کارگردان God Of War 3 همچنان در سانتا مونیکا

Scαrface

Aspect of Life
کاربر سایت

xaf506uz3qutggcadaxg.jpg
درود .
خیلی از شماها با Stig Asmusen آشنایی دارید . کارگردان God of war 3 و یکی از افراد کلیدی در سونی سانتا مونیکا و همینطور سه گانه God Of War .
دیروز که شماره جدیدی از Gow رسما معرفی شد مشخص شد بر طبق سنت استودیو کارگردان بازی عوض شده و این دفعه Tedd Papy روی صندلیه کارگردانی نشسته . ولی خیلی ها این سوال توی ذهنشون بوجود اومد که Stig الان وضعیتش چی هست . آیا مثل دو کارگردان قبلی استودیو رو ترک میکنه یا نه . طبق یک سری صحبت هایی که شده دیوید جفی گفته Stig هنوز تو سونی سانتا مونیکا هست و در حال انجام یک سری کار جالبه . البته این میتونه به این معنی باشه که اون داره تو سونی سانتا مونیکا به همراه دیگران به استودیو های وابسته به سونی کمک میکنه . مثل That Game Company یا Team Ico . ولی آیا این کار برای یک آدم با استعداد و با کارنامه خوب مثل Stig کم نیست ؟ به علاوه پروفایل ـه Linkedin ـه Stig میگه اون در حال حاظر Game Director هست . خب این مساله این سوال رو بوجود میاره که آیا سانتا مونیکا هم رویه Naugh*ty Dog رو در پیش گرفته و بصورت دو تیم مجزا در حال کار بر روی دو بازیه کامل هستند ؟ قضیه استخدام نیروی جدید در سانتا مونیکا به این فرضیه قوت میده . همانطور که مدیر توسعه محصولات سانتا مونیکا John Hight سال گذشته گفته بود که استودیو در حال افزایش نیرو هست و نیروی کار در استودیو تقریبا دو برابر خواهد شد.
با توجه به اینکه Ascension برای PS3 تائید شده خیلی بعیده که تیم سازنده این بازی دو برابر شده باشه . البته با آگاهی به این امر که موتور بازی به احتمال فراوان مدل آپدیت شده شماره 3 خواهد بود و دیگه لازم نیست همه چیز از اول ساخته شود . خب این میتونه به این معنی باشه که تعداد زیادی از گروه استودیو در حال کار بر روی یک پروژه دیگر با رهبری Stig هستند .
البته همه این بحث ها فقط در حد فرضیه هستند و هنوز چیزی ثابت نشده . ولی شما چه فکری میکنید ؟ Gow برای ویتا یا PS4 و یا اصلا یک بازیه دیگر .

فک کنم مثله Uncharted، اینام آدم اصلیاشون دارن روی GoW IV کار میکنن و با موتور و asset هایی که مونده یه GoW ـی میدن که هزینه های حرکت به نسل بعدی جبران بشه.

نيما جان ميشه توضيح بديد چرا ؟؟

منظورتون كه احيانا داستان و اينا نيست كه ؟؟

با تشكر

کلا روند پیشروی بازی خیلی مبتدیانه و به زبان ساده تر بندتمبونی بود ... یعنی اون مسیری که برای بازی در نظر گرفته بودن یه مسیر خیلی صاف و بدون پیچ و خم بود . من بخوام GOW III رو خلاصه کنم باید بگم از این اتاق برو تو اون اتاق و هی خدا بکش . کات سینهای بازی اصلا خوب نبود ، روایت داستانی اصلا خوب نبود و ...

نکات مثبت GOW III : گرافیک بازی ( البته بدون نقص نبود یه جاهایی افت میکرد از نظر طراحی ) - WOW Moment ها - Gameplay .

کلا روند پیشروی بازی خیلی مبتدیانه و به زبان ساده تر بندتمبونی بود ... یعنی اون مسیری که برای بازی در نظر گرفته بودن یه مسیر خیلی صاف و بدون پیچ و خم بود . من بخوام GOW III رو خلاصه کنم باید بگم از این اتاق برو تو اون اتاق و هی خدا بکش . کات سینهای بازی اصلا خوب نبود ، روایت داستانی اصلا خوب نبود و ...

نکات مثبت GOW III : گرافیک بازی ( البته بدون نقص نبود یه جاهایی افت میکرد از نظر طراحی ) - WOW Moment ها - Gameplay .

