کامیا: Bayonetta 2 بعد از Viewtiful Joe 3

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
Bayonetta 2 در دستور کار خواهد بود اما کارگردان Platinum Games آقای Hideki Kamiya گفته است که ترجیح می دهد ابتدا ادامه ای بر Viewtiful Joe بسازد.

bayonetta_l01.jpg

در گفتگویی با Famitsu، کامیا توضیح داد که اگر قرار بر این باشد که ادامه ای بر عنوانی بسازد، آن Viewtiful Joe خواهد بود تا Bayonetta 2.
هنوز هم شایعاتی مبنی بر ساخت Bayonetta 2 وجود دارد ولی Platinum در این مورد همچنان سکوت می کند. اگرچه کامیا و تیم سازنده اش تایید کرده اند که بحث هایی در مورد Bayonetta انجام داده اند.

در ضمن، آخرین ساخته Platinum یعنی Anarchy Reigns تا March 2013 در اروپا عرضه نخواهد شد.

منبع
منبع

آخرین ویرایش:
من به مرتضي هم گفتم نميدونم چرا نسبت به اين بازي تنفر الكي پيدا كردم:d

ولي كلا تكذيب ميكنم حرف قبليم رو استاد كوفت بسازه حالا هر چي مي خواد بسازه فقط بسازه ببين به كپكام الاغ داره ميگه اگه باشه من Viewtiful Joe ميسازم بعد كپكام خودش رو ميزنه به جاده خاكي ميگه مشكل ازخودشونه

4287-troll-dad.png

می دونی چیه؟ کلمه ی "نظر شخصی" بد گفتن از بازی و توهین به شخصیت ها رو توجیح نمی کنه. دیگه طاقتم تموم شد Here it comes....
دوست عزیز سبک بازی H&S هست، مگه آنچارتد یا Tomb Rider ـه که دنبال پلتفرمینگ و معما می گردی؟

جناب محترم ( یا غیر محترم ) نظر شخصی هر فرد به خودش ربط داره . نخواستم که نظرمو به تو تحمیل کنم .
مگه بازی خدای جنگ سبکش hack and slash نیست با اینکه خیلی اکشن خوبی داره ولی بازم هم معمای فیزیکی داره هم پلتفرمرینگ خوبی داره . یا حتی سری dmc هم بازم پلتفرمرینگ خوبی داره . ولی مناسفانه بخش هایی که گیم پلی بایونتا را تشکیل میده فقط مبارزه و رقصیدنه .

مگه بازی خدای جنگ سبکش hack and slash نیست با اینکه خیلی اکشن خوبی داره ولی بازم هم معمای فیزیکی داره هم پلتفرمرینگ خوبی داره . یا حتی سری dmc هم بازم پلتفرمرینگ خوبی داره . ولی مناسفانه بخش هایی که گیم پلی بایونتا را تشکیل میده فقط مبارزه و رقصیدنه .
بازی خدای جنگ سبکش H&S هست، اما توی بعضی از المان های گیم پلی به صورت بنیادی با Bayonetta فرق داره (در واقع یه خورده به سبک اکشن ادونچر تنه می زنه.) و این که بگیم GOW معما داره و Bayonetta معما نداره مقایسه درستی نیست.( این یه بحثی رو می طلبه که جاش اینجا نیست!:d) بهترین بازی برای مقایسه با Bayo سری DMC ـه که از نظر گیم پلی کاملا شبیه هم دیگه هستن. در ضمن DMC اصلا پلتفرمینگ نداره!

سبک بیونتا با گاد آو وار فرق داره 8-| ...
بیونتا رو بیشتر میشه با نینجا گایدن مقایسه کرد تا گاد او وار ؛اما گاد آو وار رو با مثلا دارکسایدرز ، یا کسلوانیا :لوردز آو شدو .
اینا climax هستن .یه حالت خاص از هک ان اسلش ، که نیازی به پلتفرمی نداره ... بهترین نمونه این مدل بازی ها نینجا گایدن بلک هست که از بهترین بازیهای تاریخ هم هست ،که پلتفرمینگش عملا بوقه اما ،بازی بازی شاهکاره .
حالا باز بیا بگو و رو حرفت پافشاری کن که بیونتا پلتفرمینگ نداره و اخ اخ ...
بهترين بازي H&S هم GOW 2 هست
yahoo_4.gif
المائو !

