کارگردان God Of War 3 همچنان در سانتا مونیکا

Scαrface

Aspect of Life
کاربر سایت

xaf506uz3qutggcadaxg.jpg
درود .
خیلی از شماها با Stig Asmusen آشنایی دارید . کارگردان God of war 3 و یکی از افراد کلیدی در سونی سانتا مونیکا و همینطور سه گانه God Of War .
دیروز که شماره جدیدی از Gow رسما معرفی شد مشخص شد بر طبق سنت استودیو کارگردان بازی عوض شده و این دفعه Tedd Papy روی صندلیه کارگردانی نشسته . ولی خیلی ها این سوال توی ذهنشون بوجود اومد که Stig الان وضعیتش چی هست . آیا مثل دو کارگردان قبلی استودیو رو ترک میکنه یا نه . طبق یک سری صحبت هایی که شده دیوید جفی گفته Stig هنوز تو سونی سانتا مونیکا هست و در حال انجام یک سری کار جالبه . البته این میتونه به این معنی باشه که اون داره تو سونی سانتا مونیکا به همراه دیگران به استودیو های وابسته به سونی کمک میکنه . مثل That Game Company یا Team Ico . ولی آیا این کار برای یک آدم با استعداد و با کارنامه خوب مثل Stig کم نیست ؟ به علاوه پروفایل ـه Linkedin ـه Stig میگه اون در حال حاظر Game Director هست . خب این مساله این سوال رو بوجود میاره که آیا سانتا مونیکا هم رویه Naugh*ty Dog رو در پیش گرفته و بصورت دو تیم مجزا در حال کار بر روی دو بازیه کامل هستند ؟ قضیه استخدام نیروی جدید در سانتا مونیکا به این فرضیه قوت میده . همانطور که مدیر توسعه محصولات سانتا مونیکا John Hight سال گذشته گفته بود که استودیو در حال افزایش نیرو هست و نیروی کار در استودیو تقریبا دو برابر خواهد شد.
با توجه به اینکه Ascension برای PS3 تائید شده خیلی بعیده که تیم سازنده این بازی دو برابر شده باشه . البته با آگاهی به این امر که موتور بازی به احتمال فراوان مدل آپدیت شده شماره 3 خواهد بود و دیگه لازم نیست همه چیز از اول ساخته شود . خب این میتونه به این معنی باشه که تعداد زیادی از گروه استودیو در حال کار بر روی یک پروژه دیگر با رهبری Stig هستند .
البته همه این بحث ها فقط در حد فرضیه هستند و هنوز چیزی ثابت نشده . ولی شما چه فکری میکنید ؟ Gow برای ویتا یا PS4 و یا اصلا یک بازیه دیگر .

خب خدا رو شکر من نمیتونم بازیش کنم و جزء هممون نیستم که فکر میکنن بدترین حالت گاد اف وار ازهمه بازی های دنیا سرتره دیگه بهترین حالتش بماند.:دی بالاخره بی پولی یه جا به دردمون خورد:دی

تو سبک خودش فرزندم ، وگرنه قرار نیست GOW با halo مقایسه بشه !

آخرین ویرایش:
جالبه وقتی به یکی بگی هیلو آشغاله(حتی اگه نظر شخصی خودت باشه) میگن حرف مفت نزن فروش رو ببین نمره رو ببین!!
گویا فروش و نمره در مورد خدای جنگ3 تاثیری نداشت!!!
واقعا آدم میمونه به شماها چی بگه!!!!

شماره 3 ضعیفترینشون بود
عده ای من به شخصه دیدم چون گرافیک خوبی داره میگن بهترینشه :laughing:
در واقع شماره ی سوم نه گیم پلی شماره اول رو داره، نه باس فایت های شماره اول رو داره (از نظر کیفیت و جذابیت) نه معماهای شماره اول رو داره !!
فقط گرافیک داره که اونم از یه نسل به نسل دیگه ناگزیره :laughing:

نسخه 3 فوق العاده بود ولی بهتر از 2 نبود . و گاو اونقدر بزرگ هست که با ضعف هایی که نسخه 3 داشت هیچ ایرادی نمیشه به کل سری گرفت .سعی کنین این 3 گانه رو در یک قالب ببینین و نسخه 1 و 2 و 3 جدا نکنین اونوقت میشه بهترین تریلوژی عمرتون . و من تو کره ی زمین کسی رو نمیشناسم که از گاو خوشش نیاد ( مگه اینکه از ماکروسافت حقوق بگیره ) پس الکی دعوا نکنین که این کچل خیلی خیلی بزرگتر از دعواهای شماست .