یهو بگو هیچی نبود دیگه :d

ولی من موندم اگه این بازی اینقدر ضعیف بوده چرا متاش 92 هست b-)

ولی خداییش GOW3 حرف نداشت واقعا یکی از بهترین بازیهای بود که تو عمرم انجام دادم و هر دفعه هم که بازیش میکنم احساس غرور میکنم :d

GOW III تنها مشکلش کارگردانیش بود و نسبت به GOW و GOW II و حتی GOW های PSP ضعیفتر بود .

اصطلاحا : WTF !!!!

یعنی اون مسیری که برای بازی در نظر گرفته بودن یه مسیر خیلی صاف و بدون پیچ و خم بود

این چه ربطی به کارگردانی داره آخه برادر . این موضوعی رو که میگی Level Designer ها روش کار می کنن .

به نظر من از بقیه خیلی خیلی بهتر بود . مخصوصا از قسمت دوم .

i302924_wallpaper-1920x1200.jpg

نظر شما خیلی های دیگه نمیتونه واقعیت درمورد کمبودها Gow 3 رو ماس مالی کنه. حتی دیوید جفی هم از روند GoW 3 راضی نبود. توی 5 دقیقه اول پوزیدون کشته میشه اقا. آپولو خیلی خیلی خیلی مُفت میمیره. شما به این چی میگی اونوقت؟

آخرین ویرایش:
خدا رو شکر که این کارگردان نیست چون همونطورم که قبلا گفتم GOW III در مقابل نسخه های 1و2 هیچی نبود و حتی در مقابل GOW های PSP مخصوصا GOS هم ضعیف تر بود ایشون فقط روی گرافیک بالا و صحنه های بزرگ تمرکز کرده بود نه معمای جالبی نه محیط های پیچیده ای و نه داستان خوبی واقعا ضعیف کار کرد و کارش اصلا با جفی و مخصوصا بارلوگ تو نسخه ی دوم قابل قیاس نیست GOWI,II کجا و نسخه ی سوم کجا امیدوارم کارگردان ASCENSION راه جفی و بارلوگ رو در پیش بگیره و فقط به یه سری مراحل بزرگ و بدون پیچیدگی بسنده نکنه یه جوری بازیرو بسازه که احساس نکنیم همش داریم دور خودمون میچرخیم و به خاطر کمبود ایده پشت سر هم خدا جلومون بندازه البته مشخصا اینکه بتونه چیزی در حد نسخه ی دوم خلق کنه انتظار بیهوده ایه و تقریبا کار غیر ممکنیه
فقط اگه سطح کیفی طراحی مراحلو بالاتر ببره و به نسخه های اول و دوم نزدیک کنه واقعا کار بزرگی کرده

آخرین ویرایش:
نیما بدون منظور میاد نظرشو میگه بعد یه عده شناخته شده میان جو خودشونو بدن.

بازی با میانگین 92 یعنی عالی حالا شما هی بیاید بکوبید تو سر کارگردان بازی.

بازی با میانگین 92 یعنی عالی حالا شما هی بیاید بکوبید تو سر کارگردان بازی.
خوشبختانه GOW3 از نظر میانگین امتیازات، فروش و جوایز توی این نسل اونقدری با رقباش فاصله داره که به حرف یک عده ککشم نمیگزه !

Ghost Of sparta شبیه ترین بازی توی سریه گاد آف وار به پرینس آف پرشیا بود همش داشت از درو دیوار بالا میرفت و حرکات پرینسی داشت.و شباهت خیلی زیادی با بازیهای دیگه داشت برعکس بقیه ی گاد آف وارها که شبیه هیچ بازیی نبودن. به نظر من ضعیف ترین گاد Ghost Of Sparta بود.

یهو بگو هیچی نبود دیگه :d

ولی من موندم اگه این بازی اینقدر ضعیف بوده چرا متاش 92 هست b-)

ولی خداییش GOW3 حرف نداشت واقعا یکی از بهترین بازیهای بود که تو عمرم انجام دادم و هر دفعه هم که بازیش میکنم احساس غرور میکنم :d

من دارم GOW رو با نسخه های قبلی خودش میسنجم ، و واقعا از نظر مواردی که گفتم از بقیه ضعیفتر بود و به من اون حس بقیه رو نداد . ضمنا میانگینش 92 بود ولی آخر سال در جوایز GOTY عملا غیر از گرافیک چیزی نصیبش نشد .

اصطلاحا : WTF !!!!

این چه ربطی به کارگردانی داره آخه برادر . این موضوعی رو که میگی Level Designer ها روش کار می کنن .

شما میتونی کارگردانی رو برای من شرح بدی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or