کارگردانان انچارتد 4معرفی شدند

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

در مصاحبه ی اخیر Gameinformer با روسای استدیو ی ناتی داگ در قسمتی از مصاحبه چنین امده است :
آینده ی انچارتد را چگونه ارزیابی می کنید ؟

_ما از Neil Druckmann و Bruce Straley. در خواست کردیم تا کارگردانی انچارتد را بر عهده بگیرند انها به عنوان افرادی که در انچارتد 1 و 2 دخیل بوده اند بسیار هیجان زده اند .

شما چه فکر می کنید ؟
A Candid Interview With Evan Wells And Christophe Balestra On The State of Naughty Dog, Uncharted, And The Last of Us - Features - www.GameInformer.com

این خبر روی کار اومدن این دوتا واسه U4 بهترین خبر این چند وقته هست واقعاً :bighug:
ولی فقط یه چیزی ! اینا چرا لو دادن که Uncharted PS4 همون Uncharted 4ــه ؟ :|:d یکم صبر می کردن 6-7 روز دیگه مشخص می شد دیگه :d

البته چیزی رو لو ندادن 4 بودنش که مشخص بود باید دید****** Uncharted 4ادامش چیه .

خوب اینجوری بازی احتمالا تاخیر میخوره بلاخره اینارو کارگردانای بازی کردن که بتونن ایده های خودشونو وارد بازی کنن فکر نمیکنم تا آخر امسال بشه بازیرو تغییر کلی داد به احتمال زیاد عرضه ی بازی به اواسط یا اواخر 2015 موکول بشه منتظر تاریک تر شدن جو بازیم باید باشیم چون آنچارتد 2 هم جوش نسبتا تاریک تر بود نسبت به دو نسخه ی اصلی دیگه کلا بهترین خبری که میشد در مورد U4 شنید همین کارگردانی بازی به وسیله ی این دوتا بود...
پ ن: موندم پروژه ی بعدی ناتی داگو میخوان بدن دست کی چون تلو 2 که صد در صد واسه این دوتاست...:-/

آخرین ویرایش:
البته این خبر یه ذره منو نگران هم کرد. چون اینا داشتن روی Tlou کار میکردن و وقت کمتری داشتن شاید عرضه ی Uncharted 4 یکم دیرتر از اون چیزی باشه که انتظار داریم. خلاصه من که خیلی عجله دارم دلم UC میخواد:((
محصول نهایی به اسم این دو نفر تموم میشه.پس شک نکن تا زمانی که به کیفیت دلخواه این دو نرسه حتی اگر شده 1 سال یا بیشتر بازی رو تاخیر میزنند..

البته این خبر یه ذره منو نگران هم کرد. چون اینا داشتن روی Tlou کار میکردن و وقت کمتری داشتن شاید عرضه ی Uncharted 4 یکم دیرتر از اون چیزی باشه که انتظار داریم. خلاصه من که خیلی عجله دارم دلم UC میخواد:((
بازی احتمالاً از اون چیزی که فکر می کردیم دیرتر خواهد اومد ولی مهم اینه که بهتر و بهتر بشه :d و مطمئناً بسیار بهتر خواهد شد چون اینا علاوه بر اضافه کردن ایده های خودشون در مدت بیشتر ، ایده های Hennig و Richmond رو گسترش میدن و بهترش می کنن ! :d
با توجه به این موضوعات میشه احتمال زیادی داد که این UC بهترین UC خواهد بود ! :d کمی تاریکتر شدن بازی ، معرفی کارگردان های فوق العاده و ... همه چیز داره نوید یه چیز فوق العاده رو میده :d

Evan Wells و Christophe Balestra سه ساعت با GI مصاحبه کردن و گفتن رفتن این افراد از ND اصلا ربطی به این دو کارگردان نداشته و بعد از جدایی Amy و Richmond از Druckman و Straley خواستیم که کارگردانی رو بر عهده بگیرن. بعد طرف تو بازی سنتر میگه، حتما کار کار این دو نفر بوده! تو ساخت بازی دخالت کردن!

خوب اینجوری بازی احتمالا تاخیر میخوره

مگه تاریخ عرضه مشخص کرده بودن که تاخیر بخوره؟

آخرین ویرایش:
دیگه چی بهتر از این !
عاشق این سری هستم !

مخصوصا شماره ی اول که تم جنگلی داشت .

فقط دوست دارم مثل شماره ی یک اون موجودات ترسناک و تم تخیلی دوباره به بازی برگرده و گیم پلی بازی هم سنگین تر بشه کمی !

خبر خوبی بود این؟ :دی کاش اون بابا Kurt رو میزاتشن بالا سره پروژه. امیدوارم گند کاریی خاصی صورت نگرفته باشه که اینها مجبور بشن ماس مالیش کنن.

09272820538113876683.gif
یادش بخیر قبلاً حس و حالش بود گیف ها رو کوچیک و کم حجم میکردم :دی.

هم خبر خوبی بود و هم نه! :دی
از این نظر که این دو تا کارشون واقعاً درسته و کیفیت بازی احتمالاً از حالت اولیه خودش بالاتر میره، خبر خوبی بود. ولی از اون طرف هم باعث میشه پروژه بعدی ND سرنوشتش عجیب غریب بشه و به این زودی ها هم شاهدش نباشیم، مگر اینکه کارگردانش یکی به جز اینا باشه.

بروس و نیل که بعد از تموم شدن tlou روی left behind کار کردن و بعدش هم رفتن روی ریمسترش تمرکز کردن .... اصلا وقت فکر کردن به پروژه جدید نداشتن ... کار ریمستر هم که به انتهای خودش رسیده ... گذاشتنشون سر انچارتد ... پس اون 2 بازی دیگه افراد دیگه ای هدایت میکردن از همون اول ... البیته توی یه استودیو ان و میتونن از این دو تا گودزیلا راهنمایی بگیرن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or