کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
نه این که اصلا سونی دسته ها رو بی سیم نکرده شوک رو از توش در نیاورده سنسور موشن گزاشته :)

جدا بابا شما دیگه کی هستی واقعا این حرفت خیلی خنده دار بود . فکر نکنم خبرهای این پخش کننده را داشته باشی تو تمام سایتها مثل بمب داره صدا میکنه . تمام کارشناسها موفقیت این پخش کننده را تضمین کردن ولی دیگه شما را نمیدونستم . تا حالا دیدی مایکروسافت تو چیزی که میسازه نتونه موفق بشه.

من هم به عنوان منبعEsikhafan تایید میکنم که این Mp3 player با شکست مواجه هست :)

تمام کارشناسها موفقیت این پخش کننده را تضمین کردن ولی دیگه شما را نمیدونستم .
هر چی میگم بیخیال شم نمیشه!
آخه چیزی که هیچی ازش معلوم نیست رو کدوم کارشناس؟ تضمین کرده؟!
لطفا یکم رو اغراق هایی که میکنی دقت کن!

میشه از طراحی زیبای این یه عکسی هم برای ما بذارین؟!!
در مورد حرف نینتندو هم به نظر من به خاطر اینه که خودش این وسط کاره ای نیست!یعنی مطمئنا اگه خود نینتندو هم میخواست یه دیسکی وارد بازار کنه،حتما اون دیسک رو به صورت اجباری میخورند به Wii دارها!
نینتندو مسیر خودش رو جدا کرده،طبیعیه که با این حرفا میخواد مطمئن شه که مردم مسیر اونو انتخاب میکنن.

0094955B.jpg

zunepic_429x322.jpg

اینم zune xbox360!!
1176611449big.jpg

20060916_0J5LS55B.JPG.jpg

چطوره؟

خوب یه عکسی گذاشتی ماهم دیدیم!
البته خوب قبول میکنم اشتباه فکر میکرده م که هنوز طرحش مشخص نشده و همش فیکه،ولی خوب با دیدن سورس عکسهات دیدم که معتبرن.
البته هر چند شبیه iPod ه!
بعدشم شما که منابع معتبر هم بلدی چرا از xbox365 مطلب میذاری؟!

هر چی میگم بیخیال شم نمیشه!
آخه چیزی که هیچی ازش معلوم نیست رو کدوم کارشناس؟ تضمین کرده؟!
لطفا یکم رو اغراق هایی که میکنی دقت کن!

بابا کمی کوتاه بیا اخه من نمیدونم چرا همه اینطوری شدن . لطفا برین کمی در مورد این zune خبر جمع کنید حتما و صددرصد چندتا خبر در مورد این نظرسنجی از کارشناسها را میتونید پیدا کنید .

خوب یه عکسی گذاشتی ماهم دیدیم!
البته خوب قبول میکنم اشتباه فکر میکرده م که هنوز طرحش مشخص نشده و همش فیکه،ولی خوب با دیدن سورس عکسهات دیدم که معتبرن.
البته هر چند شبیه iPod ه!
بعدشم شما که منابع معتبر هم بلدی چرا از xbox365 مطلب میذاری؟!

الان شدی مثل یه دوست:love: چشم دیگه قل میدم از منابع معتبر خبر بزارم راستش شایعه ها را فقط میشه از منابع غیر معتبر گیر اورد:biggrin1:

Ovis جان من دقيق در جريان نيستم بحث چيست !! ولی پروژه Zune از پيش شکست رو خورده يک ليوان آب هم روش [ البته احتمال زياد تا عيد خودم يه Zune تهيه کنم ] و در مورد ديزاين هم روی دست سونی نيومده و نخواهد آمد از سری H1 قديمی گرفته تا بعد از اون لوبياهای سونی و بعدش فندکی ها و سری Nw-Axxx که همگی بالاترين امتيازات رو جمع اوری کردند
به عبارتی Zune رو اگر بخوايم با iPod Video هم مقايسه کنيم غير از صفحه بزرگتر در ساير موارد حرفی برای گفتن نداره هرچند که مزيت اصلی [ و تقريبا تنها مزيتش ] پخش WMV هست .
298.gif

البته خوبیه اینجور دستگاها واسه ایرانیا اینه که مهم نیست جقدر کمپانیای مختلف ازش حمایت کنن!میری از مغازه آهنگ میگیری میریزی روش!
در ضمن کلا کارشناسی نیست که بشینه و حساب کنه Zune چقدر میفروشه!اگه هم باشه کارشناس علافیه!
در ضمن اگه شایعه از مناع غیر معتبر به دست میاد،کی شایعه خواست؟:biggrin1:

