کارمک: Doom 4 از قابلیت Radeon 7970 یعنی PRT پشتیبانی خواهد کرد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Doom 4 در دست ساخت است و طبق اخرین توییت کارمک این بازی از قابلیت AMD Radeon 7970 یعنی Partially Resident Texture پشتیبانی خواهد کرد.

پیشبینی می شود

PRT جزوی از موتور هایی که برای نسل بعد ساخته می شوند شود
پس شاید این عنوان در نسل بعد عرضه شود

چند وقت پیش تو فکر این بودم که یه آمار بگیرم چند نفر تو این سایت عمر گیمریشون به نسل قبل نمیرسه. این تاپیک کار منو خیلی راحت کرد!
از زننده ی تاپیک سپاس گزارم...

چند وقت پیش تو فکر این بودم که یه آمار بگیرم چند نفر تو این سایت عمر گیمریشون به نسل قبل نمیرسه. این تاپیک کار منو خیلی راحت کرد!
ببین دوست من اگر خدا نشون دادن کارمک یا هر چیز دیگه ای که سابقه ی خوبی داشته (ولی الان گند زده) نشانه ی Hardcore - Pro - Khafan - Old School بودنه ترجیح میدم (میدیم) از نظر شما و امثال شما N00b و "تازه گیمر شده" باشم (باشیم).
به پرستش استاد کارمک و سابقه ی خفن بقیه چیزها بپردازید بیشتر از این وقتتون رو نمیگیرم ;) :)
درسی که نگرفتین اینه که اسم هیچکس مقدس نیست، همه میتونن تِرِکمون بزنن.[2]

مشکل من اینه که یه سری میان میگن که کارمک بلد نیست بازی بسازه.این حرف خیلی جالبه که از یه بازیساز ایراد بگیره حالا هر چقدر هم بازیش اشغال باشه.
خب اونایی که همچین حرفی میزنن،چرا برای ساخت بازی پیشقدم نمیشن تا ما دیگه شاهد عناوین بد نباشیم؟!! اینجوری صنعت بازی پیشرفت هم میکنه!!!
خوش باشین با افکارتون!!!

درسی که نگرفتین اینه که اسم هیچکس مقدس نیست، همه میتونن تِرِکمون بزنن.
آقا بحث رو منحرف نکنید ! اول برین تحقیق کنید و با چشم بصیرت ببینید کارمک کی بوده (همه میدونن) و ببینید چرا گند زد ؟‌ گند که نه ! رو پی سی فقط ریج خراب شد (با آپدیت هم درست شد)‌ ولی چرا اصلا باید همچین اتفاقی بی افته ؟‌ چرا رو کسنول بازی هیچ مشکلی نداشت و در حد یک شاهکار بود ‌؟‌ بازی رو که برای کنسول بسازن همینه . خب رو کنسول بیشتر میفروشه اینم لید پلتفرم رو کنسول قرار داد و اگر بازی رو پی سی بیرون نمیداد خیلی بهتر بود ولی واسه احترامی که براش قائل بود هر چند دست و پا شکسته بازی رو ساخت ولی کاریش نمیشد کرد بازی کنسولیزه شده بود دیگه ! ولی دوم 4 فرق داره ! کارمک کسی نیست که بخواد اشتباه کنه و ازش درس نگیره ! ایشون یک انقلاب رو ایجاد کردن و ول کن نیستن !‌ همونطور که با دوم 1 سبک شوتر اول شخص رو آفرید همونطور هم راهش رو ادامه میده و این سبک رو دوباره ودوباره متحول میکنه !‌
حالا ما این جمله رو نقل قول کردیم :
آقا الان مملکت 75 میلیون جمعیت داره و همه این درس رو گرفتن ! 33 سال پیش یکی خیلی مقدس بود ولی چنان تِرِکمون زد که تا الان چوبشو میخوریم و تو تاریخ باید ثبتش کرد !

ببین میثم کولی بازی در نیار دیگه:d خودت خوشت نیومده به من و امثال من چه ؟! اتفاقا اگه بخوای از همه چیزش بد بگی از گیم پلی بازی نمیتونی بد بگی. یکی از بهترین تجربه های من توی این نسل همین rage بود از این حیث ! انیمیشنهای خفن ، سلاح های فان ، هوش مصنوعی عالی ، گانینگ فوق العاده و..... یعنی شرط میبندم با این اوصافی که تو داری ، حتی بازی رو هم تا نصف نرفتی:|
کولی بازی چیه، سیستم اداری کشور رو کردن گیم پلی، فکر کردن هنره؟ :دی.
من دقیقا 2 ساعت بازی کردم :دی.
-----------------------------------
اینایی که میگن گیم پلیش خسته کننده نبود، اینا چه طوری میگن AW گیم پلی خسته کننده ای داشت؟ :دی.
اینا صرفا جهت این که بازی رو کارمک ساخته و صرفا چون قبل از عرضه بازی حیثیت و آبرو مایه گذاشته بودن الان روشون نمیشه بیان بگن بازی بده.
اینا همونایی بودن که میگفتن گیم پلی بازی قراره این نسل رو متحول کنه ولی بعدش تو خودش هم بازی موند.
یعنی اصلا مهم نیست برام ولی بازی ای که میانگینش 80 میشه تابلوئه دیگه شاهکار نیست و مطمئنا میلنگیده. اینم از این جهت میگم که یه عده فوری حرف میزدی متن برات میاوردن که بکوبن تو دهنت.

