کارمک: RAGE بهترین گرافیک کنسولی تاریخ

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
RAGE.jpg

جان کارمک بر این باور است که RAGE مسلماً بهترین گرافیک روی کنسول در تاریخ خواهد بود!

RAGE برای سه پلتفرم PC , PS3 و X360 در نظر گرفته شده است, برنامه نویس کهنه کار استدیو ID Software جان کارمک میگوید "سخت ترین دستاورد تکنیکی در ساخت RAGE ایجاد بازی بود که در تمامی فرمت ها بر روی 60 فریم در ثانیه اجرا شود".

بزرگترین چالش ما با RAGE ساخت بازیی بر مبنای 60 فریم در ثانیه بود. بعضی اوقات در کمپانی من تنها کسی بودم که میگفت ما واقعاً به انجام این کار نیاز داریم.
این همیشه آسان بنظر میرسد اگر بر این فکر باشیم که فقط یک بازی 30 فریم بسازیم، این راه حل آسانیست, ما میتوانیم موارد بیشتری را به صحنه نمایش بازی اضاف کنیم و در عین حال مجبور نیستیم بازی را سخت بهینه سازی کنیم.

عقیده من بر این است که برای یک بازی اکشن قوی شما به فریمی بیشتر از 30 (60fps) نسبت به اضافات بخش گرافیکی و بهبود این قسمت در جهت مقابل نیاز خواهید داشت.
ما درحال ساخت بهترین گرافیک این نسل بر روی کنسول ها هستیم. واقعیت این است که ما این کار را با دوبرابر نرخ فریم نسبت به بسیاری از رقبا انجام دادیم, این موضوع خود گویای این هست که رسیدن به این نقطه با چنین شرایطی چقدر مشکل است.
http://www.nowgamer.com/news/5542/rage-best-looking-console-game-this-gen-carmack

آخرین ویرایش:
بله بازی ای که تو e3 بهترین شوتر شناخته میشه یه بازی عادی حساب میشه نه ؟!
من نمیدونم چرا هرچی مینویسم امثال شما و فنبوی ها باید جواب بدن!
در هر صورت امیدوارم یه روزی فرق ؟ رو با ! بدونی! منظورم اینه روزی میشه یکی بیاد بگه مثلا بهترین داستان کنسولی رو ارائه میدیم؟ یا فقط بازار نوب رو نشونه رفتن که فقط گرافیک براشون مهمه!(که البته تو ایران اکثریت گیمر هامون رو تشکیل میدن)

من نمیدونم چرا هرچی مینویسم امثال شما و فنبوی ها باید جواب بدن!

خدا غیر فنبویهایی مثل شما را تو سایت زیاد کنه ! =))
یکم بفرما پات را بزار تو سایت ها از دموی بازی که سایتها تجربه کردند ببین چی گفتن نمونه سایت gamespy ماله 1 ماه پیشه خودت هم بلدی ترجمش کنی دیگه ؟ :

Walking out of the demo, I felt satisfied id Software will deliver the goods with its first new IP since the original Quake dropped in 1996. The diversity in gamplay, environments, weapons, and enemies and the stunning level of detail indicate Rage not only has the potential to be a strong shooter, but a truly special game
بله بازی فقط یه تعداد ادم های چماق بدستن ؟!

خوب حالا قفل قفل که نه ، اما در 80% موارد رو 60 بود دیگه . اصن گرافیکش افتضاح هم باشه ، رنگ بندیش از Rage بهتره :biggrin1: !
توی COD اصلا چیزی به اسم فیزیک وجود خارجی نداشت :d.
اون گرافیک رو توی فریم 120 هم به نظرم راحت میشد اجراش کرد :d.
حالا تازه رحم کردم بالاتر نگفتم :-".

از چیزی که تا الان Rage نشون داده، میگم تا الان نشون داده، از لحاظ بصری و تکنیکی بهترین گرافیکی هست که وجود داره. همه این جزئیات و این فیزیک با 60 فریم واقعا فوق العاده است.

