کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
جالب شد. تا حالا مدعی بودید که این تکنولوژی رو سونی از نینتندو دزدیده!! بعدش یهوئی فهمیدیم که تکنولوژی رو در اصل نینتندو دزدیده. داره جالب میشه...
اولین دسته بازی که دارای قابلیت motion sensor mode بود را شرکت logitech برای PC در اواخر سال 2000 ساخته نام دسته هم Logitech Wingman GamePad Extreme می باشد. پس اگه بخوایم اونطوری حساب کنیم این شرکت در این زمینه اوله. (البته همانطور که بار ها گفتم این ها هیچ کدوم تقلید از یکدیگر نیست!!!)

Wingman_Extreme.jpg

Logitech WingMan Gamepad Extreme includes the high-tech G-FORCE TILT sensor. Now, when you lean left or right, forward or back, your favorite games understand. Nothing could be more natural.

WingMan Gamepad Extreme delivers precise proportional control with engaging G-Force Tilt technology. Dodge tackles in sports games, carve your way through slaloms in snowboard games, lean into corners in motorcycle racing games, or tilt forward to target ground forces in flight games. 10 digitally programmable buttons become 18 with software shift functionality.

One intriguing option is the G-Force Tilt motion sensor. With the press of a button, the eight-way pad turns into a hat switch, and the actual tilting of the controller determines the onscreen movement. Want to move backwards? Tilt the controller back. Tilt left, and you're turning left. You get the idea. The only foreseeable problem is if you slouch or sit with a 45-degree list to port.

Award-winning design adds comfort. USB and game port combo interface for broad compatibility. Includes Star Wars Rogue Squadron 3-D Elite Missions.​

آقا این قضیه تقلیدو بیخیال شین!،پس اگه اونطوری باشه همه FPS ها از FPS عای اولیه تقلید کردن و هیچ ارزشی ندارن!بعدشم اگه اینطوریه باید بریم ببینیم که اولین بار ار ژایرسکوپ استفاده کرد،پس همه از اون تقلید کردن!پس آنالوگ تو دسته رو هم همه از نینتندو تقلید کردن.پس اگه اونطوریه این فرو هم تقلیدی از اولین فروم مجازیه!!
البته یه چیزی در باب بحث بگم!:یکی از بزرگترین مشکل های PS3 اینه که بازیهای زیادیش Sequel هستن.در واقع بزرگترین بازیاش.البته این چیز کاملا منطقی ایه،چون اکثر این بازیا تو سری قبلیشون موفق بودن.
در ضمن صحفه قبل یه Too Human دیدم،باید بگم:((چون واقعا افتضاح از آب در اومده تا اینجا.من eternal darkness رو از این شرکت بازی کردم،ولی Too Human واقعا نا امید کننده بود.پس خیلی تو سر و کله هم نزنین واسه این بازی.

نوشته شده توسط Lich King:
اولین دسته بازی که دارای قابلیت motion sensor mode بود را شرکت logitech برای PC در اواخر سال 2000 ساخته نام دسته هم Logitech Wingman GamePad Extreme می باشد. پس اگه بخوایم اونطوری حساب کنیم این شرکت در این زمینه اوله. (البته همانطور که بار ها گفتم این ها هیچ کدوم تقلید از یکدیگر نیست!!!)

Wingman_Extreme.jpg

Logitech WingMan Gamepad Extreme includes the high-tech G-FORCE TILT sensor. Now, when you lean left or right, forward or back, your favorite games understand. Nothing could be more natural.

WingMan Gamepad Extreme delivers precise proportional control with engaging G-Force Tilt technology. Dodge tackles in sports games, carve your way through slaloms in snowboard games, lean into corners in motorcycle racing games, or tilt forward to target ground forces in flight games. 10 digitally programmable buttons become 18 with software shift functionality.

One intriguing option is the G-Force Tilt motion sensor. With the press of a button, the eight-way pad turns into a hat switch, and the actual tilting of the controller determines the onscreen movement. Want to move backwards? Tilt the controller back. Tilt left, and you're turning left. You get the idea. The only foreseeable problem is if you slouch or sit with a 45-degree list to port.

