کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
نوشته شده توسط mt3691:
Kutaragi Says Cell CPU Will Be 65nm In 2007, Price Lowered
طبق گفته های ایشون هر کسی ps3 رو موقع ریلیز بخره اشتباه کرده!!!
الان cpu با تکنولوژی 90nm ساخته میشه که هم حرارت بیشتری داره هم گرونتره پس بهتره تو ایران تا 2008 یا 2009 صبر کنین و اون موقع به فکر خرید بیفتین.

-----------------------------------------------------

اول یه نگاه به نظر سنجی بنداز ببین وضع نینتندو چیجوریه و مطمئن باش بیرون هم وضع از اینجا هم بدتره و نینتندو هیچ شانسی برای اول شدن تو جنگ کنسولها نداره و xbox360 هم خیلی هنر کنه با ps3 بتونه مساوی بشه;)
من نمیدونم که تو چرا اصلا میای و نظر میدی !!
مایکروسافتم همین کار رو میکنه پس بهتره به همه توصیه کنی تا 2008 یا 2009 کسی Xbox 360 هم نخره.
پس نینتندو شانسی برای اول شدن تو جنگ کنسولها نداره !! تو داری اینجا حروم میشی بابا ، یه فکری به حال خودت بکن. میتونم معرفیت کنم بری توی مریل لینچ بعنوان کارشناس مشغول به کار شی :laughing:
من بهت توصیه میکنم یکمی کمتر اظهار فضله (با فضل یکمی فرق داره) کن

خبر : فروش کنسول پلی استیشن 2 در 7 ماه گذشته از کنسول Xbox 360 مایکروسافت بیشتر بوده است .

متن خبر :
بر طبق تحقیقات سایت Ars Technica بطور متوسط مایکروسافت هر ماهه 246000 دستگاه Xbox 360 در US فروخته ، در حالی که این مقدار برای پلی استیشن 2 سونی حدود 473000 دستگاه بوده است و تخمین زده میشود که تنها در ماه دسامبر حدود 1/5 میلیون دستگاه بفروش رفته باشد
سونی با فروش حدود 302000 دستگاه در ماه دسامبر هنوز با حاشیه امنیت زیاد نسبت به رقیبش ، جلوتر است.

این طور که پیداست سونی هنوز و به تنهایی با دستگاهی که متعلق به 6 سال پیش است در حال رقابت با مایکروسافت میباشد که به قول معروف اولین تولید کننده Next-Gen میباشد.
PS2 سونی به تنهایی با تمام محصولات مایکروسافت رقابت میکند و جالب تر اینکه حتی به راحتی در دنیا از نظر فروش مایکروسافت را با فاصله زیاد جا گذاشته.

( البته همه میدانیم که دستگاه PS2 به هیچ عنوان با Xbox 360 قابل رقابت نیست و از نظر تکنولوژی به گرد پای آن هم نمیرسد ولی ظواهر امر از محبوبیت فوق العاده نام سونی در دنیا و حتی امریکا ، حکایت میکند )

چه جالب!!معلم عربی ما هم بهمون میگفت که اظهار فضل با تای تانیث نکنید!!!! البته اون با کلاس تر بود!
اول یه نگاه به نظر سنجی بنداز ببین وضع نینتندو چیجوریه و مطمئن باش بیرون هم وضع از اینجا هم بدتره و نینتندو هیچ شانسی برای اول شدن تو جنگ کنسولها نداره و xbox360 هم خیلی هنر کنه با ps3 بتونه مساوی بشه
اولا این که شما که Wii60 fan هستی چرا این حرفو میزنی؟
دوم اینکه نظر سنجیی که ما توی سایت داریم از چند ما قبل از E3 شروع شده بود که هیچ کس وی رو اصلا به حساب نمی آورد.
الان هم جدیدترین نظر سنجی ها حاکی از برتری بی چون و چرای وی هستش.پس در خارج هم مشکلی نداریم.
اما دیگه پی-اس هم توی نظر سنجیها در غرب واقعا کم آورده.اینکه شما میگی X360 به پی-اس نمیرسه یعنی اینکه دیگه واقعا داری قطبی کار میکنی و....
بهتره دامه ندم.
باتشکر...

