عزيزم ! ديگه در مورد Mobile & Grab Players که اطلاعاتت بيشتر از من نيست ، خيلی قبل از اینکه شما بخوای بدونی Zune چی بوده ما تحليلش کرديم رفت !!
شما نهايت چيزی که بوده این رو خوندی ديگه : iPod Killer !! و فکر کردی که حالا قراره يه خبری بشه ولی در جريان نيستی که هيچ خبری هم نمیشه !!
لحن حرف زدنت هم خوب نيست خب !؟ فکر میکنم من بايد میگفتم که مطمعنم شما اطلاعات نداری راجبه این پلير چرا که اصلا خبر نداشتی WMV رو پشتيبانی میکنه !! و البته آماتور بودن شما زمانی ثابت میشه که Zune رو رقيب پليرهای سونی میدونی !! در صورتی که تنها رقيب این پلير Ipod Video هست و بس !! چرا که سری Audio Player های سونی اصلا ارتباطی با Jax Player هايی مثل Zune يا iPod Video پيدا نمیکنند و قسمت ديگر حرفهای شما تاييد میکنه گفته من رو پيرامون اماتور بودن شما چرا که برای اگاهی از خصوصيات يک محصول به سايت رسمی مراجعه میکنيد و اصلا اطلايی نداريد کدوم سايتها ريويور های اصلی هستند.
راستی اون Zune 360 هم که قرار دادی فقط فيک هست که از سوی CC Mag uK مطرح شد ، اینجا هم آماتور بودن و نداشتن اطلاعات پيرامون اين محصول هويداست !!
راستی يک نکته ديگه اینکه منظور منDimension بود که این نکته رو هم اشتباه متوجه شدی گويا !
زمينه طراحی هم که میبينيم حرفی برای گفتن نداره !
چون میدونم قابليتهای Zune رو نمیدونی و همچنين از قابليتهای iPod Video هم اطلاع نداری برات مینويسم :
1: هر دو اینها 249$ قيمت دارند
2: Zune ظرفيت 30 گيگ و iPod Video در دو مدل 30 و 60 [ قديم ] و 80 [ Second Generation ] عرضه میشه
3: يکی از برترين خصوصيات Zune داشتن WiFi و اشتراک قرار دادن فايل ها هست
4: ديگر قابليت Zune پخش در حالت LandScape هست
5: قابليت ديگرش ارتباط با ايستگاههای راديويی هست که iPod با وسايل جانبی اینکار رو انجام میده
6: هردو 14 ساعت عمر باتری دارند
7: Zune قابليت تنظيم هرگونه بک گراند دلخواه رو داره
8: Zune به عبارتی 3 اینچ و iPod Video به عبارتی 2.5 اینچ
9: قابليت برتر و انحصاری iPod هم وجود Click Wheel هست که Zune فاقد اون هست
10: Zune از طرفی قابليت پشتيبانی از BMP رو نداره و iPod Video از WMV پشتيبانی نمیکنه
11: کلی مقايسه و قابليت ديگه هم هست که کمی حرفه ای تر میشه و درک کردنش مشکل!
میبينی !؟ تو حتی اینها رو هم راجبه پليری که ازش حرف میزنی رو نمیدونی !! اونوقت بيربط جبهه میگيری ، جالب اینه که خودم هم اشاره کردم که تا عيد احتمال اینکه يه Zune بگيرم زياد هست
راستی قبل از اینکه يک تاپيک راجبه این پلير بزنی کمی راجبش تحقيق کن !