کارمک: Doom 4 از قابلیت Radeon 7970 یعنی PRT پشتیبانی خواهد کرد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Doom 4 در دست ساخت است و طبق اخرین توییت کارمک این بازی از قابلیت AMD Radeon 7970 یعنی Partially Resident Texture پشتیبانی خواهد کرد.

پیشبینی می شود

PRT جزوی از موتور هایی که برای نسل بعد ساخته می شوند شود
پس شاید این عنوان در نسل بعد عرضه شود

اون موقع که doom 1 منتشر شد تحولی در صنعت گیمینگ بوجود اورد و انقدر بزرگ بود که اصلا کسی ازش داستان نمیخواست. اما حالا در نسلی به سر میبریم که بازیهای بزرگ, معمولا داستان های خوبی دارن . وقتی سایتهای معتبر در نقد 3 doom و rage یکی از نقاط ضعف رو کمرنگ بودن storyline قرار میدن, پس نیازش برای بازی واجبه.
خوب ما هم حرفمون همینه اینها رو باید به کارمک گفت نه به ما ایشون یک پروگرمر خیلی خوب و یک ادم تکنیکی در زمینه گرافیک سه بعدی هست ولی بازی سازی هنر می خواد (همون هنر هشتم هست بنظرم) که ایشون نداره همه چیز که تکنیک نیست

استفاده از قابلیت های جدید کارت های فعلی نتیجه ای چیزی جز باگ نخواهد داشت اونم با درایور های شاهکار ATI !

RAGE درس عبرتی شد برای حرف های صد من ی غاز مثل این . حاال تو این تصویر چی رو میخواستن به تصویر بکشن نمیدونم !

ی فرد مبتدی با برنامه های 3D خیلی بهتر اینو می سازه ! مثلا تو این تصویر چی هست !!! ؟؟؟ !!!! عکس بهتری پیدا نکردن واقعا !!!!!!!!!!!!!!!! به عکس اوتار من نگاه کن ببین من چی ساخنم کارمک چی ساخته .۲ تا یخچال و گاز و گلیم رو گذاشته تو ی دخمه این شد بت دنیای گیم و قابلیت های پنهان کارت فلان .

آخرین ویرایش:
استفاده از قابلیت های جدید کارت های فعلی نتیجه ای چیزی جز باگ نخواهد داشت اونم با درایور های شاهکار ATI !

RAGE درس عبرتی شد برای حرف های صد من ی غاز مثل این . حاال تو این تصویر چی رو میخواستن به تصویر بکشن نمیدونم !

ی فرد مبتدی با برنامه های 3D خیلی بهتر اینو می سازه ! مثلا تو این تصویر چی هست !!! ؟؟؟ !!!! عکس بهتری پیدا نکردن واقعا !!!!!!!!!!!!!!!!
چرا اینقد زود تصمیم گیری میکنید؟ الله اکبر. :|
هنوز نه به باره نه به داره. بذارین استاد دوم 4 رو بده بیرون بعد بیان دوباره بهش حمله کنید. هنوز تنش ار دست آماج حملات دیگران نسبت به Rage کبود هست، لطفا بدترش نکنید.

اگهdoom هم به سرنوشت rage دچار بشه شخصا مقام استادی ایشون رو با یک کیلو سبزی خوردن عوض می کنم . بعد هم فقط تن ایشون کبود نشد سر قضیه rage . قلب ما هم جریحه دار شد . خیلی جالبه دیشب داشت فیلم دووم رو بعد از ۱۲ سال نشون میداد دوباره اونجا هم اسم دکتر اصلی کارمک بود .

استاد...........بفرمیون!
efe9c59a63.jpg

دم لرد کارمک گرم
مطمین باشید doom4 همه نظرها رو عوض خواهد کرد
از هیچ بازی ترسناکی جز Resident Evil ( اونم فقط نسخه های 5 و 6ش) خوشم نیومده و فکر هم نکنم که خوشم بیاد ! البته عاشق Bulletstormمم هستم ولی این مال نیست !
منظورتون همون رزیدنت اویل 4 و5؟

جالبه بعد از 5 سال اومدم بازیسنتر. اعضا همه عوض شدن اما هنوز همون "مردی بیا بیرونِ مدرسه نشونت بدم سنتره" !
با این تفاوت که اگه اون موقع بود الان نصف این تاپیک بن شده بودن و یه قفل گنده هم اشکان زده بود روش :d
02441769918886162018.jpg

از هیچ بازی ترسناکی جز Resident Evil ( اونم فقط نسخه های 5 و 6ش) خوشم نیومده و فکر هم نکنم که خوشم بیاد ! البته عاشق Bulletstormمم هستم ولی این مال نیست !
اِذا جاءَ نَصرُا... وَالفَتح....

