کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
فکر کنم چند وقت پیش موضوع این بود که چطوری تو اپرا به Search Engine ها اضافه کنیم......وقتی که نسخه جدید رو دانلود کردم دیدم که توی قیابلیتها این رو نوشته حالا نمیدونم این فقط واسه 9.1 هستش یا بقیه هم این جوری بودن و ما نمیدونستیم!
روی فیلد سرچ راست کلیک کنید و گزینه Create Search رو انتخاب کنید......به همین راحتی!

من هم با ie 7 و هم با opera 9.1 کار کردم ولی هیچ کدوم Firefox 2.0.0.3 نمیشه.تنها مشکل که داشتم این بود که بعضی اوقات error میده و از نرم افزار میاد بیرون ولی دفعه بعد که اجرا کنید تمام صفحات restore میکنه

تنها ضعف فایرفاکس اینه که وقتی به هر دلیلی فایرفاکس رو مثل ادم نبندی(مثل هنگ کردن سیستم) تمام هیستوریت پاک میشه!!
اصلا راهی واسه اینکه پاک نشه هست؟!

تنها ضعف فایرفاکس اینه که وقتی به هر دلیلی فایرفاکس رو مثل ادم نبندی(مثل هنگ کردن سیستم) تمام هیستوریت پاک میشه!!
اصلا راهی واسه اینکه پاک نشه هست؟!

البته منظور امین از هیستوری کش هست . . .

اگر اون موقع ها بود که firfox 1.5 بود و اوپرا 8 من به اوپرا رای میدادم چون سرعتش نسبت به فایر فوکس خیلی بیشتر بود ولی الان نه یا حداقل الان سرعت فایر فوکس بالا رفته یا اپرا پایین اومده ولی در کل هر 3 مرورگر را داشته باشید بهتره بعضی جاها اوپرا بهتر جواب میده خیلی کم internet explorer

جالبه!
کامپیوترو فرمت کردم و اپرای جدید رو ریختم.وقتی خواستم برم اسکین نصب کنم دیدم فیلتر شده!!!
مستقیم توی سایتش رفتم و فهمیدم چون اسکین P-l-a-y Boy براش زدن فیلتر شده!!!
جالب اینجاست که این اسکین خیلی زود رفته جزو پنج تای اول!!!!

جالبه!
کامپیوترو فرمت کردم و اپرای جدید رو ریختم.وقتی خواستم برم اسکین نصب کنم دیدم فیلتر شده!!!
مستقیم توی سایتش رفتم و فهمیدم چون اسکین P-l-a-y Boy براش زدن فیلتر شده!!!
جالب اینجاست که این اسکین خیلی زود رفته جزو پنج تای اول!!!!

این مردم عجب علاقه ی عجیبی به اسکین دارن ! :)

ببینم اسکین برای اپرا مثل تم میمونه برای ویندوز ؟! :confused:

امین من اسکییییییییییییییییییییییییییییییییییییین میخوام ! :) ببینم بازی های مختلف اسکین های مختلف ندارن برای مرورگر ؟

ببینم اسکین برای اپرا مثل تم میمونه برای ویندوز ؟! :confused:
دقیقا خودشه!!

امین من اسکیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییین میخوام ! :) ببینم بازی های مختلف اسکین های مختلف ندارن برای مرورگر ؟
بازی که سراغ ندارم ولی اسکین با حال بلدم خواستی تا بزارم:)

راستی این رو ببینید:

2vxhl38.jpg

16.gif
17.gif

آخرین ویرایش:
آقا خیلی خوشحال شدم این Opera 9.2 در اومد....(به لطف مهرپوریا)
چند تا خرت و پرت بزارم شاید یه موثعی به دردتون خورد:

اپرا بدون استفاده از موس! (مخصوص احمد):
لینک
----------------------------------------------------------
چرا اپرا؟!
برای امین که میخواست تفاوت های ایجاد شده رو بدونه:
لینک
---------------------------------------------------
تا به حال از اپرا استفاده نکرده اید؟!:
برای مبتدی ها از سیر تا پیاز توضیح داده شده
لینک

چند تا هم ترفند:
1-راست کلیک کنید و نگه دارید موس را به سمت چپ برده و حالا چپ کلیک و سپس هر دو کلید را رها کنید به صفحه قبل می روید.
2-دو دکمه Ctrl+Tab را فشار دهید حالا میتوانید به راحتی هر تبی را که میخواهید بدون کلیک انتخاب کنید.
3- فکر کنم همه دیگه از Paste & Go خبر دارن....وقتی میخوایهد تو Adrress Bar به جایی برید به جای اینکه اول Paste بکنید بعد دکمه Go رو بزنید از Ctrl+B استفاده کنید.

1-راست کلیک کنید و نگه دارید موس را به سمت چپ برده و حالا چپ کلیک و سپس هر دو کلید را رها کنید به صفحه قبل می روید.
2-دو دکمه Ctrl+Tab را فشار دهید حالا میتوانید به راحتی هر تبی را که میخواهید بدون کلیک انتخاب کنید.
3- فکر کنم همه دیگه از Paste & Go خبر دارن....وقتی میخوایهد تو Adrress Bar به جایی برید به جای اینکه اول Paste بکنید بعد دکمه Go رو بزنید از Ctrl+B استفاده کنید.
البته احسان سر این قضیه یکم سوتی داد/
شما اگه دکمه راست و چپ رو بزنین میشه همون Back خودمون که من تاحالا با چیزی انقدر حال نکردم!
و اگه دکمه چپ رو با راست بزنین ایندفعه به عنوان Forward عمل میکنه که با این هم خیلی حال میکنم!بیشترین استفاده اش هم توی همین سایت خودمونه.

كاربران مرورگر Opera، در معرض حملات مخرب رايانه اي

كارشناسان امنيتي از كشف يك نقص جديد در مرورگر Opera خبر ميدهند كه در صورت عدم به روز رساني اين نرم افزار توسط كاربران، سبب ايجاد حملات مخرب رايانه اي و خسارت هاي فراوان خواهد شد.
بنا بر اعلام، اين حفره امنيتي به علت بروز خطا در هنگام نقل و انتقال فايل هاي مخرب Torrent (نوعي از فايل هاي به اشتراك گذاشته شده)، ايجاد مي شود و با سرريز كردن بافر، شرايط مناسبي را براي نفوذ هكرها و تخريب رايانه ها ايجاد مي كند.

از آنجا كه اين نقص امنيتي در تمام نسخه هاي ماقبل نگارش 9.21 كشف شده است، كارشناسان به كليه كاربران نرم افزار Opera توصيه كرده اند كه مرورگر خود را به نسخه 9.21 ارتقا دهند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or