کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
مسئله اینه که توی نزدیک به یه سال مایکروسافت هم نتونسته اون 22 میلیون قبلی رو جذب کنه
Omg
8 ماه یعنی 1 سال ؟
خیلی واضحه
تولید کمتر= فروش کمتر

فقط یه توصیه بکنم بهت
توی بحث های اولیه ی این تاپیک Ps3 Vs Xbox 360 شما شرکت نداشتید ولی دقیقا مسایلی که یک سری برای Xbox 360 مطرح کردند و از مشکلاتش میگفتند بدترش برای Ps3 الان میبینیم

پ.ن : مایکروسافت یه کنسول داد که عمرش به سه سال نکشید ولی سونی دو تا کنسول داد که هر کدوم دسته کم5 سال تو بورس بودن

چون مش رمضون شاگرد اول بوده پسره ، پسرش هم شاگرد اول میشه ؟

ببخشید 2 تا پست پشت سره هم میزنم ولی ...
اینا میخواستم بگم به مادرم که سفارش کردم 360 را توی آلمان قیمت کنه بعد از 1 هفته توی یک فروشگاه با کلی تلاش پیدا کرده بود
اینطور نیست که توی ویترین تموم مغازه ها که میری 360 ببیینی
Ps2 را توی بقالی هم میفروشند ، هر جا که فکرش را بکنی Ps2 را میتونی تهیه کنی
اصلا مو قعیت Ps2 را با Xbox 360 و Ps3 مقایسه نکن
پشت خیلی از مجلات ، حتی دفترچه ی مدرسه و دبستانی ها تبلیغاتش هست

البته من خودم این چند وقت توی محیط بازار که بودم خیلی جالب برام بود که اکثرا Xbox 360 را میشناختند ، البته دقیقا اینا پیش بینی میکردم، ولی خیلی ها که هنوز Xbox را نمیدونستند چیه و نمیدونند الان خیلی خوب 360 را میشناسند

در مورد فروش Ps3 هم هنوز تاکید روی اینه که زمان خیلی زیادی میبره که توی ایران عمومیت پیدا کنه(بر عکس اسمش)
البته من شخصا برام فرقی نداره که مثلا Xbox 360 قیمتش 100 تومن بالا باشه
ولی وقتی بحث خرید بازی هر هزار تومن ارزش پیدا میکنه
البته من به خاطر فقط این قضیه نیست که مشتاقم Xbox 360 بخرم
Gears Of War
Huxley
Halo 3
Ghost Recon :aw (نه روی Pc)
Mass Effect ...
خلاصه ی امر اینکه باید واقعیت را پذیرفت که توی این نسل رقابت خیلی تنگاتنگه
من در مورد Wii داره نظر هر روز مثبت تر میشه ، البته یک مقدار کمبود سخت افزاریش آزارم میده
Ps3 هم تا به الان تنها بازیه که نظرم را جلب کرده Mgs4 هستش
در مورد بازی های دیگه هم که مشخصه برای Xbox 360 یا Pc هم میاد( نه دنباله ی بازی های Ps2 )

Ps2 را توی بقالی هم میفروشند
:D
اون P$2 ه که توش بقالی میفروشن.
درسته که بدون دموها نمی شه داستان رو فهمید اما می شه بازی کرد و من یکی می خوام بازی کنم
خب اگه اینجوره که فقط میخوای بازی کنی برو GBA بخر فقط بشین بازی کن.
PS3 چیه بابا بیخیال ! :)

من قصد ندارم تو این بحث برتری کنسولها شرکت کنم. در ضمن طرفدار 360 و ps3 هم نیستم و اگر هم بودم طوری برخورد نمیکردم که یکی که ندونه فکر کنه موفقیت کنسول مورد علاقه ام به جونم بستگس داره.
خیلی ممنون از نظری که در مورد عقل و شعور من دادید
من هیچ وقت چنین کاری نمیکنم و نکردم. من فقط از این تعجب کردم که گفتید HL2 هیچ جذابیتی نداره. البته بعد که گفتید من fps باز نیستم دیگه تعجب نکردم.
به نظر من هیلو چیزی بنام گیم پلی نداشت رک بگم کسی که بیاد از سینگل پلیر هیلو تعریف کنه یه جورایی مشکل داره فکر می کنی چرا اینهمه هیلو 2 فروخت چون ملت بشینن که هیلو 1 رو با چارتا تفنگ و امکان استفاده از دو تفنگ و چارتا ماشین جدید بازی کنن نه عزیز من هیلو 2 در بخش مولتی پلیر پیشرفت داشت
اصلا من از آدمای رک گو خیلی خوشم میاد. پس منم رک میگم. به نظر من هم متال گیر 3 اصلا بازی نبود. کسانی که بازیش میکردن میخواستن ببینن که آخرش چی میشه. فاینال 10 هم همینطور.کسانی که بازیش میکردن میخواستن دوباره یه روند خطی اعصاب خرد کن رو دنبال کنن. دویل می کرای هم همینطور. مردم فقط به خاطر اینکه دوباره با دانته حرکات تخیلی انجام بدن این کارو میکردن. افسانه زلدا رو هم فقط به خاطر اینکه دوباره قیافه ی شخصیت محبوب لینک رو ببینن بازی میکردن. دد ار الایو (dead or alive ) هم به خاطر اینکه دو باره بی دلیل با شخصیتها به جون هم بیفتن. ابلیویون هم به خاطر اینکه دوباره اینهو آدمای قاطی برن دزد و آدمکش و ... بشن. پرنس هم فقط به خاطر اینکه دوباره زمان رو کنترل کنند و ... . عزیز دلم. هر بازی ای برای ادامه دادن دلیلی داره و دلیل هیلو هم همون. البته فقط اون نیست ولی شما فکر کن همون.
فکر می کنی چرا می گن هنوز که هنوز تعداد کاربرای هیلو 2 به اندازه همون اولش لابد چون نشستن روزی 10 بار می رن تا آخر بازی آره
من خیلی از این جمله چیزی دستگیرم نشد. نمیدونم دقیقا منظورتون چی بود؟ اگه منظورتون این بود که دیگه فروش نداره خوب بیش از یک سال از عرضه ی بازی میگذره و مردم منتظر نسخه ی بعدی هستند. تازه وقتی رو کامپیوتر بیاد زیاد میشه. شایدم منظورتون اینه که طرفدارای هیلو2 کمتر از هیلو هستند.
راستی میشه بگی کیا میگن؟
در ضمن بارها گفتم یکی یه نکته ی جذاب تو HL2 به من بگه آخه من هیچ چیز باحالی ندیدم
برای من به غیر از یک گیم پلی فوق العاده جذاب . جذابیت های دیگه ای هم داشتن. مثلا اولین بازی ای بود که فیزیک توش نقش اساسی داشت و خیلی کامل بود.
کلا بازم میشه به جمله خودتون رسید که گفتید من fps باز نیستم.
بهتون اخطار می کنم اگه کسی اینجا شروع به فحش و توهین کرد خودم آدرس خونش رو پیدا می کنم و میام در خونش و می گیرمش به حرف
آخه عزیز من هکر ها انقدر مثل تو ببو نیستن که
آدرس خونه خودتون رو دارید؟
در ضمن اگه بازی بدون دمو ارزش ندره پس یه دلیل دیگه که HL2 ارزش نداره
oblivion , counter و بازیهای دیگه valve هم ارزشی ندارند دیگه. اگه اینطوری باشه که red steel هم ارزش نخواهد داشت. تازه اگه منظور شما از دمو CG باشه متال گیر هم دمو نداره دیگه. چون همش ریل تایمه و CG یعنی اینکه پری رندر باشه.البته اینو شوخی کردما. دمو یه معنی دیگه داره که البته تقصیر من و شما نیست . تو کشور ما به این معنی هست.
در ضمن بازیهایی که دمو ندارن کار سخت تری هم دارن. چون داستان رو تو خود بازی باید ادامه بدن.

