کامیا: Bayonetta 2 بعد از Viewtiful Joe 3

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
Bayonetta 2 در دستور کار خواهد بود اما کارگردان Platinum Games آقای Hideki Kamiya گفته است که ترجیح می دهد ابتدا ادامه ای بر Viewtiful Joe بسازد.

bayonetta_l01.jpg

در گفتگویی با Famitsu، کامیا توضیح داد که اگر قرار بر این باشد که ادامه ای بر عنوانی بسازد، آن Viewtiful Joe خواهد بود تا Bayonetta 2.
هنوز هم شایعاتی مبنی بر ساخت Bayonetta 2 وجود دارد ولی Platinum در این مورد همچنان سکوت می کند. اگرچه کامیا و تیم سازنده اش تایید کرده اند که بحث هایی در مورد Bayonetta انجام داده اند.

در ضمن، آخرین ساخته Platinum یعنی Anarchy Reigns تا March 2013 در اروپا عرضه نخواهد شد.

منبع
منبع

آخرین ویرایش:
4. به امید اینکه بیونتا 2 بیاد DmC رو به خاک و خون بکشه دی
این خوبه علی دی همگی موافق این حرکت فرخنده هستن دی

اون 4 مربوط میشه به تاپیک های PS Vs Xbox

Bayonetta 2 احتمالا باید با عنوان بعدی سری Devil May Cry ( حالا یا DmC2 یا DMC5 ) رقابت کنه مثل اینکه یادت رفته که پلاتینیوم همین الان هم یه عنوان برای رقابت با DmC داره ( که خودم هم خیلی منتظرشم :دی ) به اسم MGRR

دموهای وسط بازی شاید ولی گرافیک محیط بازی عالی بود فقط کافیه تبدیل شدن لباس بایونتا به هیولاها رو اسلوموشن ببینین تا جزییات ظریفشو خوب لمس کنین.یا فریم بالا توی صحنه های شلوغ(البته به استثنای نسخه PS3)

من که به علت نداشتن دستگاه xbox 360 نسخه ی ps3 رو بازی کردم . گرافیکیش از بعضی بازیای نسل قبلم پایین تر بود . نسخه ی 360 بازی نکردم نمیدونم اما فک نکنم چندان تفاوت داشته باشند .

نسخه ی 360 بازی نکردم نمیدونم اما فک نکنم چندان تفاوت داشته باشند .
شما اشتباه می کنی دوست عزیز ؛نسخه PS3 بیونتا انقدری افتضاح و چرک بود که اکثر سایتا 1 نمره از نمره نسخه X360 بازی بهش کمتر نمره داده بودن ! رو PS4 بیونتا بازی نکردن از کردنش بهتره !
درسته همه چیز گرافیک نیست اما ،این جا دیگه گرافیک و افت فریم وحشتناکش مستقیما توی گیم پلی تاثیر میذاشت .

4. به امید اینکه بیونتا 2 بیاد DmC رو به خاک و خون بکشه دی
این خوبه علی دی همگی موافق این حرکت فرخنده هستن دی
گند بزنند به DmC، کاپکام باید بیاد از اینا یاد بگیره ( کیا؟!:d) دانته رو کشتن :(( لعنت به کپکام "یا به قول بعضیا کپکوم"
البته این مسئله خیلی سلیقیه . اما واقعا این سوال برام پیش اومده که به نظر شما بازی هایی مثل heavinly sword و enslaved بدتر از بایونتا بودندن که این حرفو میزنید ؟ ( نظر شخصی : بایونتا فقط یه بازی با اکشن سریع بود . بایونتا فرشته ها را میکشت بعد میرقصید بعدم ابنبات میخورد . کار دیگه ای ازش ندیدم . بازی نه معمای محیطی داشت نه بخش پلتفرمرینگش خوب بود . در حالیکه enslaved پر از معما های محیطی بود بخش پلتفرمرینگش عالی بود اکشنشم به نوبه ی خودش عالی بود . به شخصه خودم نه سریdmc رو یه عنوان یه بازی خوب قبول دارم نه بایونتارو . ولی به ninja theory ایمان دارم و میدونم dmc جدید یه بازی عالی از اب در میاد . )

اه !
الان دیگه هر بازیی داره فرت و فرت sequel هاش میاد حالا واسه این بایونتا 2 باید موهام سفید شه ! بساز دیگه زودتر بازی رو نسل تموم شد !! :دی
------------------------------
تهیه کننده MGR R :
بازی ما را با آشغالی مثل DmC هم مقایسه نکنید .
بینیم باو ! :دی
DmC میترکونه مث لامپ برام روشنه ! :دی
گیم پلی های آخری هم که ازش نشون دادن واقعا فوق العاده بود .
تازه قیافه دانته جدید رو خیلی بهتر کردن و دیگه اون معتادِ عملیِ اولیه نیست :دی . درسته به پای دانته ی اصلی نمیرسه ولی خب خیلی بهتر شده یا بهتر بگم favoritable شده به نظرم .
من متای 88 رو براش پیش بینی میکنم .

