ببینید من چند تا پست خوندم و یه نکته ای رو پیدا کردم!
فکر کنید هوش مصنوعی شد در حد انسان، گرافیک و فیزیک و صدا هم شدن در حد واقعیت ، حالا میخوایم چیکار کنیم؟؟! بدبخت میشیم که هر بازیی بیاد چون عین واقعیته گرافیکا میشه شبیه هم بازیا خسته کننده میشن!
این تاسف خوردن شما یکم جالبه چون آمار فروش و میزان علایق مردم به یک کنسول هست که کنسول برتر رو تعیین می کنه و نشون می ده که کدوم کنسول روش بیشتر فکر شده! چون تنها چیزی که برای یک شرکت سازنده مهمه میزان فروش و سود دهی هست و اون شرکت دلش برای کسی نسوخته تا برایش همینطوری کاری بکنه. از این نظر هم فعلا wii با اختلاف خیلی زیاد جلوتر از 360 و ps3 هست.
اینجا اصلا بحث داشتن و یا نداشتن تکنولوژی نیست. بحث اینکه که چی کار کنی تا برنده شی در میدان و فکرتو بهتر بتونی پیاده سازی کنی! اون دسته ای هم که باری 360 قراره بیاد هیچ چیزی خاصی نسبت به دسته های wii نداره. شما خیالت راحت باشه از این بابت.
خوب شما هم حتما فکر کردی که نو آوری فقط در گرافیک و یکم هوش مصنوعی بالاتر خلاصه می شه؟
تمام این مسائل درست ولی نمی دونم چرا کنسول wii که هیچ کدوم از این چیزا رو نداره تو 1 ماه و نیم تونسته این همه فروش کنه و این تازه اول کارشه! احتمالا این همه آدمی که رفتن این کنسولو خریدن هیچی حالیشون نبوده
بحث گرافیک با کیفیت فرق داره! همیشه آدم دنبال چیز بهتر و جدیدتر و با کیفیت تر هست ولی همیشه چیز با کیفیت تر لزوما در تصویرش نیست!
اصلیترین چیز در بازی اول و اول gameplay اون هست. خیلی راحت می تونی از هر کسی که فکر می کنی گیمر با سابقه و قوی هست سوال کنی و جوابشو بشونی.
شما یه بازی با گرافیک واقعی هم جلوت بزارن ولی گیم پلی درست و حسابی نداشته باشه حداکثر بعد از 1 ساعت بازی رو می زاری کنار. ولی برعکس اگه بازی دوزار گرافیک نداشته باشه ولی گیم پلی عالی داشته باشه شما به این راحتیا اون بازی رو ول نمی کنی! مثالشم بازی هایی مثل counter-strike - star craft - ... که هنوز هم هزاران گیمر در حال بازی کردن این بازی ها هستن. و همین طور اکثر بازی های معروف در کنسول های قدیمی!
شما اومدی بحث رو درست کنی خودت بد ترش کردی که
God of War III & Heavy Rainرو بدجور باهات موافقم. چون من عاشق GOD OF WAR بودم و هستم و همچنین بازی Indigo Prophecy که از بهترین بازیهای عمرم بوده و همون جور که میدونید سازنده گان بازی Heavy Rain همون تیم سازنده ی بازی Indigo Prophecy هستن . یعنی :ولی با تمام این حرفها PS3 هم کنسول قدرتمندی هست . تنها دلیل من هم برای اینکه یه روزی PS3 بخرم فقط و فقط بازی های اون هست نه بیشتر . راستش فقط برای این بازی ها :
God of War III
Liar
Heavy Rain
پیروز باشید
والا برای بعضی ها بله !!! اما من مثلا 2 ساعت و نیمه که دارم بدمینتون بازی میکنم که توش باید میمون بازی در بیاری و کلا پر تحرکه !! اما بعدش هیچ مشکلی پیش نیومد ....البته من اعتراف میکنم که بدن قوی دارم ...مثلا همین امروز 3 ساعت هاکی بازی کردم که هر کی بازی کرده بود تا الان نصفه جون بود هاون هم اینه که بازی کردن با کنترل Wii ادم رو از نظر جسمی بسیار خسته میکنه
البته من امیدوارم Quantic Dream این بازیو برای X360 هم بسازه و اونو از انحصار کنسول ...... PS3 دربیاره. خب همون جور که میدونید تاریخ ریلیز بازی سال 2008 ه و تا اون موقع ممکنه نظر سازندگان این بازی در مورد انتخاب کنسول بازی هم عوض بشه
Heavy Rain الان چندین ماهه که برای PC و XBOX360 هم اعلام شده و خود سازنده ی بازی توی مصاحبه های مختلف گفته بازی Multiplatform خواهد بود
البته از اول هم مشخص بود که اختصاصی بودن این بازی مثه اختصاصی بودن Assassin's Creed باشه
Heavy Rain الان چندین ماهه که برای PC و XBOX360 هم اعلام شده و خود سازنده ی بازی توی مصاحبه های مختلف گفته بازی Multiplatform خواهد بود
البته از اول هم مشخص بود که اختصاصی بودن این بازی مثه اختصاصی بودن Assassin's Creed باشه
کی اعلام شده؟!!!!
فعلا که هیچ کدوم از سایتهای معتبر این ادعای شما رو تایید نکرده ان