جان کارمک بر این باور است که RAGE مسلماً بهترین گرافیک روی کنسول در تاریخ خواهد بود!
RAGE برای سه پلتفرم PC , PS3 و X360 در نظر گرفته شده است, برنامه نویس کهنه کار استدیو ID Software جان کارمک میگوید "سخت ترین دستاورد تکنیکی در ساخت RAGE ایجاد بازی بود که در تمامی فرمت ها بر روی 60 فریم در ثانیه اجرا شود".
بزرگترین چالش ما با RAGE ساخت بازیی بر مبنای 60 فریم در ثانیه بود. بعضی اوقات در کمپانی من تنها کسی بودم که میگفت ما واقعاً به انجام این کار نیاز داریم.
این همیشه آسان بنظر میرسد اگر بر این فکر باشیم که فقط یک بازی 30 فریم بسازیم، این راه حل آسانیست, ما میتوانیم موارد بیشتری را به صحنه نمایش بازی اضاف کنیم و در عین حال مجبور نیستیم بازی را سخت بهینه سازی کنیم.
عقیده من بر این است که برای یک بازی اکشن قوی شما به فریمی بیشتر از 30 (60fps) نسبت به اضافات بخش گرافیکی و بهبود این قسمت در جهت مقابل نیاز خواهید داشت.
ما درحال ساخت بهترین گرافیک این نسل بر روی کنسول ها هستیم. واقعیت این است که ما این کار را با دوبرابر نرخ فریم نسبت به بسیاری از رقبا انجام دادیم, این موضوع خود گویای این هست که رسیدن به این نقطه با چنین شرایطی چقدر مشکل است.
http://www.nowgamer.com/news/5542/rage-best-looking-console-game-this-gen-carmack
آخرین ویرایش:

.
.