کارمک: Doom 4 از قابلیت Radeon 7970 یعنی PRT پشتیبانی خواهد کرد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Doom 4 در دست ساخت است و طبق اخرین توییت کارمک این بازی از قابلیت AMD Radeon 7970 یعنی Partially Resident Texture پشتیبانی خواهد کرد.

پیشبینی می شود

PRT جزوی از موتور هایی که برای نسل بعد ساخته می شوند شود
پس شاید این عنوان در نسل بعد عرضه شود

پ.ن : بانو بایونتا در حال خوردن آب نبات اره برقی ای !

60317620147424166515.gif

یه مقدار در مورد PRT توضیح بدید، اگر تو سروکله هم زدن نتون تموم شده.

با کمی چرخ زدن توی اینترنت و با در افتادن با واژه های غلمبه اینها دستگیرم شد .( کم و کسریش رو ببخشید )

Partially Resident Texture یا PRT به نوعی شبیه همون تکنولوژی هست که کارمک توی RAGE اونو استفاده کرد ، و اینکه این تکنیک PRT که
توسط AMD قراره توی سخت افزار این پردازنده ی قوی استفاده بشه الهام گرفته از تکنیک کارمک ( به بزرگی استاد پی ببرید )هست .جالبه بدونید حتی
Nvidia هم قبلا از تکنیک های سایه زنی کارمک در ID Tech 4 در قالب UltraShadow استفاده کرده بود .

For id Tech 5 the trend has continued, now with AMD doing a hardware implementation of a Carmack inspired technology

اساس کار اینه که PRT در این پردازنده میاد و سخت افزاری تکسچر ها رو به صورت کاشی ( با ابعاد ) بزرگ و کوچک تقسیم میکنه و در این بین تکسچرهای
تقسیم شده رو به دو صورت پردازش میکنه ، یعنی اینکه اون دسته از تکسچر هایی که ضروری نیستند رو با کیفیت به مراتب پایینتر از ضروری ها پردازش
میکنه ، که این به کارایی سیستم و کمک در لودینگ تسکچر ها کمک میکنه . به این ترتیب کاشی هایی که لزومی بر کامل شدن بافتهاشون نیست به
صورت کم جزییات لود میشن و آنهایی که در دید نزدیک و مهم هستند با جزییات کامل پردازش میشن و با این روش کاشی هایی که اون لحظه ضرورتی
برای لود شدن بافتشان نیست پردازش نمیشن .
در کل هدف کارمک برای اینکار ، بهبود بافت ها ( تکسچر ها ) در بازی با استفاده از تکنیک کاشی کردن بافت های کل محیط مورد نظر که باعث میشه
کلی بافت های غیر ضروری از چرخه ی پردازش محو بشه و کارایی سیستم و لودینگ بافت ها ( تکسچر ها ) سرعت بیشتری پیدا کنه .

2e35d9186dd7.jpg

بازی Rage و id Tech 5 بنیانگذار این تکنیک بودند .
فقط یادتون باشه AMD این سیستم رو دقیقا از کارمک تقلید کرده ، همانطور که Nvidia قبلا تکنیک های این استاد بزرگ رو تقلید کرده بود .
---------------------------------------------------------------------------------
اگر سوال ذهن شما هم اینه که خوب چه کاریه وقتی کارمک بدون این پردازنده هم اونو تونست اجرا کنه ، جواب اینه که AMD گفته معتقده نسل بعدی
موتور های بازی سازی باید از این تکنولوژی استفاده کنند ، تکنولوژی که حالا بسیار بهتر و کاملتر شده و میگه با روش سخت افزاری نتیجه خیلی بهتر
و سریعتر خواهد بود .

PRT2_575px.jpg

پس برخی الان متوجه بشن که کارمک چند سال پیش روشی رو ابداع کرد که قراره بعد از چند سال در نسل جدید پردازنده های پرقدرت ظاهر بشه !
ببخشید کم و کسریش روووووووووووووووووووووووو و به بزرگی استاد که خط مش AMD و Nvidia هست پی ببرید .

