بببببببببببببببببببببله!خیلی جالبه!! فک نمی کردم GOW3 اینقدر کم طرفدار داشته باشه! البته این روزهای اخیر که رفتم هم این نتیجه رو تایید کرد.
پس مثل اینکه منم باید بزنم تو کار MW3!
والا من که تاحا هیچی از مولتیش ندیدم . هیچ تریلری هم از مولتیش نیس . شما که بازی کردی بگو چجوریه
دوست عزیز بقیه پست ها رو هم بخون!پس halo کوش؟ بدون هیلو فایده نداره که!
بعد مگه بتمن لایو داره؟
دیگه حداقل هیلو از بازیهایه کینکت و nfs محبوب تربود که بعدم بتمن که اصلا انلاین نداره جایه اون باید میزاشتی!دوست عزیز بقیه پست ها رو هم بخون!
من که نمی تونم همه ی بازی ها رو بزارم!
شما که بتل چیزو بازی های دیگه رو بازی میکنین لگ ندارین؟؟یعنی میشه راحت بازی کرد؟بنده هم که سعی می کنم متعادل رفتار کنم در لایو چرا که فکر میکنم تعادل چیز خوبی می تواند باشد:d
فیفا 12 میزنم ( جاتون خالی این چند وقته بازیم خیلی خوب شده:d ، خودمو چشم نزنمb-) ) بتلفید 2 که خوراکمونه !! در حال حاضر بد جور کاماندو شدم هیچی تو بیس زنده نمیذاریم پاش بیوفته همه رو نایف می کنم:d
انشالله از پس فردا هم میریم تو کار بتل 3 و mw3 البته بتل 3 هیجانش بیشتر و کلا بیشتر حال میکنم.:d
دل اونایی که تعصبی هستن بسوزه! ما که تعصب نداریم هر دو این بازی ها رو انجام میدیم:d
cod black ops
gears of war 1
gears of war 2....(pending
forza motor sport 3
sniper ghost warrior
این اسنایپر رو خیلی پایه ام.
البته بدون قطب نما باشه بیشتر حال میده
استتار و اسنایپ واقعی
اگه برین leader board شو ببینین mud monster الان اوله که دوست جون جونی خودمه
بچه لیورپوله
اول که میرفتم تو live از leader board سر در نمیاوردم و ناخودآگاه وارد کل کل این گنده ها شدم
نپرسین چی شد
مافیا بازی بوده برا خودش
اینا واسه اینکه بالای اون لیدر برد باشن همدیگه رو میجون
حسابی باهاشون دهن به دهن شدیم