کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
عجب تاپیک داغی شد!!!منو یاد بازی پرتغال و هلند میندازه!!!
نمیدونم چرا کارت قرمز نداشت؟؟!!(بن).عوضش یه کارت زرد داشت!!!!!(اخطار جدی!)
......
اینم دوتا کامیک که میزان محبوبیت هیلو رو نشون میده:
http://www.cad-comic.com/comics/20041004.jpg[/IMG[/SPOILER]]
______
[SPOILER=][IMG]http://www.cad-comic.com/comics/20041108.jpg
______
و البته طرز ساخت هیلو2 :
20041106.jpg
________---
آقایان سینا و سونی!!!
لطف کنید از این به بعد بحثهای شیرینتون رو در اسپویلر قرار بدین که صفحات کمی کوتاه بشه.ادامه بدید....!!!!!!!!!!:cheesygri :cheesygri :D

البته اشکان جان شما هم دقیق نخوندی اون دوست عزیز گفت که متال گیر ها همیشه یکسان بودن اما من چنتا دلیل برای تفاوتشون زدم
فیزیک بازی توپ و خفن ولی خوب که چی (فحش ندیا) همین فیزیک ریتم بازی رو بدجوری کند کرده بود چون هر بیست قدم یه بار باید از وسیله ی نقیله پیاده می شدی می رفتی چارتا میله دست کاری می کردی تا راه باز بشه
محیط خوب فقط توی بازی های Rpg وجود داره چون حتی اگه گرافیکشون هم ضعیف باشه انقدر قشنگ حس محیط رو منتقل می کنن که بدجوری آدم رو جو می گیره
سینا جان من نه با کسی دعوا دارم نه قصد مسخره کردن حرفای کسی رو دارم. فکر می کنم خیلیا منو تا حالا باید شناخته باشن.
من پست های شمارو اتفاقا کامل خوندم. (از موارد نادر:)) من اصلا نگفتم که شما داری این دو بازی رو مقایسه می کنی ولی بحث داشت جوری پیش می رفت که 100 درصد به مقایسه هم می رسید. در مورد Hl2 هم گفتم که نظر شما هر چی باشه محترمه. من بیشتر دلیل پستم برای این بود که شما نوشته بودی Hl2 تنوع نداره بعد برای Mgs نوشته بودی جنگل بسیار زیبا و طبیعی داره. و بازیش آدمو تو حال کماندویی واقعی می بره!
در ضمن کدوم یکی از امکانات Mgs رو توی Sc می بینیم غیر از اینکه فقط می شه از در و دیوار آویزون شد ( اصلا توهین نکردم به خدا منظورم را با لحن دیگه نمی تونستم برسونم )
در ضمن اسنیک نیاز به پوست کرگدن نداره چون مهره ی مار داره
اگه این قسمت منظورت با منه که من اصلا Sc باز نیستم پس هر حرفی می خوای بزن:). من خودم Mgs را به طور کامل به Sc ترجیح می دم. من گفتم که حرکات بازی Sc طبیعی تر از Mgs است و این یک واقعیت است و به بازیشونم اصلا کاری ندارم!
در مورد مهره مار هم باز بر می گردیم به همون جریان خیالی.:)

این بحث به این شکل نقل قول رو هم خواهشا تمام کن چون شما با این حرفا و جواب همرو دادن نمی تونی نظر اشخاص رو عوض کنی همان طور که آنها نمی توانن نظر شما رو عضو کنند.

من نگفتم که شما بخاطر فروش زیادش خریدین
شما اصلا نگفتید !!!
این چیه پس ؟

""""""شما می گی چون پرفروش هست باید بخرمش خوب بازی های هری پاتر هم خیلی پرفروشن ( به علاوه ی خیلی بازی های فیلمی دیگه) ولی دلیل شد چون یه بازی خوب فروخته بگیم خوب ، خوبه دیگه """"""
من گفتم برای جذابیتش دلیل بیارین شما و یکی دیگه گفتین خوب امتیازاش بالا بوده و فروشش هم زیاده
بازم دلیل بیاریم ؟؟؟!!! !!! :eek:
دوستان بازم دلیل بیارین واسش :) مثل اینکه هنوز ایشون قانع نشدن !
البته فیزیک HL2 ربطی به سورس نداره
پستها رو اگه میشه درست بخون من اصلا همچین حرفی نزدم ! این پسته منه ببین :