مدل 500 دلاری PS3 رزولوشن 1080p رو هم در بازیها ساپورت میکنه و این موضوع به داشتن خروجی HDMI یا نداشتنش ربطی نداره. اما در مورد فیلم ها این قضیه فرق داره و مدل 500 دلاری فیلم ها رو فقط با رزولوشن های 720p و یا 1080i نشون میده (اونم بدلیل توافقی که انجام شده بین شرکتهای فیلم سازی و شرکتهای سازنده پخش کننده ها)
در حال حاضر فقط دو نوع انتقال استاندارد برای تصویر با رزولوشن های بالا وجود دارد که شامل Three RCA cables(Component) و HDMI می باشد. (البته DVI هم هست که بیشتر برای PC کاربرد داره!) رزولوشن 1080pواقعی برای اجرا به HDMI احتیاج دارد و این مسئله اصلا ربطی به PS3 نداره. شما اگه یک Blu-ray پلیر هم بگیری ولی HDMI نداشته باشه نمی تونی 1080p دریافت کنی! ولی یکسری کابل های پیشرفته Component وجود دارند که می تونند 1080p را تولید کنند (البته باز به HDMI نمی رسند) ولی به احتمال زیاد آنهایی که در جعبه این کنسول ها قرار دارد قادر نیستند!
من نگفتم PS3 ساپرت نمی کنه گفتم با توجه به این که HDMI نداره شما نمی تونین این رزولوشن را دریافت کنین!! تا جایی که اطلاع دارم PS3 500$ دارای ساپرت HDMI نمی باشد. البته تفاوت 1080i با 1080p به قدری نیست که بخواد تفاوت چندانی ایجاد کند. interlaced حدود 30 فریم می باشد ولی progressive حدود 60 فریم ولی رزولوشن ها یکی می باشند. البته شاید PS3 یک فیش خاصی دارد که بنده بی اطلاع می باشم در این صورت خوشحال می شوم عنوان نمایید.

نوشته شده توسط kinopio:
من نمیدونم که تو چرا اصلا میای و نظر میدی !!
مایکروسافتم همین کار رو میکنه پس بهتره به همه توصیه کنی تا 2008 یا 2009 کسی Xbox 360 هم نخره.
پس نینتندو شانسی برای اول شدن تو جنگ کنسولها نداره !! تو داری اینجا حروم میشی بابا ، یه فکری به حال خودت بکن. میتونم معرفیت کنم بری توی مریل لینچ بعنوان کارشناس مشغول به کار شی :laughing:
اولا XBOX360 الان مشکلی نداره و قیمتش هم خوبه پس نیازی نیست که بیشتر از این صبر کنیم ولی ps3 معلوم نیست چی بشه و قیمتش هم که سر به فلک میزنه لااقل تو ایران
در مورد نینتندو هم که چیزی که معلومه اینه که نمیتونه فاصلش با سونی و ماکروسافت رو یدفعه پرکنه و اینکار به زمان طولانی نیاز داره و سرمایه و پشتیبانی بازی سازها و ... که به این راحتی نیست
-------------------------------------------------------------
یادمه وفتی بعضی ها میگفتن xbox360 تو کنسولها اول میشه شما میگفتی یه شبه نمیشه سونی طرفداراشو از دست بده حالا نمیدونم چرا فراموشی گرفتی یا در مورد نینتندو صرف نمیکنه اون حرفها;)
من فکر کنم این مدت از خوندن پستهای من دق کردی و نتونستی دیگه تحمل کنی و جواب ندی:cheesygri
موقع پست زدن تربیت رو رعایت کن و از لغات زشت اینجا استفاده نکن اینجا من با کسی جنگ ندارم (خیلی سعی کردم مثل خودت جوابتو بدم ولی دیدم اگه اینکارو بکنم باتو فرقی ندارم)

نوشته شده توسط SUPERMHR:
چه جالب!!معلم عربی ما هم بهمون میگفت که اظهار فضل با تای تانیث نکنید!!!! البته اون با کلاس تر بود!

