کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
امین جدا میگم تو اون کله مغز داری؟؟!!!
5. Mozilla Firefox 2
(Web browser; free) Sure, Microsoft eventually did some nice things with IE 7, but why even bother with that browser if you don't have to? Firefox is secure, free, and always improving
خوب که چی؟؟
این جدیدا یعنی اینکه سریعتره دیگه...آره؟؟
در ضمن!!!!!!
ویرایش 9 اپرا عزیزم مال 2007 نیست....طبیعیه که توی این لیست وجود خارجی نداشته باشه!!
من در مورد دشمن مشترک هم حرف میزنم ها!!!
این لینک رو برو پایینش ببین!!!
توی HTML Performance که پر کاربرد ترین فرمت روی نته اپرا بیشتر و سفری از همه کمتره!!
جالبه!
اون دوتای دیگه هم سرکاریه! دومی که مال جاواست که خودتم میدونی اهمیتی نداره.آخری هم سرعت باز شدن برنامه هست که من یکی نمیدونم این به چه دردی قراره بخوره؟؟
Safari used an average of 45MB of memory at the end of the tests, significantly more than other browsers. Opera 9 used only 27MB, while Firefox 2 used 31MB and Internet Explorer 7 used 34MB. On a PC using less memory
PC World
برای همون صفحه قبل بود که فایر کمتر از حافظه بهره ببره که....پ
امین تحریک نکن حسش نیست!!!
باتشکر.....

بابا من میدیدم این فایرفاکس خیلی خوبه آخه دیدم سرعتش از اینترنت اکسپلور خیلی بالاتره.

حالا میبینم همه میگن Opera خیلی خفنه.

اگه میشه یه لینک دانلود از آخرین ورژن اپرا بذارین.

باتشکر.

امین جدا میگم تو اون کله مغز داری؟؟!!!
5. Mozilla Firefox 2
(Web browser; free) Sure, Microsoft eventually did some nice things with IE 7, but why even bother with that browser if you don't have to? Firefox is secure, free, and always improving
خوب که چی؟؟
این جدیدا یعنی اینکه سریعتره دیگه...آره؟؟
در ضمن!!!!!!
ویرایش 9 اپرا عزیزم مال 2007 نیست....طبیعیه که توی این لیست وجود خارجی نداشته باشه!!
من در مورد دشمن مشترک هم حرف میزنم ها!!!
این لینک رو برو پایینش ببین!!!
توی HTML Performance که پر کاربرد ترین فرمت روی نته اپرا بیشتر و سفری از همه کمتره!!
جالبه!
اون دوتای دیگه هم سرکاریه! دومی که مال جاواست که خودتم میدونی اهمیتی نداره.آخری هم سرعت باز شدن برنامه هست که من یکی نمیدونم این به چه دردی قراره بخوره؟؟

سلام
ببین من اون لینک رو ندادم که بگم سریع تره اگه توجه کرده باشی با اون ++ ها از جمله ی بالام جداش کردم!

با توجه به این لینک پس ie سرعتش از ff بیشتره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

:laughing::laughing:

خودمم حسش نیست همین جوری بحث پیش اومد..

عزیزم!!!
یکم ساختار نمایش مرورگر ها رو مقایسه کنی میفهمی فرق بینشون چیه!یه صفحه اینترنتی که فقط HTML نیست....
در کل اون مقایسه سفری چیز بسیار چرتیه!!! ولش کن اصلا!
منم بحثم نمیاد....
بابا من میدیدم این فایرفاکس خیلی خوبه آخه دیدم سرعتش از اینترنت اکسپلور خیلی بالاتره.

حالا میبینم همه میگن Opera خیلی خفنه.

اگه میشه یه لینک دانلود از آخرین ورژن اپرا بذارین.
LINK
در ضمن!
Opera Mini برای گوشیهای معمولی و
Opera Mobile هم برای اسمارت فون ها و پالم ها و در کل موبایل های پیشرفته تر
وجود داره.چون اصولا مرورگر موبایل درست و حسابی نداریم بهتون به شدت پیشنهاد میکنم هرنوع موبایلی دارین دانلود کنین این مرورگرها رو.
بدون اغراق میگم خدان!!! امین عمرا نمیتونی همچی چیزی رو واسه موبایلت پیدا کنی.
باتشکر....

LINK
در ضمن!
Opera Mini برای گوشیهای معمولی و
Opera Mobile هم برای اسمارت فون ها و پالم ها و در کل موبایل های پیشرفته تر
وجود داره.چون اصولا مرورگر موبایل درست و حسابی نداریم بهتون به شدت پیشنهاد میکنم هرنوع موبایلی دارین دانلود کنین این مرورگرها رو.
بدون اغراق میگم خدان!!! امین عمرا نمیتونی همچی چیزی رو واسه موبایلت پیدا کنی.
باتشکر....

این طور میگه انگار همه GPRS دارن:)

بدو بدو دعوا:biggrin1:

اولا که Opera اینجوری قسمت میشه:biggrin1: :
1-Opera همونی که توی PC استفاده میشه
2-OperaMobile برای موبایل های دارای OS
3-OperaMini برای موبایل های بدون سیستم عامل
4-Opera For Devices که فعلا فقط شامل Wii میشه
من خودم ازهر 4 تای اینها استفاده کردم و همشون عالی بودن به خصوص مورد های 2-3 ولی برای Wii خوب چندان جالب نبود (تب نداشت!!)