Award-winning design adds comfort. USB and game port combo interface for broad compatibility. Includes Star Wars Rogue Squadron 3-D Elite Missions.​

اشکان جان، البته اعتراف میکنم من این مسئله رو نمیدونستم. اما اساس مشکل من با طرفدارای 360 اینه که همش از تقلید و دزدی صحبت میکنن و این از دیدگاه من بسیار بسیار مسخره است. بعنوان مثال اگر مثلاً شرکت MSI اومد مینبردی رو ساخت که از سوکتهای جدید AMD استفاده میکنه و چیپست nforce5 داره، اگر گیگابایتز و ای سوز و لیدتک و ای بیت و غیره هم با این مشخصات مینبرد ساختن دزدن؟! اصلاً چرا این. شرکت لبنیات روزانه ماست پرچرب چکیده میزنه الان در صورتی که شرکت کاله خیلی قبل تر از بوجود اومدن روزانه اینکارو میکرده و حتی قرنها قبل تر از اونها اینکا رو ملت میکردن این میشه دزدیدن یک فن آوری یا تکنولوژی؟! اگر فرض رو بر این بگیریم که شرکت من مثلاً مبتکر ساخت اولین تلویزیون پلاسما بوده!! الان که تمام شرکتها دارن پلاسما تولید میکنن دزدن؟ و تکنولوژی پلاسمای منو دزدیدن!؟ بحث من اینه... و الا من منکر این نشدم که لاجیتک اینکارو نکرده یا کرده... اگر حساب کنیم از اول دنیا همه از هم تقلید کردن!! حتی در روش تولید مثل!!

اشکان جان، البته اعتراف میکنم من این مسئله رو نمیدونستم. اما اساس مشکل من با طرفدارای 360 اینه که همش از تقلید و دزدی صحبت میکنن و این از دیدگاه من بسیار بسیار مسخره است.
کاملا حرفت صحیحه و تایید می شه. کلا در علم این کلمه که فلانی از فلانی تقلید کرده پس هنر نکرده و یا سواد نداره یه چیز کاملا اشتباه است ولی نمی دونم چرا بعضی ها نمی خوان اینو بپذیرن!

نوشته شده توسط Lich King:
کاملا حرفت صحیحه و تایید می شه. کلا در علم این کلمه که فلانی از فلانی تقلید کرده پس هنر نکرده و یا سواد نداره یه چیز کاملا اشتباه است ولی نمی دونم چرا بعضی ها نمی خوان اینو بپذیرن!
تقلید کردن هیچ عیبی نداره و اینو همه میدونن ولی مشکل جایی شروع میشه که یه کمپانی پرمدعا بیاد تقلید کنه و بگه که ما مدتها داشتیم رو این پرژه کار میکردیم!!!
تقلید موقعی بد هست که شما بیای با دبدبه کبکبه یه دسته بومرنگی نشون ملت بدی و بگی ما اینو برای شما داریم میاریم بد وقتی دیدی رقیب چیز بهتری داره از روش کپی کنی و بگی اینو من از اول میخواستم تو دستم بزارم!!!
تقلید وقتی بده که من یه مطلب رو از جای دیگه کپی کنم و بزارم اینجا و بگم این مال منه و به شما فخر بفروشم!!!
تقلید موقعی خوبه که من یه چیزی بهش اضافه کنم و بهش پیشرفت بدم و تازه از اونی که ازش تقلید کردم تشکر کنم یا اجازه بگیرم اگه فقط قرار بود تقلید بشه ما هنوز تو عصر حجر بودیم بحرحال این موضوع اصلا مهم نیست و اگه قرار به ناراحتی باشه طرفدارای نینتندو باید ناراحت باشن;)

