کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
حسین جان میگم یه بار ورداشتمش فایر رو گزاشتم حالم که به هم خورد دوباره برگشتم به اپرا اما مشکل سرجاش بود
خودم هم درستش کردم

به قسمت Mail یه چند تا چیز داده بودم که خودم هم نمیدونم از کجا آورده بودمش :D
اونهم سعی میکرد با اون مشخصات وارد میل بشه و چون نمیتونست هی اون پیام رو میداد رفتم تو ستینگ ها اون چیزهایی که داده بودم پاک کردم درست شد ;)

حسین جان میگم یه بار ورداشتمش فایر رو گزاشتم حالم که به هم خورد دوباره برگشتم به اپرا اما مشکل سرجاش بود
خودم هم درستش کردم

به قسمت Mail یه چند تا چیز داده بودم که خودم هم نمیدونم از کجا آورده بودمش :D
اونهم سعی میکرد با اون مشخصات وارد میل بشه و چون نمیتونست هی اون پیام رو میداد رفتم تو ستینگ ها اون چیزهایی که داده بودم پاک کردم درست شد ;)
اپرا كلا اينجوريه!!!
يعني وقتي اطلاعاتي بهش ميدي تا اخرين لحظه ايكه اپرا رو كامپيوترتون هست پا برجا ميمونه.
حتي اگه ويندوز عوض كني.;)

راستی اپرا با این همه دبدبه و کپکپه هنوز نمیتونی یه صفحه اینترنت درست سیو کنه
246.gif

راستی در این عکس همون قابلیت سطل اشغال اپرا نشون داده شده!
من ندیده بودم میخوام بدونم این اکستنشنه که نصب کردم یا رو خوده firefox 2 هست؟
اخه این قدر اکستنشن نصب دارم حسابش از دستم در رفته:)

امین درست حرف بزن.میگیرم (....)
مرد حسابی تو بلد نیستی سیو کنی چرا به اپرا گیر میدی؟همه فکر میکنن خدان و میان گیر میدن به چیزی که....
فقط کافیه که در تب پایین HTML File With Images رو انتخاب کنین.حالا چیزهای دیگه ای هم داره که برین امتحان کنین ;)
اگه قابلیتهای اپرا سطل آشغاله پس مگه فایر مرض داره که بخواد اونو روی خودش داشته باشه؟حالا نتیحه میگیریم فایر آشغاله یا نتیجه میگیریم اپرا خداس؟هان؟!!
یه بار هم گفتم نظرهای مسخره و من درآوردی ار خودتون ندین.به چه زبونی باید بگم؟
مشکل شما اینه که قابلیت اپن سورس بودن هم در اختیارتونه هنوزم هم بلد نیستین ازش استفاده کنین.امین؟ یادته اولین بار که عکس فایرتو گذاشتی (و کلی هم با اپن سورس بودنش حال میکردی) چهار اکستنشن بیشتر نداشت؟جواب من هم یادته؟....
گیری افتادیما.....
لاتشکر....
.:ویرایش:.
دقت کردی تا حالا هرچی اکستنشن "باحال و به درد بخور" از فایر گذاشتی همه از دم توی اپرا وجود داشتن؟

سلام.
خب عزیزم من هم میدونم باید HTML File With Images رو بزنی و همین کار رو میکنم ولی این اپرا یه فایل txt سیو میکنه که با ie باز نمیشه ولی با فایرفاکس باز میشه;) تازه مگه ندیدی احمد هم چند روز صفحه پیش گفت که اپرا هنوز ایراد سیو کردن رو داره؟!

ببین حسین وقتی کلت داغه و سری میری پست رو میخونی و جواب میدی این طور میشه که امکان داره ضایع بشی;) منظورم سطل اشغال بقل اپرا هست نکنه ندیدش؟؟ من کی به اپرا توهین کردم و گفتم اشغال؟؟
من که نتیجه میگرم اپرا اشغاله!!
اون موقع هم کاملا یادمه ! اون موقع احتیاجی نداشتم به اکستنشن و یا شاید خوب اشنا نبودم باهاش ولی الان هر روز اکستنشن های فایر رو چک میکنم و هر کدومشون رو که به نظرم قابل استفاده میاد دانلود میکنم.
الان 16 تا اکستنش نصب دارم کور شود هر ان کس که نتوان دید!!!!!!!!!!!
میشه نشونم بدی اون قابلیتها؟؟;) شاید یکی دو تا مشترک داشته باشه و خیلی خیلی کامل تر از اپرا هست!
راستی چرا ویجت تو اون تاپیک نمیزارید؟؟ خودتون تاپیک باز میکنید بعد هیچ
58.gif
البته میدونم چیزی درست و حسابی واسه گزاشتن ندارید:D
اسی تا دلت میخواد تشکر کن:)
بای

