کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
اينا رو برا اپرا گفتي؟ يه لينك هم ميذاشتي
اپرا که اکستنشن نداره :D
البته ویجت هوا شناسی داره که همون منو ویجت سرچ کنی دستت میاد ;)

من یه چند تا مشکل دارم
الان این بالا که موتور های جستجو رو نوشته بینشون یه چند تایی هستن که اصلا به درد من نمیخورن و یه چندتایی که من لازم دارم هم توشون نیست :(
این ها رو از کجا میشه عوض کرد؟
ویکی پدیا رو میخوام بزارم توش علاوه بر اینکه amazon.com رو به amazoon.co.uk تغییر بدم
یه چند تا مشکل دیگه هم داشتم که الان یادم نمیاد بعدا میپرسم :D

خودم چيزايي كه ميخواستم پيدا كردم اسي جان از سايته http://widgets.opera.com
خوب اگه بری تو Widget=>add widget میری تو همون سایت دیگه...
من خودم که یه چند تا ویجت باحال پیدا کردم:D
یکی تبدیل ارز هستش که خدا رو شکر ریال ایران رو هم داره ولی قسمت جالبش اینه که همین چند دقیقه پیش اطلاعاتش آپ شده :)
یدونه هم هواشناسی پیدا کردم
الان اینجا 13 درجه هستش:((
یدونه هم گراف میکشه که به درد من میخوره با یه ماشین حساب مهندسی
برای منیج کردن تصویر ها هم دوتا گرفتم که عالی بودن
یدونه از چندتا موتور جستجو استفاده میکنه برای پیدا کردن عکس مورد نطر
اونیکی هم یه منیجر کامل هست
هر عکسی رو که به نظرت خوب اومد میتونی نگه داری و ....
ولی از همه جالبتر یه دونه هست که زلزه های اخیر در جهان نشون میده :D
الان میگه تو جنوب ایران اطراف بندرعباس یه زلزه 4.2 اتفاق افتاده ;)

بچه ها نظرتون در مورد این پک چیه :D

box.jpg

اگر وقت کردید یکسری به این سایت هم بزنید :D

http://www.msfirefox.com/

:-" :-"

:D

این چیه دیگه؟:eek:
کسی دانلودش کرده؟!!!
راستي تو اپرا من يه ليست از ايكونهاي كوچيكه سايتاي مورد علاقه ام رو بغله ادرس بار ميذارم تو FIREFOX2 ميشه اينكارو كرد؟خيلي قابليته خداييه:

ما این رو داریم که اتفاقا خیلی باهاش حال میکنم:cheesygri

789.jpg

البته اون سمت چپیه یه لیست بلند بالا هست که فقط اون قدرش رو میزارم:)

این ها رو از کجا میشه عوض کرد؟
ویکی پدیا رو میخوام بزارم توش علاوه بر اینکه amazon.com رو به amazoon.co.uk تغییر بدم

دلت بسوزه ما میتونیم ADD بکنیم:cheesygri

----------------
این چیه دیگه؟
کسی دانلودش کرده؟!!!
البته اون سمت چپیه یه لیست بلند بالا هست که فقط اون قدرش رو میزارم
.:ویرایش:. نقل قول شد.غلط املایی اصلاح شد!

آخرین ویرایش:
اون عکسه که خیلی جالبه

مایکروسافت دشمن خونی فایرفاکسه بعدبیان با هم همکاری کنن؟؟
105.gif

در ضمن فایرفاکس از همه مرورگرا بهتره...دلایلشو خودتون میدونید....
یه مدت میخواستم برم تو کار اپرا بعد دیدم لبه ها (tab) رو در پایین پنجره نشون میده گفتم ولش کن...
البته احتمالا این قابل تنظیمه ولی....
محیطش هم خیلی شلوغ بود...
65.gif

اون عکسه که خیلی جالبه

105.gif

در ضمن فایرفاکس از همه مرورگرا بهتره...دلایلشو خودتون میدونید....
یه مدت میخواستم برم تو کار اپرا بعد دیدم لبه ها (tab) رو در پایین پنجره نشون میده گفتم ولش کن...
البته احتمالا این قابل تنظیمه ولی....
محیطش هم خیلی شلوغ بود...
65.gif
سلام
100% اون عکس سر کاریه و...

تا اونجایی که یادمه اپرا تب رو مثل فایر در بالا نشون میده:)
ولی خب مهم اونه که طرفدار فایری:cheesygri

ie7 الان حدود 12 روزه اومده و لینکشم در صفحات قبلی گذاشته شده.

