خیلی ممنون آقای کارشناس که این موضوع رو رد کردید ! این همه مردم تو دنیا که رفتن هیلو 2 خریدن همشون مشکل داشتن (دیوونه بودن !) و اونوقت شما که تعصب داری روی سونی بدون مشکل هستی !
اینهمه سایت به این بازی نمره بالا دادن و از این بازی انتقاد شده اونوقت شما خیلی راحت میایی میگی هیلو 2 پشمک بود ؟! از کی تا حالا گیم پلی جزء مولتی پلیر حساب نمیشه !!! مگه کسی در مورد سینگل پلیر و مولتی هیلو 2 نظر داد که شما میایی میگی مولتی پلیرش فقط خوب بود ؟!
فوق اعاده جک باحالی بود
مثل این میمونه که بگی "فیلم پدر خوانده چه چیز چرتی بود!!!ملت هم (روانی هستن) میگن قشنگه"
ای خداااااااااااا !!!
شما در مورد دو بازیه HALO 2 و HALF LIFE 2 که از پرفروش ترین بازیهای تاریخ به حساب میان اومدی نظر منفی دادی و میگی هر دو چیز خاصی ندارن ! و من هم فقط در این رابطه یه چیز میتونم به شما بگم :
آقا بدون شوخی , شما تا حالا گیم بازی کردی ؟؟؟
می دونی چیه از یه حرف خیلی زورم می گیرم
اون حرف اینه که بهم بگن چون منتقدا از یه چیز تعریف کردن برو بخرش و بگو به به چون منتقدا بهش گفتن ولی آقا من هر جور حساب می کنم از HL2 خوشم نمی آید چرا چون هیچ عامل جذب کننده ای برام نداره شما می گی چون پرفروش هست باید بخرمش خوب بازی های هری پاتر هم خیلی پرفروشن ( به علاوه ی خیلی بازی های فیلمی دیگه) ولی دلیل شد چون یه بازی خوب فروخته بگیم خوب ، خوبه دیگه
نه آقا جای مسخره کردن یه دلیل برای من بیارین که بازی HL2 براتون جذاب بوده
در ضمن خیلی ها در مورد Halo2 با من هم نظر هستن نمونش حسین (Ashe) که حالا میاین می گین اونم سونی کار هست
چی کار تون کنم که قبول کنین من Halo و HL رو دوست ندارم چون به شدت خسته کننده هستن
توی این 1 سالی که 360 اومده کلی فروش کرده به اندازه 1 سال.کاریم نداریم که چقدر فروش کرده بلاخره هر چی که هست از سونی که هنوز کنسولش تاخیر داره و یدونه کنسول هم نفروخته بهتره.هر وقت سونی کنسولشو منتشر کرد یعنی اگه نوامبر بیاد میشه 1 سال فیکس از 360 عقبتره و خودش رو هم بکشه نمیتونه توی 1 سال اول دو برابر 360 دستگاه بفروشه اصلا دور از منطقه اگه یه خورده درست فکر کنی و تعصبی نباشی واسه چند لحظه , میفهمی که این فکر واقا مسخرس و جزء رویاهاست.
اتفاقا باید کار داشته باشی که چون توی 8 ماه 3.2 میلیون از این دستگاه فروش رفته این یعنی به اون 6 میلیون در 6 ماه که پیش بینی شده بود نرسید و حالا می گن توی یه سال میرسه به 6 میلیون فروش که اگه به اون نرسه یعنی مایکروسافت با تمام و کمال وجودش ریپ زده
در ضمن اینو بدون که اولین پخش PS3 تو بازار 2 میلیون نسخه هست که نزدیک 1 میلیونش تا الان پیش فروش شده پس بعید تمام این یه سال جلو بودن MS بشه پشم
البته اینم بگم توی فروش 360 نسبت به روزای اولش 20 درصد پیش رفت دیده می شه البته به خاطر اینه که کشورای عرضه کنندش زیاد شدن
در موردی هم که گفتی جرات نداریم بریم 360 بخریم پس بفرماید شما میری P$3 رو روزه اول کپی خور نشده میخری 600$ بعد بازیهاشم میخری 100$ !!! آقا شما بگو بچه مایه داری تا دیگه ما اینقدر بحث نکنیم
می گم نظرت چیه با هم بریم کاناد یکی از هر کدوم از کنسول ها بخریم بیایم ؟ من PS3 رو زودتر از اینکه به یک سال اول عرضه برسه می خرم و نمی زارم به 8 ماه بکشه
کی ؟ کجا ؟ تاریخ دقیقشو میتونی بگی ؟ چون وقتی که 360 اومد من میدونستم توی دو ماه اول کپی میشه چون DVD خیلی وقته که کپی شده و دنگ و فنگ نداره.لابد حالا میایی میگی هکرها بیکار نمیشینن و تا چند ماهه اول بلوری کپی میشه ! اگر هم خیلی دوست داری بزنن روی dvd مطمعن باش با این حجم زیاد بازیهایی که میزنن روی بلوری میشه تقریبا 7-8 تا dvd که هیچ کدوم از مغازه دارها اون سی دی ها رو با قیمت 4-5 تومان نمیفروشن که شما راحت بری بخری ! معمولا روزهای اول که کنسول جدید میاد تو بازار ایران بازیهاش اگه dvd باشه حالا به فرض که بگیم همون 5 هزار تومان بفروشن (که نمیفروشن) شما اگه بخوای 7 تا 8 تا دیویدی کپی P$3 بخری با همون قیمت 5 هزار میشه حدود 40 - 50 هزار تومان !!! اونوقت میتونم بپرسم چه فرقی با سیدی اریجینال داره ؟؟؟!!!