""""""ویژگی خیلی خوب موتور سورس که خیلی خوش ساخت بود بازیهاش و معمولا روی اکثر کامپیوترهای مدل پایین و مدل بالا نرم اجرا میشد !)""""""""""""
همینجا تموم شد جمله.
در ضمن بهتره این قسمت رو خودت یه بار بخونی "رو نمیدونم چجوری هستی از کجا اومدی اصلا" فحش و توهین از این بدتر ندیده بودم
میدونی چیه ؟ از خودت یاد گرفتم.
مثل اینکه شما هر چی میگی خودت متوجه نمیشی ! ببین این پست 2 صفحه قبلته :
"""""آخه عزیز من هکر ها انقدر مثل تو ببو نیستن """"""
درست صحبت کن تا درست جوابتو بدم.
البته اینا نظر شماست ولی سونی هنوز هم رو پاست و گند نزده
میتونی مدرک بیاری که گند نزده ؟ :)
ومن دلیل نمی بینم که هکرها از DVD تا اطلاع ثانوی برای بازی های PS3 استفاده نکنن
این همه دلیل مدرک واسه شما آوردیم اونوقت بازم میگی من چیزی نمیبینم !!
من به شما پیشنهاد میکنم حتما سر فرصت به یک چشم پزشک کارآزموده مراجعه کنی.
اصلا ما می خوایم بازی تقلبی بازی کنیم وقتی KZ2 و اومد دیگه این همه حرف حدیث نیست
منم نیاز به اثبات چیزی ندارم
چی رو میخوای ثابت کنی ؟ اینکه KZ 2 تقلبی نیست ؟!
اینکه کل دنیا خبردار شدن که Fake تشریف داره ! اونوقت شما چیزی رو که وجود نداره رو میخوای ثابت کنی !!!
بله
بلا
اولین باریه که میشنوم MGS از HL2 بیشتر نوآوری داره !!!
من موندم شما این اطلاعاتو از کجا آوردی !
سومین باری که داری توهین می کنی
کجاش توهین بود ؟ مگه GBA چشه ؟ :)
کلی فروش کرده کلیم طرفدار داره...
تازه P$3 هم خیلی مونده تا به این کنسول دستی برسه :)
ما گیمر هستیم نه کارشناس گرافیک
ما کارشناس هستیم یا شما که درباره گرافیک بهترین بازیهای تاریخ نظر منفی دادی ؟؟؟

امین جان خودتو خسته نکن.
جوابشون معلومه چیه دیگه:
آقا این گیم اسپات کی حرف درست زده که این دفعه دومش باشه؟
آقا این گیم اسپات با شرکتهای یزرگ تبانی داره.
آقا گیم اسپات.....
در ضمن کدوم یکی از امکانات Mgs رو توی Sc می بینیم غیر از اینکه فقط می شه از در و دیوار آویزون شد ( اصلا توهین نکردم به خدا منظورم را با لحن دیگه نمی تونستم برسونم )
من نمیدونم چی بهت بگم...
میشه گفت تقریبا تمام حرکات اسنیک رو سم فیشر انجام میده تازه چندتا هم بیشتر.

امین جان خودتو خسته نکن.
جوابشون معلومه چیه دیگه:
آقا این گیم اسپات کی حرف درست زده که این دفعه دومش باشه؟
آقا این گیم اسپات با شرکتهای یزرگ تبانی داره.
آقا گیم اسپات.....

الان که فکرش رو میکنم میبینم که راست میگی چرا خودمون رو خسته کنیم و برای کی :eek:

میگم من موندم چرا وقتی بحث متال گیر میشه این متال باز ها میرن به sc گیر میدن :confused:

حتما یه چیزی داره که خیلی اذیتشون میکنه :)

اقا لطفا این بحثو تموم کنید
sc و mgs هر کدوم طرفدار خاص خودشو داره چه ربطی هم به نسل بعد داره الان چند صفحس که تاپیک از مسیر خودش منحرف شده مدیرا یه کاری بکنند؟!

به نظر من پست ها سره جاش باشه ولی دیگه بحث sc و mgs نشه .
خداییش خیلی با این بحثتون حال کردم :cheesygri

الحق که پاندورا تومارو هستی.خوب گفتی.
نمیدونم چرا به فکر خودم نرسیده بود؟؟؟!!!!
دستت درست.