این دلایل رو شما از کجا آوردی؟
اینکه ویندوز اصل باشه یا غیر اصل هیچ ربطی به سرعت ie7 نداره! این حرف شما معنیش اینکه دو نسخه مختلف از ie7 وجود داره که اگه ویندوز اصل باشه تغییر می کنه! در این مورد هم 100% به این شکل نیست چون این مرورگر در هنگام نصب ویندوز را چک می کنه و اگه اصل نباشه اصلا نمی تونید نصیش کنید مگر اینکه به کمک کرک های جدید ویندوز را اصل کنید.
من هم با dial-up - adsl- wireless - satellite مرورگر ها رو تست کردم و در همه این موارد firefox از ie7 قوی تر و سری تره!

ایا منبعی دارین واسه این حرفها که گفتین ؟
اولا کی گفته که ie7 اصل روی ویندوز غیر اصل نصب نمیشه ؟
فکر کنم دارم خواب میبینم . چون من اینجا یعنی تو شهر خودمون روی صدتا از دوستام همین نسخه ی اصل را روی ویندوز غیر اصل نصب کردم . این pc شماست که مشکل داره و نمیتونه نصب کنه .
دوما اگه شما مثل من ویندوز اصل داشته باشین که نمیدونم شاید داشته باشین هیچ وقت نمیگین که عمل کرد ie7 در ویندوز اصل فرقی نمیکنه . باید بگم صدی صد فرق میکنه . اینو من زمانی میتونم ثلبت کنم که خودت ویندوز اصل داشته باشین . اگه داشته باشین هم بگین فرقی نمیکنه دیگه من کاری ندارم . نه تنها برای ie بلکه برای تمام نرم افزارها هم تاثیر داره . اینو من روی چندین سال تجربه میگم . البته تعریف نباشه چون 14 سال کام÷وتر دارم .
وسوما هیچ وقت نگو که فایرفاکس از ie7 قویتره . شاید از نظر سرعت باز کردن صفهات وب زیاد باشه ولی در دیگر موارد عمرا . لطفا برای من دلیل هم نیارین چون من خودم دیگه از تمام فوت و فن های مرورگر ها باخبرم .

ایشون هم حدس میزنم تا به حال اپرا رو امتحان نکردن. تصمیم گیریشون بر اساس عکسهاییه که من گذاشتم چون تنها کسی که تبهاش رو پایین میذاره منم (که اتفاقا خیلی سرعتم رو بالا برده) و تنها کسی که مرورگرش انقدر شلوغه منم!
تبها به صورت دیفالت بالاست و صفحه اش به خلوتی IE یا FF هست.این قدرت اپراست که قابلیتهای کاستومایزهای گسترده ای رو بهتون میده.
با منی؟
با خود خودتم.همینطور احسان (اسی)
________
من دیگه نمیتونم اپرا رو ول کنم!باور کنین هی میخوام خودمو عادت بدم که بعضی سایتها رو با فایر هم برم....ولی نمیشه.
درسته که فایر خیلی از امکانات به صورت اکستنشن بهش اضافه میشه.اما امکاناتی که اپرا مثلا با یک رایت کلیک به آدم میده خیلی زیاد و البته کارآمدن.
مثلا Paste 'n' Go چیزیه که اگه نباشه کلی افسرده میشم! (با اینکه کوچیکه و بی اهمیت نسبت به قابلیتهای بزرگتر) اما متاسفانه اکستنشنی برای فایر واسه همچی حالتی وجود نداره.
الان فایر2 خیلی بیشتر شبیه اپرا شده (در حالت خام.بدون اکستنشن).ولی اپرا چیزی از فایر قرض نگرفته (نمیدونم چرا...کاش اپن سورس میشد!).IE هم که رسما یک مرورگر هیبریدی شده. یعنی مایکروسافت با اون همه دبده و کبکبه با خدا نفر برنامه نویس خدا قدرت ساخت یه مرورگر ساده رو نداره؟
دوتا پست بالاتر خودت رو ببین.گقتم که این فقط یه شوخیه که اتفاقا خیلی هم جالبه.به اون لینک داده شده سر بزنید.
باتشکر....

اولا کی گفته که ie7 اصل روی ویندوز غیر اصل نصب نمیشه ؟
فکر کنم دارم خواب میبینم . چون من اینجا یعنی تو شهر خودمون روی صدتا از دوستام همین نسخه ی اصل را روی ویندوز غیر اصل نصب کردم . این pc شماست که مشکل داره و نمیتونه نصب کنه .
هیچ کس نگفته.این شمایین که گفته ایشون رو اشتباه برداشت کردین.
چیزهایی که که شما اینجا اظهار کردین انقدر دور از ذهنه که اصلا سرش بحث هم نمیشه کرد.
تا اونجا که من میدونم گفته شده که نسخه های غیر اصل ویستا نیمه فعال هستن و کارآمدی ویستای اصل رو ندارن ولی چیزی راجع به برنامه های روی ویندوز غیر اصل اعلام نشده.
کمااینکه نیازی به این حرفها هم نیست....چی بگم؟
باتشکر....