اگر هم فکر میکنی بازیهاشو کم حجم میکنن و سانسورش میکنن پس میتونم بپرسم شما واسه چی میخواید P$3 Blue-Ray Disc بخرید ! پس این سیستم بلوری پی اس 3 واسه چی ساخته شده ؟ همین بود بلوری که ازش تعریف میکردید ؟ به همین راحتی قیدشو زدید ؟!
خیلی جالبه من اون همه دلیل و برهان آوردم که چرا میان از DVD عادی استفاده می کنن
برای PS2 هم اون موقع ها اصلا DVD نمی یومد
حالا باید یه سال صبر کرد تا بلو ری جا بیوفته البته بلوری تا 6 ماه دیگه به تولید انبوه می رسه و در ضمن هم ریدر و هم رایترش تو بازار هست . مهم نیست که بلوری تو ایران جا بیوفته چون هنوز که هنوزه همه دیسک مالزی رو می خرن چون به دیسک های در پیتی که روش نوشته ساخت ایران نمی شه اعتماد کرد حالا می خواد سرزمین بده بیرون یا تکین یا شادی یا خوشحالی
یعنی انقدر خنده دار بود P$3 واقعا متاسفم برات که از ابزار تمسخر توی بحث استفاده می کنی واقعا که یعنی هنوز به اون رشد عقلی نرسیدی که بفهمی تو تاپیک جک هستی یا تو تاپیک یه بحث مهم دوست عزیز آقای gameware سعی کن دیگه از پست ها نزنی
در مورد هکر ها هم بهتره بدونی اونا نمیتونن به دیتا بازی دست بزنن
هکر ها اون حسین ماجدی نیستن که فقط شکم گنده کرده و ادعاش می شه که الان می تونه همه چیز رو هک کنه در حالی که هنوز بلد نیست یه دسته ی Genesis رو بگیره دستش هکر به خیلی از جاهای بازی می تونن دست بزنن اما همه چی به نوع سخت افزار PS3 داره و اینکه تا چه حد اونا می تونن در فشرده سازی همت کنن
اما در همه حال احتمال تبدیل کردن دموها زیاده
Omg
8 ماه یعنی 1 سال ؟
خیلی واضحه
تولید کمتر= فروش کمتر
فقط یه توصیه بکنم بهت
توی بحث های اولیه ی این تاپیک Ps3 Vs Xbox 360 شما شرکت نداشتید ولی دقیقا مسایلی که یک سری برای Xbox 360 مطرح کردند و از مشکلاتش میگفتند بدترش برای Ps3 الان میبینیم
ببخشید من گفتم نزدیک یه سال ده بار هم که اون پست رو بخونی نوشته نزدیک یه سال و 8 ماه نزدیک سال هست نه نزدیک 1 ماه فقط حالا نیای بگی نه 8ماه به یه ماه نزدیک تره
تولیدکمتر=فروش کمتر اما این تولید کمتر خیلیش تو بازار مونده و کسی نخریده برای این جوابی داری
خوب این بدترش رو بگو ما هم بدونیم
چون مش رمضون شاگرد اول بوده پسره ، پسرش هم شاگرد اول میشه ؟
ادامه داستان ...
