کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
البته برا من نه
چون دوران کنسول و بازی برا من دیگه داره به آخراش نزدیک میشه
احمد اقا ورودت رو به این تاپیک تبریک میگم و خدایش جای یه ادم بیطرف اینجا واقعا خالی بود
این جمله رو که گفتی من معنیشو نمیدونم چیه؟مگه کنسول سنو سال داره که به انتها برسه؟
اتفاقا بهت قول میدم که به مرور زمان اگه به بازی علاقه داشته باشی بیشتر سمت کنسول میری چون دیگه نمیتونی مثل سابق کامپیوتر رو مرتب اپگرید کنی و از همه با صرفه تر کنسوله
و اگه فکر میکنی سن بره بالا دیگه بازی نمیشه کرد بازم داری بیشتر اشتباه میکنی;)
موفق باشی حتما بازم پست بزن
در مورد اون تقسیم بندی هم باید بگم یه گروه رو جا انداختی
افرادی که با منطق و دلیل قانع کننده یه کنسول رو انتخاب میکنن و بازی های نسل جدید رو بازی میکنن ;)

بحث بیهوده ای است ولی چون خود شما داری کشش می دی پس بهتره یک سری مسائل رو هم بدانی! البته بهزاد هم در این ماجرا بی تقصیر نیست!
نوشتن "الاغ" مستقیما برمیگرده به خود شخص ! ولی گفتن "چرت" توهین به شخص خاصی نیست بلکه منظور با صحبت گفته شده شخص هست.
هر وقت که نوشته بشه آقای فلانی آقای "چرتی" هست اونموقع درسته...میشه بی احترامی به اون شخص,ولی وقتی نوشته بشه آقا "چرت ننویس" بی احترامی به شخص نیست بلکه ایراد (بنظر شما بی احترامی) گرفتن از پست شخصیه که رو هوا حرف زده هست.
فکر کنم خود من بودم که گفتم کلمه چرت توهین به حساب نمیاد و هنوز هم می گم که این کلمات بسته به جایگاه بیانشون توهین به حساب نمیان ولی متاستانه خیلی ها این جایگاه را بلد نیستن! گفتن کلماتی مثل چرت و پرت، مریض و ... از طرف یک شخص سطح فرهنگ و فکری اون شخص را نشون می ده و این می تونه در حالی باشه که اون شخص اصلا قصد توهین نداشته!
من مدیریت شما رو هم از این به بعد دیگه قبول ندارم.(با وجودی که از همشون هم بهتر هستی)
کسی که مدیریت جای را قبول نداشته باشه پس به قواعدشم چه درست و چه نادرست پایبند نیست. من همین جا به شما می گم که هیچ اجباری وجود نداره که شما در جایی که اصولش ایراد داره یا درست نمی دانی فعالیت کنی!
ولی وقتی یه نفر میاد میخواد تاپیک رو درست کنه از ریزترین صحبت اون ایراد میگیرید.
مشکل همین جاس!!! مشکل اینجاس که هر کی فکر می کنه داره درست می گه و می خواد با حرفاش تاپیکو درست کنه!
--------------------------------------------------------------------------
با توجه به مطالب اخیر بهترین کار تغییر روند این تاپیک و برگرداندن به حالت اولیه آن است. چون این طور که مشخصه به جز گفتن یه سری مطالب بیهوده و درگیری های بیخود هیچ کس با این گفته ها نظرش نسبت به علاقش و منطقش عوض نشده و همه باز فقط حرف خودشونو می زنن پس من شخصا از این به بعد به طور کامل روی این تاپیک نظرات می کنم بنابراین:
نوشته شده توسط Behzad:
هرکس فقط میتونه کنسول خودش رو انتخاب کنه و دلیل انتخابش رو هم بنویسه
خیلی رک میگم ... به هیچ کس هیچ ارتباطی نداره که دلایل هرکس برای خرید کنسول مورد علاقش چیه
هیچ دلیلی نداره که پست یه نفر که مثلا 360 رو انتخاب کرده نقل قول کنید و بگید این دلایل که گفتی به درد نمیخوره و Ps3 بهتره
در صورت مشاهده برخورد جدی میشه
فقط انتخاب کنید و دلایلتون رو برای خرید کنسول ذکر کنید ... وقتی هم که دارید دلایلتون رو مینویسید فقط نقاط قوت کنسول خودتون رو بگید نه اینکه بنویسید چون 360 به درد نمیخوره من Ps3 رو میخرم
اگر فکر می کنید که این کار براتون سخته و نمی تونید بر طبق این اصول تاپیک را پیش ببرید بگید تا اینجا را قفل کنیم!

