!AtMoSpHeRe
کاربر سایت
چاکرتیم MGS جون بابا این تعصب منو کشته این محصولات سونی گرونه برا همین جیب بابای ما هم همیشه در حال ارور دادنه!نوشته شده توسط MGS:بابا با هات خيلي حال كردم متعصب![]()
ولي فكر ميكردم كه طرفدار 360 هستي با اين اسم كاربريت

وشم میاد بعضی ها رک هستند !![]()
خودشون میان میگن ما تعصب داریم...یعنی بدون هیچ...![]()
خیلی رک میگم ... به هیچ کس هیچ ارتباطی نداره که دلایل هرکس برای خرید کنسول مورد علاقش چیه
هیچ دلیلی نداره که پست یه نفر که مثلا 360 رو انتخاب کرده نقل قول کنید و بگید این دلایل که گفتی به درد نمیخوره و Ps3 بهتره
در صورت مشاهده برخورد جدی میشه
- دوست داشتن تنها چيزيه تو دنيا كه منطق بر نميداره !
2 - انگار شما اين پست بهراد جان رو نخوندي :
)ایشون باید یه خورده توضیح میدادن که چرا و برای چی از این کنسول خوششون میاد ! چون اینجا هر کی اومده توضیح داده !!! اصلا شاید ایشون به یه موردی اشاره کردن که شاید من و خیلی های دیگه از خرید کنسول مورد علاقمون منصرف شدیم ! (که نمیشیم )
نا سلامتی این تاپیک واسه همینه...
تعصب که نشد دلیل و منطق!!!
چرا باید توضیح میدادن ؟
اینهمه آدمی که توی نظرسنجی شرکت کردن همه اومدن دلیلشون رو گفتن ؟
منم نگفتم هرکس پست میزنه باید دلایلش رو هم بگه ... من گفتم فقط میتونید کنسول مورد نظرتون رو انتخاب کنید و دلایلش رو هم بنویسید
ممکنه یه نفر بیاد بگه من Ps3 رو میخرم چون ازش خوشم میاد
چون سونی رو دوست دارم
چون به سونی علاقه دارم
چون روی سونی تعصب دارم یا هرچیز دیگه ای
به خدا این کارا آخر عاقبت نداره![]()
آخه چی کار دارید کی چی انتخاب میکنه ؟
اگر 1000 تا پست هم بزنید و بگید این دلایل منطقی نیست بازم هرکی هرکاری دلش بخواد میکنه چون به من و شما هیچ ربطی نداره که انتخاب هرکی چیه و دلایلش چیه
برای آخرین بار خواهش میکنم که کاری به دلایل و انتخابهای همدیگه نداشته باشید
در ضمن من نگفتم که ایشون چرا این کنسول رو انتخاب کردن اصلا به من ربطی نداره که ایشون چی انتخاب کرده حق انتخاب با خودشونه ! ولی خب معمولا یه توضیح مختصری درباره انتخابشون میدن ! اگه ایشون روی کنسولشون تعصب دارن خب منم روی کنسول مورد علاقم تعصب دارم ولی بازم یه چند علتشو گفتم نه اینکه بگم فقط تعصب دارم...آخه چی کار دارید کی چی انتخاب میکنه ؟

و تو تابستون همه خماره یه لول گیمن:yawn: بعدم اینکه من برای خریده X360 مصمم تر شدم به خاطره
Shenmue3
چرا باید توضیح میدادن ؟
نوشته شده توسط Dr.XJ:سلام به همه
راستش دیگه با خبر هایی که تو E3 اومده خیلی چیزها روشن شد
چیزهایی که واقعا صحت نداشتن ، چیزهای جدیدی که معرفی شدن ، دزدی هایی که شد، اعلام قیمت ها و چیزهای دیگه که شما بهتر از من میدونید
این خبرها نظر خیلی ها رو در مورد انتخاب کنسول نسل جدید عوض کرد
منهم تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم تا هم کنسول مورد علاقتون رو با توجه به اخبار جدید انتخاب کنید هم راجع بهشون بحث کنید
نظراتونو بگید ، کدوم کنسول بهتره و چرا و...
نظر سنجی اون بالا هم یادتون نره
من خودم به PS3 رای میدم فقط به خاطر دلم
چون بهترین بازی های عمرم رو (بین کنسولها) با کنسول های این شرکت انجام دادم(فکر کنم برای شما هم همینطور باشه)
و خوب خیلی از شماره های جدید هم داره برای PS3 میاد که نمیشه ازشون گذشت
از Nintendo هم دل خوشی ندارم بخاطر Resident Evil 4 و Harvest Moon که ما رو یکی دوسال نگه داشت تو حسرت :cheesygri
یه جوری گفتی حله؟؟ که ترسیدم الان بن بشمنوشته شده توسط Behzad:حالا خوبه 4 تا پست بالاتر توضیح دادما
نمیدونم چرا انقدر دلتون میخواد گیر بدین
هرکس دلش خواست دلیلشم مینویسه هرکیم دلش نخواست نمینویسه
هیچ اجباری وجود نداره که هرکی اینجا میگه فلان کنسولو میخرم حتما باید دلیلش رو هم بنویسه
هرکس خواست مینویسه هرکس هم نخواست نمینویسه
حله ؟