کارگردانان انچارتد 4معرفی شدند

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

در مصاحبه ی اخیر Gameinformer با روسای استدیو ی ناتی داگ در قسمتی از مصاحبه چنین امده است :
آینده ی انچارتد را چگونه ارزیابی می کنید ؟

_ما از Neil Druckmann و Bruce Straley. در خواست کردیم تا کارگردانی انچارتد را بر عهده بگیرند انها به عنوان افرادی که در انچارتد 1 و 2 دخیل بوده اند بسیار هیجان زده اند .

شما چه فکر می کنید ؟
A Candid Interview With Evan Wells And Christophe Balestra On The State of Naughty Dog, Uncharted, And The Last of Us - Features - www.GameInformer.com

37055711167792915972.gif

خانم ها و آقایان محترم همه بفرمایین کنار Bruce KING Straley داره میاد :bighug::d
خوبی این حرکت این بود که مجبورن 2 تا کارگردان از بین بچه های استدیو بسازن و خب معلومه افراد زیادی توی استدیو هستن که مثل Neil موفق بشن

ND یه تیم داره ، کل تمرکز استدیو الان رو این بازی هست . Tlou : R هم ICE Team میسازه ....

خب چیزی که مشخصه خود Ice Team بسیاری از اعضاش رو کارکنان ناتی داگ تشکیل میدن و کار این تیم در شرایط سخت اینه که به کمک سازنده های سونی بیاد و برنامه نویسی هایی رو برای دور زدن مشکلات دست و پا کنه،صد در صد وجود یک رهبر در هر پورت یا ساخت بازی ای جز بایدهاست برای اینکه کار ساخت هماهنگ تر جلو بره!

آخه یه ریمستر کردن چه کار سختیه ؟؟؟ یه آی پی جدید که نمیسازه یا یه بازی کامل
همه چیز بازی از قبل کامله فقط اینا باید رو کیفیت و ... این چیزا نظارت کنند
ناتی داگ یه تیم نداره خود نیل چند وقت پیش گفت دارند 2 تا بازی جدید میسازن

بله اینو میدونم ولی به این سادگی هایی هم که شما فکر میکنی نیستا!! اتفاقن پورت TLOU Remastered از ساخت یک بازی که بر روی PS4 کلید خورده سخت تره و چند روز پیش هم خود نیل دراکمن گفته بود این پورت به مانند جهنم بوده براشون

خب چیزی که مشخصه خود Ice Team بسیاری از اعضاش رو کارکنان ناتی داگ تشکیل میدن و کار این تیم در شرایط سخت اینه که به کمک سازنده های سونی بیاد و برنامه نویسی هایی رو برای دور زدن مشکلات دست و پا کنه،صد در صد وجود یک رهبر در هر پورت یا ساخت بازی ای جز بایدهاست برای اینکه کار ساخت هماهنگ تر جلو بره!

بله اینو میدونم ولی به این سادگی هایی هم که شما فکر میکنی نیستا!! اتفاقن پورت TLOU Remastered از ساخت یک بازی که بر روی PS4 کلید خورده سخت تره و چند روز پیش هم خود نیل دراکمن گفته بود این پورت به مانند جهنم بوده براشون

میدونم که میدونی :دی
ولی خودمم مصاحبه رو خوندم منظورش کل گروه بوده
یعنی بیشتر واسه برنامه نویسا جهنم بوده چون سخت افزار دو کنسول فرق داره:دی

هم خبر خوبی بود و هم نه! :دی
از این نظر که این دو تا کارشون واقعاً درسته و کیفیت بازی احتمالاً از حالت اولیه خودش بالاتر میره، خبر خوبی بود. ولی از اون طرف هم باعث میشه پروژه بعدی ND سرنوشتش عجیب غریب بشه و به این زودی ها هم شاهدش نباشیم، مگر اینکه کارگردانش یکی به جز اینا باشه.

بازی عالی بود قطعا ولی اگر این دو بزرگوار کارگردانانش بودن شاهکار میشد. حالا که تقریبا نصفه کار نبودن احتمالا بازی فوق العاده خواهد شد!

اگر واقعیت داشته باشه خبر فوق العاده ایه کیفیت بازی قطعا بالاتر میره چون بهترین افرادی که میشد انتخاب بشن تو ناتی داگ دارن رو بازی کار میکنن بعد از رفتن امی هنینگ شدید نگران کیفیت بازی بودم اما الان دیگه معلومه بازی چی میشه...:bighug:
پ ن:تنها نکته ی منفی این خبر دیر تر عرضه شدن TLOU2...

خبر كه فوق العادس و قطعا اكثر مطلق برو بچه ها از اين خبر به شدت خرسند هستند اين جوري هم كه من اينجا ميبينم اكثرا خوشحال هستن .....حالا اين وسط هم يكي دوتا از دو ستان گويا خوشحال نيستن :d كه من حدس مي زم باتوجه به رو حيه اين عزيزان بايد فيلم هندي با تم كودكانه تحويل گيمر بدن تا اين دو ستان حال كنن به هر صورت اين دوستان هنوز تو حال هواي ما قبل 9 سالگي گير كردن گويا :d .........اين در حاليه كه اكثر دوست داران گيم علاقه داران يه داستان غني با شخصيت پردازي يونيك مثل TLoU و U2 رو ببينن با يه روايت داستان بي نظير و يه لول ديزاين محشر كه فقط از دست نيل و بروس بر مياد .
قبلا هم خبرش اومده بود كه تم انچارتد dark تر شده كه به شدت استقبال ميشه . البته قطعا اين قضيه به اين معني نيست كه Uncharted عين TLoU قرار بشه چون حال هواي اين دو بازي كاملا با هم فرق داره و اين اتفاق هم نخواهد افتاد ......كلا كار هاي ND تضمين شدس چون افرادش از بهترين هاي صنعت گيم هستن چه برسه به اين كه حالا بهترين هاي اين استديو امور U4 رو به دست گرفتن .

آخرین ویرایش:
چه خبر عالی چه شود
منم دوست دارم به دریک یکم شخصیت جدی تری بدن و یکم اتمسفر بازیو تاریک تر کنن عالی میشه
منتظر یه تریلر خفن از U4 تو E3 هستیم :دی

من فک می کنم جدی شدن ناتان بخاطر مسن شدنش و طبیعتا مرگ طبیعی سالی خواهد بود.... در بدترین حالت که این دورو حوبگیره یهو تو e3 می بینیم یه یارو ریشو که الکلی شده بعد می فهمیم ناتانه و النا مثلا کشته شده و حالا اونم رم کرده زده تو فاض انتقام واسه پیاز داغ هم می تونن مثلا بگن النا حامله ای چیزی بوده... یعنی اینطور شه همه به فنا میریم

من فک می کنم جدی شدن ناتان بخاطر مسن شدنش و طبیعتا مرگ طبیعی سالی خواهد بود.... در بدترین حالت که این دورو حوبگیره یهو تو e3 می بینیم یه یارو ریشو که الکلی شده بعد می فهمیم ناتانه و النا مثلا کشته شده و حالا اونم رم کرده زده تو فاض انتقام واسه پیاز داغ هم می تونن مثلا بگن النا حامله ای چیزی بوده... یعنی اینطور شه همه به فنا میریم
52520777300801262107.gif

شوخی ـش هم خوب نیست :|:دی
البته امیدوارم بازم نیت شوخ طبعی رو داشته باشه ، و این تاریک شدن ضربه ای به شخصیت ها نزنه.
البته از یک طرف خیالم راحته ، چون ناتی کارش درست هست. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or