خب خدا رو شکر من نمیتونم بازیش کنم و جزء هممون نیستم که فکر میکنن بدترین حالت گاد اف وار ازهمه بازی های دنیا سرتره دیگه بهترین حالتش بماند.:دی بالاخره بی پولی یه جا به دردمون خورد:دی

ربطی به بی پولی نداره الان دیگه بازیهای پی اس تری شدن دونه ای 500 تومن. به قدرت انتخاب ربط داره. خدارو شکر تمام گیمرهای فروم های خارجی هم موافقن که گاد تو سبک خودش نظیر نداره. شما که سبک سلیقه تون از آواتار و امضاتون داد میزنه دیگه چرا دارین سر این سبک بحث میکنید ؟

تو سبک خودش فرزندم ، وگرنه قرار نیست GOW با halo مقایسه بشه !
ربطی به بی پولی نداره الان دیگه بازیهای پی اس تری شدن دونه ای 500 تومن. به قدرت انتخاب ربط داره. خدارو شکر تمام گیمرهای فروم های خارجی هم موافقن که گاد تو سبک خودش نظیر نداره. شما که سبک سلیقه تون از آواتار و امضاتون داد میزنه دیگه چرا دارین سر این سبک بحث میکنید ؟
شما دوتا چی خوردین؟؟:دی شما حرفی از سبک زدی؟؟من پست زیر رو نقل قول کردم تو گفتی از همه بازی ها سره و حرفی از سبک نمیبینم توش.درضمن کاملا مشخصه منظورت این بود من پول ندارم بازی کنم دیگه چرا میپیچونی؟؟
هممون میدونیم گاد آف وار در بدترین حالت ممکنش از تمام بازی ها سره.

ای بابا همین یه بازی مونده بود بکوبونین ! راحت شدین ؟ :دی

همین که یه بازی فوق العاده از سری gow بود و واقعا موقع بازی کردنش مو به تنت سیخ میشه کافیه :دی ! حالا به زور بخوای ازش ایراد بگیری بpث دیگه ایه .. قرار نیس تو همه زمینه ها باب میل همه باشه !!

آخرین ویرایش:
شماره 3 ضعیفترینشون بود
عده ای من به شخصه دیدم چون گرافیک خوبی داره میگن بهترینشه :laughing:
در واقع شماره ی سوم نه گیم پلی شماره اول رو داره، نه باس فایت های شماره اول رو داره (از نظر کیفیت و جذابیت) نه معماهای شماره اول رو داره !!
فقط گرافیک داره که اونم از یه نسل به نسل دیگه ناگزیره :laughing:
شما اگه بلد نیستی GOW بازی کنی مشکل خودته ، بازی فقط 6 تا سلاح متفاوت داره . فک کنم فقط اینجا ادم میبینه یکی به Boss Fight های GOW III هم گیر میده =)) فقط همینمون مونده بود Hydra رو با Water Horse یا هیپوکمپ مقایسه کنیم مثلا :)) نکنه پاندورا گاردین هم از کرونوس عظیم تر بود ؟ 8-| بازی بیشتر از 30 تا Enemy مختلف داره که هر کدوم برا خودشون نوعی Boss هستن ! بیخیال اقا ! Hater Gona Hate .

شما کلا فقط میخوای حرف خودت رو بزنی ، اینکه کارگردانیش از نظر شما مشکل داشت ، مشکل خودتونه ، شما 3 تا لینک نقد معتبر برام بیار که از کارگردانی GOW III ایراد گرفتن ، من قبول میکنم حرف شما رو . برعکس همه جا از کارگردانی این بازی و حس سینمایی و کات سین های عالیش تعریف کردن .

در مورد سال 2010 هم به اندازه ی همین 2011 بازیهای بزرگ بود که فک کنم شما دوست نداشتی ببینیشون : RDR - Mass Effect 2 - Super Mario Galexy 2 - StarCraft II

خب مسلمه من نظر خودمو دارم میگم ... شما حال کردی من حال نکردم ، من همه GOW ها رو به III ترجیح میدم .

اینم یه نقل قول از IGN که البته من اصلا کاری به نقدها ندارم :

It's not perfect, with some uneven storytelling and progression here and there, but it's still a fantastic overall package. The combat is stellar once again, it's bloodier than ever, and it is at times the best looking game ever released.

آخرین ویرایش:
شما دوتا چی خوردین؟؟:دی شما حرفی از سبک زدی؟؟من پست زیر رو نقل قول کردم تو گفتی از همه بازی ها سره و حرفی از سبک نمیبینم توش.درضمن کاملا مشخصه منظورت این بود من پول ندارم بازی کنم دیگه چرا میپیچونی؟؟

رفیق من که نمیام بگم گاد از Bioshock بهتره !! فکر کردم سبک رو خودتون متوجه میشید.
در ضمن عزیزم در حال حاضر شما چه PC باز باشین 360 باز باشین از PS3 بازها وضعتون بهتره چون هم کنسولش ارزونتر از بقیه شده هم بازیهاش. نمیدونم چرا منظورمو بی پولی برداشت کردی ولی با این حال ازتون معذرت میخوام من همچین توهینی نمیکنم.

خب نظرتون چیه کلا یه تمشک طلائی بدیم به God of war?!

گل گفتی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or