باید یه فرقی بین طرفداران فایرفوکس و اپرا باشه :cheesygri :-"

حتما یه چیزی داره که خیلی اذیتشون میکنه :)
امین تو دیگه چرا ! :eek:
SC فقط یه چیز داره ؟
اون یه چیز میدونی چیه ؟
Gameplay 9
Graphic 9
دیگه چی میخوان دوستان امتیاز از این بالاتر !
هر کی این نمرات رو قبول نداره لطف کنه پست نده چون اصلا حال و حوصله ندارم جوابشو بدم...
در ضمن امین پستتو 3 شو گرفتم لازم نیست جوابمو بدی :) ;)

حالا که چطوری بحث Hl2 و Mgs شد رو اگه بذاریم کنار،میرسیم به اینکه Hl2 چطور جاشو داد به Mgs.
همونطور که قبلا گفتم سبک گیم پلی Mgs یه مدل خاصیه و یه سریا رو جذب میکنه و یه سریا رو جذب نمیکنه.
اگه هم خیلی براتون امتیاز مهمه،شما بالاترین امتیاز سری Sc از هر سایتی رو میخواین بیارینیا حتی میانگین کل امتیازاشو،منم بالاترین امتیاز سری Mgs رو بیارم.رو هر کنسول و هر نسخه و هر سایتی که میخواین.
در ضمن اینم برای دوستانی که خیلی بازیهای پرفروش دوست دارن!:
1. Super Mario Bros. 3 (NES - 17.28 million)
2. Gran Turismo 3: A-Spec (PS2 - 14.36 million)
3. Grand Theft Auto: Vice City (PS2 - 13.58 million)
4. Grand Theft Auto: San Andreas (PS2 - 13.47 million)
5. Super Mario 64 (N64 - 11.62 million)
6. Grand Theft Auto III (PS2 - 11.39 million)
7. Gran Turismo (PS1 - 10.84 million)
8. Super Mario All-Stars (SNES - 11.55 million)
9. Mario Kart 64 (N64 - 9.87 million)
10. Final Fantasy VII (PS1 - 9.72 million)
11. Gran Turismo 2 (PS1 - 9.34 million)
12. The Legend of Zelda: Ocarina of Time (N64 - 8.6 million)
13. GoldenEye 007 (N64 - 8.09 million)
14. Final Fantasy VIII (PS1 - 7.86 million)
15. Final Fantasy X (PS2 - 7.75 million)
16. Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back (PS1 - 7.61 million)
17. Super Mario Bros. 2 (NES - 7.46 million)
18. Crash Bandicoot: Warped (PS1 - 7.13 million)
19. Metal Gear Solid 2 (PS2 - over 7 million)
20. Pac-Man (7 million), tied with Mortal Kombat (7 million)
البته این بازیای پر فروش کنسول هست و دلیل نداره که پرفروش های PC هم اینجا باشه،هر چند که HL2 هم با تمام بزرگیش،زیر 5 میلیون فروخته.

آخرین ویرایش:
البته این بازیای پر فروش کنسول هست و دلیل نداره که پرفروش های PC هم اینجا باشه،هر چند که HL2 هم با تمام بزرگیش،زیر 5 میلیون فروخته.
خوب mgs3 هم زیر 4 میلیون فروخته!!! که چی؟:confused:
Metal Gear Solid 3: Snake Eater in 2004, which was a prequel to the original Metal Gear, and sold approximately 3.75 million units

the Half-Life franchise, including Counter-Strike and Day of Defeat, has seen over 15 million sales

از این جمله :
شما می گی چون پرفروش هست باید بخرمش خوب بازی های هری پاتر هم خیلی پرفروشن ( به علاوه ی خیلی بازی های فیلمی دیگه) ولی دلیل شد چون یه بازی خوب فروخته بگیم خوب ، خوبه دیگه

شما اینو برداشت می کنی :

بخاطر فروش زیادش خریدین

من گفتم برای جذابیتش دلیل بیارین شما و یکی دیگه گفتین خوب امتیازاش بالا بوده و فروشش هم زیاده

بازم دلیل بیاریم ؟؟؟!!! !!!
دوستان بازم دلیل بیارین واسش مثل اینکه هنوز ایشون قانع نشدن !