اولا این که شما که Wii60 fan هستی چرا این حرفو میزنی؟
دوم اینکه نظر سنجیی که ما توی سایت داریم از چند ما قبل از E3 شروع شده بود که هیچ کس وی رو اصلا به حساب نمی آورد.
الان هم جدیدترین نظر سنجی ها حاکی از برتری بی چون و چرای وی هستش.پس در خارج هم مشکلی نداریم.
اما دیگه پی-اس هم توی نظر سنجیها در غرب واقعا کم آورده.اینکه شما میگی X360 به پی-اس نمیرسه یعنی اینکه دیگه واقعا داری قطبی کار میکنی و....
بهتره دامه ندم.
باتشکر...

در مورد wii60 هم من مثل ماکروسافت فکر میکنم دشمن دشمن من دوست منه و تو ژاپن نینتندو میتونه ضربه بدی به سونی بزنه و این برای ms خیلی خوشاینده;)
در ضمن یه ذره دقت کن این نظر سنجی بعد از e3 هست پست اول رو ببین:p
لابد میخوای بگی من طرفدار ps3 هستم:eek: نه عزیز من واقعیت رو باید قبول کرد نمیشه یدفعه ms از سونی جلو بزنه

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Lich King:
در حال حاضر فقط دو نوع انتقال استاندارد برای تصویر با رزولوشن های بالا وجود دارد که شامل Three RCA cables(Component) و HDMI می باشد. (البته DVI هم هست که بیشتر برای PC کاربرد داره!) رزولوشن 1080pواقعی برای اجرا به HDMI احتیاج دارد و این مسئله اصلا ربطی به PS3 نداره. شما اگه یک Blu-ray پلیر هم بگیری ولی HDMI نداشته باشه نمی تونی 1080p دریافت کنی! ولی یکسری کابل های پیشرفته Component وجود دارند که می تونند 1080p را تولید کنند (البته باز به HDMI نمی رسند) ولی به احتمال زیاد آنهایی که در جعبه این کنسول ها قرار دارد قادر نیستند!
من نگفتم PS3 ساپرت نمی کنه گفتم با توجه به این که HDMI نداره شما نمی تونین این رزولوشن را دریافت کنین!! تا جایی که اطلاع دارم PS3 500$ دارای ساپرت HDMI نمی باشد. البته تفاوت 1080i با 1080p به قدری نیست که بخواد تفاوت چندانی ایجاد کند. interlaced حدود 30 فریم می باشد ولی progressive حدود 60 فریم ولی رزولوشن ها یکی می باشند. البته شاید PS3 یک فیش خاصی دارد که بنده بی اطلاع می باشم در این صورت خوشحال می شوم عنوان نمایید.
اشکان جان این مسئله که PS3 مدل 500 دلاری در بازیها رزولوشن 1080p رو ساپورت میکنه توسط مسئولان سونی رسما تایید شده.
"That seems to be a misunderstanding and I'm happy to clear that up. Both machines have Blue Ray disc as standard. Both machines play Blue Ray disc movies as standard. Both machines will play Blue Ray disc movies as HD. The only difference is that the high end machine uses a more convenient digital interconnect called HDMI which is a digital standard and the 20 GB unit uses HD component which is an analog standard. The picture quality is fantastic."
"The end user will not notice any quality difference. Perhaps if you were projecting onto a gi-normous screen you might notice some difference, but also not every HD display has HDMI. So we're providing a choice to the consumer."
"Both versions will support 1080p."
تازه در مورد فیلم ها هم اینجوری که من اخیرا شنیدم ، تا سال 2010 از طریق component هم میشه تصاویر 1080p دریافت کرد و قراره که اجرای ICT یا Image Constraint Token حداقل تا اون سال به تعویق بیفته. ;)

باز اینها شروع کردن.....
من که در حد و اندازه های این بحث نیستم.دوستان ادمین بیان یه مساعدتی بکنن....
____
Rayman4 برای کدوم کنسولها عرضه میشه؟؟!
باتشکر....