دیگه چیا دوس داری؟

--------------------------------------------------

کلا هر سری خبر از کارمک اومده یه علم شنگه ای توی سایت راه افتاده. این بشر همیشه یه هاپی راه انداخته که توی نسخه نهایی به نزدیکیش میرسیده ولی این سری متاسفانه نتونست به اون نسخه نهایی همیشگی برسه. اینجا همه زدن ترکوندنش. از الان به بعد هم تو بازی سنتر (که یک مرکز فوق تخصصی گیم)مثل بازیساز های کوچیک شناخته میشه!!!!؟!!!؟!!!

کلا این روحیه کوبیدن و خراب کردن و فن دو اتیشه شدن ،هیچوقت تو ایرانی ها تموم نمیشه!کاش تصمیم گیری ییهویی نبود

کلا هر سری خبر از کارمک اومده یه علم شنگه ای توی سایت راه افتاده. این بشر همیشه یه هاپی راه انداخته که توی نسخه نهایی به نزدیکیش میرسیده ولی این سری متاسفانه نتونست به اون نسخه نهایی همیشگی برسه. اینجا همه زدن ترکوندنش. از الان به بعد هم تو بازی سنتر (که یک مرکز فوق تخصصی گیم)مثل بازیساز های کوچیک شناخته میشه!!!!؟!!!؟!!!

کلا این روحیه کوبیدن و خراب کردن و فن دو اتیشه شدن ،هیچوقت تو ایرانی ها تموم نمیشه!کاش تصمیم گیری ییهویی نبود

این عمو یکبار به ریش باباش خندید و گفت 360 کنسول خوبی هست از اون موقع تا حالا هر کی که تو عمرش یک بار دستش به دسته اژدها رسیده چه 3 ساله چه 60 ساله خواهر ، مادر ، برادر و همسر جناب کارمک را به جلوی چشمش هدایت کردن..

خوب ما هم حرفمون همینه اینها رو باید به کارمک گفت نه به ما ایشون یک پروگرمر خیلی خوب و یک ادم تکنیکی در زمینه گرافیک سه بعدی هست ولی بازی سازی هنر می خواد (همون هنر هشتم هست بنظرم) که ایشون نداره همه چیز که تکنیک نیست

بحث تکنیکی و گیم پلی و Design جداس که همه رو داری به یه نفر نسبت میدی که به جز تکنیکیش تو بقیه موارد دخالتی نداره. پس اون هنر من الآن نمیدونم تو پست شما یعنی چی ؟!

به هر حال هیچکس همیشه تو اوج نیست !

id هفته ی پیش کلی کارمند انداخته بیرون یکی از طراحای اصلی هم ول کرد رفته حال حالا ها DOOM 4 نمیاد
خود id نکرد :d خیلی زیبا Bethesda کسایی رو که روی Rage کار کرده بودن، از اول بررسی و کرد و اضافه ها رو ریخت بیرون :d کاملا هم حمایت میشه با اون چیزی که ساختن :d

شما وقتی داری در مورد متال گیر حرف می زنی مثلا می گی چون کوجیما سبکش اینه و به داستان بیشتر علاقه داره بازی اینطوری شده اینم همین جوری تاثیرش و روی گروه می ذاره وقتی سرپرست و شخص اول گروه به داستان اعتقادی نداره دیگه شما تا اخرش برو دیگه
yahoo_3.gif
شخص اول گروه نیست. چون جزء موسسین id بوده و روی پروژه ها هست باهاش مصاحبه میکنن. این مقام و اینا رو هم که الکی نذاشتن. کارگردان در مورد گیم پلی تصمیم میگیره و وقتی اشتباه هست، ربطی به Designer و انجین و ... نداره. مشکل از کسی که داره کارگردانی میکنه، Level Design هست و .....

آخرین ویرایش:
بحث تکنیکی و گیم پلی و Design جداس که همه رو داری به یه نفر نسبت میدی که به جز تکنیکیش تو بقیه موارد دخالتی نداره. پس اون هنر من الآن نمیدونم تو پست شما یعنی چی ؟!
شما وقتی داری در مورد متال گیر حرف می زنی مثلا می گی چون کوجیما سبکش اینه و به داستان بیشتر علاقه داره بازی اینطوری شده اینم همین جوری تاثیرش و روی گروه می ذاره وقتی سرپرست و شخص اول گروه به داستان اعتقادی نداره دیگه شما تا اخرش برو دیگه ;)

به عکس اوتار من نگاه کن ببین من چی ساخنم کارمک چی ساخته .۲ تا یخچال و گاز و گلیم رو گذاشته تو ی دخمه این شد بت دنیای گیم و قابلیت های پنهان کارت فلان .
بله شما چیز خوبی ساختی ولی 20000000 سال رندرش طول کشیده.کارمک همینو میسازه ولی توی چند صدم ثانیه اونو رندر میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or