کرده . شاید GC کمتر از XB فروخت اما تو فروش بازی ها بهتر عمل کرد . عین این اتفاق در مورد DS و PSP افتاده اختلاف فروش این دوتا حدود دو میلیونه اما توی فروش بازی ها DS به تمام معنا PSP رو خورده .
هیچ انقلاب خاصی توی این نسل اتفاق نمیوفته چون چیزی برای جلوتر رفتن باقی نمونده گرافیک سه بعدی بع حد کافی پیشرفت کرده و سیستم های یکپارچه ی آنلاین هم به مدد XBL به شدت همه گیر شدن دیگه این نسل می خواد چیکار کنه حالا شاید این نسل یه پیشرفت هایی کنه اما نسل هشتم چی واقعا چیزی مونده توی این صنعت که انجام نشده باشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or