من یه نظر دارم...
بهتره یا این تاپیک برای همیشه قفل بشه...
یا موقتی قفل بشه...تا 2تا کنسول دیگه هم بیان..بعد شروع به بحث کنیم...
چون الان حتی خودمون هم بخوایم وضع رو عوض کنیم...دوباره یه تازه وارد از همه جا بی خبر میاد و یک پست بیهوده میده و دوباره...

یا میشه اینکار رو کرد تو این تاپیک:
هرکی اومد و یه حرف بیهوده ،اشتباه،خلاف قوانین و... زد درجا مدیرها پست رو پاک کنند...

فکر کنم خود من بودم که گفتم کلمه چرت توهین به حساب نمیاد و هنوز هم می گم که این کلمات بسته به جایگاه بیانشون توهین به حساب نمیان ولی متاستانه خیلی ها این جایگاه را بلد نیستن! گفتن کلماتی مثل چرت و پرت، مریض و ... از طرف یک شخص سطح فرهنگ و فکری اون شخص را نشون می ده و این می تونه در حالی باشه که اون شخص اصلا قصد توهین نداشته!
اقا اشکان ایراد از شما بود که دفعه اول که به من این حرفها رو زدن شما چیزی نگفتی و اینو توهین به حساب نیاوردی ولی همین کار شما حکم همون اجر کج رو داشت که دیوار تا ثریا کج میره
ولی جلوی ضرر رو هروقت بگیری منفعته ;)
بحرحال اینجا یه سایت عمومیه و بچه ها باید بیشتر دقت کنن ممکنه خیلی حرفها بین دوستان و تو محل زندگی ما بد نباشه ولی اینجا نمیشه از اونا استفاده کرد
من یه نظر دارم...
بهتره یا این تاپیک برای همیشه قفل بشه..
ببینین من با قفل کردن هر تاپیکی که شروع به کار کرده و موفق هم بوده مخالفم شما اگه یه دندونت درد کنه نمیری همه رو بکشی بهترین راه اینه که همنطور که اقا اشکان گفتن نظارت بیشتری رو این تاپیک داشته باشن تا یه بحث سالم و اموزنده داشته باشیم
موفق باشید

کسی که مدیریت جای را قبول نداشته باشه پس به قواعدشم چه درست و چه نادرست پایبند نیست. من همین جا به شما می گم که هیچ اجباری وجود نداره که شما در جایی که اصولش ایراد داره یا درست نمی دانی فعالیت کنی!
من اگه قواعد این سایت رو قبول نداشتم عمرا اگه میومدم اینجا و فعالیت میکردم.
پس از این جهت مطمعن هستم که انتخابم درست بوده ولی یه موردی که هست اینه که برخی مدیرا, اوقاتی که باید به کاربرا گیر بدن نمیدن و موقعی که نباید بدن گیر میدن.
این موارد تا حالا چندین بار اشاره شده...
بعضی از حرفهایی که در این سایت در این تاپیک زده میشه (که بالا توضیح دادم) باعث میشه کیفیت سایت بیاد پایین ! حالا اینجاست که خود مدیرا زیاد روی این موضوع حساسیت به خرج نمیدن و همیشه دنبال گیر دادن به موضوعی هستند که هیچ ارزشی نداره ولی ماها که کاربر هستیم همیشه قصدمون این بوده که سایت پر کیفیتی باشه و همیشه هم منو خیلی های دیگه در این رابطه سعی و تلاش داشتیم.
مشکل همین جاس!!! مشکل اینجاس که هر کی فکر می کنه داره درست می گه و می خواد با حرفاش تاپیکو درست کنه!
منم حرفم همینه که هر کی که میاد اینجا فکر میکنه طرز فکرش درسته...ولی...
طرز فکر درست با طرز فکر غلط فرق داره و شما هم 100% منظورت با طرز فکر درست که نیست نه ؟
هر وقت که یک کاربر اطلاعات غلط میده باید اونو اصلاح کرد و بهش اینو فهموند که داره اشتباه میکنه.
پس بنظر شما که انجام این امر مشکلی نداره ؟ چون ماها هم که اینجا هستیم بخاطر همینه که اشتباهات رو اصلاح کنیم.
منم اگه میبینین دیگه دارم زیاد توی این بحث شرکت نمیکنم واسه خاطر همینه که هر کسی که میاد اینجا فکر میکنه عقل کله و به حرف کسی هم توجه نمیکنه و صحبت هاش رو مورد الگو قرار میده.
حالا اگه به اشتباهاتشون پی میبردن میشد یه جورایی مشکل حل بشه ولی متاسفانه تعداد اینگونه افراد یکی و دوتا نیستن که بخوام تنهایی از پسشون بر بیام.
اگر فکر می کنید که این کار براتون سخته و نمی تونید بر طبق این اصول تاپیک را پیش ببرید بگید تا اینجا را قفل کنیم!
:eek:
اشکان جان,منظورت که به من نیست که ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میشه بگی من توی این پستهایی که دادم کجاش بر طبق این اصول نبوده ؟؟؟!!!
(فقط خدا کنه حرف زور نزنی !)