• Like
Reactions: S0HEIL
مشکلت اینه نه درست میخونی نه منظور رو میفهمی! فقط یاد گرفتی با کله بری تو شیکمه هر کی به عشقت حرف بزنه!
من جایی گفتم گیم پلی بده باهوش که قصه برام ردیف کردی؟ من میگم دقیقا با این حرف که میگه بهترین گرافیک داره نوب جماعت رو هدف میره!
مطمئنا کسی نمیتونه بگه نه چون یه کارگردان کل کار براش مهمه ولی کارمک میاد میگه بهترین گرافیک!!!! کاملا مشخصه برای فروش داره چیکار میکنه!
حالا احتمالا پشت سرش باز یه متن در میاری که اصغر علی بغال سر کوچتون گفته i larv this %$# game

نخیر نبود :دی درسته تو اکثر مواقع فریمش بالا بود ولی تو بعضی صحنه میومد پایین میتونید برید سایتها را مطالعه کنید !
الان من توکف gears3 هستم :دی لعنتی گرافیکش خداست برو تو این تاپیک جمال بازی را نگاه کن !
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=29521&page=44

خودم بازیرو با Mod روی 360 تست کردم فریم بین 56 تا 60 بود

مشکلت اینه نه درست میخونی نه منظور رو میفهمی! فقط یاد گرفتی با کله بری تو شیکمه هر کی به عشقت حرف بزنه!
من جایی گفتم گیم پلی بده باهوش که قصه برام ردیف کردی؟ من میگم دقیقا با این حرف که میگه بهترین گرافیک داره نوب جماعت رو هدف میره!
مطمئنا کسی نمیتونه بگه نه چون یه کارگردان کل کار براش مهمه ولی کارمک میاد میگه بهترین گرافیک!!!! کاملا مشخصه برای فروش داره چیکار میکنه!
حالا احتمالا پشت سرش باز یه متن در میاری که اصغر علی بغال سر کوچتون گفته i larv this %$# game
ببخشید این یعنی چی؟:d
یه عده آدم احمق که قده ... نمیفهمن فقط با آچار میدوان سمتت تو هم هر جور حال کردی میکشیشون! بعد اسمش شده بازی
کلا گند زدی به گیم پلی رفت دیگه.:d

• Like
Reactions: .:Soheil:.

میدونی مشکل منم با تو چیه ؟! تو و تعدادی که فکر میکنی فنبازی در نمیاری برام خیلی جالبه که هر بازی از ps3 که تبلیغات این چنینی رو گرافیکش میشه ( که ماشالا درصد دادنشون سر به فلک کشیده !) از این قبیل پستها نداری که بگی GG و ND و ... دارن نوب جمع اوری میکنن . ولی هر بازی متعلق به 360 باشه یا مولتی باشه ک به 360 ربط پیدا کنه ! سریعا بند و بساط نظامی برای حمله به بازی مورد نظرت اماده میشه !
اینو برام توضیح بده ببینم ؟

تو و تعدادی که فکر میکنی فنبازی در نمیاری برام خیلی جالبه که هر بازی از ps3 که تبلیغات این چنینی رو گرافیکش میشه
جاش اینجا نیست فرخ جان اما نه اشتباه میکنی! من تقریبا میتونم بگم تو این قضیه منطقی هستم و فن نیستم!
اتفاقا در حال حاصر به قدری از عناوینی مثل کیلزون و گرن توریسمو که فقط برای پول ساخته شده متنفر هستم که سر پستام تو تاپیکاشون نزدیک بود بن شم!:دی
حالا شما هر جور دوست داری فکر کن اما من تنها بازیی که تو این نسل دیدم و واقعا اسمش رو میشه بازی گذاشت و هیچ هایپ و جو روش نبوده mass effect 2 بوده!

با ممد موافقم (mohammad_66). با همین ممد و فردین و دیگران روزی 4 ساعت Borderlands بازی میکردیم و اخ نمیگفتیم. گرافیک نبود که مارو 100+ ساعت پای tv نگه داشت.