تقلید کردن هیچ عیبی نداره و اینو همه میدونن ولی مشکل جایی شروع میشه که یه کمپانی پرمدعا بیاد تقلید کنه و بگه که ما مدتها داشتیم رو این پرژه کار میکردیم!!!
تقلید موقعی بد هست که شما بیای با دبدبه کبکبه یه دسته بومرنگی نشون ملت بدی و بگی ما اینو برای شما داریم میاریم بد وقتی دیدی رقیب چیز بهتری داره از روش کپی کنی و بگی اینو من از اول میخواستم تو دستم بزارم!!!
خوب اگه پست قبلی بنده رو خونده باشید می بینید که من هم به همین موضوع اشاره کرده بودم که سونی کار زیاد جالبی نکرده با این کار! ولی این مسئله که شما می گی وقتی دیده رقیب چیز بهتری داره، از روش کپی کرده صحیح نیست چرا؟ چون اون شرکت به فکر سودشه نه من و شما! و این تکنولوژی ای نبوده که نینتندو اختراش کرده باشه، خود سونی اینو برای ps3 ساخته پس تونسته بسازه. مایکروسافت هم اگه می دونست نینتندو می خواد چی بسازه و قرار بود کنسولش دیر عرضه بشه اونم به فکر همچین کاری برای دستش می افتاد اینو شک نکنید! کلا در جامعه امروز برای پیشرفت و ترقی باید رقیب را با هر ترفندی از میدان خارج کرد چرا که اگر نکنی رقیب تو رو خارج می کنه! پس این حرف هایی هم مثل ما از اول می خواستیم تو دسته بزاریم و ... گفتنش به عنوان تبلیغات هیچ چیز عجیبی نیست! البته واقعا هم دسته ps3 نسبت به wii هیچ چیز خاصی نداره نمی دونم چرا انقدر به این حرکت سونی همه حساس شدن؟!
تقلید وقتی بده که من یه مطلب رو از جای دیگه کپی کنم و بزارم اینجا و بگم این مال منه و به شما فخر بفروشم!!!
من تقلید علمی را گفتم این تقلید شامل تقلیدی که من گفتم نمی شه!
تقلید موقعی خوبه که من یه چیزی بهش اضافه کنم و بهش پیشرفت بدم و تازه از اونی که ازش تقلید کردم تشکر کنم یا اجازه بگیرم
همچین چیزی وجود نداره که کسی که چیزی رو تقلید کرده بره از کسی که زودتر ساخته اجازه بگیره و یا تشکر کنه!! سونی اینو خودش ساخته حالا تقلید هم کرده باشه تکنلوژی رو که از رو هوا نمی شه تقلید کرد پس حتما روش کار کرده و تونسته در زمان بسیار محدود در دسته ps3 بگنجونه.
حرف های شما بیشتر در زمینه دزدی تکنولوژی صحیح است تا تقلید! مثلا امریکا می یاد یک سلاح اتمی بسیار پیچیدرو می سازه بعد یه سری جاسوس روسی که دستشون تو کار ساخت بوده فورا طرز ساخت اون سلاح را با تمام مشخصات می فرستن برای روسیه و اون هم یکی عینشو می سازه. به این می گن تقلید نادرست!

اما اساس مشکل من با طرفدارای 360 اینه که همش از تقلید و دزدی صحبت میکنن و این از دیدگاه من بسیار بسیار مسخره است
تقلید کردن عیب نداره , ولی دزدی کردن و بازار رقیب رو خراب کردن عیب داره !
چرا سونی تا حالا از این امکانات در کنترلش استفاده نکرد ؟ حالا جالب اینه که تا چند ماه پیش که نینتندو کنترلشو روو نکرده بود سونی هیچ حرفی از motion sensor نزده بود , ولی تا فهمید نینتندو میخواد استفاده کنه احساس خطر کرد.
تا جایی که من میدونم وقتی یک شرکت x از یک نوآوری در محصولش استفاده میکنه اگه شرکت دیگه بیاد ایده اونو زودتر از همون شرکت سازنده عرضه کنه باید بگم این اسمش از دزدی هم یه چیزی اونورتره !
بیچاره نینتندو با وجود اینکه زودتر از همه میخواست از motion sensor در کنسولش استفاده کنه سونی خیلی راحت از ایده اون استفاده کرد و زودتر از نینتندو هم میخواد کنسولشو عرضه کنه.و این کاملا مشخصه که سونی قصد داشته بازار نینتندو رو به هم بریزه و واقا از دیدگاه من سونی یه دزد به تمام معناست...
اگه سونی این امکان رو زودتر از نینتندو در کنسولش معرفی کرده بود , بله , میشد گفت سونی فقط قصدش تقلید بوده (حالا از هر شرکتی).ولی حالا که نینتندو زودتر این ایده رو انتخاب کرده باید اول نینتندو از این امکان استفاده کنه و کنسولشو منتشر کنه و بعد سونی بیاد استفاده کنه و اگه این کارو میکرد اصلا مشکلی نداشت و کار سونی هم تقریبا درست از آب در میومد !(بیخود نیست مایکروسافت و نینتندو دست به یکی کردن):)
و در آخر بگم که نینتندو واقا یک شرکت مظلومی در این نسل واقع شده !

