کارگردان God Of War 3 همچنان در سانتا مونیکا

Scαrface

Aspect of Life
کاربر سایت

xaf506uz3qutggcadaxg.jpg
درود .
خیلی از شماها با Stig Asmusen آشنایی دارید . کارگردان God of war 3 و یکی از افراد کلیدی در سونی سانتا مونیکا و همینطور سه گانه God Of War .
دیروز که شماره جدیدی از Gow رسما معرفی شد مشخص شد بر طبق سنت استودیو کارگردان بازی عوض شده و این دفعه Tedd Papy روی صندلیه کارگردانی نشسته . ولی خیلی ها این سوال توی ذهنشون بوجود اومد که Stig الان وضعیتش چی هست . آیا مثل دو کارگردان قبلی استودیو رو ترک میکنه یا نه . طبق یک سری صحبت هایی که شده دیوید جفی گفته Stig هنوز تو سونی سانتا مونیکا هست و در حال انجام یک سری کار جالبه . البته این میتونه به این معنی باشه که اون داره تو سونی سانتا مونیکا به همراه دیگران به استودیو های وابسته به سونی کمک میکنه . مثل That Game Company یا Team Ico . ولی آیا این کار برای یک آدم با استعداد و با کارنامه خوب مثل Stig کم نیست ؟ به علاوه پروفایل ـه Linkedin ـه Stig میگه اون در حال حاظر Game Director هست . خب این مساله این سوال رو بوجود میاره که آیا سانتا مونیکا هم رویه Naugh*ty Dog رو در پیش گرفته و بصورت دو تیم مجزا در حال کار بر روی دو بازیه کامل هستند ؟ قضیه استخدام نیروی جدید در سانتا مونیکا به این فرضیه قوت میده . همانطور که مدیر توسعه محصولات سانتا مونیکا John Hight سال گذشته گفته بود که استودیو در حال افزایش نیرو هست و نیروی کار در استودیو تقریبا دو برابر خواهد شد.
با توجه به اینکه Ascension برای PS3 تائید شده خیلی بعیده که تیم سازنده این بازی دو برابر شده باشه . البته با آگاهی به این امر که موتور بازی به احتمال فراوان مدل آپدیت شده شماره 3 خواهد بود و دیگه لازم نیست همه چیز از اول ساخته شود . خب این میتونه به این معنی باشه که تعداد زیادی از گروه استودیو در حال کار بر روی یک پروژه دیگر با رهبری Stig هستند .
البته همه این بحث ها فقط در حد فرضیه هستند و هنوز چیزی ثابت نشده . ولی شما چه فکری میکنید ؟ Gow برای ویتا یا PS4 و یا اصلا یک بازیه دیگر .

شما میتونی کارگردانی رو برای من شرح بدی ؟

اینکه شما میگی از این اتاق میره به اون اتاق و GOD میکشه به خاطر اینه که چیزی مثل نسخه 1 و 2 میخواستی ولی خودتون هم میدونی نمیشد برای پایان یه 3 گانه تو نسخه آخر معماهای زیاد و مراحل پیچیده طراحی کرد . نسخه سوم از اول هم قرار بود پایان داستان باشه ، تو پایان داستان هم حتما میدونی دیگه ، قرار بود از تمام خدایان انتقام گرفته بشه ، در ضمن باید یه جوری طغیان درونی کریتوس هم تصویر میشد ، تو 10 ساعت گیم پلی به نظر گنجوندن اینهمه مضامین داستانی و رو به رو شدن با اینهمه GOD یکی از هنر هایی بوده که Stig از خودش نشون داده ، شما از اول بازی قراره Epic بودن این نسخه رو درک کنی ، Stig راهی نداره جز این که از همون اول یه High Level برای شروع بازی انتخاب کنه ، که هم عظمت طراحی گرافیکی و قدرت GOW III و PS3 رو نشون بده ، هم جنبه ی Epic بودن داستان رو بالا ببره ، هم اینکه باید حداقل 7 - 8 باس عظیم رو وارد داستان کنه ، که از اول به نظرم انتخاب پوزایدن هوشمندانه ترین انتخاب برای بازی بود ، جوری که هرکسی که بازی رو شروع میکنه محو بازی میشه . به نظر من روند انتقامی کریتوس اینطور ایجاب میکنه که ضرباهنگ بازی خیلی تند و بی وقفه باشه ، بعد اینکه نمیدونم چطور میشه Level Design به این زیبایی رو زیر سوال برد ، یه جاهایی از بازی ( مخصوصا مرحله هرمس ) بازی تبدیل شده بود به یه ادونچر که بسیار زیبا کار شده بود . در کل میخوام بگم ، شاید هنر استیگ بود که باعث شد بازی اینقدر خوب از کار دربیاد ، شاید اگه همون جفی کارگردان بازی بود اخر بازی رو اول نشون میداد و بعد فلشبک میزد و ... ، کلا هرکی یه عقیده ای برای روایت داستان داره ، به نظر من با توجه به سیر روایت داستان ، این بهترین بازی بود که سانتا و استیگ میتونستن بسازن .