مش رمضون قصه ی ما در حقیقت سواد نداره برا همین جلو پیشرفت بچش رو می گیره چون می ترسه یه چی جلوش بگه که بعد نفهمه چی گفته و کم بیاره
البته من خودم این چند وقت توی محیط بازار که بودم خیلی جالب برام بود که اکثرا Xbox 360 را میشناختند ، البته دقیقا اینا پیش بینی میکردم، ولی خیلی ها که هنوز Xbox را نمیدونستند چیه و نمیدونند الان خیلی خوب 360 را میشناسند
توی شهرستان ها این اکثرا ها وجود نداره تقریبا همه سونی PS رو می شناسن اما افراد کمی هستن که می دونن MS کنسول ساخته و اونایی هم می دونن باز تعداد کمیشون اطلاعاتشون در مورد کنسولهای مایکروسافت زیاده
Ps2 را توی بقالی هم میفروشند
چون هنوز پرسودتره و کلی بازی هم براش تو بازار موجوده
در مورد فروش Ps3 هم هنوز تاکید روی اینه که زمان خیلی زیادی میبره که توی ایران عمومیت پیدا کنه
عمومیت پیدا کنه یا نکنه همین 360 هم هنوز عمومیت پیدا نکرده و هنوز تا دو سال سند بازار به اسم PS2 هست . اکثر مغازه ها 20 تا 20 تا 360 میارن و تا این 20تا فروش نره جدید نمیاره چون 360 یه ریسک بزرگ هست
خلاصه ی امر اینکه باید واقعیت را پذیرفت که توی این نسل رقابت خیلی تنگاتنگه
کسی نیست که این حرف رو قوبل نداشته باشه اگه رقابت تنگاتنگ نبود من و تو مگه بیکار بودیم این همه در موردش حرف بزنیم
من در مورد Wii داره نظر هر روز مثبت تر میشه ، البته یک مقدار کمبود سخت افزاریش آزارم میده
البته شما نمی تونی با Wii کنار بیای چون شما شبها خواب فریم ریت می بینی و توی این کنسول گرافیک های فجیع و عجیب و نفسگیر نمی بینی برای نینتندو خیلی چیزا مهمتره اما نینتندو هم بازی خشن با گرافیک خوف داره
Ps3 هم تا به الان تنها بازیه که نظرم را جلب کرده Mgs4 هستش
عین همین جمله رو من در مورد 360 زدم و گفت تنها بازی خوبش از نظر من تا الان LostPlanet بوده بعد اومدی گفتی که من حرف بی منطق زدم حالا خودت اومدی همون جمله رو گفتی و انتظار داری بگیم آره باهات موافقیم
( نه دنباله ی بازی های Ps2 )
پس ما فکر می کنی برای اون بازی های مشترک می ریم PS3 می خریم مهم اون دنباله هستن که خیلی هم برای ما مهمن
خب اگه اینجوره که فقط میخوای بازی کنی برو GBA بخر فقط بشین بازی کن.
می گم شما که احیانا نابینا نیستی . منظور من اینه که من یه بازی می خوام یه ذره منو بیاره سرحال یه ذره کیف بده موقع بازی کردنش یه ذره نوآوری توش باشه نه اینکه بیام همون بازی های قدیمی رو با گرافیک خفن تر بازی کنم خوب که چی بشه
من قصد ندارم تو این بحث برتری کنسولها شرکت کنم. در ضمن طرفدار 360 و ps3 هم نیستم و اگر هم بودم طوری برخورد نمیکردم که یکی که ندونه فکر کنه موفقیت کنسول مورد علاقه ام به جونم بستگس داره.
منم توی نسل هفتم کنسول مورد علاقه م PS3 نیست اما نمی تونم بزارم هر کی می رسه یه فحشی نثاره سونی بکنه من 7-8 از عمرم با کنسول های سونی گذشته نمی تونم بزارم کنسولی که براش عرضش قائلم انقدر خوار بشه
من هیچ وقت چنین کاری نمیکنم و نکردم. من فقط از این تعجب کردم که گفتید HL2 هیچ جذابیتی نداره. البته بعد که گفتید من fps باز نیستم دیگه تعجب نکردم.
