کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
سلام
اول بگم كه من با fire fox كار نكردم ولي به نظر من اونهايي كه از دايل آپ(dial up) استفاده ميكنن, opera خيلي بهتره چون در موقع باز كردن يك صفحه در اينترنت اول text هاي اون صفحه مياد و بعد عكس ها رو باز ميكنه در ضمن در opera 9.21 بر روي tab هر صفحه اي كه mouse رو نگه داريد يك preview يا پيش نمايش از اون صفحه رو نمايش ميده دقيقا مثل windows VISTA.

pandora اسمت یادم رفته:)
تو هنوز از سره کچل ای فایرفاکس دست برنداشتی.(بابا تودیگه کی هستی)
ولی اینو همه میدونن که سرعت دانلود اپرا بیشتر از فاکس هست.

آخرین ویرایش:
دوستان من از ADSL استفاده می کنم . وقتی Opera را ریختم صفحه اول را عالی باز می کرد همین طور که پیش می رفت سرعتش کم می شد تا جایی که اعصاب خورد می کرد . حالا این مشکل از کامپیوتر من هست را Oprera ؟

دوستان من از ADSL استفاده می کنم . وقتی Opera را ریختم صفحه اول را عالی باز می کرد همین طور که پیش می رفت سرعتش کم می شد تا جایی که اعصاب خورد می کرد . حالا این مشکل از کامپیوتر من هست را Oprera ؟
مشكل از نت هست مگه نه مرور اين مشكل رو نداره!

اولین باره که همچی مشکلی رو میشنوم.
شما یه بار آخرین ورژن اپرا رو دوباره بریز.برای محکم کاری.
علاوه بر این سعی کن درایو کش اپرا رو زیاد شلوغ نکنی.احتمالا میتونه مشکل از اونجا باشه.درایو کش هم همون درایو ویندوز هست.
البته این قابلیت هست که میزان حافظه کش استفاده شده رو تغییر بدی که در حالت دیفالت 20 مگ هست.
از بخش Tools/Prefrences/advanced/history
میتونین این کاررو انجام بدین.
باتتشکر...

فایرفاکس ۲.۰.۰.۵ منتشر شد

با درود

این نسخه در جریان تغییرات امنیتی در فایرفاکس 2 برنامه ریزی شده است و برای تمام کاربران نسخه 2 پیشنهاد میشود. جهت دریافت به این نشانی مراجعه کنید.

این نسخه به صورت خودکار نیز تا دو روز آینده از طرف فایرفاکس دریافت و نصب خواهد شد.

فهرست تمام موارد انجام شده در این نسخه.

به کاربران نسخه ۱.۵ دریافت و نصب آخرین نسخه فایرفاکس پیشنهاد میشود.

فقط امیدوارم سرعت دانلودش از Ie کمتر نباشه

حاجی شما موقع دانلود همیشه با Dap دانلود کن.

یه روز داشتم با فایرفاکس یه چیز 33 مگی رو با دایل آپ دانلود میکردم مامانم خواست زنگ بزنه تازه 70 درصدشم پر شده بود اینترنت رو قطعش کردم بعد که دوباره وصل شدم مجبور شدم از اول دانلود کنم.

ولی Dap هم سرعت دانلودش بالا هست هم از اینجور اشکالات نداره.;)

حدود یه ربع پیش دانلود تموم شد... .
قیافش که خوبه!:p

با این حال IE هم نگه میدارم برا روز مبادا...شاید به درد خورد...

این ها رو هم اتفاقی پیدا کردم،بامزن نه؟!
ieoperag2.gif
ieoperag2.gif
ffoperag.gif
operaffg.gif
ffieg.gif
operaieg.gif

=======
دست همگی درد نکنه....برا برنامه های دانلود و راهنمایی ها.

ولی جدا فرومهای دیگه رو هم میبینم IE کمتر از همه طرفدار داره.البته نه این که بده!من خودم هم این همه مدت که باهاش کار کردم مشکل جدی نداشتم،ولی خوب وقتی آدم فایرفاکس رو امتحان میکنه IE دیگه...!!!(چه آدم پست و دورویی ام من!:))
اما دیگه واجب شد اپرا رو هم تستش کنیم:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or