میگم احسان حالا خودمونیم ، تو احتمالا شبها خوابه فریم میبینی نه ؟ :)

:D
عجب گیری کردیما
همه ی این چیزا که به من میگید تقسیر ...جان هستش:-"
اشکان جان منظورم شما نیستیا ،عماد جان شما را هم نمیگم:cheesygri
یه کلمه در مورد من نظر میدند بعدش دیگه همه کپ میکنند سرم
میگند تو زود بهت برمیخوره ، تو خواب فریم میبینی ، تو ...
بالاخره هرکی یه نقطه ضعفی داره :blushing:
ولی من خیلی خوشم میاد از کسی که توی بحث هاش حتی به خودش اجازه نمیدند کلمه ی تو بگه... میگه شما ....
البته 2 نفر که دیگه با هم حساب و رفاقت دارند فرق داره
بحث وقتی به این صورت باشه هیچ زمان باعث دلخوری نمیشه
خیلی ببخشید که پست بیربط زدم .

خیلی ممنون آقای کارشناس که این موضوع رو رد کردید ! این همه مردم تو دنیا که رفتن هیلو 2 خریدن همشون مشکل داشتن (دیوونه بودن !) و اونوقت شما که تعصب داری روی سونی بدون مشکل هستی !
اینهمه سایت به این بازی نمره بالا دادن و از این بازی انتقاد شده اونوقت شما خیلی راحت میایی میگی هیلو 2 پشمک بود ؟! از کی تا حالا گیم پلی جزء مولتی پلیر حساب نمیشه !!! مگه کسی در مورد سینگل پلیر و مولتی هیلو 2 نظر داد که شما میایی میگی مولتی پلیرش فقط خوب بود ؟!

فوق اعاده جک باحالی بود
مثل این میمونه که بگی "فیلم پدر خوانده چه چیز چرتی بود!!!ملت هم (روانی هستن) میگن قشنگه"

ای خداااااااااااا !!!
شما در مورد دو بازیه HALO 2 و HALF LIFE 2 که از پرفروش ترین بازیهای تاریخ به حساب میان اومدی نظر منفی دادی و میگی هر دو چیز خاصی ندارن ! و من هم فقط در این رابطه یه چیز میتونم به شما بگم :
آقا بدون شوخی , شما تا حالا گیم بازی کردی ؟؟؟

می دونی چیه از یه حرف خیلی زورم می گیرم
اون حرف اینه که بهم بگن چون منتقدا از یه چیز تعریف کردن برو بخرش و بگو به به چون منتقدا بهش گفتن ولی آقا من هر جور حساب می کنم از HL2 خوشم نمی آید چرا چون هیچ عامل جذب کننده ای برام نداره شما می گی چون پرفروش هست باید بخرمش خوب بازی های هری پاتر هم خیلی پرفروشن ( به علاوه ی خیلی بازی های فیلمی دیگه) ولی دلیل شد چون یه بازی خوب فروخته بگیم خوب ، خوبه دیگه
نه آقا جای مسخره کردن یه دلیل برای من بیارین که بازی HL2 براتون جذاب بوده
در ضمن خیلی ها در مورد Halo2 با من هم نظر هستن نمونش حسین (Ashe) که حالا میاین می گین اونم سونی کار هست
چی کار تون کنم که قبول کنین من Halo و HL رو دوست ندارم چون به شدت خسته کننده هستن

توی این 1 سالی که 360 اومده کلی فروش کرده به اندازه 1 سال.کاریم نداریم که چقدر فروش کرده بلاخره هر چی که هست از سونی که هنوز کنسولش تاخیر داره و یدونه کنسول هم نفروخته بهتره.هر وقت سونی کنسولشو منتشر کرد یعنی اگه نوامبر بیاد میشه 1 سال فیکس از 360 عقبتره و خودش رو هم بکشه نمیتونه توی 1 سال اول دو برابر 360 دستگاه بفروشه اصلا دور از منطقه اگه یه خورده درست فکر کنی و تعصبی نباشی واسه چند لحظه , میفهمی که این فکر واقا مسخرس و جزء رویاهاست.
اتفاقا باید کار داشته باشی که چون توی 8 ماه 3.2 میلیون از این دستگاه فروش رفته این یعنی به اون 6 میلیون در 6 ماه که پیش بینی شده بود نرسید و حالا می گن توی یه سال میرسه به 6 میلیون فروش که اگه به اون نرسه یعنی مایکروسافت با تمام و کمال وجودش ریپ زده
در ضمن اینو بدون که اولین پخش PS3 تو بازار 2 میلیون نسخه هست که نزدیک 1 میلیونش تا الان پیش فروش شده پس بعید تمام این یه سال جلو بودن MS بشه پشم
البته اینم بگم توی فروش 360 نسبت به روزای اولش 20 درصد پیش رفت دیده می شه البته به خاطر اینه که کشورای عرضه کنندش زیاد شدن

در موردی هم که گفتی جرات نداریم بریم 360 بخریم پس بفرماید شما میری P$3 رو روزه اول کپی خور نشده میخری 600$ بعد بازیهاشم میخری 100$ !!! آقا شما بگو بچه مایه داری تا دیگه ما اینقدر بحث نکنیم
می گم نظرت چیه با هم بریم کاناد یکی از هر کدوم از کنسول ها بخریم بیایم ؟ من PS3 رو زودتر از اینکه به یک سال اول عرضه برسه می خرم و نمی زارم به 8 ماه بکشه

کی ؟ کجا ؟ تاریخ دقیقشو میتونی بگی ؟ چون وقتی که 360 اومد من میدونستم توی دو ماه اول کپی میشه چون DVD خیلی وقته که کپی شده و دنگ و فنگ نداره.لابد حالا میایی میگی هکرها بیکار نمیشینن و تا چند ماهه اول بلوری کپی میشه ! اگر هم خیلی دوست داری بزنن روی dvd مطمعن باش با این حجم زیاد بازیهایی که میزنن روی بلوری میشه تقریبا 7-8 تا dvd که هیچ کدوم از مغازه دارها اون سی دی ها رو با قیمت 4-5 تومان نمیفروشن که شما راحت بری بخری ! معمولا روزهای اول که کنسول جدید میاد تو بازار ایران بازیهاش اگه dvd باشه حالا به فرض که بگیم همون 5 هزار تومان بفروشن (که نمیفروشن) شما اگه بخوای 7 تا 8 تا دیویدی کپی P$3 بخری با همون قیمت 5 هزار میشه حدود 40 - 50 هزار تومان !!! اونوقت میتونم بپرسم چه فرقی با سیدی اریجینال داره ؟؟؟!!!
اگر هم فکر میکنی بازیهاشو کم حجم میکنن و سانسورش میکنن پس میتونم بپرسم شما واسه چی میخواید P$3 Blue-Ray Disc بخرید ! پس این سیستم بلوری پی اس 3 واسه چی ساخته شده ؟ همین بود بلوری که ازش تعریف میکردید ؟ به همین راحتی قیدشو زدید ؟!
خیلی جالبه من اون همه دلیل و برهان آوردم که چرا میان از DVD عادی استفاده می کنن
برای PS2 هم اون موقع ها اصلا DVD نمی یومد
حالا باید یه سال صبر کرد تا بلو ری جا بیوفته البته بلوری تا 6 ماه دیگه به تولید انبوه می رسه و در ضمن هم ریدر و هم رایترش تو بازار هست . مهم نیست که بلوری تو ایران جا بیوفته چون هنوز که هنوزه همه دیسک مالزی رو می خرن چون به دیسک های در پیتی که روش نوشته ساخت ایران نمی شه اعتماد کرد حالا می خواد سرزمین بده بیرون یا تکین یا شادی یا خوشحالی

