کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
ببینید من چند تا پست خوندم و یه نکته ای رو پیدا کردم!
فکر کنید هوش مصنوعی شد در حد انسان، گرافیک و فیزیک و صدا هم شدن در حد واقعیت ، حالا میخوایم چیکار کنیم؟؟! بدبخت میشیم که :( هر بازیی بیاد چون عین واقعیته گرافیکا میشه شبیه هم بازیا خسته کننده میشن!

ببینید من چند تا پست خوندم و یه نکته ای رو پیدا کردم!
فکر کنید هوش مصنوعی شد در حد انسان، گرافیک و فیزیک و صدا هم شدن در حد واقعیت ، حالا میخوایم چیکار کنیم؟؟! بدبخت میشیم که :( هر بازیی بیاد چون عین واقعیته گرافیکا میشه شبیه هم بازیا خسته کننده میشن!

نه اصلا اشتباه نكن منم يه زماني مثل تو فكر ميكردم ولي اصلا ربطي نداره حتي اگه يه زماني گرافيك و فزيك به حد كمال خود برسن باز ميشه گرافيك بهتري به دست اورد .
گرافيك بازي اين نيست كه فقط فكر كني فوق العاده باشه .
اصلا چه خوب شد اين سوال پرسيدي چون هميشه ميخواستم اين مطالب را بگم .
كلا اگه حتي به فيلم ها دقت كني همه فيلمها از نظر بصري با هم ديگه فرق ميكنه از نظر نورپردازي يا نحوه ي فيلم برداري درحال اينكه همشون از دارن از طبعت جهان خلقت فيلم براداري ميكنند و جلوه هاي تصويري باهم فرق ميكنه . مثلا شما تا حالا به فبلم ارباب حلقه ها دقت كرديد يا به فيلم جديد ميبينيد چه حالي به ادم ميده چه نوع منظره هايي توش خلق كردن كه ادم را تحت تاثير قرار ميده . يا فيلم سايلنت هيل توجه كردي ميبيني چه نو نورپردازي و فيلم براداري كردن و تقريبا ميشه گفت كه اين فيلم مثل بمب صدا كرده در حال اينكه در اين سبك فيلم زياده و حتي ترسناكتر از اين ولي همين مسائل هست كه فيلم محبوب ميشه شايد اينطور چيزها كسي زياد دقت نكنه ولي من بسيار دقت ميكنم .
در بازي ها هم همينطور هست بايد يه نوع گرافيك و نورپردازي ها را خلق كنند كه حتي در جهان طبيعت هم اون نباشه .
بايد چنان مناظري خلق كنند در بازي ها كه من و شما را تحت تاثير قرار بده شما مثلا به بازي gears of war دقت كنيد چرا گرافيك اين بازي شما را تحت تاثير قرار ميده و انگشت به دهن ميمونيد تا حالا دقت كرديد؟
اگه شما دقت كنيد دليل اصلي گرافيك بازي نيست و هست . ولي چگونه ؟ در بازي gears of war بنا ها و ساختمان هاي عجيب وجود داره و يا مناظري كه بسيار نادر هستند در كل گرافيك همراه با اين مناظز عجيب شما را تحت تاثير قرار ميدن .
در بازي بايد گرافيكهايي خلق كنند كه فراتر از طبيعت هست تغيرات در رنگ ها و خلقت يك چيز . من نميدونم ميتونم منظورم را برسونم يا نه ؟ولي سعي خودم را كردم باز هرچي هست ما در خدمت هستيم;)

این تاسف خوردن شما یکم جالبه چون آمار فروش و میزان علایق مردم به یک کنسول هست که کنسول برتر رو تعیین می کنه و نشون می ده که کدوم کنسول روش بیشتر فکر شده! چون تنها چیزی که برای یک شرکت سازنده مهمه میزان فروش و سود دهی هست و اون شرکت دلش برای کسی نسوخته تا برایش همینطوری کاری بکنه. از این نظر هم فعلا wii با اختلاف خیلی زیاد جلوتر از 360 و ps3 هست.

اینجا اصلا بحث داشتن و یا نداشتن تکنولوژی نیست. بحث اینکه که چی کار کنی تا برنده شی در میدان و فکرتو بهتر بتونی پیاده سازی کنی! اون دسته ای هم که باری 360 قراره بیاد هیچ چیزی خاصی نسبت به دسته های wii نداره. شما خیالت راحت باشه از این بابت.

خوب شما هم حتما فکر کردی که نو آوری فقط در گرافیک و یکم هوش مصنوعی بالاتر خلاصه می شه؟

تمام این مسائل درست ولی نمی دونم چرا کنسول wii که هیچ کدوم از این چیزا رو نداره تو 1 ماه و نیم تونسته این همه فروش کنه و این تازه اول کارشه! احتمالا این همه آدمی که رفتن این کنسولو خریدن هیچی حالیشون نبوده:)

بحث گرافیک با کیفیت فرق داره! همیشه آدم دنبال چیز بهتر و جدیدتر و با کیفیت تر هست ولی همیشه چیز با کیفیت تر لزوما در تصویرش نیست!

اصلیترین چیز در بازی اول و اول gameplay اون هست. خیلی راحت می تونی از هر کسی که فکر می کنی گیمر با سابقه و قوی هست سوال کنی و جوابشو بشونی.
شما یه بازی با گرافیک واقعی هم جلوت بزارن ولی گیم پلی درست و حسابی نداشته باشه حداکثر بعد از 1 ساعت بازی رو می زاری کنار. ولی برعکس اگه بازی دوزار گرافیک نداشته باشه ولی گیم پلی عالی داشته باشه شما به این راحتیا اون بازی رو ول نمی کنی! مثالشم بازی هایی مثل counter-strike - star craft - ... که هنوز هم هزاران گیمر در حال بازی کردن این بازی ها هستن. و همین طور اکثر بازی های معروف در کنسول های قدیمی!