بابا بچه ها تعارف كه نداريم ولي انصافي gow 3 واقعا در مقابل دوتا ورژن قبليش يعني ٢ ، ١ غير از بزرگ شدن چيز خاصي نداشت، بعضي از مراحلش رو درجه سختي بالا اعصاب خورد كن بود به شدت،در كل اميدوارم عنواني از اب دربياد كه ارزش ٦٠ دلار رو داشته باشه كه قراره پاش بديم

بابا بچه ها تعارف كه نداريم ولي انصافي gow 3 واقعا در مقابل دوتا ورژن قبليش يعني ٢ ، ١ غير از بزرگ شدن چيز خاصي نداشت، بعضي از مراحلش رو درجه سختي بالا اعصاب خورد كن بود به شدت،در كل اميدوارم عنواني از اب دربياد كه ارزش ٦٠ دلار رو داشته باشه كه قراره پاش بديم
جان!!؟:-b
همیجنوری پیش بره شاهد معرفی GOW3 به عنوان آشغال ترین بازی نسل هستیم!!!

آخرین ویرایش:
من دارم GOW رو با نسخه های قبلی خودش میسنجم ، و واقعا از نظر مواردی که گفتم از بقیه ضعیفتر بود و به من اون حس بقیه رو نداد . ضمنا میانگینش 92 بود ولی آخر سال در جوایز GOTY عملا غیر از گرافیک چیزی نصیبش نشد .

حرف شما صحیح دوست عزیز....
ولی امسال در گوتی انچارتد هم فقط گرافیک رو برد پس عملا هیچی نداشت...؟

وقتی یک بازی نامزد یک جایی مثلا مثل گوتی اون سال نامزد بهترین بازی سال میشه خودش یعنی کلی..همه چی ..
دیگه قرار نیست که حتما بهترین بازی سال بشه....

حرف شما صحیح دوست عزیز....
ولی امسال در گوتی انچارتد هم فقط گرافیک رو برد پس عملا هیچی نداشت...؟

وقتی یک بازی نامزد یک جایی مثلا مثل گوتی اون سال نامزد بهترین بازی سال میشه خودش یعنی کلی..همه چی ..
دیگه قرار نیست که حتما بهترین بازی سال بشه....

GOTY منظورم فقط VGA نبود ، کلا در اکثر سایتها ... U3 امسال با این همه بازیه بزرگ بعد از Skyrim و Portal و Batman چهارم بود ولی GOW III سال قبل با اینکه بازیهای بزرگ کمتر بودن عملا هیچ افتخاری نداشت . البته من همین مشکل کارگردانی رو با U3 هم داشتم ، اونهم در مواردی نسبت به U2 رشد داشت ولی از نظر کارگردانی ضعیفتر بود .

GOTY منظورم فقط VGA نبود ، کلا در اکثر سایتها ... U3 امسال با این همه بازیه بزرگ بعد از Skyrim و Portal و Batman چهارم بود ولی GOW III سال قبل با اینکه بازیهای بزرگ کمتر بودن عملا هیچ افتخاری نداشت . البته من همین مشکل کارگردانی رو با U3 هم داشتم ، اونهم در مواردی نسبت به U2 رشد داشت ولی از نظر کارگردانی ضعیفتر بود .

شما کلا فقط میخوای حرف خودت رو بزنی ، اینکه کارگردانیش از نظر شما مشکل داشت ، مشکل خودتونه ، شما 3 تا لینک نقد معتبر برام بیار که از کارگردانی GOW III ایراد گرفتن ، من قبول میکنم حرف شما رو . برعکس همه جا از کارگردانی این بازی و حس سینمایی و کات سین های عالیش تعریف کردن .

در مورد سال 2010 هم به اندازه ی همین 2011 بازیهای بزرگ بود که فک کنم شما دوست نداشتی ببینیشون : RDR - Mass Effect 2 - Super Mario Galexy 2 - StarCraft II

ملت هیچوقت قبول نمیکنن GOW III از نظر داستان پردازی و بعضی از نکات بخش داستانی ضعف داشت نسبت به 2 تا شماره ی قبلی و یا حتی COO.

ملت هیچوقت قبول نمیکنن GOW III از نظر داستان پردازی و بعضی از نکات بخش داستانی ضعف داشت نسبت به 2 تا شماره ی قبلی و یا حتی COO.
نه خب فرق داره ادم تا ادم. اگر فن بوی سونی باشی; کامنتهات کلاً Factـه اگر نباشی، پس داری مزخرف میگی. حالا 1000 تا دلیل موجه بیاد که GoW 2 بهترین شماره توی این سری هست باز "ملت" حرف خودشون رو میزنن چون این کامنت از طرف خودشونیا نیست :)).

منظورم شما نبودین منظورم کسایی بودن که میتونن بازیش کنن.
خب خدا رو شکر من نمیتونم بازیش کنم و جزء هممون نیستم که فکر میکنن بدترین حالت گاد اف وار ازهمه بازی های دنیا سرتره دیگه بهترین حالتش بماند.:دی بالاخره بی پولی یه جا به دردمون خورد:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or