پ.ن. مصیبتی شده "گرافیک" توی این نسل. همه درد گرافیک دارن.

• Like
Reactions: Dinosaur
همه دیگه بقالی زدند و ماست شیرین میفروشند..:blink:
آره دیگه.کارمک هم فن بویه دیگه!بیچاره خلافش هم نمیتونه ثابت کنه!!LOL
به شخصه اگر از این بازی ایراد گرفتم، شما بیاید بگید چرا :d.

اگر این چیزی که الان نشون میدن باشه با 60 فریم روی X360 من دیگه حرفی ندارم بزنم :d.

هرچند من دیگه شکاک شدم به حرف اینجوری سازنده ها تقریبا همه قبلش یه چیزی میگند موقع عرضه بازی همه چیز عوض میشه.
یعنی تو تا الان نمیدوستی Rage رو 60 فریم داره اجرا میشه که قبلا ازش ایراد میگرفتی!؟:دی

کارمک یک اسطوره هستش و الکی حرف نمیزنه ولی اونجا که گفت "ما این کار را با دوبرابر نرخ فریم نسبت به بسیاری از رقبا انجام دادیم"تیکه به KZ3 و Crysis بود ها

این یارو کارمک هر 10 سالی از قبر پامیشه یه چیزی میسازه و یه حرفی میزنه .... زیاد نباید گوش داد . اگه گرافیک بالا باشه که به هیچ عنوان کنسول نمیتونه اونو 60 فریم اجرا کنه!(60 فریم پیشکش،به 30 برسه!). نمونه ها زیادن: کیلزون 2-3 ، کرایسیس 2 ،کسلوینیاو...اگر هم واقعا 60 فریم باشه که گودبای گرافیک! خیلی زور بزنن میشه نوب آو دیوتی !:p.
البته تمامی پیش نمایش ها و دموهایی که من از بازی دیدمم همچین آش دهن سوزی نبود . یه چیز خیلی معمولی و ساده +فیزیک قوی .همین

این یارو کارمک هر 10 سالی از قبر پامیشه یه چیزی میسازه و یه حرفی میزنه .... زیاد نباید گوش داد . اگه گرافیک بالا باشه که به هیچ عنوان کنسول نمیتونه اونو 60 فریم اجرا کنه!(60 فریم پیشکش،به 30 برسه!). نمونه ها زیادن: کیلزون 2-3 ، کرایسیس 2 ،کسلوینیاو...اگر هم واقعا 60 فریم باشه که گودبای گرافیک! خیلی زور بزنن میشه نوب آو دیوتی !:p.
البته تمامی پیش نمایش ها و دموهایی که من از بازی دیدمم همچین آش دهن سوزی نبود . یه چیز خیلی معمولی و ساده +فیزیک قوی .همین
پارسال یه برادر کچلی که گویا قصاب هم بود 60 فریم اجرا شد :d از لحاظ بصری هم مشکلی توش دیده نمیشد تا جایی که یادمه :d دیگه الان بعد از یه سال و با یه همچین موتور قوی ای بعیده نشه یه گرافیک خوب رو 60 فریم داد !
----------------
نصفِ GoW پرِرِندِر شده هست. گرافیک Wall-E در حد Wall-E هم میتونن روش بذارن بگونه ای که روی 120fps اجرا شه.
جــــــــــان ؟! :d

آخرین ویرایش:
پارسال یه برادر کچلی که گویا قصاب هم بود 60 فریم اجرا شد :d از لحاظ بصری هم مشکلی توش دیده نمیشد تا جایی که یادمه :d دیگه الان بعد از یه سال و با یه همچین موتور قوی ای بعیده نشه یه گرافیک خوب رو 60 فریم داد !
نصفِ GoW پرِرِندِر شده هست. گرافیک Wall-E در حد Wall-E هم میتونن روش بذارن بگونه ای که روی 120fps اجرا شه.

• Like
Reactions: S0HEIL

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or