ببینین من با قفل کردن هر تاپیکی که شروع به کار کرده و موفق هم بوده مخالفم شما اگه یه دندونت درد کنه نمیری همه رو بکشی بهترین راه اینه که همنطور که اقا اشکان گفتن نظارت بیشتری رو این تاپیک داشته باشن تا یه بحث سالم و اموزنده داشته باشیم

من گفتم:
بهتره یا این تاپیک برای همیشه قفل بشه
یا
یا میشه اینکار رو کرد تو این تاپیک:
هرکی اومد و یه حرف بیهوده ،اشتباه،خلاف قوانین و... زد درجا مدیرها پست رو پاک کنند...
من دو نظر دادم...خوب شما روی اولی نظر دادی...ممنون میشم روی دومی هم نظر بدی

منم اگه میبینین دیگه دارم زیاد توی این بحث شرکت نمیکنم واسه خاطر همینه که هر کسی که میاد اینجا فکر میکنه عقل کله و به حرف کسی هم توجه نمیکنه و صحبت هاش رو مورد الگو قرار میده.
البته بیشتر شامل کاربران تازه وارد میشه که چیزی از بحث نمیدونند و یهو میپرن وسط...که چندین بار در این تاپیک و تاپیک های دیگه مشاهده شده..باید برای اینها یه فکر کرد...!

آخرین ویرایش:
تا اونجایی که من تا حالا فهمیدم ما اخبار خود کنسولها رو اینجا میزاریم و اخبار بازی هارو تو تاپیک next gen و این تاپیک برای اینه که اخبار خود کنسولها رو داشته باشیم (اگه اشتباه میکنم بگین) و بازم اگه اشتباه میکنم بهم بگین کجا باید اخبار خود کنسولها رو گذاشت و راجبشون بحث کرد؟
و حالا خبر:
Hirai: PS3 Not Yet in Production
این سونی داره چیکار میکنه هنوز ساخت ps3 شروع نشده اینا چطور میخوان دو میلیون تا نوامبر بسازن؟:confused:
-----------------------------------------
capcom جان نظر دومت حرف نداره;) و اشکان هم گفت که میخواد همینکار رو بکنه

نوشته شده توسط mt3691:
و اگه فکر میکنی سن بره بالا دیگه بازی نمیشه کرد بازم داری بیشتر اشتباه میکنی

من اینچنین فکری ندارم
می دونی ایده ی آدما با هم متفاوته
شاید بازی کردن ربطی به سن نداشته باشه
اصلاً به یه بیان دیگه می شه گفت که زندگی خودش یه بازیه

ولی بازی ها در کل می گم حتی کارهای روزمره، هر کدومشون یه حدی دارن
از اون حد که بگذرن تکراره و تکرار
و تکرار یعنی پسرفت
چیزی که الان توی مملکت ما حرف اول رو میزنه

من در این مورد به حد رسیدم و ادامه دادنش به ابهام میرسونه م
حد هم بدون ارتباط به سنه
شنیدی میگن پیره ولی دلش جوونه، این همون حده

بهر حال همیشه پیگیر اخبار خواهم بود
چون صنعت انفورماتیک یه جورایی هم توی رگ هام جریان داره، همم دستم زیر سنگشه ... و بازی هم عضوی از این صنعته.