Last edited by a moderator:
بابا Beat'em up ـه دیگه من رسماً گذاشتمش کنار بعداز اونهمه رنج کشیدن تازه دیدم باید همه اون boss های بی صاحاب شده رو هم دوباره بزنم.. نمیخوام مگه یه نقرو چندبار باید کشت تا بالاخره از شرش خلاص شی .. نمی خواااام...
فحشت می دما :D
ولی گفت باشه هر کسی اعصاب بازی کردن 12 باره ی3 DMC رو نداره تازه 2 بارشم روی PC باشه فکر کن
تنها بازیایی که من بیشتر از DMC3 بازی کردم DMC1 بوده (16 بار) ، Fallout2 بوده (16 بار) و فوق بازی FFVII بوده (مسخره نکنین ها 23 تازه اگه CD هاش داغون نشده بود لازم بازی می کردم )
بهرحال DMC یه بازی هست که درسته خیلی فکری نیست اما بکش بکش هم نیست تازه آدم می تونه از بکش بکشش لذت ببره با زدن کمبوهای خفن گرفتن رنک های بالا و ... پس این یه بازی بی خیال شین و گرنه می کشمتون

بر خلاف گفته ی اشکان من کاملا با این مورد موافقم به نظر من این دسته در یه ماه مونده به E3 درست شد چون هیچ بازی درست و حسابی نبود که از این دسته استفاده کنه و بازی WarHawk هم که بود همه بهش واقف هستن که چه افتضاح بزرگی و اصولا وقتی وسط کنفرانش فیل هریسون گفت که ما مدت ها رو دسته کار می کردیم خنده ام گرفت چون بعدش موقعی که اون یارو مال WarHawk اومد گفت چون ما مدت کوتاهی هست به اینا گفتیم کنترل بازی با این دسته یه ذره مشکل داره . مطمئنا اگه این دسته مدتها روش کار می شد سونی خودش یه بازی شاخ براش می ساخت چون اصولا یه نگاه کلی می گه سونی بهترین بازی های کنسولش رو خودش ساخته مثل نینتندو .

ژیروسکوپ
من کار ندارم کی اول درستش کرد و بعد کی آوردش توی گیم پد و بعد کی از اون تقلید کرد یه چیزی که مشخصه اینه که نینتندو این فناوری رو هم رشد داد هم مطرح کرد چون اگر اون گیم پد Logitech چیز دندونگیری مطمئن باشید در Xbox و GC و 360 ازش استفاده می شد اما وقتی نینتندو یه مدل دسته با این خصوصیات زد همه کف کردن . و یه چیزه دیگه هم اینه که اگر این مدل دسته های نینتندو استاندارد کنسول ها نشن نینتندو باز هم یه انقلاب کرده و اونم اینه که فناوری ژیروسکوپ رو وارد دسته های کنسول کرده چیزی که احتمالا تا ابد باقی خواهد ماند کاری که هیچ کس غیر نینتندو نمی تونه بکنه .

در آخر از هادی عزیز هم بخاطر اون پست و واقعا جالبی که زده تشکر می کنم تا دیگه بعضیا نگن هزار سال وقت می بره که گیمینگ پیشرفت کنه البته نیاز نیست راه دور بریم یه مقایسه بین Doom1 و Doom3 کافیه که اختلاف بین انتشار ایندو فکر کنم 11 سال هست و پیشرفت رو خیلی راحت می شه ببینی یا حتی مقایسه ی HL1 با HL2 ( چقدر تلاش کردم این اسم رو نگم ) احتلاف بین این دو تا 6 سال هست و پیشرفت بینشون بیشتر از 10 سال اختلاف فنی . و به قول هادی سرعت هم روز به روز زیاد تر می شه همین Crysis رو با FarCry مقایسه کنین اختلافشون نزدیک به 3 سال هست .

