کارمک: RAGE بهترین گرافیک کنسولی تاریخ

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
RAGE.jpg

جان کارمک بر این باور است که RAGE مسلماً بهترین گرافیک روی کنسول در تاریخ خواهد بود!

RAGE برای سه پلتفرم PC , PS3 و X360 در نظر گرفته شده است, برنامه نویس کهنه کار استدیو ID Software جان کارمک میگوید "سخت ترین دستاورد تکنیکی در ساخت RAGE ایجاد بازی بود که در تمامی فرمت ها بر روی 60 فریم در ثانیه اجرا شود".

بزرگترین چالش ما با RAGE ساخت بازیی بر مبنای 60 فریم در ثانیه بود. بعضی اوقات در کمپانی من تنها کسی بودم که میگفت ما واقعاً به انجام این کار نیاز داریم.
این همیشه آسان بنظر میرسد اگر بر این فکر باشیم که فقط یک بازی 30 فریم بسازیم، این راه حل آسانیست, ما میتوانیم موارد بیشتری را به صحنه نمایش بازی اضاف کنیم و در عین حال مجبور نیستیم بازی را سخت بهینه سازی کنیم.

عقیده من بر این است که برای یک بازی اکشن قوی شما به فریمی بیشتر از 30 (60fps) نسبت به اضافات بخش گرافیکی و بهبود این قسمت در جهت مقابل نیاز خواهید داشت.
ما درحال ساخت بهترین گرافیک این نسل بر روی کنسول ها هستیم. واقعیت این است که ما این کار را با دوبرابر نرخ فریم نسبت به بسیاری از رقبا انجام دادیم, این موضوع خود گویای این هست که رسیدن به این نقطه با چنین شرایطی چقدر مشکل است.
http://www.nowgamer.com/news/5542/rage-best-looking-console-game-this-gen-carmack

آخرین ویرایش:
ببینم بچه ها تا حالا بازی شوتری داشتیم که رو 60 فریم اجرا شه؟
بعدش فریم واسه گیم پلی بیشتر بهتره تا گرافیک اینطور نیس؟
ولی بالاخره هر چی باشه کارمک یه اسطوره س و الکی (مثل بعضیها :d)حرف نمیزنه.

کارمک هیچ وقت شکمی حرفی نزده...
بازی خیلی روونتر میشه.
اگه منظورت گرافیک بصری هستش که نه تاثیری مداره اما ارزش گرافیک و قدرت تکنینکی موتور رو بالا میبره...

Last edited by a moderator:
حرف تاعمل زیاد هست امیدوارم اینطور باشه
ولی چیزی که دوستان بهش باید فکر کنند این هست که بازی3 سال تاخیر داشته
حالا بدهند بیرون بازی را 60 فریم پیش کششون

ببینم بچه ها تا حالا بازی شوتری داشتیم که رو 60 فریم اجرا شه؟
ولی بالاخره هر چی باشه کارمک یه اسطوره س و الکی (مثل بعضیها :d)حرف نمیزنه.

تا اونجایی که یادمه COD به 60 فریم بودنش مینازید...
من هنوز موندم چجوری کارمک میخواد بهترین گرافیک کنسولی ( یعنی از Crysis 2 و KZ3 بهتر!) رو بسازه اونم رویه 60 فریم!!

rage-gears3-alan wake2-(new)halo-next lionhead project-kingdoms-forza4 هر کدومشون شانس کسب بهترین گرافیک کنسولیو دارن.فقط این وسط خوش به حال x360 بازا که میزبان این سفره ی اشتها اورن !!من اصولا شانس ندارم تا اومدم ps3 بگیرم x360 دور برداشت!:d

Gran Turismo 5 هم سعی زیادی در 60 فریم نگه داشتن بازی داشت و همین باعث شد خیلی حرفا زده بشه که بازی از لحاظ گرافیک محیط و جزئیات در سطح خوبی نیست! مطمئناً یامائوچی هم دست کمی از کارمک نداره و از تمام تجربه و علمش استفاده کرد! اما نتیجه برای گیمرها راضی کننده نبود! این خطر که این بازی هم به چنین بلایی دچار شه هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or