Ovis جان من دقيق در جريان نيستم بحث چيست !! ولی پروژه Zune از پيش شکست رو خورده يک ليوان آب هم روش [ البته احتمال زياد تا عيد خودم يه Zune تهيه کنم ] و در مورد ديزاين هم روی دست سونی نيومده و نخواهد آمد از سری H1 قديمی گرفته تا بعد از اون لوبياهای سونی و بعدش فندکی ها و سری Nw-Axxx که همگی بالاترين امتيازات رو جمع اوری کردند
به عبارتی Zune رو اگر بخوايم با iPod Video هم مقايسه کنيم غير از صفحه بزرگتر در ساير موارد حرفی برای گفتن نداره هرچند که مزيت اصلی [ و تقريبا تنها مزيتش ] پخش WMV هست .
298.gif

وقتی تو که تو جریان نیستی و مطمعن هستم که اطالاعات زیادی هم در مورد zune نداری چرا میگی فقط صفحه نمایش بزرگتر هست . این پخش کننده خیلی بیشتر از ipod امکانات داره برو تو سایت مایکروسافت تا امکانات بینظیر این پخش کننده را ببینی . اخه کمی هم در مورد این حرفت فکر کن اخه مایکروسافت 3 سال داره خودش را میکشه تا این zune را طراحی کنه فقط به خاطر یه صفحه نمایش بزرگ!!!!!!!!
لازم شد برام تا یه تاپیک در مورد همین پخش کننده ایجاد کنم .
من نمیدونم چرا همه تو این سایت دارن دلیل های بیخودی برای مایکروسافت میارن.

298.gif

روی دست Apple در مورد دیزاین کسی هنوز نیومده و هرگز نمیاد
Zune هم به نظر من و خیلی کارشناسا خیلی هنر کنه یه کم از فروش iPod کم کنه وگرنه iPod تا الانMarket Leader بوده و خواهد بو
January هم که که True iPod Widescreen video with touch sensitive دیگه بیاد به همراه iPhone ( این هنوز ۱۰۰٪ معلوم نیست) دیگه فاطحه Zune رو بخون..الیته Zune حالاها تو مارکت هست به لطف بول مایکروسافت

وقتی تو که تو جریان نیستی و مطمعن هستم که اطالاعات زیادی هم در مورد zune نداری چرا میگی فقط صفحه نمایش بزرگتر هست . این پخش کننده خیلی بیشتر از ipod امکانات داره برو تو سایت مایکروسافت تا امکانات بینظیر این پخش کننده را ببینی . اخه کمی هم در مورد این حرفت فکر کن اخه مایکروسافت 3 سال داره خودش را میکشه تا این zune را طراحی کنه فقط به خاطر یه صفحه نمایش بزرگ!!!!!!!!
لازم شد برام تا یه تاپیک در مورد همین پخش کننده ایجاد کنم .
من نمیدونم چرا همه تو این سایت دارن دلیل های بیخودی برای مایکروسافت میارن.