خدا خفت نکنه!
یعنی انقدر خنده دار بود P$3 واقعا متاسفم برات که از ابزار تمسخر توی بحث استفاده می کنی واقعا که یعنی هنوز به اون رشد عقلی نرسیدی که بفهمی تو تاپیک جک هستی یا تو تاپیک یه بحث مهم دوست عزیز آقای gameware سعی کن دیگه از پست ها نزنی

در مورد هکر ها هم بهتره بدونی اونا نمیتونن به دیتا بازی دست بزنن
هکر ها اون حسین ماجدی نیستن که فقط شکم گنده کرده و ادعاش می شه که الان می تونه همه چیز رو هک کنه در حالی که هنوز بلد نیست یه دسته ی Genesis رو بگیره دستش هکر به خیلی از جاهای بازی می تونن دست بزنن اما همه چی به نوع سخت افزار PS3 داره و اینکه تا چه حد اونا می تونن در فشرده سازی همت کنن
اما در همه حال احتمال تبدیل کردن دموها زیاده

Omg
8 ماه یعنی 1 سال ؟
خیلی واضحه
تولید کمتر= فروش کمتر

فقط یه توصیه بکنم بهت
توی بحث های اولیه ی این تاپیک Ps3 Vs Xbox 360 شما شرکت نداشتید ولی دقیقا مسایلی که یک سری برای Xbox 360 مطرح کردند و از مشکلاتش میگفتند بدترش برای Ps3 الان میبینیم
ببخشید من گفتم نزدیک یه سال ده بار هم که اون پست رو بخونی نوشته نزدیک یه سال و 8 ماه نزدیک سال هست نه نزدیک 1 ماه فقط حالا نیای بگی نه 8ماه به یه ماه نزدیک تره
تولیدکمتر=فروش کمتر اما این تولید کمتر خیلیش تو بازار مونده و کسی نخریده برای این جوابی داری
خوب این بدترش رو بگو ما هم بدونیم

چون مش رمضون شاگرد اول بوده پسره ، پسرش هم شاگرد اول میشه ؟
ادامه داستان ...
مش رمضون قصه ی ما در حقیقت سواد نداره برا همین جلو پیشرفت بچش رو می گیره چون می ترسه یه چی جلوش بگه که بعد نفهمه چی گفته و کم بیاره

البته من خودم این چند وقت توی محیط بازار که بودم خیلی جالب برام بود که اکثرا Xbox 360 را میشناختند ، البته دقیقا اینا پیش بینی میکردم، ولی خیلی ها که هنوز Xbox را نمیدونستند چیه و نمیدونند الان خیلی خوب 360 را میشناسند
توی شهرستان ها این اکثرا ها وجود نداره تقریبا همه سونی PS رو می شناسن اما افراد کمی هستن که می دونن MS کنسول ساخته و اونایی هم می دونن باز تعداد کمیشون اطلاعاتشون در مورد کنسولهای مایکروسافت زیاده

Ps2 را توی بقالی هم میفروشند
چون هنوز پرسودتره و کلی بازی هم براش تو بازار موجوده

در مورد فروش Ps3 هم هنوز تاکید روی اینه که زمان خیلی زیادی میبره که توی ایران عمومیت پیدا کنه
عمومیت پیدا کنه یا نکنه همین 360 هم هنوز عمومیت پیدا نکرده و هنوز تا دو سال سند بازار به اسم PS2 هست . اکثر مغازه ها 20 تا 20 تا 360 میارن و تا این 20تا فروش نره جدید نمیاره چون 360 یه ریسک بزرگ هست

خلاصه ی امر اینکه باید واقعیت را پذیرفت که توی این نسل رقابت خیلی تنگاتنگه
کسی نیست که این حرف رو قوبل نداشته باشه اگه رقابت تنگاتنگ نبود من و تو مگه بیکار بودیم این همه در موردش حرف بزنیم

من در مورد Wii داره نظر هر روز مثبت تر میشه ، البته یک مقدار کمبود سخت افزاریش آزارم میده
البته شما نمی تونی با Wii کنار بیای چون شما شبها خواب فریم ریت می بینی و توی این کنسول گرافیک های فجیع و عجیب و نفسگیر نمی بینی برای نینتندو خیلی چیزا مهمتره اما نینتندو هم بازی خشن با گرافیک خوف داره

Ps3 هم تا به الان تنها بازیه که نظرم را جلب کرده Mgs4 هستش
عین همین جمله رو من در مورد 360 زدم و گفت تنها بازی خوبش از نظر من تا الان LostPlanet بوده بعد اومدی گفتی که من حرف بی منطق زدم حالا خودت اومدی همون جمله رو گفتی و انتظار داری بگیم آره باهات موافقیم

( نه دنباله ی بازی های Ps2 )
پس ما فکر می کنی برای اون بازی های مشترک می ریم PS3 می خریم مهم اون دنباله هستن که خیلی هم برای ما مهمن

خب اگه اینجوره که فقط میخوای بازی کنی برو GBA بخر فقط بشین بازی کن.
می گم شما که احیانا نابینا نیستی . منظور من اینه که من یه بازی می خوام یه ذره منو بیاره سرحال یه ذره کیف بده موقع بازی کردنش یه ذره نوآوری توش باشه نه اینکه بیام همون بازی های قدیمی رو با گرافیک خفن تر بازی کنم خوب که چی بشه

من قصد ندارم تو این بحث برتری کنسولها شرکت کنم. در ضمن طرفدار 360 و ps3 هم نیستم و اگر هم بودم طوری برخورد نمیکردم که یکی که ندونه فکر کنه موفقیت کنسول مورد علاقه ام به جونم بستگس داره.
منم توی نسل هفتم کنسول مورد علاقه م PS3 نیست اما نمی تونم بزارم هر کی می رسه یه فحشی نثاره سونی بکنه من 7-8 از عمرم با کنسول های سونی گذشته نمی تونم بزارم کنسولی که براش عرضش قائلم انقدر خوار بشه

من هیچ وقت چنین کاری نمیکنم و نکردم. من فقط از این تعجب کردم که گفتید HL2 هیچ جذابیتی نداره. البته بعد که گفتید من fps باز نیستم دیگه تعجب نکردم.
خوب تو رو خدا یه نکته ی جذاب توش بگین که ارزش مطرح کردن داشته باشه
در ضمن FPS باز حرفه ای نیستم اما تو این دو سالی که نقد می نویسم فرق بازی خوب و بد رو فهمیدم HL2 واقعا بازی ارزشمندی هست اما برای من جذابیت نداره

. به نظر من هم متال گیر 3 اصلا بازی نبود. کسانی که بازیش میکردن میخواستن ببینن که آخرش چی میشه
این همه نکات جالب جنگل بازی یه جنگل واقعی بود
شما در نقش یه کوماندوی گرین برت واقعی بودید انواع روش استتار وجود داشت از همه نظر برای یه بازی کوماندویی عالی بود

فاینال 10 هم همینطور.کسانی که بازیش میکردن میخواستن دوباره یه روند خطی اعصاب خرد کن رو دنبال کنن
البته کسی که RPGباز کنسولی باشه حرف منو تصدیق می کنه که در مقابل سیل بازی های این سبک FF حتی اگر اسمش FF نبود و شماره دهم یه سری بازی موفق هم نبود باز هم بازی بزرگی بود بخاطر اینکه از اون به بعد همه ی بازی به نوعی سعی در نزدیک شدن به اون رو داشتن چون در پایه ی گیم پلی یه سری تغییرات داده شده بود تغییراتی که توی شماره ی 12 به حد اعلا رسیدن و سرعت بازی رو هرچه بالاتر بردن