پ.ن : راستی هادی اسم عکس هم جالب بود .

نوشته شده توسط Ryo Hazuki:
چه خبره قرنهای بعدی؟ اینا رو ببین:

این ماله تقریبا 20 ساله. فکر کنم همه هم قبول داشته باشیم که سرعت داره بیشتر میشه. نهایتش 20 سال دیگه اونی میشه که تو میگی. بعدم صد سال دیگه ما زیره یه وجب نیستیم زیره خروارها هستیم:cheesygri.

آره راست میگی ها پس واستیم تا 40 سال دیگه گه شاید زنده باشیم ببینیم چه خبره:cheesygri
عکس هاتم خیلی جالب بود مرسی.
gt4.jpg

نوشته شده توسط Elvish Hero:
در ضمن صحفه قبل یه Too Human دیدم،باید بگم:((چون واقعا افتضاح از آب در اومده تا اینجا.من eternal darkness رو از این شرکت بازی کردم،ولی Too Human واقعا نا امید کننده بود.پس خیلی تو سر و کله هم نزنین واسه این بازی.
عماد جون بی انصافی نکن کجای این بازی افتضاح و ناامید کنندس:confused:
TH1.JPG

TH5.JPG

TH4.JPG

اگه قرار باشه به این بگین افتضاح که نصف بیشتر بازی های ps3 رو باید بگی افتضاحن:-"
-------------------------------------------------------
یه خبر خوب هم برای طرفدارای نینتندو و اون اینه که احتمال داره که wii یک ماه زودتر از ps3 به بازار بیاد:D

آخرین ویرایش:
من به اين نتيجه رسيدم كه به جاي اين بحث ها در اين تاپيك رو تخته كنيم بريم تا يك ماه در تاپيك next gen news بعدش بيايم ببينيم نظر كيا عوض ميشه (منظورم گروه خاصي نبود)

محمد پیشنهاد میکنم تریلر gameplay این بازیو،که توی نمایشگاه امسال نشون دادن و تو DVDسایت هست رو ببینینی!فریم بعضی جاها به زیر 1 فریم در ثانیه میرسه،بدون اغراق.تازه دوربینم اونقدر دوره که اگه با دو نفر هم زمان بجنگی،تشخیص اینکه کدوم یکی از اون 3 تا کاراکتر خودته مشکله!
علی جان من که منظورتو نفهمیدم!!سونی قصدش خراب کردن بازار نینتندو بوده؟:eek:بابا بیخیلی!ایده ی نینتندو به نظرش جالب اومد و از اون برای موفقیت کنسولش استفاده کرد.اصلا مهم نیست که سونی بیشترین فروشو داشته باشه یا نه،مهم اینه که فروش زیاد بکنه.مثلا اگه کنسول سونی 100میلیون بفروشه و نینتندو 110 تا،اصلا برای سونی خیالی نیست،چون اون فروششو کرده!یعنی اگه کنسول نینتندو زودتر عرضه شه،سونی دزدی نکرده و اگه دیرتر عرضضه شه،سونی دزدی کرده؟!!!یعنی خوب بودن یا بد بودن کار سونی ربط داره به زمان عرضه ی Wii?!!!!

