تهیه کننده Metal Gear Rising : بازی ما را با آشغالی مثل Ninja Gaiden 3 مقایسه نکنید!

• Thread starter Thread starter Kavigne
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Kavigne

کاربر سایت
درود ...

20120604mgsrising.jpg

جناب Atsushi Inaba ، از استودیو سازنده Platinum Games و سازنده MGR از گیمرهای علاقمند به ژانر H'nS خواست به هیچ عنوان MGR و NG3 را با هم مقایسه نکنند ؛ چرا که این کار باعث میشود وی کنترل خود را از دست دهد !
بنابر ترجمه ای که Gematsu از توئیت های آقای اینابا انجام گرفته ، این صحبت ها از عکس العمل های طرفداران پس از مشاهده تریلر E3 2012 بازی نشئت گرفته است .
بخشی از صحبت های آقای اینابا به قسم زیر است :
"به نظر میرسد بخش هایی از این گیم پلی خیلی مورد استقبال قرار گرفته است ؛ برای مثال قابلیت بریدن و تکه تکه کردن اجسام که دوباره به بازی بازگشته و همچنین کات سن های قابل بازی و اینتراکتیو ؛ مشاهده کرده ام که مردم این بازی را Ninja Gaiden مقایسه کرده اند ؛ اما حداقل در مورد Ninja Gaiden 3 میتوان گفت این بازی آشغالیست که دومی ندارد ! اصلا دلم نمی خواهد بازی ما با چنین عنوانی مقایسه شود ."
شاید کمی برای عموم غیر عادی و نامتعارف باشد که فردی در مورد همکار خود این گونه صحبت کند اما جناب اینابا اصلا اهل تعارف کردن یا خجالت کشیدن نیست !
نکته جالب تر در مورد سخنان آقا اینابا این است که وی اظهار داشته :
"قطعا دلم میخواست نظر واقعی ام را در مورد Ninja Gaiden 3 بگویم اما این امکان میسر نیست !"
همانطور که میدانیم Ninja Gaiden 3 امسال عرضه و با امتیازات و نقدهای شدیدا منفی منتقدان مواجه شد ، چیزی که خلاف تجربه و سابقه موفق Team Ninja در ژانر H'nS می باشد .
قطعا Platinum Games دارای اعتبار و توانایی کافی [بواسطه ساخت Bayonetta] برای ساخت یک متال گیر اکشن هک ان اسلش بوده که این مسئولیت بر عهده آنها گزارده شده است .
انتظار می رود Metal Gear Rising: Revengeance اوایل 2013 برای X360 و PS3 عرضه شود .

شاید کمی برای عموم غیر عادی و نامتعارف باشد که فردی در مورد همکار خود این گونه صحبت کند اما جناب اینابا اصلا اهل تعارف کردن یا خجالت کشیدن نیست !
اره بابا این آتوشی اینابا سر مراسم VGA 2011 میخواست کوجیما رو بزنه له کنه با اون حرف زدنش!
ولی هر چی گفته تایید میشه.
======================
حالا مثل ادم نمی تونست بگه
yahoo_23.gif
yahoo_31.gif

نه بابا! اگر قیافه شو میدیدی این حرفو نمیزدی! لامصب این چند روز اینقدر قیافه شو اینور اونور گذاشتم که خَز شده!:d

آخرین ویرایش:
حالا نه اینکه بازی خودتون خیلی عالی هست..
این MGR هم لنگه همون NG3 هست تفاوتشون تو کات سین ها هست و شباهتشون هم تو خراب کردن اسم IP

تو اینکه NG3 افتضاح بود و MGR هم یه بازی عالی میشه هیچ شکی نیست ! ولی امکان نداره کسی تنه ـش به تنه ی نینجا گایدن خورده باشه و با دیدن این تریلر یادش نیوفته ! (صرفاً NG3 منظورم نیست شماره های قبلش رو میگم) قطعاً همه ـمون توی MGS 4 سبک مبارزه ی رایدن رو دیدیم ! عین روز روشنه این وحشی بازیهایی که اینجا در میاره 1% هم توی 4 موجود نبود ! (حتی توی تریلر گیم پلی ای که خود کوجیما پروداکشن از MGS:R نشون دادن هم این بی اعصابی دیده نمیشد!) اینه که باعث میشه ملت با Ninja Gaiden مقایسه ـش کنن ! حالا این بابا دوست نداشته بازیش رو با NG مقایسه کنن و پریده به NG3 یه بحث دیگه ـس ! هر چقدر NG3 کوچک باشه بازم باعث نادیده گرفته شدن NG1 و NG 2 نمیشه !

"قطعا دلم میخواست نظر واقعی ام را در مورد Ninja Gaiden 3 بگویم اما این امکان میسر نیست !"
چی میخواسته بگه از Sh!t بالاتر باشه؟ :دی.
انصافاً عالی در اومده Revengeance. اکشن شمشیرزنی + خون و چیزی فراتر از قطع عضو و تکه‌تکه شدن. Made in Platinum Games b-).

اگه نینجا گیدن3 رو میگه عیبی نداره ولی اگه سری نینجا گیدن رو میگه که باید بگم خیلی بیجا کرده :دی از نام متال گیر و کوجیما داره واسه پول در آوردن استفاده میکنه زبونشم درازه ناکس :دی

چی میخواسته بگه از Sh!t بالاتر باشه؟ :biggrin1:.
مثلا به نظر من After-birth برازندشه ... !
===
آقا گفته دوس ندارم با نینجا گایدن 3 که فُلان جوره مقایسه شه بازیمون ؛ قطعا هم منظورش بُعد کیفی قضیه هست .

قراری هم نداشتیم که نسخه PC در کار باشه ، دوستان واسه خودشون "پیش قول" گرفته بودن :دی ! با موس و کیبورد هر کی تونست بیونتا بازی کنه ، این هم میتونه !
بایونتا که نه ولی من DMC4 رو با کیبود تموم کردم خیلیم چسبید!:biggrin1: فقط یه مشکلی وجود داشت! لازمه-ش هم داشتن انگشتانی دراز بود که به اون سر کیبورد برسن! :biggrin1:
خب آقا نیاد برای PC! شرکت PT از کی تا حالا برای PC بازی زده؟:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or