سلام
خسته شدم بس که شماها کل کل کردین با هم
چرا سعی می کنین آب توی هاون بکوبین ؟؟؟
بزارین یه چیزی رو براتون بگم
آدما هر چی هم که دموکرات و لیبرال باشن بازم به یه چیزایی اعتقاد دارن، بهش علاقه دارن و یا هر چی دیگه
ببینید
همیشه برای همه ی افراد امکانات نیست که جلب کننده ست
خیلی وقتها یکی هست که میگه من از قیافه و یا عملکرد یه برنامه ای خوشم میاد
حالا شما بیا 1000 دلیل برای اون فرد بیار
قبول هم می کنه
ولی میگه که من اینا رو می دونم، ولی چیکار کنم عادته
خیلی کم پیدا میشن کسانی که بیان و از دو رقیب استفاده ی همسان بکنن
ولی شما ها سعی کنین از این دسته باشین
اپرا یه چیزایی داره که فایر فوکس نداره
فایر فوکس هم چیزایی داره که اپرا نداره
اینا زمانی کامل میشن که شما از هر دو شون در کنار هم استفاده کنین و با توجه به نیازی که دارین یکیشون رو انتخاب کنین
ببینید
من گفتم که با اپرای 9.02 مشکل دارم
ولی کنار نزاشتمش که
رفتم و 8.5 رو نصب کردم
الان هم خود 9.00 رو دارم و بی مشکل ازش استفاده می کنم
ولی در کنارش Fire Fox 2 RC3 رو هم نصب دارم و به وفور هم ازش استفاده می کنم (الان بیشتر از اپرا ولی این به معنی اینکه اپرا رو کنار بزارم نیستش)
اینا رو قبلاً هم گفتم
ببینید
با همه تونم
بیاین بجای اینکه بخواهیم نظرات شخصی خودمونو به دیگران غالب کنیم (که ناممکنه، چون خداوند ما انسانها رو متفاوت آفرید و کاری کرد که در هر نسل بازم بیشتر متفاوت بشیم تا دنیا تکراری نشه)، به همدیگه چیزایی رو که یاد داریم آموزش بدیم
بیاین و بجای اینکه بگین که اپرا (فایر) اینو داره ولی فایر (اپرا) آشغال اینو نداره و فلانی حالت بره تو قوطی، بگیم: اپرا فلان قابلیت رو داره که متاسفانه فایر فوکس (اپرا) تا حالا اونو به مرورگرش اضافه نکرده ولی در عوض فایر (اپرا) یه موردی دره که باز اپرا نداره و اونم اینه که ...
می دونین الان تا همین ساعت شماها چند ساعت از وقت مفیدتون رو تنها صرف کل کل و بحث های بی انتها کردین
و می دونین که توی این زمانی که هدر دادین می تونستین چقدر چیزای مفید یاد بگیرین از هم، و یا بهم یاد بدین ؟؟؟
ببیند مشکل ما از همین جا شروع میشه و تا بالای مملکت هم همین طوری ادامه پیدا می کنه
این بحث های بی انتهای ما با هم و این جمعیتی که سعی می کنیم بیایم و هم رو قانع کنیم یه نمونه ایه که اگه بزرگش کنیم جامعه ی کشور ما رو هم نشون میده که هر کسی حرف خوشو می زنه و همینه که روز به روز بجای پیشرفت، پا تو مسیر پسرفت می زاریم
دلیلشم اینه که نمی دونیم از چی باید کجا استفاده کنیم و وقتی رو که ارزشش از طلا که چه عرض کنم، از هر چیزی ارزشمند تره رو، میایم و به بطالت می گذرونیم و هدر میدیم ...
حرف زیاده ولی وقت من و شما محدود
بنابراین خواهش می کنم
از همهتون
بیاین و بجای این که بخواهید روی همدیگه رو کم کنین و کل کل کنین، به من بیسواد 4 تا چیز درست و حسابی از چیزایی که می دونین و اطلاعاتی رو که دارین یاد بدین
بیاین و امکانات همین مرورگر ها تون رو بیان کنین ولی بدون تعصب
بحث هم بکنین
ولی به بی محتوایی نکشونیدش اون بحث رو
توی بحثتون هی پی این نباشین که الان چنان ضایعش کنم که تا 10 روز دم نزنه
مطمئن باشین که کارا تره
متشکرم ...
![3 ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/3.gif)