علی جان من که منظورتو نفهمیدم!!سونی قصدش خراب کردن بازار نینتندو بوده؟:eek:بابا بیخیلی!ایده ی نینتندو به نظرش جالب اومد و از اون برای موفقیت کنسولش استفاده کرد.اصلا مهم نیست که سونی بیشترین فروشو داشته باشه یا نه،مهم اینه که فروش زیاد بکنه.مثلا اگه کنسول سونی 100میلیون بفروشه و نینتندو 110 تا،اصلا برای سونی خیالی نیست،چون اون فروششو کرده!یعنی اگه کنسول نینتندو زودتر عرضه شه،سونی دزدی نکرده و اگه دیرتر عرضضه شه،سونی دزدی کرده؟!!!یعنی خوب بودن یا بد بودن کار سونی ربط داره به زمان عرضه ی Wii?!!!!
بله سونی قصدش فقط خراب کردن بازار نینتندو بوده ! عماد همینی که سونی ایده نینتندو بنظرش جالب اومده خودش نشون دهنده اینه که سونی نتونسته از نوآوری و ابتکار خودش استفاده کنه (یعنی کم آورده) بعد رفته ابتکارش رو از نینتندو یاد گرفته.همینطور که میدونی نینتندو زودتر از سونی اعلام کرد که میخواد از motion sensor استفاده کنه و اگر نینتندو از این امکان استفاده نمیکرد شاید سونی هم نمیکرد ! چون اگه سونی قصدش این بوده که از روز اول استفاده کنه باید زودتر از اینا اعلام میکرد نه الان که دیگه نینتندو اعلام کرده...
در موردی هم که میگی سونی ایده نینتندو بنظرش جالب اومده استفاده کرده باید بگم...همینه...همینه که من از سونی نفرت پیدا کردم...بخاطر همینه که میگم سونی وجدان نداره و کلاهبرداره.من دیگه نمیدونم شما به چی میگید کلاهبرداری ؟؟؟!!!

در مورد too human ! بنظر من عماد یه خورده سلیقت افت داشته توی این مدت , نمیدونم چرا !!!
بنظر من حتما یه بنچ مارک بگیر ببینیم وضعیت چجوریه بعدش هم حتما اگه فرصت کردی آپدیتش کن ! :cheesygri

نوشته شده توسط Elvish Hero:
محمد پیشنهاد میکنم تریلر gameplay این بازیو،که توی نمایشگاه امسال نشون دادن و تو DVDسایت هست رو ببینینی!فریم بعضی جاها به زیر 1 فریم در ثانیه میرسه،بدون اغراق.تازه دوربینم اونقدر دوره که اگه با دو نفر هم زمان بجنگی،تشخیص اینکه کدوم یکی از اون 3 تا کاراکتر خودته مشکله!
علی جان من که منظورتو نفهمیدم!!سونی قصدش خراب کردن بازار نینتندو بوده؟:eek:بابا بیخیلی!ایده ی نینتندو به نظرش جالب اومد و از اون برای موفقیت کنسولش استفاده کرد.اصلا مهم نیست که سونی بیشترین فروشو داشته باشه یا نه،مهم اینه که فروش زیاد بکنه.مثلا اگه کنسول سونی 100میلیون بفروشه و نینتندو 110 تا،اصلا برای سونی خیالی نیست
عماد جون بازی ها تو e3 هنوز کامل نشدن و فقط میشه از اونا ایده بازی رو فهمید و نباید سخت گرفت اینا همه تو نسخه نهایی درست میشه به نظر من اینطوری بهتره و موقع ریلیز بازی همه راضی میشن ولی کار سونی برعکسه اول یه دمو از پیش رندر میزاره بد میاد یه دمو با کیفیت پاینتر و موقع ریلیز یه چیز بیخود میده دست مردم و تو ذوق همه میخوره!نمونش همون بازی موتور استورم یا کیلزون:confused:
راجب تیکه دوم پستت من اصلا موافق نیستم و به نظر من برای سونی خیلی مهمه که اول بشه و خیلی بیشتر مهمه که بقیه کنسولشون فروش نره و دست به هر کاری میزنه برا رسیدن به این هدف نمونش assasin creed که پول داده اول رو ps3 اعلام بشه یا تقلید از دسته نینتندو برای کم کردن فروش رقبا
البته به قول اشکان جان اینا همه سیاست بازار و اقتصاد هست و نینتندو و ماکروسافت هم از این کارا میکنن ولی سونی خیلی تابلو هست کاراش;)

من یک سوال دارم:
مگه در محیط 3 بعدی بشتر از 6 حرکت وجود داره دسته ps3 قسمت ژیروسکوپش 6 ازادی حرکت داره پس wii هم دسته هاش ازادی حرکتش خیلی بیشتر نیست فقط نوع دسته و طراحیش فرق میکنه میشه گفت دسته wii انچنان چیزی (بجز طراحی و گوناگونی) از ps3 جلو نیست
این وسط فقط دسته 360 هست که هیچ قابلیت انچنانی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or