نوشته شده توسط SUPERMHR:
باز اینها شروع کردن.....
من که در حد و اندازه های این بحث نیستم.دوستان ادمین بیان یه مساعدتی بکنن....
____
Rayman4 برای کدوم کنسولها عرضه میشه؟؟!

باتشکر....
Rayman Raving Rabbids ?
برای PS3 | PS2 | XBOX | X360 | GC | WII

سلام به همه دوستان

هیچوقت روی این کره خاکی که به این بزرگیه 2 تا آدم با یک طرز تفکر که هیچ حتی با یک نوع نگاه نمیشه پیدا کرد.اما میشه آدمایی رو پیدا کرد که( صد البته پیدا کردنشون هم مثل آب خوردنه)حرف زدنشون و اظهار عقیدشون منطقی و از روی حساب و کتابه.همیشه حرفهای منطقی به سر انجام میرسن.اما داد و هوار و از روی احساس برخورد کردن با مسائل و زیر پا گذاشتن اصول یک گفتمان صحیح همه چیز رو خراب میکنه.
بخش عمده ای از شخصیت یک آدم به کلام و گفتارش بر میگرده.پس بیان یک آدم با همه علمی که داره باید منطبق بر اصول باشه.اگر کلام رو با سواد و منطق در کنار هم قرار ندیم میشه لمپنیسم تو حرف زدن .من از همتون میخوام که لحظه ای فقط به حرفاتون فکر کنید و به نتیجه اون حرفها و بعد ذهنیاتتون رو به کلام تبدیل کنید.اما یادتون باشه مهمترین اصل در یک گفتمان عقلی که همه هم قبولش دارن رعایت ادب،و احترام به عقیده طرف مقابله که باید همیشه مد نظر باشه.

موفق و پیروز باشید

در مورد نینتندو هم که چیزی که معلومه اینه که نمیتونه فاصلش با سونی و ماکروسافت رو یدفعه پرکنه و اینکار به زمان طولانی نیاز داره و سرمایه و پشتیبانی بازی سازها و ... که به این راحتی نیست
بین Nintendo و Microsoft قاصله ی آنچنانی نیست چون Xbox بیست و دو میلیون فروش جهانیش بود و GC بیست و یک میلیون ولی سونی با فروش بالای صد میلیون PS2 از اون دوتا خیلی بالاس در ضمن نینتندو در همه ی نظر سنجی ها فعلا از اون دوتا جلو تره
یه چیزه دیگه 360 هنوز 6 میلیون هم فروش جهانی نداشته که تازه همش 500 هزارتاش تو ژاپن بوده که این فقط در مقایسه با Xbox پیروزی و پیشرفت هست و فروش افتاحییه ی PS2 و GC خیلی بیشتر بوده پس فعلا 360 کار شاقی نکرده که بی خودی دارن و دارین بزرگش می کنین

آره ولی متاسفانه فروش Wii تو اعضای این سایت به .... نینتندو هم نیست!
تا موقعی که گادفادر تو ایران یکی از پرفروش ترین و بهترین بازیها میشه،PS3 وX360 هم بهترین کنسول میشن:cheesygri

تعداد طرفداران واقعی Wii 9 نفر.من و اون و....
PS3 | PS2 | XBOX | X360 | GC | WII
باز خوبه من در برنامه دارم که Wii بخرم.وگرنه چی میشد؟؟!!!
خوبی Wii اینه که کسی دشمنش نیست!!اینهمه جنگ و ایننجور چیزها هم نداره...
باتشکر....

آره ولی متاسفانه فروش Wii تو اعضای این سایت به .... نینتندو هم نیست!
تا موقعی که گادفادر تو ایران یکی از پرفروش ترین و بهترین بازیها میشه،PS3 وX360 هم بهترین کنسول میشن:cheesygri

سلام.
میگم از کجا فهمیدی پر فروش بوده؟؟ توایران که از این حرف ها نداریم.... گاد فادر هم به خاطر اینکه میگفتن شبیه مافیا بوده ( عمرا ) یکمی ملت بیشتر خریدن....:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or