Please Source :laughing:Can You Deny it؟؟؟
you dont have the gu**s for!!!
you dont even have a clue to deny it!!
امین جدا میگم تو اون کله مغز داری؟؟!!!
5. Mozilla Firefox 2
(Web browser; free) Sure, Microsoft eventually did some nice things with IE 7, but why even bother with that browser if you don't have to? Firefox is secure, free, and always improving
خوب که چی؟؟
این جدیدا یعنی اینکه سریعتره دیگه...آره؟؟
در ضمن!!!!!!
ویرایش 9 اپرا عزیزم مال 2007 نیست....طبیعیه که توی این لیست وجود خارجی نداشته باشه!!
من در مورد دشمن مشترک هم حرف میزنم ها!!!
این لینک رو برو پایینش ببین!!!
توی HTML Performance که پر کاربرد ترین فرمت روی نته اپرا بیشتر و سفری از همه کمتره!!
جالبه!
اون دوتای دیگه هم سرکاریه! دومی که مال جاواست که خودتم میدونی اهمیتی نداره.آخری هم سرعت باز شدن برنامه هست که من یکی نمیدونم این به چه دردی قراره بخوره؟؟
LINKبابا من میدیدم این فایرفاکس خیلی خوبه آخه دیدم سرعتش از اینترنت اکسپلور خیلی بالاتره.
حالا میبینم همه میگن Opera خیلی خفنه.
اگه میشه یه لینک دانلود از آخرین ورژن اپرا بذارین.
LINK
در ضمن!
Opera Mini برای گوشیهای معمولی و
Opera Mobile هم برای اسمارت فون ها و پالم ها و در کل موبایل های پیشرفته تر
وجود داره.چون اصولا مرورگر موبایل درست و حسابی نداریم بهتون به شدت پیشنهاد میکنم هرنوع موبایلی دارین دانلود کنین این مرورگرها رو.
بدون اغراق میگم خدان!!! امین عمرا نمیتونی همچی چیزی رو واسه موبایلت پیدا کنی.
باتشکر....
باید FF رو لینوکس بیس ها ببنی، دوستم رو PCیش یه توزیع یلو داگ نصب کرده بود، فایر فاکسش مثل کره میومد بالا! نه هنگی و نه گیری [سیستمش هم مثل خودم نفتیه]من از FF بدم نمیاد که هیچ خیلی هم خوشم میاد! فقط یه مشکل داره که با کامپیوتر من که گازوئیلی تشریف داره درست کار نمیکنه و وقتی هم یه Skin یا همون Theme روش نصب میکنی واقعا اعصاب خورد کن میشه، در صورتی که Opera این مشکل رو نداره و با کامپیوتر های گازوئیلی تر از این هم روون کار میکنه و هر Skin ـی رو هم که دلت خواست میتونی نصب کنی.
این سرویس دهنده های وبلاگ فارسی صفحه اول خودشون خوب باز میشه ولی وبلاگاشون نه، چون قالب بندیشون CSS درست حسابی نداره [نمیدونم این IE پدر ... چجوری اینقدر خوب بازشون میکنه!]الالخصوص این وبلاگ ها ( توی Blogfa اصلا نمیشه صفحه Comment ها رو باز کرد! ) مشکل داره.