آخرین ویرایش:
ببین دوست من اگر خدا نشون دادن کارمک یا هر چیز دیگه ای که سابقه ی خوبی داشته (ولی الان گند زده) نشانه ی Hardcore - Pro - Khafan - Old School بودنه ترجیح میدم (میدیم) از نظر شما و امثال شما N00b و "تازه گیمر شده" باشم (باشیم).
به پرستش استاد کارمک و سابقه ی خفن بقیه چیزها بپردازید بیشتر از این وقتتون رو نمیگیرم ;) :)
درسی که نگرفتین اینه که اسم هیچکس مقدس نیست، همه میتونن تِرِکمون بزنن.[2]
اگه قرارباشه سابقه ی درخشان یه بازی ساز رو با یه عنوانی که حالا از دید بعضی ها خفن نبوده زیر سوال ببریم، پس باید سابقه ی خیلی از بازی سازهای حال حاضر رو زیر سوال برد.
Fable 3 / Devil May Cry 2 و خیلی بازیهای دیگه واسه سازنده هاشون اون طور که باید و شاید عالی نبودن، پس اونها هم الان رسما هیچ بوقی نیستن! درسته؟
از ترول های زیبای دوستان عزیز سپاس گرازم.:)

آخرین ویرایش:
سلام
کارمک تو ریج اونجوری که باید ظاهر نشد ولی مطمئن هستم DOOM4 خواهد ترکوند.من هیچوقت لحظات ترسناک DOOM3 رو از یاد نمیبرم با اون جو خفنش. فقط امیدوارم که تعداد مراحل مثل دووم 3 زیاد نباشه.

امیدوارم انقدر معطوف به گرافیک نشن که سناریو بازی رو فراموش کنن . این بازیسازها میدونن بیشتر گیمرها گرافیک واسشون مهمترین فاکتوره, همش روی این قضیه هایپ میکنن, یکی نمیاد (بجز استثنا هایی مثل دیوید کیج یا کن لیواین) بگه آقا بازی ما داستانش شما رو شگفت زده خواهد کرد.:d

امیدوارم انقدر معطوف به گرافیک نشن که سناریو بازی رو فراموش کنن . این بازیسازها میدونن بیشتر گیمرها گرافیک واسشون مهمترین فاکتوره, همش روی این قضیه هایپ میکنن, یکی نمیاد (بجز استثنا هایی مثل دیوید کیج یا کن لیواین) بگه آقا بازی ما داستانش شما رو شگفت زده خواهد کرد.:d
گرافیک واسه همه مهمه
تجربه ثابت کرده بازیهای با گرافیک بالا همیشه بازیهای شاخی بودن از همه نظر

کارمک اصلا خودش همیشه گفته به داستان معتقد نیست بازیهاش هم نگاه کنی هرگز توی داستان حرفی برای گفتن نداشتن و کارهاش هم همیشه هم هایپ دارن مخصوصا سر این گرافیک! شما از دوم بگیر بیا برو تا ریج و حالا هم که دوم4 که بازم داره هایپ بازی در میاره!
کلا از بازیهاش بدم میاد مهمترین فاکتور برای من داستانه بعد گیم پلی گرافیک هم مهمه البته ولی نه به اندازه این دو تا!

کسانی که با اژدها با گیمینگ آشنا شدن و خفن ترین fps عمرشون lolzone باشه،مسلم هست که کارمک رو گاگول میدونن.

حداقل کارمک انقدر جرات داشت که بیاد و اعتراف کنه که اشتباه کرد rage رو بر پایه کنسول ساخت.نه مثل اووووستادهای عزیز که بعد تِر زدن میفرمودن::آه خدای من.قدرت اژدها برای بازی من کافی نبود::

کسانی هم که معتقدن کارمک با rage گند زده،بهتره به کلینیک روانپزشکی مراجعه کنن.کسی که بازی رو 60 فریم میسازه اونم با اون عظمت محیط و در زمان عرضه از طرف کلی سایت لقب بهترین گرافیک رو میگیره،فقط میشه گفت شاهکار کرده.گند رو اونی داره به خودش میزنه که با نظرات خنده دار در مورد کارمک باعث شادی و شعف دیگران میشه.

نظر کارمک رو درباره داستان تو بازی رو میدونی انشالله دیگه ؟ :دی

کسانی که با اژدها با گیمینگ آشنا شدن و خفن ترین fps عمرشون lolzone باشه،مسلم هست که کارمک رو گاگول میدونن.