در مورد اون تقسیم بندی هم باید بگم یه گروه رو جا انداختی

زیاد جدی نگیر اون تقسیماتو
من اگه از یه چیز تو دنیا بدم بیاد اون تقسیم بندی به بیش از دو دسته ست.

در کل به نظر من خریدن xBox 360، قبل از آغاز به فروش PS3 که در همون سطحه نمی تونه یه انتخاب کاملاً صحیح باشه، نه ؟؟؟ بخصوص با نیم نگاهی به گذشته ...
البته شخص شما رو نمی گم
کلی می گم
بهر حال خیلی از این Next-Gen ها رو هم میشه توی PC دید فعلاً.

اتفاقا بهت قول میدم که به مرور زمان اگه به بازی علاقه داشته باشی بیشتر سمت کنسول میری چون دیگه نمیتونی مثل سابق کامپیوتر رو مرتب اپگرید کنی و از همه با صرفه تر کنسوله

یه گیمر حرفه ای معمولاً خدا و خرما رو با هم می خواد نه ؟؟؟
چون بالاخره 2 سال دیگه قدرت PC ها چند برابر کنسول های جدید میشه (چرا 2 سال ؟؟؟ همینکه DX10 و کارتای پشتیبانش بیان یه تحول شگرف رو خواهیم دید)، و عشق به واقعیت گرائی هم که شده باعث میشه که دوباره بری سراغ خونه ی اول یعنی Personal Computer
دقیقاً مثل وضعیت فعلی خیلی از گیمر ها
چرا که کنسولا مثل PC سرعت ارتقا ندارن ...

اشکان جان,منظورت که به من نیست که ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میشه بگی من توی این پستهایی که دادم کجاش بر طبق این اصول نبوده ؟؟؟!!!
قسمت های اول پستم با شما بود ولی اون قسمت آخر که با خط تیره جدا کردم کاملا کلی بود و به هیچ کس ارتباط مستقیم نداشت و شامل تمامی افرادی می شد که در این تاپیک پستی را می زنند.
تا اونجایی که من تا حالا فهمیدم ما اخبار خود کنسولها رو اینجا میزاریم و اخبار بازی هارو تو تاپیک next gen و این تاپیک برای اینه که اخبار خود کنسولها رو داشته باشیم (اگه اشتباه میکنم بگین) و بازم اگه اشتباه میکنم بهم بگین کجا باید اخبار خود کنسولها رو گذاشت و راجبشون بحث کرد؟
اینجا تاپیک اخبار کنسول ها نیست. اینجا فقط برای ذکر کنسول مورد علاقه و دلایل (!) آن است نه اخبار. شما می تونی این گونه خبر هاتو در تاپیک های مربوط به خود کنسول ها مثل ps3 news مطرح نماییی! کلا بخش Console vs. Console فقط برای مقایسه و بحث بین اعضاس و جای اخبار و اطلاعات جدید نیست.

این تاپیک مجددا باز شد و دوستان می تونن توش فعالیت کنن. البته امیدوارم این دفعه یکم پست های عاقلانه تر بزنند تا داستان های قدیمی باز پیش نیاد!

موفق باشید

تا اطلاع ثانوی هیچکدوم تا ببنیم این ps3 این پکشو چه بلایی سرش میاره;)

این قدر بهم زور داره این حرف رو میشنوم;)
ببینم شکا با پک بازی میکنی؟
شما روزه اول پک رو میگیری بعدش دیگه خاک میخوره!!!!!!!!!!!!!

داشتن یه پک زیبا با لوازم اضافی از نظر روانشناسی خیلی تاثیر داره;)
نمیدونم چرا اینجوری زده شاید مال اولیاشه شایدم فقط ماله ژاپن اینجوریه؟؟!!!

بابا جون این xbox360 با این dvd-drive زیاد دوام نمیاره!!!
یا باید blu-ray انتخاب کنه یا HD-DVD
در هرصورت با انتخاب هرکدوم از اینا یا هم قیمت ps3 میشه یا بیشتر!!!
حالا کدوم کنسول انتخاب میکنین!!!:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or