کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
یه مقدار اینده نگر باش!!!;)
الان اگه بری تو سایت xbox خود microsoft میاد عکس gow نشون میده بعد پایینش مینویسه
Just the beginning
یعنی فقط برای شروع اینو داشته باشید تا بعد:eek:
HD-DVD Drive ام یه قرون دو زار نیست که:biggrin1:
آدم میاد کنسول می خره که یه پولی اول بده دیگه راحت بره بازی کنه:-"
نه اینکه هر ماه بیاد دو برابر قیمت خودش واسش پول خرج کنه!!!:(

حالا که میبینی ms اینکار رو کرده و البته مطمئن باش مشکلی پیش نمیاد به قول وحید فوقش میزنن رو 2 دی وی دی؟؟ از این که بیشتر نیست:) مثل ps2 و ps1 و...

HD-DVD در xbox360 اصلا برای بازی کاربرد نخواهد داشت و مايکروسافت اعلام کرده که HD-DVD فقط برای فيلم ديدن هست.
در ضمن من قبلا توی همين فروم توضيح دادم که HD-DVD کاربرد چندانی در بازی های نسل بعد نداره، مگر اينکه بازی رو پر از فيلم های با کيفيت بکنند، يا اينکه چند نسخه زبانی از بازی رو روی يک ديسک بزنند.

سونی صرفا برای تبليغ و جا انداختن فرمت خودش اين کار رو کرده

لطفا اين پست رو بخونين :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=52222#post52222

البته مطمئن نیستم،ولی تا اونجایی که یادمه اون حرفا رو چند وقت پیش زده بود
در ضمن نگفتم Universal Pictures از BD حمایت میکنه،گفتم محتمله!
بعدشم اگه واقعا این حرفی که زدن از ته دلشون بوده،پس چراUniversal Music Group گفته میخواد از BD استفاده کنه؟
بعدشم Universal Pictures همچینم چیز خوفی نیست!کلا بخش موزیکش خفن تره.در ضمن من که سودی بهم از BD نمیرسه!فقط کاش زودتر تکلیفش معلوم شه تا ملتی از دوراهی در بیان!
بعدشم صحبت من فقط در مورد فیلمه نه بازی!فکر کنم بهتره اینحا ر موردش بحث نکنیم.

ظاهر فقط یه چیز سطحی هست
هر کسی هم نظر خاص خودشو داره مثل ابعاد نیست که بگی کدوم کوچیکتره (البته ابعاد جای بحث دارد!!)
این بر روی هر کسی برای خرید کنسولش تاثیر بزاره دیگه طرف خیلی پرته !!(آخرین نکته برای خرید یه کنسول)
حالا هرچی سونی یه طرف و من قبول دارم خیلی شرکت پیشرفته و بزرکی ولی از نظر طراحی ظاهر وسایل واقعا خیلی ضعیف هست حالا شکل ظاهری ps3 هیچ اگه عکسهای داخل کنسول را ببینید متوجه میشین اصلا ادم نمیدونه چی به چی هست مثل اینه که بخان یه چیزی را با زور چکش داخل یه چیزی بکنی میمونه . دیگه خود دانید
مشخصا از کارزار خیلی به دور هستید :)
امیدوارم یه چند بار تلویزیون Bravia و موبایل های SE رو دیده باشید :) :)
مدیر بازاریابی نینتندو اعلام کرد که Blu-Ray و HD-DVD برای گیمر ها نا عادلانه است
I Agree!!

این سوالم رو باز میپرسم!
میشه از Hd Dvd برای بازی استفاده کرد؟؟;)
یعنی یه روز عشقش بکشه میشه یا اصلا راه نداره!
بای

درسته درایو hddvd برای بازی ساخته نشده ولی فکر کنم به احتمال زیاد با قرار دادن بازی های xbox360 در این درایو حتما کار میکنه فکر کنم منظور مایکروسافت این باشه که بازی مطلق به این درایو hddvd ساخته نمیشه ولی اگه بازی را توش قرار بدی کار میکنه:cool:

ظاهر فقط یه چیز سطحی هست
هر کسی هم نظر خاص خودشو داره مثل ابعاد نیست که بگی کدوم کوچیکتره (البته ابعاد جای بحث دارد!!)
این بر روی هر کسی برای خرید کنسولش تاثیر بزاره دیگه طرف خیلی پرته !!(آخرین نکته برای خرید یه کنسول)

مشخصا از کارزار خیلی به دور هستید :)
امیدوارم یه چند بار تلویزیون Bravia و موبایل های SE رو دیده باشید :) :)

I Agree!!

راستی همین میتونی یه نگاهی به دستگاه پخش کننده mp3player های سونی بندازی که فکر کنم بد طرحترین تو دنیا باشه که در مقبل ایپاد و گریتیو یا همین zune حرفی برای گفتن نداره . حتی میتونی یه نگاهی به دسته های جدید ps3 بندازی که بعد 11 سال نتونسته دسته ها را تغیر بده و یه باز خواست این کار بکنه همون دسته هایی که اول برای ps3 ساخته شد و همه ازشون شاکی بودن . نکنه میخواین بگین خوش طرحتری دسته های جهان هست بعد 11 سال:eek: :confused:
حداقل کمی از مایکروسافت یاد میگرفت که کمی تغیرش دادن یا از نینتندو که دسته ها را کاملا دگرگون کرده برای wii

لطفأ انقدر راجع به شكل كنسول و بي ريختي و ... حرف نزنين. همين الأن Ps2 رو بزارين جلوي صورتتون. اصلأ چيزي به نام شكل نداره ! يه تيكه جسم سياه مستطيلي هست ولي پرفروش ترين كنسول نسل قبل هم شده پس اين بحثهاي الكي و مسخره رو ول كنين.
فكر نكنم توي دنيا 10 نفر هم وجود داشته باشن كه برن كنسولي كه بازي محبوبشون توش نيست رو بخرن و دليلشون شكل زيباي كنسول رقيب باشه.