:mad:
مشکل از خودته آقای فهیم.
خودت به چیزی که گفتی فکر کردی؟؟!!
عزیز! وقتی میگه HTML file with images یعنی فایل به صورت HTML و همراه با تصاویر سیو میشه.
اونوقت تو چطور ادعا میکنی که فایل به صورت TEXT سیو میشه؟
چرا من تا حالا به عمرم این مشکلو نداشتم؟هان؟(مدرک قطعی ندارم بدم.اگه عکس بگیرم میگین که اومدی با IE سیو کردی.دیوار حاشا بلنده)
ببین حسین وقتی کلت داغه و سری میری پست رو میخونی و جواب میدی این طور میشه که امکان داره ضایع بشی منظورم سطل اشغال بقل اپرا هست نکنه ندیدش؟؟ من کی به اپرا توهین کردم و گفتم اشغال؟؟
من که نتیجه میگرم اپرا اشغاله!!
چی بگم؟ :(
البته واسه اینکه کم نیارم میگم که استفاده به جا و مناسب از "،" بسیاری از مشکلات رو حل میکنه.قضیه اون جلاده رو که شنیدین؟
الان 16 تا اکستنش نصب دارم کور شود هر ان کس که نتوان دید!!!!!!!!!!!
:D :D
16 تا!! من مدرکمو از دست دادم.یکی بگه که بعد فرمت هم اطلاعات فایر سیو میشه؟منظورم اکستنشنهاست.اگه آره کجا؟
میشه نشونم بدی اون قابلیتها؟؟ شاید یکی دو تا مشترک داشته باشه و خیلی خیلی کامل تر از اپرا هست!
بله....
Ctrl+TAB
Tumbnail Page
Cookie Manager
Tile Windows
علاوه براین:
من میخواستم که تبهای فایرم مثل اپرا بشه.فقط ببینین چندتا اکستنشن نصب کردم:
Zoom on Tab
Bold Tab Text
Lighten Tab
Lighten tab When choosen
Lighten Tab When Completed
Add Closing Button
البته اسماشون 100% فرق داره.ولی همشون رو میتونم برم براتون تک تک پیدا کنم.(حالا جوگیر نشین بگین دوباره پیدا کن!چون الان دیگه برام اون ارزش قبل رو نداره)
واسه هرچیز کوچیکی باید اکستنشن پیدا میکردم.
مثلا اینکه Toolbar رو درسمت چپ بذارم.
Hide Toolbar
و چیزهای دیگه.
دیگه خسته شدم.وگرنه حالا حالاها ادامه میدادم!
(امین خداییش من و تو باید یه ملاقاتی داشته باشیم تا به یه جمعبندی برسیم و چندتا قطعنامه امضا کنیم!!)
البته میدونم چیزی درست و حسابی واسه گزاشتن ندارید
داریم.ولی حوصله نداریم.توئی که فرت و فرت میری سرچ میکنی میذاری اینجا.
اسی تا دلت میخواد تشکر کن
حیف نمیخوام جریان سیال تشکرهام قطع بشه!!
باتشکر....

:mad:
مشکل از خودته آقای فهیم.
خودت به چیزی که گفتی فکر کردی؟؟!!
عزیز! وقتی میگه HTML file with images یعنی فایل به صورت HTML و همراه با تصاویر سیو میشه.
اونوقت تو چطور ادعا میکنی که فایل به صورت TEXT سیو میشه؟
چرا من تا حالا به عمرم این مشکلو نداشتم؟هان؟(مدرک قطعی ندارم بدم.اگه عکس بگیرم میگین که اومدی با IE سیو کردی.دیوار حاشا بلنده)

برادر چرا ناراحتی؟:)
ببین حسین به خدا به جانه مادرم وقتی سیو میکنم به صورت یه فایل txt میاد میخوای شماره ی موبایل داداشم رو بهت بدم باهاش حرف بزن به خدا من یک کلام در این مورد بهش نمیگم ببین چی میگه!