دویل می کرای هم همینطور. مردم فقط به خاطر اینکه دوباره با دانته حرکات تخیلی انجام بدن این کارو میکردن
اینو اصلا نیستم نسخه ی 3 بازی یه حرکت رو به جلو بود یعنی می خوای بگی اون همه سبک های مختلف مبارزه اون همه دشمن جدید و باس فایت های فراموش نشدنی و موسیقی عالی و البته برای اولین بار در تاریخ Crazy-Action یه داستان قابل قبول همش پشم

افسانه زلدا رو هم فقط به خاطر اینکه دوباره قیافه ی شخصیت محبوب لینک رو ببینن بازی میکردن.
جدی که نمی گی اصلا تا حالا یه بار سعی کردی بین WindWaker و Orcania of Time یه مقایسه کنی و ببینی این دو تا بازی دقیقا در دو نقطه ی مقابل هم هستن و کوچکترین شباهتی چه از لحاظ ظاهر چه از لحاظ قدرت های لینک بهم ندارن

دد ار الایو (dead or alive ) هم به خاطر اینکه دو باره بی دلیل با شخصیتها به جون هم بیفتن
اینو موافقم شاید از دیدگاه من در جدول بازی های فایتینگ توی رتبه ی چهارم جا می گیره چون همیشه تقلید از بقیه بوده چون هیچ وقت نتونست واقعا اون داستان جذابی که می خواست داشته باشه رو ، داشته باشه

ابلیویون هم به خاطر اینکه دوباره اینهو آدمای قاطی برن دزد و آدمکش و ... بشن.
در مورد این دقیق نمی تونم نظر بدم اما چیز برام کاملا مشخصه برای من جذابیت Morrowind و Blood Moon بیشتر از Oblivion بود

پرنس هم فقط به خاطر اینکه دوباره زمان رو کنترل کنند
بین نسخه ی اول و دوم تفاوت ها زمین تا آسمون بود و بین نسخه ی 3 و 2 هم باز تفاوت وجود داشت

هر بازی ای برای ادامه دادن دلیلی داره و دلیل هیلو هم همون. البته فقط اون نیست ولی شما فکر کن همون.
هیلو توی سینگل هیچی نداره یا لااقل برای من نداشته

من خیلی از این جمله چیزی دستگیرم نشد. نمیدونم دقیقا منظورتون چی بود؟ اگه منظورتون این بود که دیگه فروش نداره خوب بیش از یک سال از عرضه ی بازی میگذره و مردم منتظر نسخه ی بعدی هستند. تازه وقتی رو کامپیوتر بیاد زیاد میشه. شایدم منظورتون اینه که طرفدارای هیلو2 کمتر از هیلو هستند.
راستی میشه بگی کیا میگن؟
اینو واقعا نگرفتی چون منظور من این بود که کاربرای هیلو 2 هنوز به اندازه ی همون روزای اولن یعنی کسایی که هنوز Halo2 رو بازی می کنن هنوز هم زیادن ولی این همه آدم مولتی بازی می کنن نه اینکه بشینن هر روز بخش سینگل رو ده بار تا آخر برن
کیا می گن ====> تمام سایت ها و مجلات مرتبط با بازی

برای من به غیر از یک گیم پلی فوق العاده جذاب
خوب می دونم گیم پلی جذابه منتها کجاش جذابه آخه اصلا یه FPS اصیل نیست شاید اگه گذاشته بودن FPA بهتر بود (First person Aventure)

آدرس خونه خودتون رو دارید؟
آره ولی اگه با خودم حرف بزنم بهم می گن قاطی داری تو شیراز اگه کسی رو داری بگو بیاد نصیحتم کنه

دمو یه معنی دیگه داره که البته تقصیر من و شما نیست . تو کشور ما به این معنی هست.
دمو نسخه ی آزمایشی بازی که برای تست قرار داده می شه
اما منظور ما از دمو همان میانپرده های بازی هست که خوب به عنوان دمو جا افتاده

ببین من حوصله ندارم این پست طول و دراز را بخونم
فقط یه جمله بگم اینکه اصلا تو حرف هیچ کسی را قبول نداری
فقط دنبال جنجال هستی، بعدش هم من نمیدونم چقدر تو اینا و اون را دوست داری تهدید کنی ، اینجا مسءولیت نظم تاپیک ها به عهده ی مدیران هستش
یه نکته ی دیگه هم اینکه داری همش فهم و شعور دیگران را مستقیما زیره سوال میبری

تولیدکمتر=فروش کمتر اما این تولید کمتر خیلیش تو بازار مونده و کسی نخریده برای این جوابی داری
شما کافیه یه آدرس بدید که Xbox 360 را توی ایران کپی خورد تحویل میده
با قیمت 750 تومن
ببین توی همین ایران چه تعدادی میرند میخرند
در ضمن میشه بگی چه تعدادی دستگاه روی دست Ms باد کرده ؟

انگار بحث کم کم داره جدی و نامربوط می شه پس بهتره که یکم بیشتر خودتونو کنترل کنین و به هم حرف های نا مریوط نزنین!!

من نه با ps3 بازا هستم نه با 360 بازا ولی چنتا مطلب برام جالب بود در بین نوشته ها که حتما باید باز گو کنم!
اون چه که مسلمه کنسول PS ویژگی هایی خواهد داشت که 360 بازا نمی خوان درک کنن و عکس این قضیه نیز کاملا صادق است یعنی 360 ویژگی هایی دارد که PS بازا با ماس مالی کردنش می خوان از اونا چشم پوشی کنن.

در ضمن FPS باز حرفه ای نیستم اما تو این دو سالی که نقد می نویسم فرق بازی خوب و بد رو فهمیدم HL2 واقعا بازی ارزشمندی هست اما برای من جذابیت نداره
من نه کاری به طرفداری از HALO یا HL2 دارم و نه کاری به نظرات شخصی افراد در مورد بازی ها.
مقایسه HL2 با MGS3 هم یک مقایسه کاملا چرت و پرت و بیهوده است پس بیخود مقایسه نکنید. ولی کسی که بگه HL2 بازی ای بود که جذابیتی برام نداشت کاملا مشخصه که تمام فکر و ذکرش برای بازی داستان و دمو های pre-render می باشد. (اوجش در بازی های ژاپنی)
آخه مشکل ایجاس که مثال های جالبی هم نزدی!!!
از نظر تنوع و زیبایی و طبیعی بودن محیط هیچ بازی ای نمی تونه جای HL2 رو بگیریه. (البته با بازی های جدید که دارن می یان کار ندارم من با بازی های هم سطح خودش مقایسه می کنم!) این یک واقعیته نه نظر شخصی من! که یکی از اون عوامل جذابیت اون بازی است ولی نمی دونم چرا شما متوجه نشدی؟ دلیل دیگر فیزیک فوق العاده بازی، دلیل دیگر کشش بازی برای ادامه دادن که این موضوع یا به علت داستان خیلی قویه یا به علت گیم پلی خیلی عالی و روان است که این بازی از ویژگی دوم بهره مند می شد. حالا نظر شما فرق داره کاملا شخصیه و قابل احترام هست ولی بازم می گم نظر شخصی با واقعیت امر بیشتر اوقات فرق داره!
شما در نقش یه کوماندوی گرین برت واقعی بودید انواع روش استتار وجود داشت از همه نظر برای یه بازی کوماندویی عالی بود
:laughing: :laughing: :laughing:
اینو خیلی قشنگ اومدی. چون تنها چیزی که MGS نداره واقعی بودنه (از لحاظ سیر طبیعی)! اون حرکات کجاش واقعیه؟ تو جعبه جا می شه، هی تیر می خوره با چاقو در می یاره باند پیچی می کنه خوب می شه. (پوست کرگدن داره فکر کنم snake:))، حرکاتش که جلوی بازی ای مثل SC اصلا قابل مقایسه نیست و ... داستان بازی هم یک سیر خیالی داره حالا به زیبایی و گیرایش کار ندارم.
(البته این تیکه ها رو نباید می گفتم چون برای بعضی از بزرگان MGS باز که خیلی هم حالیشونه مثل سیاوش جان احترام زیادی قائلم ولی این رو هم نمی تونم ببینم که از HL2 که یک شاهکار بود ایراد بگیرید بعد بیاید از MGS تعریفات الکی کنید.)
کاش لااقل از داستان بازی و یا گرافیکش تو PS2 تعریف می کردی تا جای سوال برای دیگران پیش نیاد.
توی شهرستان ها این اکثرا ها وجود نداره تقریبا همه سونی PS رو می شناسن اما افراد کمی هستن که می دونن MS کنسول ساخته و اونایی هم می دونن باز تعداد کمیشون اطلاعاتشون در مورد کنسولهای مایکروسافت زیاده
این موضوع را جلوی بد کسی گفتی چون احسان جان خودش مال اصفهان هست و در مورد اونجا صحبت می کرد.

