کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
امپراطوری به نام Opera

بدون شک دوران سلطه مرورگرهای اینترنتی مانند internet explorer,netscape,firefox به پایان رسیده است ویک ابرمرورگر به نام opera در حال پیشی گرفتن از آنهاست دراکثر مرورگرهای اینترنتی تعداد پنجره های باز شده وسربرگ ها بسیار محدود است و به کاربر اجازه جستجوی همزمان چندین سایت را نمی دهد ولی با ظهور opera دیگر هیچ محدودیتی متوجه کاربر نخواهد شد زیرا این جستجوگر می تواند بدون پایین آوردن سرعت در هر پنجره ای که باز می شود تعداد زیادی سربرگ ایجاد کند وهمزمان تعداد زیادی دانلود انجام دهد.
مزیت بزرگ دیگر این مرورگر داشتن بهترین موتورهای جستجوی اینترنتی مانند google,altavista,alltheweb,... است که کار جستجو در اینترنت را بسیار راحت می کنند. همچنین این مرورگر دارای محیطی بسیار زیبا وجذاب و دارای امکاناتی است که کاربر بتواند با سلیقه خود اسکین مرورگر و رنگ آن راعوض کند شما میتوانید اسکین دلخواه خود را از سایت opera دانلود کنید علاوه بر تمام این مزایا این مرورگر دارای یک بانک اطلاعاتی بزرگ از بهترین ومفیدترین سایت های مورد علاقه کاربران اینترنتی از جمله سایتهای آموزش کامپیوتر, سایتهای ارایه دهنده فیلم وبازی وموسیقی مجانی, سایتهای پزشکی و...است. مزایایی که از این مرورگر ذکر شد تنها گوشه ای از امکانات آن بود واگر تا بحال از این مرورگر استفاده نکرده اید، پیشنهاد می کنیم هر چه زودتر به جمع کاربران opera بپیوندید.
http://www.opera.com

من الان خیلی مرورگرها رو امتحان کردم مثل فایر فوکس اینترنت اکسپلولر های جدید نت اسکیپ ولی از همه بیشتر اوپرا رو ترجیح میدم چون خیلی مرورگر خوبی هست و بعد از مدتی ارور نمیده یا هی دمب دقیقه نمیگه میخوای برنامه رو اپتودیت کنی

نت اسکیپ رو نمیدونم ولی خودم دارم با فایرفاکس کار میکنم چرا الکی حرف میزنی کی گیر میده منو اپدیت کن!
بعضی وقتها میگه ورژن جدیداکستنشنی اومده نمیخوای اپیدیت کنی؟! که ابلته اپدیتش 1 دقیقه هم طول نمیکشه تازه به شرطی که اکستنشن نصب داشته باشی!

من با همه مرورگر ها کار کردم.هر کدوم یه برتری نسبت به اون یکی داره.ولی نسخه 2 فایرفاکس از همش بهتره.(البته از نظر من.شاید اون برتری هایی که بقیه مرورگر ها نسبت به این مرورگر دارن برای بقیه مهم تر باشه.)

آسيب پذيري جديد در مرورگر فايرفاكس

كارشناسان امنيتي از كشف يك نقطه مهم آسيب پذير در مرورگر Mozilla Firefox خبر مي دهند كه داراي قابليت ايجاد شرايط مناسب براي نفوذ هكرها و سرقت اطلاعات حساس موجود در رايانه ها و شبكه ها مي باشد.

اين حفره امنيتي، به علت ايجاد يك خطا در عملكرد "nsFtpState::R_pasv()"، و در هنگام پردازش پاسخ هاي FTP PASV، ايجاد مي گردد و مي تواند توسط خرابكاران دوردست و هكرها، براي جستجوي سيستم و يافتن پورت هاي قابل نفوذ در شبكه هاي داخلي بكار رود.

هرچند هكرها با استفاده از اين نقص امنيتي، قادر به اجراي كدهاي مخرب و ايجاد شرايط DoS در شبكه ها و سيستم ها نمي باشند، اما براحتي مي توانند با نفوذ در آنها به سرقت اطلاعات حساس، محرمانه و مهم ذخيره شده در آنها، بپردازند.

به كليه كاربران مرورگر Mozilla Firefox توصيه شده است كه هر چه سريعتر با مراجعه به آدرس: http://www.mozilla.org/security/announce/2007/mfsa2007-11.html، ضمن بروزرساني نرم افزار خود، نقص امنيتي اخير را ترميم نمايند.

منبع خبر: Panda Software

فقط Avant
به نظر من خیلی عالیه
فایر فکس تنها بدی که داره اینکه تصاویر رو همیشه دیرتر از بقیه قسمت ها لود میکنه و نمایش میده

چر اینجا بیشتر طرفدار firefox هستند؟؟؟

چون بهترین هست:) نه تنها در اینجا در کل دنیا هم همینه!
بعد از ie که مرورگر دیفلت ویندوز هست فایرفاکس بیشترین کاربر رو داره;)

فایر فکس تنها بدی که داره اینکه تصاویر رو همیشه دیرتر از بقیه قسمت ها لود میکنه و نمایش میده

دقیقا بر عکس گفتی:biggrin1:

فقط Avant
به نظر من خیلی عالی

این مرورگر از هسته ی ie استفاده میکنه یعنی در واقع خود ie هست و ie رو همه میشناسین:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or