خوب تو رو خدا یه نکته ی جذاب توش بگین که ارزش مطرح کردن داشته باشه
در ضمن FPS باز حرفه ای نیستم اما تو این دو سالی که نقد می نویسم فرق بازی خوب و بد رو فهمیدم HL2 واقعا بازی ارزشمندی هست اما برای من جذابیت نداره
. به نظر من هم متال گیر 3 اصلا بازی نبود. کسانی که بازیش میکردن میخواستن ببینن که آخرش چی میشه
این همه نکات جالب جنگل بازی یه جنگل واقعی بود
شما در نقش یه کوماندوی گرین برت واقعی بودید انواع روش استتار وجود داشت از همه نظر برای یه بازی کوماندویی عالی بود
فاینال 10 هم همینطور.کسانی که بازیش میکردن میخواستن دوباره یه روند خطی اعصاب خرد کن رو دنبال کنن
البته کسی که RPGباز کنسولی باشه حرف منو تصدیق می کنه که در مقابل سیل بازی های این سبک FF حتی اگر اسمش FF نبود و شماره دهم یه سری بازی موفق هم نبود باز هم بازی بزرگی بود بخاطر اینکه از اون به بعد همه ی بازی به نوعی سعی در نزدیک شدن به اون رو داشتن چون در پایه ی گیم پلی یه سری تغییرات داده شده بود تغییراتی که توی شماره ی 12 به حد اعلا رسیدن و سرعت بازی رو هرچه بالاتر بردن
دویل می کرای هم همینطور. مردم فقط به خاطر اینکه دوباره با دانته حرکات تخیلی انجام بدن این کارو میکردن
اینو اصلا نیستم نسخه ی 3 بازی یه حرکت رو به جلو بود یعنی می خوای بگی اون همه سبک های مختلف مبارزه اون همه دشمن جدید و باس فایت های فراموش نشدنی و موسیقی عالی و البته برای اولین بار در تاریخ Crazy-Action یه داستان قابل قبول همش پشم
افسانه زلدا رو هم فقط به خاطر اینکه دوباره قیافه ی شخصیت محبوب لینک رو ببینن بازی میکردن.
جدی که نمی گی اصلا تا حالا یه بار سعی کردی بین WindWaker و Orcania of Time یه مقایسه کنی و ببینی این دو تا بازی دقیقا در دو نقطه ی مقابل هم هستن و کوچکترین شباهتی چه از لحاظ ظاهر چه از لحاظ قدرت های لینک بهم ندارن
دد ار الایو (dead or alive ) هم به خاطر اینکه دو باره بی دلیل با شخصیتها به جون هم بیفتن
اینو موافقم شاید از دیدگاه من در جدول بازی های فایتینگ توی رتبه ی چهارم جا می گیره چون همیشه تقلید از بقیه بوده چون هیچ وقت نتونست واقعا اون داستان جذابی که می خواست داشته باشه رو ، داشته باشه
ابلیویون هم به خاطر اینکه دوباره اینهو آدمای قاطی برن دزد و آدمکش و ... بشن.
در مورد این دقیق نمی تونم نظر بدم اما چیز برام کاملا مشخصه برای من جذابیت Morrowind و Blood Moon بیشتر از Oblivion بود
پرنس هم فقط به خاطر اینکه دوباره زمان رو کنترل کنند
بین نسخه ی اول و دوم تفاوت ها زمین تا آسمون بود و بین نسخه ی 3 و 2 هم باز تفاوت وجود داشت
هر بازی ای برای ادامه دادن دلیلی داره و دلیل هیلو هم همون. البته فقط اون نیست ولی شما فکر کن همون.
هیلو توی سینگل هیچی نداره یا لااقل برای من نداشته
من خیلی از این جمله چیزی دستگیرم نشد. نمیدونم دقیقا منظورتون چی بود؟ اگه منظورتون این بود که دیگه فروش نداره خوب بیش از یک سال از عرضه ی بازی میگذره و مردم منتظر نسخه ی بعدی هستند. تازه وقتی رو کامپیوتر بیاد زیاد میشه. شایدم منظورتون اینه که طرفدارای هیلو2 کمتر از هیلو هستند.
راستی میشه بگی کیا میگن؟
اینو واقعا نگرفتی چون منظور من این بود که کاربرای هیلو 2 هنوز به اندازه ی همون روزای اولن یعنی کسایی که هنوز Halo2 رو بازی می کنن هنوز هم زیادن ولی این همه آدم مولتی بازی می کنن نه اینکه بشینن هر روز بخش سینگل رو ده بار تا آخر برن
کیا می گن ====> تمام سایت ها و مجلات مرتبط با بازی
برای من به غیر از یک گیم پلی فوق العاده جذاب
خوب می دونم گیم پلی جذابه منتها کجاش جذابه آخه اصلا یه FPS اصیل نیست شاید اگه گذاشته بودن FPA بهتر بود (First person Aventure)
آدرس خونه خودتون رو دارید؟
آره ولی اگه با خودم حرف بزنم بهم می گن قاطی داری تو شیراز اگه کسی رو داری بگو بیاد نصیحتم کنه
دمو یه معنی دیگه داره که البته تقصیر من و شما نیست . تو کشور ما به این معنی هست.
دمو نسخه ی آزمایشی بازی که برای تست قرار داده می شه
اما منظور ما از دمو همان میانپرده های بازی هست که خوب به عنوان دمو جا افتاده