حتی میتونی یه نگاهی به دسته های جدید ps3 بندازی که بعد 11 سال نتونسته دسته ها را تغیر بده و یه باز خواست این کار بکنه همون دسته هایی که اول برای ps3 ساخته شد و همه ازشون شاکی بودن . نکنه میخواین بگین خوش طرحتری دسته های جهان هست بعد 11 سال:eek: :confused:
خب وقتي همه مردم از طرح دسته قبلي راضي بودن سوني هم دوباره همون طرح رو بازسازي كرده.حالا ربطي به سال و ماه نداره.

مدیر بازاریابی نینتندو اعلام کرد که Blu-Ray و HD-DVD برای گیمر ها نا عادلانه است
.I disagree
نينتندو بايد هم اين حرف رو بزنه وقتي گرافيك بازيهاش در اون حد هست.چند وقت پيش كه عكسهاي Far Cry نسخه Wii اومده بود گرافيكش به مراتب از XBOX نسل قبل كمتر بود يا خيلي از بازيهاي ديگه اش. فكر كنم Wii به DVD 9 هم نيازي نداشته باشه تا وقتي بازيهايي مثل Red Steel براي اين كنسول 1 در 1000 باشن.

آخرین ویرایش:
یا همین zune حرفی برای گفتن نداره
میشه از طراحی زیبای این یه عکسی هم برای ما بذارین؟!!
در مورد حرف نینتندو هم به نظر من به خاطر اینه که خودش این وسط کاره ای نیست!یعنی مطمئنا اگه خود نینتندو هم میخواست یه دیسکی وارد بازار کنه،حتما اون دیسک رو به صورت اجباری میخورند به Wii دارها!
نینتندو مسیر خودش رو جدا کرده،طبیعیه که با این حرفا میخواد مطمئن شه که مردم مسیر اونو انتخاب میکنن.

لطفأ

خب وقتي همه مردم از طرح دسته قبلي راضي بودن سوني هم دوباره همون طرح رو بازسازي كرده.حالا ربطي به سال و ماه نداره.

.I disagree
نينتندو بايد هم اين حرف رو بزنه وقتي گرافيك بازيهاش در اون حد هست.چند وقت پيش كه عكسهاي Far Cry نسخه Wii اومده بود گرافيكش به مراتب از XBOX نسل قبل كمتر بود يا خيلي از بازيهاي ديگه اش. فكر كنم Wii به DVD 9 هم نيازي نداشته باشه تا وقتي بازيهايي مثل Red Steel براي اين كنسول 1 در 1000 باشن.

آره وقتی مردم میبینن سونی اینقدر تو طراحی ضعیف هست معلومه که همه ترجیح میدن تا با همون دسته های قبلی بازی کنند سونی هم دیگه با این حرف مردم چی از خدا میخواد که میگن کور از خدا چی میخواد؟

نه اینکه خیلی تحول خاص تو دسته های X360 میبینیم! البته شایدم منظور شما اینه که سونی توانایی طراحی و خلاقیت نداره!
جالبه!چند وقت پیش همه به این نتیجه رسیدن که سر بازی بحث نکنن،چون موضع کاملا سلیقه ایه!بعدش الان شروغ کردن دارن راجه به قیافه ی کنسول و کنترلر بحث میکنن!

شما رو $M تعصب داری(نگو ندارم) دلیل نمیشه بگی که طراحی سونی بد هستش
در ضمن Zune به هیچ جایی نمیرسه ;)
نینتندو مسیر خودش رو جدا کرده،طبیعیه که با این حرفا میخواد مطمئن شه که مردم مسیر اونو انتخاب میکنن.
I Agree
و البته این که مسیرش رو جدا کرده و یه چیز دیگه داره به بازار میده من و امثال من رو طرفدار این کنسول کرده

خوب این هم نظری هست اما DVD9 برای این کنسول کافی هست ;) نه بیشتر نه کمتر

نه اینکه خیلی تحول خاص تو دسته های X360 میبینیم! البته شایدم منظور شما اینه که سونی توانایی طراحی و خلاقیت نداره!
جالبه!چند وقت پیش همه به این نتیجه رسیدن که سر بازی بحث نکنن،چون موضع کاملا سلیقه ایه!بعدش الان شروغ کردن دارن راجه به قیافه ی کنسول و کنترلر بحث میکنن!

باز مایکروسافت یه تغیری داده و اندازه کوچیک کرده ولی ps3 چیکار کرده .

شما رو $M تعصب داری(نگو ندارم) دلیل نمیشه بگی که طراحی سونی بد هستش
در ضمن Zune به هیچ جایی نمیرسه ;)

I Agree
و البته این که مسیرش رو جدا کرده و یه چیز دیگه داره به بازار میده من و امثال من رو طرفدار این کنسول کرده

خوب این هم نظری هست اما DVD9 برای این کنسول کافی هست ;) نه بیشتر نه کمتر

جدا بابا شما دیگه کی هستی واقعا این حرفت خیلی خنده دار بود . فکر نکنم خبرهای این پخش کننده را داشته باشی تو تمام سایتها مثل بمب داره صدا میکنه . تمام کارشناسها موفقیت این پخش کننده را تضمین کردن ولی دیگه شما را نمیدونستم . تا حالا دیدی مایکروسافت تو چیزی که میسازه نتونه موفق بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or