maven.zer09
کاربر سایت
من که به اپرا معتاد شدم. هرچند که با بعضی از سایتها کامتیبلیتی ایشو داره، ولی اصلا نمیتونم ازش دل بکنم.
من یه مشکلی دارم با فایر فاکس اینه که هر فایلی رو می خوام دانلود کنم وقتی روی ایکون دانلود کلیک می کنم ثابت می مونه و دانلود نمی کنه و اگه هم شروع به دانلود بکنه بعد از چند ثانیه اعلام میکنه دانلود تموم شد در صورتی چند کیلو بیت بیشتر دریافت نشده در ضمن برنامه Dap هم روی فایرفاکس من کار نمی کنه؟؟؟؟؟
من یه مشکلی دارم با فایر فاکس اینه که هر فایلی رو می خوام دانلود کنم وقتی روی ایکون دانلود کلیک می کنم ثابت می مونه و دانلود نمی کنه و اگه هم شروع به دانلود بکنه بعد از چند ثانیه اعلام میکنه دانلود تموم شد در صورتی چند کیلو بیت بیشتر دریافت نشده در ضمن برنامه Dap هم روی فایرفاکس من کار نمی کنه؟؟؟؟؟
من با IE کار میکنم و تا حالا مشکلی نداشتم،ولی چون هیچ وقت با اون دوتای دیگه کار نکردم ....!!!!
اصولا فرقاشون چیه؟!:biggrin1:
من با IE کار میکنم و تا حالا مشکلی نداشتم،ولی چون هیچ وقت با اون دوتای دیگه کار نکردم ....!!!!
اصولا فرقاشون چیه؟!:biggrin1:
چون من نمیخوام جنگ سر بگیره میگم شما جفت مرورگرها رو بگیر و هردورو تست کن!من با IE کار میکنم و تا حالا مشکلی نداشتم،ولی چون هیچ وقت با اون دوتای دیگه کار نکردم ....!!!!
اصولا فرقاشون چیه؟!
دوستان من قبلا از Avant browser استفاده می کردم خوب بود . سرعت فایرفاکس را نداشت ولی خوب بود . یکی من گفت که فایرفاکس باگ داره درسته ؟ و از طریق این ویروس راحت وارد کامپیوتر میشه !
یه باگ فنقل داشت که دوروز بعد پچ شد! اینجوری هم نیست که باگ پیدا بشه و ویروسها ردیف شن بریزن تو!دوستان من قبلا از Avant browser استفاده می کردم خوب بود . سرعت فایرفاکس را نداشت ولی خوب بود . یکی من گفت که فایرفاکس باگ داره درسته ؟ و از طریق این ویروس راحت وارد کامپیوتر میشه !