البته این مسئله خیلی سلیقیه . اما واقعا این سوال برام پیش اومده که به نظر شما بازی هایی مثل heavinly sword و enslaved بدتر از بایونتا بودندن که این حرفو میزنید ؟ ( نظر شخصی : بایونتا فقط یه بازی با اکشن سریع بود . بایونتا فرشته ها را میکشت بعد میرقصید بعدم ابنبات میخورد . کار دیگه ای ازش ندیدم . بازی نه معمای محیطی داشت نه بخش پلتفرمرینگش خوب بود . در حالیکه enslaved پر از معما های محیطی بود بخش پلتفرمرینگش عالی بود اکشنشم به نوبه ی خودش عالی بود . به شخصه خودم نه سریdmc رو یه عنوان یه بازی خوب قبول دارم نه بایونتارو . ولی به ninja theory ایمان دارم و میدونم dmc جدید یه بازی عالی از اب در میاد . )

می دونی چیه؟ کلمه ی "نظر شخصی" بد گفتن از بازی و توهین به شخصیت ها رو توجیح نمی کنه. دیگه طاقتم تموم شد Here it comes....
بایونتا فرشته ها را میکشت بعد میرقصید بعدم ابنبات میخورد . کار دیگه ای ازش ندیدم
facepalm12.jpg

بازی نه معمای محیطی داشت نه بخش پلتفرمرینگش خوب بود
دوست عزیز سبک بازی H&S هست، مگه آنچارتد یا Tomb Rider ـه که دنبال پلتفرمینگ و معما می گردی؟

714-epic-facepalm.jpg

1668324-1667729_beyond_epic_facepalm_facepalm_stupid_fail_dumb_death_demotivational_poster_1284049056_super.jpg

Book Marked Amigo

توی تاپیک نمره های بازی میبینمت
باز دوباره این علی رو تنهایی گیر آوردین؟ ولی این دفعه منم کنارشم!:>
در پی انتشار این خبر : تهیه کننده Metal Gear Rising : بازی ما را با آشغالی مثل Ninja Gaiden 3 مقایسه نکنید!
تهیه کننده MGR R :
بازی ما را با آشغالی مثل DmC هم مقایسه نکنید .
بعد از انتشار بازی:
تهیه کننده بازی: آشغال ما را با عنوانی مثل DmC مقایسه نکنید.
حالا اِخ کنین!:p

Bayonetta 2 در دستور کار خواهد بود اما کارگردان Platinum Games آقای Hideki Kamiya گفته است که ترجیح می دهد ابتدا ادامه ای بر Viewtiful Joe بسازد.

در گفتگویی با Famitsu، کامیا توضیح داد که اگر قرار بر این باشد که ادامه ای بر عنوانی بسازد، آن Viewtiful Joe خواهد بود تا Bayonetta 2.
هنوز هم شایعاتی مبنی بر ساخت Bayonetta 2 وجود دارد ولی Platinum در این مورد همچنان سکوت می کند. اگرچه کامیا و تیم سازنده اش هنوز تایید نکرده اند که بحث هایی در مورد Bayonetta انجام داده اند.

در ضمن، آخرین ساخته Platinum یعنی Anarchy Reigns تا March 2013 در اروپا عرضه نخواهد شد.

منبع
منبع

آقا اين قسمت خبر درست نيست.اتفاقا كاميا آخر مصاحبه اشاره كرده كه با يكي از تهيه كنندگان Bayonetta در مورد شماره دوم و يا احتمالا Spin Off بازي هر از گاهي بحث ميكنند.

آقا اين قسمت خبر درست نيست.اتفاقا كاميا آخر مصاحبه اشاره كرده كه با يكي از تهيه كنندگان Bayonetta در مورد شماره دوم و يا احتمالا Spin Off بازي هر از گاهي بحث ميكنند.
بذار ببینُم....
آقا عذر خواهی میکنم از تمام دوستان گل، بازم چشمام بد دید و Does رو Doesn't خوندم! عذرخواهی ما را پذیرا باشید. اصلاح شد!

Yeaaaaaaahhhhhh
Viewtiful Joe :x
اگه دانته رو هم توش بیاره عالی میشه نشد بایونتا هم خوبه

---------- نوشته در 10:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:45 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن از هیدکی هر چی رسد نیکوست

شما اشتباه می کنی دوست عزیز ؛نسخه PS3 بیونتا انقدری افتضاح و چرک بود که اکثر سایتا 1 نمره از نمره نسخه X360 بازی بهش کمتر نمره داده بودن ! رو PS4 بیونتا بازی نکردن از کردنش بهتره !
درسته همه چیز گرافیک نیست اما ،این جا دیگه گرافیک و افت فریم وحشتناکش مستقیما توی گیم پلی تاثیر میذاشت .
بعدا براش پچ و آپدیت دادن افت فریم رو فیکس کردن ردیف شد :دی

کسی ام هست براش اهمیت داشته باشه کامیا چی میسازه یا چی قراره بسازه؟ :دی. ایشون هرچی بسازه مورد استقبال گیمرا و منقدین قراره میگیره. کمتر از این ازدستش برنمیاد بنده خدا !.
Ip این Viewtiful Joe واسه کیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or