عزيزم ! ديگه در مورد Mobile & Grab Players که اطلاعاتت بيشتر از من نيست ، خيلی قبل از اینکه شما بخوای بدونی Zune چی بوده ما تحليلش کرديم رفت !!
شما نهايت چيزی که بوده این رو خوندی ديگه : iPod Killer !! و فکر کردی که حالا قراره يه خبری بشه ولی در جريان نيستی که هيچ خبری هم نمیشه !!
لحن حرف زدنت هم خوب نيست خب !؟ فکر میکنم من بايد میگفتم که مطمعنم شما اطلاعات نداری راجبه این پلير چرا که اصلا خبر نداشتی WMV رو پشتيبانی میکنه !! و البته آماتور بودن شما زمانی ثابت میشه که Zune رو رقيب پليرهای سونی میدونی !! در صورتی که تنها رقيب این پلير Ipod Video هست و بس !! چرا که سری Audio Player های سونی اصلا ارتباطی با Jax Player هايی مثل Zune يا iPod Video پيدا نمیکنند و قسمت ديگر حرفهای شما تاييد میکنه گفته من رو پيرامون اماتور بودن شما چرا که برای اگاهی از خصوصيات يک محصول به سايت رسمی مراجعه میکنيد و اصلا اطلايی نداريد کدوم سايتها ريويور های اصلی هستند.
راستی اون Zune 360 هم که قرار دادی فقط فيک هست که از سوی CC Mag uK مطرح شد ، اینجا هم آماتور بودن و نداشتن اطلاعات پيرامون اين محصول هويداست !!
راستی يک نکته ديگه اینکه منظور منDimension بود که این نکته رو هم اشتباه متوجه شدی گويا !
زمينه طراحی هم که میبينيم حرفی برای گفتن نداره !
چون میدونم قابليتهای Zune رو نمیدونی و همچنين از قابليتهای iPod Video هم اطلاع نداری برات مینويسم :
1: هر دو اینها 249$ قيمت دارند
2: Zune ظرفيت 30 گيگ و iPod Video در دو مدل 30 و 60 [ قديم ] و 80 [ Second Generation ] عرضه میشه
3: يکی از برترين خصوصيات Zune داشتن WiFi و اشتراک قرار دادن فايل ها هست
4: ديگر قابليت Zune پخش در حالت LandScape هست
5: قابليت ديگرش ارتباط با ايستگاههای راديويی هست که iPod با وسايل جانبی اینکار رو انجام میده
6: هردو 14 ساعت عمر باتری دارند
7: Zune قابليت تنظيم هرگونه بک گراند دلخواه رو داره
8: Zune به عبارتی 3 اینچ و iPod Video به عبارتی 2.5 اینچ
9: قابليت برتر و انحصاری iPod هم وجود Click Wheel هست که Zune فاقد اون هست
10: Zune از طرفی قابليت پشتيبانی از BMP رو نداره و iPod Video از WMV پشتيبانی نمیکنه
11: کلی مقايسه و قابليت ديگه هم هست که کمی حرفه ای تر میشه و درک کردنش مشکل!
میبينی !؟ تو حتی اینها رو هم راجبه پليری که ازش حرف میزنی رو نمیدونی !! اونوقت بيربط جبهه میگيری ، جالب اینه که خودم هم اشاره کردم که تا عيد احتمال اینکه يه Zune بگيرم زياد هست
راستی قبل از اینکه يک تاپيک راجبه این پلير بزنی کمی راجبش تحقيق کن !
309.gif

Zune هم به نظر من و خیلی کارشناسا خیلی هنر کنه یه کم از فروش iPod کم کنه وگرنه iPod تا الانMarket Leader بوده و خواهد بو
January هم که که True iPod Widescreen video with touch sensitive دیگه بیاد به همراه iPhone ( این هنوز ۱۰۰٪ معلوم نیست) دیگه فاطحه Zune رو بخون..الیته Zune حالاها تو مارکت هست به لطف بول مایکروسافت
تا اونجایی که من فهمیدم منظور علیرضا این نبود که سونی بهتر از اپل هست منظورش این بود که سونی از زیون بهتره ;) (که در واقع من هم این وطری فکر میکنم )

چون میدونم قابليتهای Zune رو نمیدونی و همچنين از قابليتهای iPod Video هم اطلاع نداری برات مینويسم
البته برتری محسوس اپل قسمت نانو هستش که با حجم قابل قبول 1 تا 8 گیگ نیاز های همه کسی رو بر طرف میکنه
و البته بیشتر پول اپل از همین قسمت در میاد!!

يکی از تقريبا اخريها Nw-A3000 بوده که مقايسه ديزاين اون با iPod Nano رو میتونيد به راحتی جست و جو کنيد
305.gif

در مورد Zune هم که خودم نظرم همين بود
297.gif

البته برتری محسوس اپل قسمت نانو هستش که با حجم قابل قبول 1 تا 8 گیگ نیاز های همه کسی رو بر طرف میکنه
و البته بیشتر پول اپل از همین قسمت در میاد

بحث پيرامون Zune بود و iPod Video هم رقيب Zune هست و حرفی از iPod Nano به میان نيومد !
هرچند برای يک پلير 2 گيگی بايد 150$ بدی يا برای 4 گيگی بايد 200$ و برای 8 گيگی حدودا 250$ !! [ Nano Second Generation ]
283.gif