باز هم ربطش دادی به یه چیز دیگه سعی کن جمله رو کامل بیاری تا منظور من دقیق برسه نه اونی که شما دوست داری بقیه بخونن چون می دونم خیلی ها پست من رو نمی خونن و بر اساس پست شما نظر می دن

میدونی چیه ؟ از خودت یاد گرفتم.
مثل اینکه شما هر چی میگی خودت متوجه نمیشی ! ببین این پست 2 صفحه قبلته :
"""""آخه عزیز من هکر ها انقدر مثل تو ببو نیستن """"""
درست صحبت کن تا درست جوابتو بدم.

خوب والله می خوای چنتا پست توهین آمیز توی چنتا تاپیک دیگه بیارم که داشتی توهین می کردی دوست عزیز بزار کار درست پیش بره و دست از توهین کردن بردار
یه چیزی اگه شما یا دیگر دوستان قبول ندارین که در مقابل هکرها ببو نیستین من یکی کملا قبول دارم که در مقابل هکرها ببو تشریف دارم
عزیز من اون هکر ها می خوان پول در بیارن و براشون مهم نیست که 360 رو کی ساخته یا PS3 ماله کیه

میتونی مدرک بیاری که گند نزده ؟
شما می تونی مدرک بیاری که زده ؟

این همه دلیل مدرک واسه شما آوردیم اونوقت بازم میگی من چیزی نمیبینم !!
من به شما پیشنهاد میکنم حتما سر فرصت به یک چشم پزشک کارآزموده مراجعه کنی.
چهارمین بار هست که داری به من توهین می کنی

چی رو میخوای ثابت کنی ؟ اینکه KZ 2 تقلبی نیست ؟!
اینکه کل دنیا خبردار شدن که Fake تشریف داره ! اونوقت شما چیزی رو که وجود نداره رو میخوای ثابت کنی !!!

من هیچی رو ثابت نمی کنم وقتی خود بازی اومد همه چیز ثابت می شه
عزیز من KZ2 تقلبی نیست فقط اون دموی E3 2005 رئال تایم رندر نبوده

بلا
اولین باریه که میشنوم MGS از HL2 بیشتر نوآوری داره !!!
من موندم شما این اطلاعاتو از کجا آوردی !
توهین پنجم
چون هر جور نگاه می کنم توی سبک Stealth تنها بازی ای هست که همیشه یه چیز جدیدی داشته

Metal Gear Solid 3: Snake Eater in 2004, which was a prequel to the original Metal Gear, and sold approximately 3.75 million units

the Half-Life franchise, including Counter-Strike and Day of Defeat, has seen over 15 million sales

خوب اینجا نوشته HL franchise خوب
MGS Franchise که 19 میلیون فروخته عزیز من

پ.ن : عماد خیلی با حالی

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
ما اینجا ببو گلابی نیستیم ها ;)

splinter cell

160rga0.jpg

metal gear

160rgoo.jpg

مقایسه کن;)
95.gif
66.gif
امین آبروریزی کردی رفت چون امتیازی رو که مقایسه کردی امتیاز نسخه ی پی سی SC هست با امتیار MGS3 که روی PS2 بود
امتیاز SC3 نسخه ی PS2 از GS می دونی چند بوده
سرت رو بیار بالا
7.1

من کلا گفتم که فروش یه بازی روی PC همیشه کمتره،و اون مثال هف لایف رو فقط بخاطر ای زدم که PC رو از این کنسول خارج کنم،وگرنه هیچ مشکلی با HL نیست.
کلا بازیا زیاد روی PC پرفروش نیستن،مثلا HL با اون عظمتش کلا 15 میلیون فروخته،در صورتی که متالگیر که مشخصا از خیلی نظرا از HL عقب هست و از خیلی نظرا هم جلو،نسبتا همون 15 میلیون رو فروخته.
اون آمار رو برای دوستانی گذاشتم که فکر میکننHalo از نظر فروش خیلی ترکونده.با اینکه من خودم X360 بسی خوشم میاد،ولی حتی یه بازیه XBOX توی اون لیست نیست.یعنی حتی 1/3دارندگان XBOX یه بازی رو بطور مشترک نخریدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or