موفق باشید

نوشته شده توسط mt3691:
شما ماکروسافت رو با سگا هیچ وقت مقایسه نکن اگه ماکروسافت قرار بود جا بزنه تو همون xbox جا زده بود ولی این شرکت همیشه برنامه ریزی بلند مدت داره و خواهی دید که چطور بازارو از دست سونی در میاره
محمد جان اگه اونجوری هم بخوایم حساب کنیم بازم سگا در اون زمان موفق تر بوده
سگا یه نسل پیروزی رو چشیده بود و با کوله باری از تجربه پا به میدون گذاشت مایکروساف که یه بار شکست خورده
در ضمن مگه سگا کم شرکن بازی سازی خریده بود
به شرکت های خریده شده نیست
به پشتیبانی از شرکت های دیگست
راستی کی میتونه حرفی برای این بزنه
پیش فروش ps3= فروش 6 ماهه xbox360
چون تنها چیزی که MGS نداره واقعی بودنه (از لحاظ سیر طبیعی)! اون حرکات کجاش واقعیه؟ تو جعبه جا می شه، هی تیر می خوره با چاقو در می یاره باند پیچی می کنه خوب می شه. (پوست کرگدن داره فکر کنم snake:))، حرکاتش که جلوی بازی ای مثل SC اصلا قابل مقایسه نیست و ... داستان بازی هم یک سیر خیالی داره حالا به زیبایی و گیرایش کار ندارم.
(البته این تیکه ها رو نباید می گفتم چون برای بعضی از بزرگان MGS باز که خیلی هم حالیشونه مثل سیاوش جان احترام زیادی قائلم ولی این رو هم نمی تونم ببینم که از HL2 که یک شاهکار بود ایراد بگیرید بعد بیاید از MGS تعریفات الکی کنید.)
کاش لااقل از داستان بازی و یا گرافیکش تو PS2 تعریف می کردی تا جای سوال برای دیگران پیش نیاد.
اشکان جان به یکی از پر طرفدار ترین و پر فروش ترین بازی های دنیا توهینه بدی کردی باید بگم اگه این واقعا نظر شخصی خودت هست برات خیلی متاسفم
اینا رو میشه از دید دیگه هم دید
--------------------------
اگه بخوای اسم داستان رو سیر خیالی بزاری باید بهت بگم که قوی ترین داستان بازی بین 80% گیمر های منطقی رو داره برو به تاپیکش یکم در بارش بخون
گرافیکشم که تنها گرافیکی بود که قدرت ps2 رو دز ابتدا معرفی کرد حرکات و گیم پلیشیم خیلی خیلی خیلی بهتر ازsc هست
و در باره دموی بازی هم بگم که دموی mgs2 بود که dc رو شکست داد
---------------------------
باید بگم اگه قیمته ps3
800 هزار تومنه لابد قیمته xbox360
700 هزار تومنه
کسی که حاشره بازی ها رو دونه ای 8 تومن بخره حاضرم میشه دونه ای 10 تومن بخره ماشاالله حقوق ها هم که داره بالا میره
این هم برای صدمین بار:
قیمت ps2 در ابتدا 600 هزار تومن بود و بازیهاش دونه ای 10 هزارتومن من یادمه اون موقع 6 تا بازی خریدم 50 هزار تومن توی همین اهواز بعد قیمتش کم شد
ps3 و xbox360 هم همین حالت رو دارن
اگه xbox360 افت قیمت داره
ps3 هم داره
هم خود کنسول هم مدیای کنسول

آخرین ویرایش:
دوستان سلام

من اخبار و جریاناتی رو که تو این تاپیک میگذشت رو تا حدودی میدیدم ولی این موضوع که پیش اومد من 3 صفحه اخر رو خوندم تا از قضیه بیشتر سر در بیارم.. من خودم مقایسه های زیادی رو خوندم که بیشتر در مورده ماشین بوده . مورده اول اینه که من باید یه عرضتون برسونم اینه که اقا قیمته Xbox360 وPs3 با هم یکی هست . ایا 500 تومن با 1000000 یکی هست. شما توقعی که از یه سیستم کامپوتری 1 تومنی دارید با یه سیستم 500 تومنی یکی هست؟؟؟؟ مسلما اینطور نیست . پس نباید بگیم که کرافیک این اینطوری اون اونطوری . و اگر گرافیک ps3 از xbix360 سرتر نباشه و حتی سی پی یو اون واقعا باید بگیم که سونی کم کاری کرده. و 360 میتونه از اینی که هست محبوب تر بشه.

در مورده xbox360 بگم که یه سری ها که به امیده کپی خور شدنش هستن {کامل} و یه سری ها چشم انتظاره وروده ps3 که اون موقع تصمیم بگیرن کدوم کنسول رو بخرن .

به نظره شما بخشه مولتی پلیر یه بازی جذاب تره یا سینگله اون . خوب طبیعی هست که مولتی اون چون شما با یکی داری بازی میکنی که تکنیکش از هوشه مصنوعی بالاتره هماهنگی هایی که میتونید با فرد مقابل انجام بدید میتونه یه بازی جذاب رو برای شما به ارمغان بیاره که بعد از پاشدن از سره بازی یه حاله اساسی بهت داده میشه که فکر نکنم سالی 50 تومن ادم بده چیزی بشه. کردیت کارت هم مثله دونه بارون تو همین ایران هست که ادم نباید نگرانه اون هم بشه. در مورده بازی ها هم بگم که من حالا چون دوتاروی این کنسول یا اون کنسول اومد فقط به خاطره دو تا بازی خودم رو از بقیه بازی های خوب محرو کنم .که از این نظر هم فعلا هر سه تو یه رده هستن {تقریبا}

سینا جان هم من فکر میکنم که منظوره احسان در مورده اینکه ادرسه خونتون رو داری این بوده که حال و حواست الان خوبه یا الان حالت خوبه که نباید به کار بره چون ایهام داره{نکته کنکوریش بود }

علی جان در مورده ویرایش هم بگم که ویرایش تا یه مدت زمانی کار میکنه و بعد از اون غیره فعال میشه. در مورده اینکه کسی به ما توهین میکنه ما باید باشیم که به خودمون این اجازه رو ندیم که جوابشو با توهین بدیم. بعد هم این کنسول ها اینقدر ارزشی در مقابله وجوده ما ندارن که بخواییم دوستیمون رو زیره پا بزاریم و اعصابمون رو خورد کنیم.

