راستش من 2 دلیل داشتم برای زدن این تاپیکنوشته شده توسط Behzad:سلام ...
همین اول که فقط چنتا پست توی تاپیک زده شده بگم که اگه دوباره بخواین بحث کدوم کنسول بهتره و کدوم بدتره رو شروع کنید تاپیک قفل میشه
هرکس فقط میتونه کنسول خودش رو انتخاب کنه و دلیل انتخابش رو هم بنویسه
خیلی رک میگم ... به هیچ کس هیچ ارتباطی نداره که دلایل هرکس برای خرید کنسول مورد علاقش چیه
هیچ دلیلی نداره که پست یه نفر که مثلا 360 رو انتخاب کرده نقل قول کنید و بگید این دلایل که گفتی به درد نمیخوره و Ps3 بهتره
در صورت مشاهده برخورد جدی میشه
فقط انتخاب کنید و دلایلتون رو برای خرید کنسول ذکر کنید ... وقتی هم که دارید دلایلتون رو مینویسید فقط نقاط قوت کنسول خودتون رو بگید نه اینکه بنویسید چون 360 به درد نمیخوره من Ps3 رو میخرم
با تشکر ...

خوب آدم مرض داره FPS رو با کنترلر بازی کنه حتی اون GoW که 3rd person هم هست رو خوب آدم روی PC بازی میکنه!!
مثل اینکه شما هنوز طرز صحبت کردنتون را عوض نکردید !!! و نمیخواهید عوض کنید به قول یکی از دوستان اینجا چاله میدون نیستچه مرضیه دیگه 360 بخرید..
خودتون میگید همش Gears of War, Halo3 ... خوب وقتی قرار این به اصطلاح Killer App هاشون برای PC هم بیاد خوب آدم مرض داره FPS رو با کنترلر بازی کنه حتی اون GoW که 3rd person هم هست رو خوب آدم روی PC بازی میکنه!!
نوشته شده توسط ehsan_62:مثل اینکه شما هنوز طرز صحبت کردنتون را عوض نکردید !!! و نمیخواهید عوض کنید به قول یکی از دوستان اینجا چاله میدون نیست
دارید دقیقا به نظر و شخصیت دیگران توهین میکنید
اینکه آدم مرض داره .... یعنی اینکه در حقیقت من و خیلی های دیگه مرض داریم ؟ درسته؟
در ضمن مثل اینکه اخطار بهزاد جان را شما نخوندید قرار شد هر کسی نظر خودش را بده و سکوت اختیار کنه
نوشته شده توسط ehsan_62:در این مورد هم بگم که بازیه GR:WF هم برای PC اومد هم برای XBOX 360 ولی بهتره بری امتیاز XBOX 360 را ببینی با PC مقایسه کنید روی PC اصلا اون جذابیت مال XBOX 360را نداره
XBOX 360 :9.2
PC: 7.9