کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
به نظر من تمام کنسول های نسل بعد از یه یه نظر نقص دارن مثل 360 که هنوز سبک گیم پلیش برای نسل قبله ps3 که دیگه ابهت سونی رو به رخ رقیباش نمیکشه و خیلی از بازیهاش رو از دست داد و wii که قدرت گرافیکی بالایی نداره این درسته که گیم پلی خیلی مهمه و گرافیک اگر از گیم پلی مهمتر نباشه ارزشش کمتر نیست
فکر کنم باید تا نسل بعد وایسیم تا یه کنسول کامل از هر نظر بیاد یا اینکه بچه ها باید خودمون دست به کار شیم یه کنسول بسازیم :d

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=34175
http://search.gamespy.com/products?query=heavy+rain
http://search.ign.com/products?query=heavy+rain

Quantic Dream's Heavy Rain goes multiplatform, fall 2008 release.
David Cage reveals in an interview that their next project is on its way to the PS3, X360 and PC platforms in fall 2008.​

و البته جهت اطلاعتون David Cage رئیس Quantic Dream هست

THE PROJECT
HEAVY RAIN is our new AAA multi-platform game and feature film franchise
.

حله ؟

درسته تو همه اين سايتها بهش اشاره شده
ولي منظور من از سايت معتبر بيشتر Gamespot بود
چون هنوز اين مطلب رو تاييد نكرده

درسته تو همه اين سايتها بهش اشاره شده
ولي منظور من از سايت معتبر بيشتر Gamespot بود
چون هنوز اين مطلب رو تاييد نكرده
سازنده بازی مهمه یا GS . خدا وکیلی خیلی با حالی
درضمن صحبت های بهزاد جان خودش سند و مدرک حساب میشه . از GS معتبر تره

هیچی متل PS نمی شه زمانی که Sony پلی استینشن درست می کرد ماکروسافت داشت رو ویندوز XP ور می رفت که الان یکم به خودش اومده و داره Xbox می زنه
اون موقعی هم که سونی نمیدونست کنسول چیه (تو فکر ساختش نبود) نینتندو و اتاری و ... داشتن کنسول می ساختن ;)

اون موقعی هم که سونی نمیدونست کنسول چیه (تو فکر ساختش نبود) نینتندو و اتاری و ... داشتن کنسول می ساختن ;)

به نظر من این جور پستها بیشتر تعصبی و روکم کنی تا بحث منطقی

و شما هم باید قبول کنی که اگه سونی هیچی حالیش نبود نمیومد Ps1 یا PS2 بسازه که بیش از 100 میلیون فروش کنه

در ضمن اینو بگم که به نظر من هر چی شرکتهای بیشتری به سمت ساخت کنسول بیان بهتره
چون رقابت شدیدتر میشه و در نتیجه شرکتها سعی میکنن محصولات باکیفیت تری ارائه بدن(همینطور بازیهای انحصاری بهتر)

گوش کن عزیز زمانی که آتاری و نینتندو داشت از چیزای بی مصرف می ساخت سونی در حال طراحی یه چیزی 100 برابر نینتندو و آتاری بود که این کارو هم کرد

گوش کن عزیز زمانی که آتاری و نینتندو داشت از چیزای بی مصرف می ساخت سونی در حال طراحی یه چیزی 100 برابر نینتندو و آتاری بود که این کارو هم کرد
اگر یکم بری در مورد میزان فروش این چیزای بی مصرف و بازی هاش که گفتی تحقیق کنی متوجه می شی اینطوریا هم که فکر می کنی نیست!

به نظر من این جور پستها بیشتر تعصبی و روکم کنی تا بحث منطقی
من رو هیچ کدوم از کنسول ها تعصب ندارم که بخوام مثلا PS و کوچیک کنم بگم بیخوده و یا بالعکس Xbox رو زیر سوال ببرم بگم بیخوده. چون کلا از کنسول خوشم نمیاد.
و شما هم باید قبول کنی که اگه سونی هیچی حالیش نبود نمیومد Ps1 یا PS2 بسازه که بیش از 100 میلیون فروش کنه
اگه به پست من دقت کنید من در مورد اینکه سونی چیزی حالیش نیست چیزی ننوشتم گفتم که زمانی بود که سونی توی کنسول هیچ بود اون شرکتا داشتن میساختن (حالا کاری ندارم که چی میساخت و چی کار میکرد اون موقع بحث ما سره کنسول سازیه). نظر شما هم کاملا منطقی و سونی هم با عرضه ی کنسول PS یه تحولی عظیم توی کنسول ها ایجاد کرد.
البته توجه داشته باش امید طرف ps3 هست
جدی تو چجوری به این نتیجه رسیدی که من طرفداره PS3 هستم:confused:

ما داریم در مورد کنسول سازی صحبت میکنیم نه اینکه چه شرکتی چی کارا میکرده ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or