عصبی هستید؟ یه نفس عمیق! خیلی ریلکس. حالا پست منو بخونید.
منم توی نسل هفتم کنسول مورد علاقه م PS3 نیست
ولی برای من تو همین نسل کنسول مورد علاقه ام نیست.
اما نمی تونم بزارم هر کی می رسه یه فحشی نثاره سونی بکنه من 7-8 از عمرم با کنسول های سونی گذشته نمی تونم بزارم کنسولی که براش عرضش قائلم انقدر خوار بشه
خداییش من که فحش ندیدم. ناراحت نشید ولی 7-8 (سال-ماه-روز-ساعت-ثانیه) از عمرتون رو هدر دادید. باور کنید که منم برای سونی ارزش قائلم . حتی بیشتر از کف کفشم.
اولا مهمترین نکته از نظر خودم رو گفتم. فیزیک فوق العاده بالا ( حتما شنیدید که تمرکز اصلی سونی تو این نسل فیزیک هست) که کل گیم پلی رو تحت تاثیرش قرارداده بود. معماهای بازی کاملا در خدمت روند بودن. یعنی به جا و به موقع. محیطهای بازی فوق العاده بزرگ ( درمقایسه با بازیهای زمان خودش مثل دوم3 ) و متنوع. همچنین دشمنان هم حسابی متنوع هستند. یعنی مثل دوم نبود که همش هیولاهای عجیب غریب کودن سراغ آدم بیان و گرافیک خیلی خیلی خوب. شاید نور پردازی هاش به پای دوم3 نمیرسید ولی از لحاظ طراحی شخصیت ها و محیط جلوتر بود. البته من این بازی رو با دوم3 مقایسه کردم چون اونموقع رقیبش بود.
تو این دو سالی که نقد می نویسم فرق بازی خوب و بد رو فهمیدم HL2 واقعا بازی ارزشمندی هست اما برای من جذابیت نداره
خوب این حرفتون جدیده. قبلا ارزشمند بودنش رو هم زیر سوال برده بودید.

البته کسی که RPGباز کنسولی باشه حرف منو تصدیق می کنه که در مقابل سیل بازی های این سبک FF حتی اگر اسمش FF نبود و شماره دهم یه سری بازی موفق هم نبود باز هم بازی بزرگی بود بخاطر اینکه از اون به بعد همه ی بازی به نوعی سعی در نزدیک شدن به اون رو داشتن چون در پایه ی گیم پلی یه سری تغییرات داده شده بود تغییراتی که توی شماره ی 12 به حد اعلا رسیدن و سرعت بازی رو هرچه بالاتر بردن

اینو اصلا نیستم نسخه ی 3 بازی یه حرکت رو به جلو بود یعنی می خوای بگی اون همه سبک های مختلف مبارزه اون همه دشمن جدید و باس فایت های فراموش نشدنی و موسیقی عالی و البته برای اولین بار در تاریخ Crazy-Action یه داستان قابل قبول همش پشم

جدی که نمی گی اصلا تا حالا یه بار سعی کردی بین WindWaker و Orcania of Time یه مقایسه کنی و ببینی این دو تا بازی دقیقا در دو نقطه ی مقابل هم هستن و کوچکترین شباهتی چه از لحاظ ظاهر چه از لحاظ قدرت های لینک بهم ندارن

اینو موافقم شاید از دیدگاه من در جدول بازی های فایتینگ توی رتبه ی چهارم جا می گیره چون همیشه تقلید از بقیه بوده چون هیچ وقت نتونست واقعا اون داستان جذابی که می خواست داشته باشه رو ، داشته باشه

در مورد این دقیق نمی تونم نظر بدم اما چیز برام کاملا مشخصه برای من جذابیت Morrowind و Blood Moon بیشتر از Oblivion بود

بین نسخه ی اول و دوم تفاوت ها زمین تا آسمون بود و بین نسخه ی 3 و 2 هم باز تفاوت وجود داشت
خوب من خودم اینا رو میدونستم. البته با بعضی از گفته های شما اصلا موافق نیستم ولی با عرض معذرت حالش رو ندارم که به همش جواب بدم. قصد من از گفتن اون حرفا فقط این بود که بگم هر بازی ای یه خصوصیاتی داره که هیلو و هاف لایف هم خصوصیات خودشون رو دارند که برای طرفداراش مهم هستند.
هر چی من میگم شما باز شما حرف خودتون رو میزنید. خوب اصلا اگه اینجوری باشه بتلفیلد2 هم هیچی تو سینگل نداره. نه فقط برای من بلکه برای همه. اما خیلی پر فروشه. پس بخش مالتی پلیر هم خیلی خیلی مهمه و چون به گفته ی خود شما هیلو تو این بخش خیلی قویه پس فروشش قابل توجیهه.
اینو واقعا نگرفتی
واقعا نگرفته بودم چون واقعا بد توضیح داده بودید.
چون منظور من این بود که کاربرای هیلو 2 هنوز به اندازه ی همون روزای اولن یعنی کسایی که هنوز Halo2 رو بازی می کنن هنوز هم زیادن ولی این همه آدم مولتی بازی می کنن نه اینکه بشینن هر روز بخش سینگل رو ده بار تا آخر برن
من باز هم ربطی به بحث نمیبینم. ولی انصافا کدوم بازی روسراغ دارید که بعد از یک سال و خورده ای عرضه طرفداراش بشینن و روزی ده بار بخش سینگل رو تا آخر برن؟ بازم دم هیلو گرم که با بخش مالتی هنوز سرپاست.
خوب می دونم گیم پلی جذابه منتها کجاش جذابه آخه اصلا یه FPS اصیل نیست شاید اگه گذاشته بودن FPA بهتر بود (First person Aventure)
جذابیتش رو قبلا گفتم. اما معماهاش هم یه نوآوری موفق بود.
آره ولی اگه با خودم حرف بزنم بهم می گن قاطی داری تو شیراز اگه کسی رو داری بگو بیاد نصیحتم کنه
من تو شیراز فقط خواجه حافظ و سعدی رو میشناسم. میگم یه بیت شعری غزلی قصیده ای چیزی براتون بگن.