عزيزم ! ديگه در مورد Mobile & Grab Players که اطلاعاتت بيشتر از من نيست ، خيلی قبل از اینکه شما بخوای بدونی Zune چی بوده ما تحليلش کرديم رفت !!
شما نهايت چيزی که بوده این رو خوندی ديگه : iPod Killer !! و فکر کردی که حالا قراره يه خبری بشه ولی در جريان نيستی که هيچ خبری هم نمیشه !!
لحن حرف زدنت هم خوب نيست خب !؟ فکر میکنم من بايد میگفتم که مطمعنم شما اطلاعات نداری راجبه این پلير چرا که اصلا خبر نداشتی WMV رو پشتيبانی میکنه !! و البته آماتور بودن شما زمانی ثابت میشه که Zune رو رقيب پليرهای سونی میدونی !! در صورتی که تنها رقيب این پلير Ipod Video هست و بس !! چرا که سری Audio Player های سونی اصلا ارتباطی با Jax Player هايی مثل Zune يا iPod Video پيدا نمیکنند و قسمت ديگر حرفهای شما تاييد میکنه گفته من رو پيرامون اماتور بودن شما چرا که برای اگاهی از خصوصيات يک محصول به سايت رسمی مراجعه میکنيد و اصلا اطلايی نداريد کدوم سايتها ريويور های اصلی هستند.
راستی اون Zune 360 هم که قرار دادی فقط فيک هست که از سوی CC Mag uK مطرح شد ، اینجا هم آماتور بودن و نداشتن اطلاعات پيرامون اين محصول هويداست !!
راستی يک نکته ديگه اینکه منظور منDimension بود که این نکته رو هم اشتباه متوجه شدی گويا !
زمينه طراحی هم که میبينيم حرفی برای گفتن نداره !
چون میدونم قابليتهای Zune رو نمیدونی و همچنين از قابليتهای iPod Video هم اطلاع نداری برات مینويسم :
1: هر دو اینها 249$ قيمت دارند
2: Zune ظرفيت 30 گيگ و iPod Video در دو مدل 30 و 60 [ قديم ] و 80 [ Second Generation ] عرضه میشه
3: يکی از برترين خصوصيات Zune داشتن WiFi و اشتراک قرار دادن فايل ها هست
4: ديگر قابليت Zune پخش در حالت LandScape هست
5: قابليت ديگرش ارتباط با ايستگاههای راديويی هست که iPod با وسايل جانبی اینکار رو انجام میده
6: هردو 14 ساعت عمر باتری دارند
7: Zune قابليت تنظيم هرگونه بک گراند دلخواه رو داره
8: Zune به عبارتی 3 اینچ و iPod Video به عبارتی 2.5 اینچ
9: قابليت برتر و انحصاری iPod هم وجود Click Wheel هست که Zune فاقد اون هست
10: Zune از طرفی قابليت پشتيبانی از BMP رو نداره و iPod Video از WMV پشتيبانی نمیکنه
11: کلی مقايسه و قابليت ديگه هم هست که کمی حرفه ای تر میشه و درک کردنش مشکل!
میبينی !؟ تو حتی اینها رو هم راجبه پليری که ازش حرف میزنی رو نمیدونی !! اونوقت بيربط جبهه میگيری ، جالب اینه که خودم هم اشاره کردم که تا عيد احتمال اینکه يه Zune بگيرم زياد هست
راستی قبل از اینکه يک تاپيک راجبه این پلير بزنی کمی راجبش تحقيق کن !
309.gif

واقعا جالبه این اطالاعاتی که در مورد zune دادی خیلی سطحی بود استاد .
استاد این تاپیک در مورد کنسولهاست نه zune که من بیام در موردش بنیویسم اگه متن بالایی را میخوندی گفتم که لازم هست یه تاپیک در مورد این باز بشه .
مطمعن باش اطالاعات من در باره zune چند برابر تو هست میدونی چرا خبرهاشو من 3 سال دارم در حدی که فقط یه شایعه بود اونقدر ازش اطالاعات دارم که میتونم ادعا کنم .
در ضمن سونی دیگه عددی نیست که بیاد در این زمینه رقابت کنه همین که میبینی ipod در حدود دو سال سونی را از صحنه روزگار محو کرده و 60 درصد بازار را در دست داره .
و حریفانی چون کریتیو که سونی حتی نمیتونه نزدیک اینها بشه .

اگه تو این همه اطمینان داری که zune حرفی برای گفتن نداره پس بهتره بری همون ipod را بخری جالبه هم داره مخالفت میکنه و هم داره میکه میخرم.

لازم نیست تو بهم یاد بدی که چطور تحقیق کنم توصیه میکنم خودت بری تحقیق کنی با این اطالاعات کاملا اشتباه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or