کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
اما دیگه واجب شد اپرا رو هم تستش کنیم
شما هرجا یدونه رایت کلیک بکنی با دنیایی از امکانات روبرو میشی!
مثلا من امکان نداره بدون Paste n Go زندگی کنم...
یا Copy to Note نباشه پس میفتم!
یا Copy Image adress نباشه کارم لنگ میشه...
شاید خیلی از اینها رو بشه با اکستنشن نصب کرد.اما همه رو نمیشه و قطعا به خوبی اون هم نمیشه (اما جدا فایر خیلی جاها جلوئه....امین میخوام تبلیغات سالم بکنم!!)
History و Recycle Bin اپرا که معروفه.
Note یک ابزار کارآمد
و Cookie manager و Magic Wand و Speed Dial خیلی چیزهای دیگه...
با تسهیلاتی مثل Mouse Gesture و همینطور قابلیت کار با کیبورد به طور مختص (یعنی به ماوس اصلا دست نزنی!).
اینها چیزایی بود که میتونستم بگم...
میشه گفت حدود 50-60 درصد این قابلیتها به صورت اکستنشن برای فایر وجود داره و منکر این قضیه نیستیم که خیلی از اکستنشن های فایر روی اپرا نیست.
هردوشون خوبن...یا میتونی مثل من از جفتش استفاده کنی!!
من یه عکس هم بذارم از مرورگرم....

البته دلیل این عکس اینه که بدونی کاستومایز کردن مرورگر چقدر ساده است.فایر هم با اکستنشن میتونه خیلی از این کارا رو بکنه! (البته من خودمو کشتم تا اکستنشنی رو پیدا کنم که تبها رو بیاره پایین صفحه....یا ورژن قبلی دکمه بستن نداشت....یا روی تب بار دابل کلیک میکردی صفحه باز نمیکرد...ورژن جدید این ها رو از روی اپرا استفاده کرده)
بازهم میگم جفت مرورگرا خوبن! تست کن و هرکدوم راحت بودی انتخاب کن...
باتشکر...

حسین جون حرفهات درسته البته بستگی به طرف و کارهایی که میکنه هم داره چون شاید از نظر شما یه قابیلت خیلی خوب باشه ولی از نظر یکی دیگه بی فایده بیاد!

منم یه چند تا عکس گرفتم از فایرفاکس گفتم بزارم:

5xo8hux.jpg

6c8oexe.jpg

63c7scx.jpg

محمد حسین این عکس با سانسور!!:biggrin1: اون بقل لینک های من قرار داره یه روز اگه نباشه انگار من نیستم!
این قابلیت فایر رو عمرا به هیچی عوض نمیکنم!

4zn8gme.jpg

میبینم بالاخره یاد گرفتی چارتا اکستنشن نصب کنی!! خوبه!
منابعت هم نگه دار! من خودم هروقت هرچی بخوام از زیر سنگ هم پیدا میکنم! فقط حوصله گشتن ندارم میگم : امیییییییییین!!!

میبینم بالاخره یاد گرفتی چارتا اکستنشن نصب کنی!! خوبه!
منابعت هم نگه دار! من خودم هروقت هرچی بخوام از زیر سنگ هم پیدا میکنم! فقط حوصله گشتن ندارم میگم : امیییییییییین!!!

من از همون اولش هم اکستنشن نصب میکردم!:)

من الان هم از opera استفاده میکنم هم از firefox هر کدوم محاسنی دارن که اون یکی نداره ولی واسه وبگردی و همین سایت بازی سنتر فقط opera بدرد میخوره من اینو بارها امتحان کردم و مطمئن هستم علتش هم اینه
1-با زدن گزینه بک خیلی سریع عمل میکنه و از روی هارد میخونه و این خیلی خوبه چون مرتب لازمه تو همین سایت بازی سنتر بک کنی و بری تو یه تاپیک دیگه ولی تو firefox وقتی بک میکونی از دوباره صفحه قبل رو میخونه از روی نت!
2- گزینه fit to width خیلی وقتها ادمو نجات میده
3-speed dial
4- اینم واسه من خیلی مهمه که تو اپرا سرعت باز شدن صفحه رو میتونم تو ادرس بار ببینم که واقعا بحش عادت کردم و یکی از دلایل مهمه که تو firefox وجود نداره(اگه هست بگین)
5-واسه دانلود کردن هم خدایش اپرا خیلی با کلاس تره

ولی بعضی مواقع firefox بهتره مثلا واسه بازی بورس که تو سایتمونه فایر فاکس خیلی بهتره

پ.ن:من تعصبی رو مرورگر ندارم و اینارو از روی تجربه میگم ممکنه که روی فایرفاکس هم بشه اینارو نصب کرد ولی من حوصله اینکارارو ندارم وقتی اماده رو اپرا هست چه مرضیه که وقتموبزارم واسه درست کردن فایرفاکس!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or