چی بگم؟ :(
البته واسه اینکه کم نیارم میگم که استفاده به جا و مناسب از "،" بسیاری از مشکلات رو حل میکنه.قضیه اون جلاده رو که شنیدین؟

:):)
حالا دیگه توجیح نکن!:cheesygri
:D :D
16 تا!! من مدرکمو از دست دادم.یکی بگه که بعد فرمت هم اطلاعات فایر سیو میشه؟منظورم اکستنشنهاست.اگه آره کجا؟

سلام
نه عزیزم بعده فرمت پاک نمیشه البته پاک میشه باید ازش بک آپ بگیری;)
در این 2 ادرس کل اطلاعات فایر ذخیره میشه که همیشه من یه بک آپ ازش دارم!
C:\Documents and Settings\your system name\Application Data\Mozilla
C:\Documents and Settings\your system name\Local Settings\Application Data\Mozilla

بله....
Ctrl+TAB
Tumbnail Page
Cookie Manager
Tile Windows
علاوه براین:
من میخواستم که تبهای فایرم مثل اپرا بشه.فقط ببینین چندتا اکستنشن نصب کردم:
Zoom on Tab
Bold Tab Text
Lighten Tab
Lighten tab When choosen
Lighten Tab When Completed
Add Closing Button
البته اسماشون 100% فرق داره.ولی همشون رو میتونم برم براتون تک تک پیدا کنم.(حالا جوگیر نشین بگین دوباره پیدا کن!چون الان دیگه برام اون ارزش قبل رو نداره)
واسه هرچیز کوچیکی باید اکستنشن پیدا میکردم.
مثلا اینکه Toolbar رو درسمت چپ بذارم.
Hide Toolbar
و چیزهای دیگه.
دیگه خسته شدم.وگرنه حالا حالاها ادامه میدادم!
(امین خداییش من و تو باید یه ملاقاتی داشته باشیم تا به یه جمعبندی برسیم و چندتا قطعنامه امضا کنیم!!)

:)
البته من دقیقا نیمدونم این تب ها چیکار میکنن و نه فقطش رو دارم برم بگردم دنبالش!
حسین اقا (اقاش رو بزارم اولش؟!) فایر هزاران اکستنشن داره که عمرا اپرا بهش برسه اینو خودت خوب میدونی !
البته بعضی چیزها هم کاملا سلیقه ای هست مثلا چون شما دلت میخواد توبلار بره سمت چپ به ما چه؟!
(حتما! این دفعه اومدم تهران مثل ادم قرار بزارین تا بیام ببینمت)

داریم.ولی حوصله نداریم.توئی که فرت و فرت میری سرچ میکنی میذاری اینجا.

پر واضحه !!!!!!!

حیف نمیخوام جریان سیال تشکرهام قطع بشه!!

:)

بای

لان 16 تا اکستنش نصب دارم کور شود هر ان کس که نتوان دید!!!!!!!!!!!

:d
مسخره بازی در نیار
16 که رقمی نیست امین
من که از فایر بدم میومد یه 20 تایی گزاشتم روش(که اکثرا به درد نخور بودن)

ویجت هم الان یه 15 تایی در خدمتم هست

محمد حسین خوشم میاد این امین سوتی خیلی باحالی میده :)

اسی تا دلت میخواد تشکر کن
قصد نداشتم تشکر کنم اما مجبورم کردی ازش تشکر کنم!!
فعل معکوس بودش!

مسخره بازی در نیار
16 که رقمی نیست امین
من که از فایر بدم میومد یه 20 تایی گزاشتم روش(که اکثرا به درد نخور بودن)

ویجت هم الان یه 15 تایی در خدمتم هست

محمد حسین خوشم میاد این امین سوتی خیلی باحالی میده :)
بله منم میتونم برم 100 تا نصب کنم:) شما فقط الکی رفتی نصب کردی!
بعدش هم شما که اصلا دووم نمیاری چند روز با فایر کار کنی معلومه اکستنشن هاش رو هم بدرد نخور میدونی;)
من چیزی که واقعا بدردم خورده و ازش سر در اوردم دانلود کردم!
20 تا سوتی بود؟؟
57.gif

جالبه همه اونهایی رو که تو اون تایپکی اضافات مرورگر دانلود کردم :d
حالا هر چی میخوای بگو
در ضمن از همشون هم سر در آوردم
بعضی هاشون کار رو آسونتر که نمیکرد هیچی مشکلتر هم میکرد!!
منظورت از سوتی چیه؟

جالبه همه اونهایی رو که تو اون تایپکی اضافات مرورگر دانلود کردم :d
حالا هر چی میخوای بگو
در ضمن از همشون هم سر در آوردم
بعضی هاشون کار رو آسونتر که نمیکرد هیچی مشکلتر هم میکرد!!
منظورت از سوتی چیه؟
سلام.
بله شما درست میگی گفتم که تعصب جلوی چشمت رو گرفته;) بی خیال بابا!!
سوتی هم تو گفتی!
مگه نگفتی: محمد حسین خوشم میاد این امین سوتی خیلی باحالی میده :)
;)

