SUPERMHR
کاربر سایت
اون لیست ربطی به اینی که شما گفتی نداره.موضوعی که هست اینه که URL که میخواد دقیقا آدرس همون سایت نیست
مثلا برای گوگل google.com نیست
اون برای موقع سرچ هست که وقتی اون حرف رو بذاری اول لینک کلمه رو با موتور جستجوی انتخابی شما سرچ میکنه.مثلا بنویس g Sports و میاد و کلمه Sports رو توی گوگل سرچ میکنه.
چجوری میسازی؟؟ من خودم بعضی وقتها کنارلم رو از دست میدادم!!من از همون 9.00 استقاده میکنم تنها مشکلشم هم تا اونجایی که میدونم همون سیو کردن عکس ها هستش که من باهاش میسازم
ورژن 9.01 رو نصب کن.میشه گفت هیچ فرقی نکرده به جز اینکه اون قضیه رو برداشتن.
هیچ نسخه ای....تاکید میکنم هیچ نسخه ای تب بارش قسمت پایین نیست و به سلیقه خودت اینکار انجام میشه.من نمیدونم کدوم نسخه بود که نصب کردم ، ولش تب ها رو پایین نشون میداد....محمدحسین درت نمیگم؟
خوش رسید....ئه....شاهد از غیب رسید...اتفاقا ذکر خیرت بود محمد حسین...!!
من اصلا عکس هایی که میگی رو ندیدم ! نه تب هات رو نه مرورگر شلوغتو!
ولی الان یادم افتاد خودم نبودم که اپرا رو نصب کردم برای تستش...
روی سیستم دختر عموم دیدم...خیلی شلوغ بود و تب ها هم پایین بودن....
با تخمینی هم که زدم سرعتش توی باز کردن صفحات از فایرفاکس کمتر بود...(تخمین)
دیگه این چیزی نیست که آدم یادش بره.منم دیگه قرار شد بیش از حد گیر ندم.پس هیچی.
برای اینکه راضی بشی عکس مرورگر در حالت دیفالت رو ببین و با عکسی که دو پست بالاتر گذاشتم مقایسه کن.با فایر مقایسه کن.با IE مقایسه کن.
![](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fs2.supload.com%2Fthumbs%2Fdefault%2Funtitled-20061030055231.jpg&hash=cf472ca722dbd5e77e68a6feed8e32d5)
_______-
اون تخمینی هم که شما زدی در نظر داشته باش که احتمالا سایتی بوده مثل اینجا که توی کش فایر سیو میشه و قاعدتا خیلی سریع میاد ولی فامیل شما برای اولین بار لودش میکرد.
در هر حال.بهترین کار اینه که یه سایت معمولی که البته سبک نباشه عکس هم زیاد داشته باشه (مثلا GameSpot!) رو یکبار با فایر باز کنین.کمی صبر کنین بعد با اپرا باز کنین.
در هر صورت.
این قسمتو با کسی بودی؟چون من که تاحالا نگفتم بهتره و امین هم هیچوقت انکار نکرده.پس چی؟؟خوشم میاد خودت می دونی فایرفاکس بهتره و حقیقتو انکار نمیکنی
باتشکر....