آخرین ویرایش:
اصولا من نمی دونم طرفدارای GOW چه خصومتی با Bayo دارن که هر خبری از Bayo میاد میان می گن "به گرد پای GOW نمی رسه"، "GOW بهترینه!" "H&S فقط GOW!"
دوستان می دونم این بحث هیچ وقت خاتمه پیدا نمی کنه اما من می خوام سعیمو بکنم! (می دونم مطالب زیر رو خودتون می دونین فقط می خوام شفاف سازی کنم!)

سبک H&S کلا به دو گروه تقسیم می شه.گروه اول گروه DMC و Bayonetta و گروه دوم گروه GOW ، NG و C: LoS.
اول از گروه دوم شروع می کنیم(!). مبارزات این بازی ها بر اساس دو نوع حمله پایه گذاری شده. حمله ی ضعیف و سریع و حمله ی قوی و کند. با ترکیب این دو حمله کمبو های "محدودی" که "سازندگان" برای ما از پیش طراحی کردن رو می تونین اجرا کنین. گیم پلی این گروه کمی هم معما و پلتفرمینگ داره تا بازی رو از یکنواختی نجات بده. (نمونه: معما ها و اندک پلتفرمینگ GOW و پلتفرمینگ و اندک معمای C:LoS).
گروه اول به صورت بنیادی با گروه دوم فرق دارن. توی این بازی ها شما دیگه ضربه های قوی و ضعیف ندارین، بلکه سازنده ها با نشون دادن ضربات پایه، به شما اجازه ی "خلق" کمبو رو می دن. برای همینه که هیچ دو نفری، DMC یا Bayonetta رو مثل هم بازی نمی کنن . این بازی ها اصلا نیازی به پلتفرمینگ و معما ندارن چون مبارزاتشون به اندازه ی کافی سرگرم کننده هست تا بازی کنان رو تا آخر بازی نگه داره و حتی اونا رو به تموم کردن دوباره و بیشتر بازی تشویق کنه.
چیزی که Bayo رو از همه ی بازی های این سبک متمایز می کنه اینه که بیونتا بی نهایت (شاید کمی اغراق باشه، ولی بیش از هزار ) کمبو داره. شما توی بازی ضربه ی دست و ضربه ی پا (با ضربات قوی و ضعیف GOW اشتباه نشه) دارید. حالا برای مثال شما اسحه ی A رو می ذارید رو دست و اسلحه ی B رو می ذارید رو پا. شما الان لیستی بلند بالا از کمبو دارد. حالا جای اسلحه ی B رو با اسلحه ی C عوض کنین، شما لیست بلند بالای دیگه از کمبو های "جدید" دارین. و همینطور الا آخر با همه ی اسلحه های مختلف بازی. (که الان با حضور ذهن من حدود هفت- هشت اسلحه بودن.) برای همینه که بازی منحصر به فرده.

دوستان، قیاس بین GOW و Bayo از نظر "پلتفرمینگ " و "معما" قیاس مع الفارق هست. از این نظر واقعا این دو بازی فرق می کنن.

سبک بیونتا با گاد آو وار فرق داره 8-| ...
بیونتا رو بیشتر میشه با نینجا گایدن مقایسه کرد تا گاد او وار ؛اما گاد آو وار رو با مثلا دارکسایدرز ، یا کسلوانیا :لوردز آو شدو .
اینا climax هستن .یه حالت خاص از هک ان اسلش ، که نیازی به پلتفرمی نداره ... بهترین نمونه این مدل بازی ها نینجا گایدن بلک هست که از بهترین بازیهای تاریخ هم هست ،که پلتفرمینگش عملا بوقه اما ،بازی بازی شاهکاره .
حالا باز بیا بگو و رو حرفت پافشاری کن که بیونتا پلتفرمینگ نداره و اخ اخ ...
وقتی دوستان میان توی تاپیک بایونتا2 به dmc جدید و اثار قبل ninja theoryتیکه میندازن . باید این جوری جوابشونو داد . اگه بایونتا به قول شما توی سیک خودش خوب حساب میشه پس enslaved هم تو سبک خودش عالی حساب میشه .
( بی احترامی به dmc جدید بی احترامی به ninja theory حساب میشه و من به شدت با بی احترامی به ninja theory مقابله میکنم )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or