من این موتور جستجو ها رو یه چیز هایی پیدا کردم
البته نمیدونم این ربطی کلا داره یا نه اما:
4ha1a9v.jpg

موضوعی که هست اینه که URL که میخواد دقیقا آدرس همون سایت نیست
مثلا برای گوگل google.com نیست
http://www.google.com/search?q=%s&sourceid=opera&num=%i&ie=utf-8&oe=utf-8

با خود خودتم.همینطور احسان (اسی)
اسم من رو هر کاری خواستید باهاش بکنید :D

و تنها کسی که مرورگرش انقدر شلوغه منم
:D :D مرورگر من رو ندیدی :)
خودم توش گم میشم :D

فقط حسین جان شما از کدوم نسخه استفاده میکنی؟
من از همون 9.00 استقاده میکنم تنها مشکلشم هم تا اونجایی که میدونم همون سیو کردن عکس ها هستش که من باهاش میسازم :D

بحثه widget شد بگم من يه CHAMPION LEAGUE نصب كردم ولي اپ ديت نيس . نتيجه ها رو زده ولي اخرين نتيجه اش مثلا اينه: بارسلونا1 وردربرمن1
كسايي كه فوتبالين ميدونن ماله خيلي وقت پيشه قابليت اپ ديت هم داره اما نتايج جديد رو نمياره اگه كسي از اين widget هاي فوتبالي سراغ داره تو تاپيكه مربوطه برا من بذاره

من دیگه نمیتونم اپرا رو ول کنم!

مثل من که نمیتون فایر رو ول کنم:) ولی تونستم اپرا رو ول کنم!:D
الان فایر2 خیلی بیشتر شبیه اپرا شده (در حالت خام.بدون اکستنشن).ولی اپرا چیزی از فایر قرض نگرفته (نمیدونم چرا...کاش اپن سورس میشد!).IE هم که رسما یک مرورگر هیبریدی شده. یعنی مایکروسافت با اون همه دبده و کبکبه با خدا نفر برنامه نویس خدا قدرت ساخت یه مرورگر ساده رو نداره؟

نبینم این حرف رو زده باشی:) اون روز تو چت هم گفتی ولی به چه نتیجه ای رسیدی؟؟
منم فقط گفتم همون close recently tab رو شبیه اپرا هست!

تا اونجایی که یادمه اپرا تب رو مثل فایر در بالا نشون میده/QUOTE]

من نمیدونم کدوم نسخه بود که نصب کردم ، ولش تب ها رو پایین نشون میداد....محمدحسین درت نمیگم؟:confused:

ایشون هم حدس میزنم تا به حال اپرا رو امتحان نکردن. تصمیم گیریشون بر اساس عکسهاییه که من گذاشتم چون تنها کسی که تبهاش رو پایین میذاره منم (که اتفاقا خیلی سرعتم رو بالا برده) و تنها کسی که مرورگرش انقدر شلوغه منم!
تبها به صورت دیفالت بالاست و صفحه اش به خلوتی IE یا FF هست.این قدرت اپراست که قابلیتهای کاستومایزهای گسترده ای رو بهتون میده.

ئه....شاهد از غیب رسید...اتفاقا ذکر خیرت بود محمد حسین...!!:D
من اصلا عکس هایی که میگی رو ندیدم ! نه تب هات رو نه مرورگر شلوغتو!
ولی الان یادم افتاد خودم نبودم که اپرا رو نصب کردم برای تستش...
روی سیستم دختر عموم دیدم...خیلی شلوغ بود و تب ها هم پایین بودن....
با تخمینی هم که زدم سرعتش توی باز کردن صفحات از فایرفاکس کمتر بود...(تخمین)

دوتا پست بالاتر خودت رو ببین.گقتم که این فقط یه شوخیه که اتفاقا خیلی هم جالبه.به اون لینک داده شده سر بزنید.
باتشکر....

اتفاقا دیده بودم...ولش دلیل نمیشه چون شما گفتی من نگم!:cheesygri
من هم تایید کردم دیگه....
مثل هزاران تاپیک دیگه که بچه ها حرف همو تایید میکنن:p

من دیگه نمیتونم اپرا رو ول کنم!
مثل من که نمیتون فایر رو ول کن
ولی تونستم اپرا رو ول کنم!

خوشم میاد خودت می دونی فایرفاکس بهتره و حقیقتو انکار نمیکنی;)
برای ول کردن اپرا هم تنها راه اراده است ! همینو بس !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or