سلام

خسته شدم بس که شماها کل کل کردین با هم
چرا سعی می کنین آب توی هاون بکوبین ؟؟؟

بزارین یه چیزی رو براتون بگم
آدما هر چی هم که دموکرات و لیبرال باشن بازم به یه چیزایی اعتقاد دارن، بهش علاقه دارن و یا هر چی دیگه

ببینید
همیشه برای همه ی افراد امکانات نیست که جلب کننده ست
خیلی وقتها یکی هست که میگه من از قیافه و یا عملکرد یه برنامه ای خوشم میاد
حالا شما بیا 1000 دلیل برای اون فرد بیار
قبول هم می کنه
ولی میگه که من اینا رو می دونم، ولی چیکار کنم عادته
خیلی کم پیدا میشن کسانی که بیان و از دو رقیب استفاده ی همسان بکنن
ولی شما ها سعی کنین از این دسته باشین

اپرا یه چیزایی داره که فایر فوکس نداره
فایر فوکس هم چیزایی داره که اپرا نداره

اینا زمانی کامل میشن که شما از هر دو شون در کنار هم استفاده کنین و با توجه به نیازی که دارین یکیشون رو انتخاب کنین

ببینید
من گفتم که با اپرای 9.02 مشکل دارم
ولی کنار نزاشتمش که
رفتم و 8.5 رو نصب کردم
الان هم خود 9.00 رو دارم و بی مشکل ازش استفاده می کنم
ولی در کنارش Fire Fox 2 RC3 رو هم نصب دارم و به وفور هم ازش استفاده می کنم (الان بیشتر از اپرا ولی این به معنی اینکه اپرا رو کنار بزارم نیستش)

اینا رو قبلاً هم گفتم

ببینید
با همه تونم
بیاین بجای اینکه بخواهیم نظرات شخصی خودمونو به دیگران غالب کنیم (که ناممکنه، چون خداوند ما انسانها رو متفاوت آفرید و کاری کرد که در هر نسل بازم بیشتر متفاوت بشیم تا دنیا تکراری نشه)، به همدیگه چیزایی رو که یاد داریم آموزش بدیم

بیاین و بجای اینکه بگین که اپرا (فایر) اینو داره ولی فایر (اپرا) آشغال اینو نداره و فلانی حالت بره تو قوطی، بگیم: اپرا فلان قابلیت رو داره که متاسفانه فایر فوکس (اپرا) تا حالا اونو به مرورگرش اضافه نکرده ولی در عوض فایر (اپرا) یه موردی دره که باز اپرا نداره و اونم اینه که ...

می دونین الان تا همین ساعت شماها چند ساعت از وقت مفیدتون رو تنها صرف کل کل و بحث های بی انتها کردین
و می دونین که توی این زمانی که هدر دادین می تونستین چقدر چیزای مفید یاد بگیرین از هم، و یا بهم یاد بدین ؟؟؟

ببیند مشکل ما از همین جا شروع میشه و تا بالای مملکت هم همین طوری ادامه پیدا می کنه
این بحث های بی انتهای ما با هم و این جمعیتی که سعی می کنیم بیایم و هم رو قانع کنیم یه نمونه ایه که اگه بزرگش کنیم جامعه ی کشور ما رو هم نشون میده که هر کسی حرف خوشو می زنه و همینه که روز به روز بجای پیشرفت، پا تو مسیر پسرفت می زاریم
دلیلشم اینه که نمی دونیم از چی باید کجا استفاده کنیم و وقتی رو که ارزشش از طلا که چه عرض کنم، از هر چیزی ارزشمند تره رو، میایم و به بطالت می گذرونیم و هدر میدیم ...

حرف زیاده ولی وقت من و شما محدود

بنابراین خواهش می کنم
از همهتون
بیاین و بجای این که بخواهید روی همدیگه رو کم کنین و کل کل کنین، به من بیسواد 4 تا چیز درست و حسابی از چیزایی که می دونین و اطلاعاتی رو که دارین یاد بدین
بیاین و امکانات همین مرورگر ها تون رو بیان کنین ولی بدون تعصب
بحث هم بکنین
ولی به بی محتوایی نکشونیدش اون بحث رو
توی بحثتون هی پی این نباشین که الان چنان ضایعش کنم که تا 10 روز دم نزنه

مطمئن باشین که کارا تره

متشکرم ... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or