حداقل کارمک انقدر جرات داشت که بیاد و اعتراف کنه که اشتباه کرد rage رو بر پایه کنسول ساخت.نه مثل اووووستادهای عزیز که بعد تِر زدن میفرمودن::آه خدای من.قدرت اژدها برای بازی من کافی نبود::

کسانی هم که معتقدن کارمک با rage گند زده،بهتره به کلینیک روانپزشکی مراجعه کنن.کسی که بازی رو 60 فریم میسازه اونم با اون عظمت محیط و در زمان عرضه از طرف کلی سایت لقب بهترین گرافیک رو میگیره،فقط میشه گفت شاهکار کرده.گند رو اونی داره به خودش میزنه که با نظرات خنده دار در مورد کارمک باعث شادی و شعف دیگران میشه.

حسین جان پیشنهاد می کنم قبل اینکه برای کارمک دایه مهربان تر مادر بشی ، یه چند ساعت Rage رو روی کنسول ( نسخه PS3 ) بازی کنی و بعد با همون عناوین lolzone که می فرمایید یه مقایسه بکنید . اگه lolzone هم قبول نیست کرایسیس 2 رو پیشنهاد می کنم . لطف کن اینا رو یه نگاه بنداز بعد بیا ادامه بحث رو بریم .

این یعنی چی؟
اول میگی ریج بر پایه کنسول بوده بعدش میگی ساختن بازی با 60 فریم شاهکاره!
آخه واسه کسی که رو pc میخواد اینو بازی کنه دیگه 60 فریم کمترین فریمی هست که یه بازی میتونه داشته باشه.
اگه رو کنسول هم قراره شاهکار کنه کسی 20-30 فریم رو به اون همه مشکل گرافیکی ترجیح نمیده.
اگه به فریم بود الآن فیفا بهترین گرافیک رو تا 3 نسل دیگه داشت حتما؟!
شما یه نگاه به متای بازی هم بکنی میبینی بحث اژدها و تازه به دوران رسیده و ایرانی و این چیزا نیست!

درود
حالا 1 سوال این دسته بندی تکسچرها به ضروری و غیر ضروری رو برچه پایه ای انجام میده این تکنولوژی PRT؟
یعنی از کجا می فهمه فلان تکسچر غیر ضروری و اون یکی ضروری. ملاک دسته بندیش چیه؟

ماشالله ترولینگ!!!!
همین lolzone هر 2 نسخه ـش زمانی که اومدن از دید اکثر سایت ها لغب بهترین گرافیک گرفتن. آخر سال هم بین کاندید ها بودن.
نسخه ی دوم متای 91 گرفت و از دید حداقل یه سایت گاتی شد. نسخه ی سوم هم متا 84 و این هم یه گاتی برد. Rage چی؟ متای 78 روی PC و 81 برای کنسول... با مشکلات بینهایت روی PS3 و PC.
لُپِ کلام: آقا جان اون 60 فریم تو سرش بخوره! 60 فریم نخواستیم با اون همه مشکل! این همه بازی شاخ رو 30 فریم داریم بازی میکنیم به کجامون برخورده که حالا استاد میخواد با 60 فریم نجاتمون بده؟
شخصا حاضرم یه بازی 30 فریم با افت فریم بازی کنم تا شاهکار استاد کارمک با اون همه مشکل...

نظر کارمک رو درباره داستان تو بازی رو میدونی انشالله دیگه ؟ :biggrin1:

کارمک اصلا خودش همیشه گفته به داستان معتقد نیست بازیهاش هم نگاه کنی هرگز توی داستان حرفی برای گفتن نداشتن و کارهاش هم همیشه هم هایپ دارن مخصوصا سر این گرافیک! شما از دوم بگیر بیا برو تا ریج و حالا هم که دوم4 که بازم داره هایپ بازی در میاره!
کلا از بازیهاش بدم میاد مهمترین فاکتور برای من داستانه بعد گیم پلی گرافیک هم مهمه البته ولی نه به اندازه این دو تا!

اون موقع که doom 1 منتشر شد تحولی در صنعت گیمینگ بوجود اورد و انقدر بزرگ بود که اصلا کسی ازش داستان نمیخواست. اما حالا در نسلی به سر میبریم که بازیهای بزرگ, معمولا داستان های خوبی دارن . وقتی سایتهای معتبر در نقد 3 doom و rage یکی از نقاط ضعف رو کمرنگ بودن storyline قرار میدن, پس نیازش برای بازی واجبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or