می دونی چیه از یه حرف خیلی زورم می گیرم
اون حرف اینه که بهم بگن چون منتقدا از یه چیز تعریف کردن برو بخرش و بگو به به چون منتقدا بهش گفتن ولی آقا من هر جور حساب می کنم از HL2 خوشم نمی آید چرا چون هیچ عامل جذب کننده ای برام نداره شما می گی چون پرفروش هست باید بخرمش خوب بازی های هری پاتر هم خیلی پرفروشن ( به علاوه ی خیلی بازی های فیلمی دیگه) ولی دلیل شد چون یه بازی خوب فروخته بگیم خوب ، خوبه دیگه
نه آقا جای مسخره کردن یه دلیل برای من بیارین که بازی HL2 براتون جذاب بوده
شاید شما با بازیه پرفروش حساسیت داری و هر وقت میگن این بازی فروش کرده نمیری بخری ! شما طرز فکرت اصلا از بیخ مشکل داره شما یعنی فکر کردی من و خیلی های دیگه که رفتیم HL2 خریدیم بخاطر زیاد فروش داشته رفتیم خریدیم ! من واقا متاسافم شما طرز فکر خودتو با بقیه مقایسه نکن فکر نکن همه مثل خودت فکر میکنن.زمانی HL2 اومد دقیقا 14 اکتبر 2004 , وقتی این بازی اومد هنوز مراحل اولیه فروشش رو طی میکرد و من توی همون ماه اکتبر این بازی خریدیم و اصلا نمیدونستم که چقدر فروش کرده.الان بعد از 2 سال که از ریلیز این بازی میگذره اومدی گفتی توی این 2 سال بخاطر خیلی فروش کرده رفتید خرید !! آقا ما خیلی وقت پیش hl2 رو تهیه کردیم و اونموقع شاید 100 سی دی هم از این بازی فروش نکرده بود.
زمانی که hl2 منتشر شد نزدیک به 4-5 سال از بازیهای همزمان خودش جلوتر بود ! از همه لحاظ هم از لحاظ گرافیک که خدا بود (نورپردازی-افکتهای زیاد-کیفیت آب خیلی بالا (که اونموقع خداییش توی بازیه دیگه ای هم دیده بودی !) رفلکشن- ویژگی خیلی خوب موتور سورس که خیلی خوش ساخت بود بازیهاش و معمولا روی اکثر کامپیوترهای مدل پایین و مدل بالا نرم اجرا میشد !) از همه مهمتر فیزیک بازی ! هر جسمی توی بازی قابل تحرک بود و همین الانم بین اینهمه بازی که ساخته شده فیزیک HL2 شناخته شدست و هیچ شرکتی هیچ موتوری نیست و نتونسته به اون کیفیتی که بتونه از این بازی جلو بزنه وجود داشته باشه !
شما اگه از این بازی خوشت نمیاد هیچ دلیلی نداره بیایی نظرتو به زور به بچه ها القا کنی چون نظرت هیچ ارزشی نداره واسه بقیه...
چی کار تون کنم که قبول کنین من Halo و HL رو دوست ندارم چون به شدت خسته کننده هستن
من فکر مکینم شما از تنها بازی که خسته نمیشی MGS هست درسته ؟ من حتی فکر این بازی منو خسته میکنه...دوستان خیلی زیادی هستن توی این سایت مثل شما که خوراکشون mgs هست ولی هر چی که هستن دیگه HL2 رو بازی کردن و اون رو قبول دارن ! ولی شما رو نمیدونم چجوری هستی از کجا اومدی اصلا !!!
اتفاقا باید کار داشته باشی که چون توی 8 ماه 3.2 میلیون از این دستگاه فروش رفته این یعنی به اون 6 میلیون در 6 ماه که پیش بینی شده بود نرسید و حالا می گن توی یه سال میرسه به 6 میلیون فروش که اگه به اون نرسه یعنی مایکروسافت با تمام و کمال وجودش ریپ زده
مشکل میدونی از کجا میخوره ؟ از اونجایی که مردم تا 2 ماه پیش که E3 2006 بود قیمت P$3 رو نمیدونستند ! (نمیدونستن که 600$ قیمت داره!) نمیدونستند که دستش بی تنوع هستش و از قرون وسطی استفاده کردن , نمیدونستند که motor storm شون fake از آب در میاد ! نمیدونستند که Killzone II از ضایع شدن و خجالت خفه خون میگیره ! نمیدونستند مایکروسافت و نینتندو توی e3 چه عنوانهای اختصاصی رو برای کنسولشون معرفی میکنن ! , ...
مطمعن باش با اومدن P$3 فروش 360 کمتر که نمیشه هیچ بیشتر هم میشه...با این دروغ ها و شایع پراکنهایی که سونی کرده بعید هم نیست سونی طرفدارای قبلیش هم از دست بده...
راستی شما که نمیخوای از بلوری استفاده کنی پس چه فایده نصف کارایی P$3 رو از دست میدی :) اینجوری که حروم میشی بابا...
می گم نظرت چیه با هم بریم کاناد یکی از هر کدوم از کنسول ها بخریم بیایم ؟ من PS3 رو زودتر از اینکه به یک سال اول عرضه برسه می خرم و نمی زارم به 8 ماه بکشه
اولا که 8 ماه ماله 360 بود...سونی کنسولش بیشتر از اینا طول میکشه توی ایران جا بیوفته.
دوما که اگه میخوای P$3 رو از کاندا روزای اول تهیه از نظر من مشکلی نداره , دستگاه رو بگیر 600$ هر کردم از بازیهاشم بگیر 100$ ! اگه 6 تا بازی بگیری از اونجا , میشه قیمت خود دستگاه ! :) البته میدونم که از شما اینکارا بعید نیست پس هر چی زودتر اقدام کن بفکر یک ویزا باش چون 5 ماهه دیگه بیشتر وقت نداری ! :)
ما هم تا ماهه دیگه صبر میکنیم 360 رو کپی خور نهایتش میگیریم 500$ دلار بعد بازیهاشم هر کدوم میگیریم 5 دلار :)
میدونی چرا صبر میکنیم ؟ چون فکر میکنیم.
خدا به آدم عقل و شهور داده که قبل از انجام هر کاری فکر کنه و درست تصمیم گیره کنه.حالا اگه خدا این لطف رو در حق شما نکرده دیگه تقصیر من والا.
خیلی جالبه من اون همه دلیل و برهان آوردم که چرا میان از DVD عادی استفاده می کنن
برای PS2 هم اون موقع ها اصلا DVD نمی یومد
شاید فکر کردی PS2 که اون زمان اول سی دی معمولی استفاده شد و بعدش dvd اومد واسه P$3 هم همین موضوع تکرار میشه ؟؟!! من واقا متاسفم از این طرز فکرت ! عزیزم شما مثل اینکه خوابی اون PS2 بود این P$3 ! از زمین تا آسمون چیزاش با هم فرق میکنه...روزهای اول که بازیهای ps2 رو میزدن روی سیدی معمولی بازیهاش کم حجم بود وقشنگ روی 1 سیدی یا نهایتش 2 سیدی جا میگرفت ولی بلوری نه , بازیهاش همش 30 گیگ به بالا هست که دیگه دلیلی نداره دوباره صحبتهای قبلیم رو تکرار کنم ! اگه فکر میکنی حجم بازیهای بوری 30 گیگ نیست پس بفرما 9 گیگه !!! پس این چه فرقی با dvd معمولی میکنه ؟ اصلا پس فکر کردی واسه چی بلوری رو ساختن که 50 گیگ جا بگیره ؟ واسه اینکه بازیهاش بالای 20-30 گیگ باشه , نه اینکه با یدقیقه بیایی همه چی رو به گندش بزنی نمیدونم حجمشو کم کنی یا کیفیتشو دمو هاشو بیاری پایین...
یعنی انقدر خنده دار بود P$3 واقعا متاسفم برات که از ابزار تمسخر توی بحث استفاده می کنی واقعا که یعنی هنوز به اون رشد عقلی نرسیدی که بفهمی تو تاپیک جک هستی یا تو تاپیک یه بحث مهم
بنظر من اصلا خندار نیست من نمیدونم چی جوری فکر کردی...
این واژه P$3 بیشتر جنبه سیاسی داره تا جک !
مثل اینکه شما خودتم خندت گرفته :)
چون هنوز پرسودتره و کلی بازی هم براش تو بازار موجوده
چون خیلی پخره و ارزون.پول 2 روز خرج کردن توی مسافرته...
شاید فکر کردی خیلی فروش کرده بخاطر قدرت هستو گرافیک خیلی خفنش ؟؟؟!!! :)
نه آقای محترم بخاطر اینکه خیلی ارزونه و نظر من کسی نباید مقدار فروش ps2 رو x360 مقایسه کنه.
عین همین جمله رو من در مورد 360 زدم و گفت تنها بازی خوبش از نظر من تا الان LostPlanet بوده بعد اومدی گفتی که من حرف بی منطق زدم حالا خودت اومدی همون جمله رو گفتی و انتظار داری بگیم آره باهات موافقیم
ببین اگه کسی فکرش منطقی باشه میفهمه که توی 360 چقدر بازیه خوب موجوده و توی P$3 چقدر...!
حالا میایی میگی توی P$3 بازی خوب خیلی زیاده
کدومش ؟ کدوم یکیشو میگی ؟
KILLZONE FAKE ?
یا Motor Storm تو خالی ؟
اون eight days هم همین روزاست که گندش دربیاد
منم توی نسل هفتم کنسول مورد علاقه م PS3 نیست اما نمی تونم بزارم هر کی می رسه یه فحشی نثاره سونی بکنه من 7-8 از عمرم با کنسول های سونی گذشته نمی تونم بزارم کنسولی که براش عرضش قائلم انقدر خوار بشه
خوشم میاد تو تنها کسی هستی توی دنیا که 7-8 سال از عمرتو رو با کنسول سونی گذروندی ! پس ما اینهمه سال نشستیم میکرو بازی کردیم ؟
آدم باید بعضی اوقات باید حقیقت رو بپذیره هر چقدر که تلخ باشه...
می گم شما که احیانا نابینا نیستی . منظور من اینه که من یه بازی می خوام یه ذره منو بیاره سرحال یه ذره کیف بده موقع بازی کردنش یه ذره نوآوری توش باشه نه اینکه بیام همون بازی های قدیمی رو با گرافیک خفن تر بازی کنم خوب که چی بشه
یا خدا !!!
شما داری حرف از نوآوری میزنی ؟!!!!!!!!!!!!!!! :eek: میشه بگی نوآوری توی چه بازی هست ؟ حتما میگی توی MGS !!! یعنی تو HL2 و Halo2 نوآوری نبوده ولی توی mgs نوآوری زیاده !!
بابا یکی بیاد بدادمون برسه این دیگه کیه گیر ما افتاده ! شما که فرق بازیها رو از هم تشخیص نمیدی ! از همه مهمتر فرق کنسولها هم تشخیص نمیدی ! پس بنظر من بهترین انتخاب واسه شما همون کنسول GBA هست...هم ارزون و هم نوآوری و هم تنوع !
آقا واسه بار دوم میپرسم , شما تا حالا گیم بازی کردی ؟؟؟ یا همون mgs رو بازی کردی ؟؟؟ اصلا تا حالا از نزدیک دیدی ؟؟؟