شما اومدی بحث رو درست کنی خودت بد ترش کردی که;)

من با نظر شما در مورد اینکه گیم پلی از گرافیک مهمتره موافقم ولی این حرف به معنی این نیست که کلا گرافیک رو بیخیال بشیم
یعنی دقیقا کاری که Nintendo کرده(گرافیک بازیهای PS2 از بیشتر بازیهای Wii بالاتر بود)
در ضمن تو نسل جدید همه دنبال پیشرفت میگردن نه پس رفت
اگه گرافیک مهم نیست پس اینهمه پیشرفت و تکنولوژی همش بیخودیه

در کل به نظر من اگه گرافیک عالی هم نباشه بد نیست ولی اصلا نباید یه بازی گرافیک غیر معقول داشته باشه
و در کل به نظر من شرکت نینتندو داره یه کنسول دستی رو به اسم کنسول خانگی اونم با قیمت بالا میفروشه

ولی با تمام این حرفها PS3 هم کنسول قدرتمندی هست . تنها دلیل من هم برای اینکه یه روزی PS3 بخرم فقط و فقط بازی های اون هست نه بیشتر . راستش فقط برای این بازی ها :

God of War III
Liar
Heavy Rain

پیروز باشید
God of War III & Heavy Rainرو بدجور باهات موافقم. چون من عاشق GOD OF WAR بودم و هستم و همچنین بازی Indigo Prophecy که از بهترین بازیهای عمرم بوده و همون جور که میدونید سازنده گان بازی Heavy Rain همون تیم سازنده ی بازی Indigo Prophecy هستن . یعنی :
Quantic Dream که خب کاملا معلومه که با چه شاهکاری مواجه هستیم. البته من امیدوارم Quantic Dream این بازیو برای X360 هم بسازه و اونو از انحصار کنسول ...... PS3 دربیاره. خب همون جور که میدونید تاریخ ریلیز بازی سال 2008 ه و تا اون موقع ممکنه نظر سازندگان این بازی در مورد انتخاب کنسول بازی هم عوض بشه :cool: :cool:

اون هم اینه که بازی کردن با کنترل Wii ادم رو از نظر جسمی بسیار خسته میکنه
والا برای بعضی ها بله !!! اما من مثلا 2 ساعت و نیمه که دارم بدمینتون بازی میکنم که توش باید میمون بازی در بیاری و کلا پر تحرکه !! اما بعدش هیچ مشکلی پیش نیومد ....البته من اعتراف میکنم که بدن قوی دارم ...مثلا همین امروز 3 ساعت هاکی بازی کردم که هر کی بازی کرده بود تا الان نصفه جون بود:) ه

البته من امیدوارم Quantic Dream این بازیو برای X360 هم بسازه و اونو از انحصار کنسول ...... PS3 دربیاره. خب همون جور که میدونید تاریخ ریلیز بازی سال 2008 ه و تا اون موقع ممکنه نظر سازندگان این بازی در مورد انتخاب کنسول بازی هم عوض بشه

Heavy Rain الان چندین ماهه که برای PC و XBOX360 هم اعلام شده و خود سازنده ی بازی توی مصاحبه های مختلف گفته بازی Multiplatform خواهد بود
البته از اول هم مشخص بود که اختصاصی بودن این بازی مثه اختصاصی بودن Assassin's Creed باشه

ولي متاسفانه تا 2 تا 3 سال اينده بخواد ps3 از نظر بازي xbox360 را بخوره مايكروسافت xbox3 را ميسازه .

این خیلی بده که تا دو سه سال دیگه مايكروسافت xbox3 رو بده بیرون شما کنسولی را می خری تا 6تا7 سال نیازهای شما را جواب بده نه اینکه هر دوسال دوسال بری یک کنسول جدید بخری اگه دقت کنی ما تازه وارد بازی های نسل بعد شدیم وبه نظر من کنسول بعدیps4 ,xbox3 باید در زمان خودی دوباره انقلابی در بازی ایجاد کنند.

Heavy Rain الان چندین ماهه که برای PC و XBOX360 هم اعلام شده و خود سازنده ی بازی توی مصاحبه های مختلف گفته بازی Multiplatform خواهد بود
البته از اول هم مشخص بود که اختصاصی بودن این بازی مثه اختصاصی بودن Assassin's Creed باشه

ديروز كه براي باره 41413413561346ام اين تريلر رو ديدم، متوجه شدم كه تو تايتل، كلمه Rain رو به صورت Italic نوشته.
شايد منظوري دارن.
اين دفه ديدين، دقت كنين.

:cheesygri :cheesygri

at_comic165.jpg

کی اعلام شده؟!!!!
فعلا که هیچ کدوم از سایتهای معتبر این ادعای شما رو تایید نکرده ان

کی اعلام شده؟!!!!
فعلا که هیچ کدوم از سایتهای معتبر این ادعای شما رو تایید نکرده ان

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=34175
http://search.gamespy.com/products?query=heavy+rain
http://search.ign.com/products?query=heavy+rain

Quantic Dream's Heavy Rain goes multiplatform, fall 2008 release.
David Cage reveals in an interview that their next project is on its way to the PS3, X360 and PC platforms in fall 2008.​

و البته جهت اطلاعتون David Cage رئیس Quantic Dream هست

THE PROJECT
HEAVY RAIN is our new AAA multi-platform game and feature film franchise
.

حله ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or