من از FF بدم نمیاد که هیچ خیلی هم خوشم میاد! فقط یه مشکل داره که با کامپیوتر من که گازوئیلی تشریف داره درست کار نمیکنه و وقتی هم یه Skin یا همون Theme روش نصب میکنی واقعا اعصاب خورد کن میشه، در صورتی که Opera این مشکل رو نداره و با کامپیوتر های گازوئیلی تر از این هم روون کار میکنه و هر Skin ـی رو هم که دلت خواست میتونی نصب کنی.
در مورد سرعت هم واقعا من تفاوت خیلی عظیمی ندیدم که باعث بشه به خاطر سرعت آدم مرورگرش رو تغییر بده.
از یه طرف هم FF با Extension های فوق العاده اش خیلی جاها به کار میاد و مواردی که نسخه اصلی رو نداره میتونه برطرف کنه با صفحات بیشتری هم سازگاری داره در صورتی که اکثر Widget های Opera به درد نخور هستن (WebCam توی هلسینکی به چه درد میخوره؟!:laughing: ) و با بعضی سایت ها الالخصوص این وبلاگ ها ( توی Blogfa اصلا نمیشه صفحه Comment ها رو باز کرد! ) مشکل داره.
Opera هم مزایایی داره که اصلی ترینش همون Easy of use بودنش هست، به راحتی تو منو ها میتونی ااون چیزی که رو که میخوای پیدا کنی، بعدش در همون نسخه ای که از اینترنت میگیرید خیلی قابلیت های جالبی داره که دیگه نیاز زیادی به Extension , Widget احساس نمیشه. قابلیت های مثل Save Session,Notes,Download Manager و Mouse Gesture, Shortcuts ها که کار آدم رو نصف میکنن.
در مورد امنیت هم تا اونجایی که من میدونمOpera از بقیه مرورگر ها عقب هست ولی به دلیل کم استافده بودنش هم کمتر ویروسی براش منتشر میشه ( درست مثل اینه که الان برای Windows 98 یه ویروس طراحی کنن:) )

پ.ن: میگم بیاید با هم دیگه یه مقاله بنویسیم در مورد برتری های و ضعف های هر نسخه بعدش بدیم بزارن صفحه اول:cheesygri

اوه نه احسان بعد دوباره دعوا میشه.
از نظر امنیتش رو من یکم شک دارم.
چجوری میگی از بقیه مرورگرها عقب هست؟؟ فقط همین باگ آخری بود نه قبل و نه بعدش گزارشی نبود....
پ.ن. همین چند وقت پیش یه پچ برا FF اومد....IE هم که....:)
من هم از FF خوشم میاد.جفتشونو رو سیستم دارم و به FF ام هم خیلی خوب میرسم.مواقعی مثل همین Blogfa استفاده میکنم ازش.
راستی این قضیه Blogfa رو من میل کردم به اپرا.گفتن بلاگفا با مرورگر مشکل داره!! به خودشون میل بزنین....هنوز حسش نیومده....
باتشکر....

منم بدم نمیاد از opera خودتون هم میدونید یه زمانیش فنش بودم ولی از وقتی این داداشم خیمه زده روش(واسه اینکه قابلیت سیو کردن صفحه داره) من دیگه نمیرم توش! ولی خداییش دوستش دارم چرا دروغ بگم!:) کلا هر دوش رو داشتی باشه خیلی عالیه واسه فروم گردی با ff واسه جاهای دیگه با opera ...

آقا الان رفتم IE7 رو دانلود و نصب کردم [به این میگن حذف به قرینه ی لفظی!] به نظر من که واقعا بیخود هست، از اینتر فیس بیخودش بگیر تا امنیتش، تو قسمت سرچش هم که فقط یه پرووایدر رو از اول داره و اون همه خودشونن! [این مایکروسافت با همه مشکل داره] امنیت که دیگه نگو، سایت خودشون [Microsoft.com] به عنوان سایت فیشینگ میخواست بلاک کنه! [قبلا همه از بی امنیتیش مینالیدن حالا از با امنیتیش] پلاگ ایناش هم چیزی برا گفتن نداشتن، فقط خوبیش اینه که خیلی سریع باز میشه، [معلومه دیگه داره رو پلت فورم ویندوز اجرا میشه]
من از FF بدم نمیاد که هیچ خیلی هم خوشم میاد! فقط یه مشکل داره که با کامپیوتر من که گازوئیلی تشریف داره درست کار نمیکنه و وقتی هم یه Skin یا همون Theme روش نصب میکنی واقعا اعصاب خورد کن میشه، در صورتی که Opera این مشکل رو نداره و با کامپیوتر های گازوئیلی تر از این هم روون کار میکنه و هر Skin ـی رو هم که دلت خواست میتونی نصب کنی.
باید FF رو لینوکس بیس ها ببنی، دوستم رو PCیش یه توزیع یلو داگ نصب کرده بود، فایر فاکسش مثل کره میومد بالا! نه هنگی و نه گیری [سیستمش هم مثل خودم نفتیه]
الالخصوص این وبلاگ ها ( توی Blogfa اصلا نمیشه صفحه Comment ها رو باز کرد! ) مشکل داره.
این سرویس دهنده های وبلاگ فارسی صفحه اول خودشون خوب باز میشه ولی وبلاگاشون نه، چون قالب بندیشون CSS درست حسابی نداره [نمیدونم این IE پدر ... چجوری اینقدر خوب بازشون میکنه!]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or