آقا چرا بحث الکی میکنین؟دعوا کنین بخندیم یکم!
اولا که احسان حالا نمیدونم مادرت کدوم شهر آلمان بوده یا هر چی،ولی امیدوارم بازیای جام جهانی رو ببینه!!دوما هم اینکه چیزی که مشخصه اینه که توی اروپا مقدار عرضه بیشتر از تقاضا بوده،توی ژاپن که کلا تقاضایی نبوده!فقط توی امریکا و اونم توی بیشتر ایالتاش عرضه از تقاضا کمتر بوده.،حالا شاید تو آلمان تو اون شهر تو اون منظقه X360 نداشتن!
سونی حاجی!مشخصه که هم PS3 و هم X360 قیمتشون تو بازار ایران افت میکنه تا برسه به یه حد ثابتی،ولی مسئله اینه که X360 از این نظر یکم از PS3 جلوتره چون زودتر وارد بازار ایران شده.
در مورد MGS،من خودم طرفدار این بازیم ولی حرف اشکان به هیچ وجه نه توهین بود نه بد بود.همه میدونن که آدم توج عبه جا نمیشه و این کار،کاریه که تام و چری میکنن تو کارتونا!البته بازیش تخیلی نیست،ولی خوب مشخصه که کوجیما یا هر کی،یکم از احساس طنز تو بازی استفاده کرده،شاید مخواسته یادآوری کنه که فقط یه بازیه.
در مورد سگا هم شاید بشه گفت فقط به بدشانسی خورد،یهو همه Dream Cast رو ول کردن،کاری که به نظر اتفاقی میاد.و اون بد شانسی ممکنه برای هر شرکتی پیش بیاد،و در ضمن همونطور که گفتن اگه هم اتفاقی نباشه،وضیع اون موقع سگا از الان مایکروسافت بهتر بود.
در مورد Halo با سینا موافقم،دلیل اصلیشم به خودم برمیگرده،شاید از محیط و رنگ پردازیش خوشم نیومده و من اونقدر از محیط بازی بدم اومد که اصلا به فکر حذابیت گیم پلی نیافتادم و به نظرم Halo یه بازی در حد Pariah هستش:D
ولی HL2 فرق میکنه،بهترین قسمت گیم پلی اش این بود به نظرم که وقتی شلیک میکردی،لگد تفنگو حس میکردی!در هر صورت من خودمم 3 ماه پیش راضی شدم HL2 بازی کنم و بسیار علاقه مند گشتم!
اگه الان بخواین بازیهای خفن هر دو کنسول رو لیست کنین،X360 یه سری بازی بیشتر خواهد داشت،ولی یادتون نره PS3 الان در همون مرحله ایه که پارسال به قولی چرند X120 و دوکیت آلفا و اینارو مایکروسافت کرد تو بوق و کرنا تا آبروشو نگه داره!

محمد جان اگه اونجوری هم بخوایم حساب کنیم بازم سگا در اون زمان موفق تر بوده
سگا یه نسل پیروزی رو چشیده بود و با کوله باری از تجربه پا به میدون گذاشت مایکروساف که یه بار شکست خورده
در ضمن مگه سگا کم شرکن بازی سازی خریده بود
به شرکت های خریده شده نیست
به پشتیبانی از شرکت های دیگست
راستی کی میتونه حرفی برای این بزنه
پیش فروش ps3= فروش 6 ماهه xbox360
دوست من سگا در مقابل ماکروسافت هیچی نیست اینو از هرکی میخوای برو بپرس الان فکر کردی چرا اکثر بازیسازای pc چرا برای 360 هم بازی میسازن؟برای خاطر ms چون بهش ایمان دارن و این شرکت تو کارای تجاری رحم نداره و معمولا حریفاشو له میکنه تا اونجایی که کار به دادگاه میرسه در مورد کنسول هم شک نکن ماکروسافت یه برنامه طولانی داره و تا حالا خیلی خوب پیش رفته ببین اولین کنسولش مقام دوم رو کسب کرد --دومی به احتمال زیاد یا مساوی میشه با سونی یا فاصلشون کم میشه و ms اسم و رسمی تو کنسولها پیدا میکنه و در اینده شاهد کنترل بازار بازی توسط ماکروسافت خواهیم بود ;)
میشه یه لینک بدی که بگه پیش فروش ps3= فروش 6 ماهه 360 :confused:
-------------------------------------------------------------------
در مورد بلوری هم بهتره بدونی که همیشه فرمت برنده رو کاربرای pc مشخص میکنن نه کنسولها و با توجه به تاثیر گذاری ms تو بازار pc زیاد به بلوری خوشبین نباش
با اومدن ویندوز ویستا و با توجه به اینکه با xboxlive کاملا هماهنگه خیلی ها به سمت 360 میرن
-------------------------------------------------------------------
باید بگم اگه قیمته ps3
800 هزار تومنه لابد قیمته xbox360
700 هزار تومنه
من منظورتو نفهمیدم یعنی چی
ولی مطمئن باش تو 6 ماه اول قیمت ps3 یک میلیونه و 360 اون موقع حداکثر 500 تومانه تازه کاملا کپی خور شده
اونموقع دوست دارم بدونم کدوم کنسولو میخری و تازه جالبه بدونی با اینکه قیمت ps3 دوبرابره 360 هست تو ایران ولی گرافیکشون یکسانه!!!
------------------------------------------------------------------
این هم برای صدمین بار:
قیمت ps2 در ابتدا 600 هزار تومن بود و بازیهاش دونه ای 10 هزارتومن من یادمه اون موقع 6 تا بازی خریدم 50 هزار تومن توی همین اهواز بعد قیمتش کم شد
ps3 و xbox360 هم همین حالت رو دارن
اگه xbox360 افت قیمت داره
ps3 هم داره
هم خود کنسول هم مدیای کنسول
ببین اونموقع سونی حریفی نداشت و مردم قدرت انتخاب نداشتن و حریفای سونی هم عددی نبودن ولی الان وضع فرق کرده ps3 همیشه یکسال عقبه از 360 و این تو ایران یعنی اختلاف خیلی زیاد خودت ببین قیمت واقعی 200 دلار اختلاف داره ولی تو ایران میشه دوبرابر چون طرفدار سونی بیشتره و کاسبهای ما رحم ندارن همین 360 هم اگه فروشش زیاد بشه قیمتش بالا میره اصلا تو ایران همه چی یه جور دیگس و هیچ چیزش به عقل جور در نمیاد:eek: :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or