پ.ن : یه عده فشارشون رفته بالا بگیرید اینارو پس نیوفتن.

کولی بازی چیه، سیستم اداری کشور رو کردن گیم پلی، فکر کردن هنره؟ :دی.
من دقیقا 2 ساعت بازی کردم :دی.
-----------------------------------
اینایی که میگن گیم پلیش خسته کننده نبود، اینا چه طوری میگن AW گیم پلی خسته کننده ای داشت؟ :دی.
اینا صرفا جهت این که بازی رو کارمک ساخته و صرفا چون قبل از عرضه بازی حیثیت و آبرو مایه گذاشته بودن الان روشون نمیشه بیان بگن بازی بده.
اینا همونایی بودن که میگفتن گیم پلی بازی قراره این نسل رو متحول کنه ولی بعدش تو خودش هم بازی موند.
یعنی اصلا مهم نیست برام ولی بازی ای که میانگینش 80 میشه تابلوئه دیگه شاهکار نیست و مطمئنا میلنگیده. اینم از این جهت میگم که یه عده فوری حرف میزدی متن برات میاوردن که بکوبن تو دهنت.

پ.ن : یه عده فشارشون رفته بالا بگیرید اینارو پس نیوفتن.

کاملا از حالت مشخص بود اون رگ ایرانیت زده بیرون فقط قصد ترول کردن بازی رو داری:d
ببین پسر خوب اول برو دوباره بازی رو نصب کن بعد درایوتو بروز کن بعد پچ بازی رو بریز حالا هم یه مقدار دندون رو جیگر بذار بازی رو تا نصف بازی کن بعد دوباره بیا ترول کن ببینم حرف حسابت چیه:d
پ.ن : AW برا من که خسته کننده نبود:|

کاملا از حالت مشخص بود اون رگ ایرانیت زده بیرون فقط قصد ترول کردن بازی رو داری:d
ببین پسر خوب اول برو دوباره بازی رو نصب کن بعد درایوتو بروز کن بعد پچ بازی رو بریز حالا هم یه مقدار دندون رو جیگر بذار بازی رو تا نصف بازی کن بعد دوباره بیا ترول کن ببینم حرف حسابت چیه:d
پ.ن : AW برا من که خسته کننده نبود:|
اصلا اینطوری نیست.
واقعا بازی گیم پلیش خسته کننده بود. واقعا بعد دو ساعت هیچی دیگه برای ادامه نداشت :دی.
نه از لحاظ داستانی نه گیم پلی، گرافیک هم که اینقدر مشکل داشت که اصلا باعث نمیشد آدم دلش بخواد ادامه بده.
ببین بابا بزرگ، بازی ای ای که کل گیم پلیش این باشه که برو نامه از فلانی بگیر ببر دفتر فلانی بعد بیار پیش فلانی دوباره برو پیش فلانی و چند نفر هم سر راه بکش رو باید تخته کرد . . .
نمونه اش بود FC2 . . .
درضمن من بازی که اومد پچ رو گرفتم، همون روز هم درایور کارت گرافیکی که برای بازی اومده بود گرفتم نصب کردم. :دی
همین دیشب پچش رو از روی PC پاک کردم دیدم 60 مگ اینا زیپ شدش جا گرفته . :|

ببین دوست من اگر خدا نشون دادن کارمک یا هر چیز دیگه ای که سابقه ی خوبی داشته (ولی الان گند زده) نشانه ی Hardcore - Pro - Khafan - Old School بودنه ترجیح میدم (میدیم) از نظر شما و امثال شما N00b و "تازه گیمر شده" باشم (باشیم).
به پرستش استاد کارمک و سابقه ی خفن بقیه چیزها بپردازید بیشتر از این وقتتون رو نمیگیرم ;) :)
کسی نمیگه انتقاد نکنین ! خود من با اینکه عاشق کارمک و id Software هستم ولی اصلآ از Rage خوشم نیومد. ولی حرف دوستان اینه که با یه بازی که عالی نبوده نباید کل سابقه یه استودیو یا یه نفر رو زیر سوال برد !

مشکل من اینه که یه سری میان میگن که کارمک بلد نیست بازی بسازه.این حرف خیلی جالبه که از یه بازیساز ایراد بگیره حالا هر چقدر هم بازیش اشغال باشه.
خب اونایی که همچین حرفی میزنن،چرا برای ساخت بازی پیشقدم نمیشن تا ما دیگه شاهد عناوین بد نباشیم؟!! اینجوری صنعت بازی پیشرفت هم میکنه!!!
خوش باشین با افکارتون!!!
اینجا چرا همه یا کاملآ این وری هستن یا اون وری ؟! :دی حد وسط نداریم ؟! :دی یه عده که به جرم یه بازی میان کل سابقه id Software و کارمک رو له میکنن ، شما هم که میگی حق انتقاد وجود نداره !
همیشه میشه انتقاد کرد تا جایی که زیاده روی نکنیم. این طور که شما میگی دیگه هیچ کسی نباید از سری فیلم های Twilight بد بگه چون خودش نمیتونه فیلم بسازه. یا کسی نباید از این دختره جاستین انتقاد کنه چون خودش نمیتونه آهنگ بخونه !

کسی نمیگه انتقاد نکنین ! خود من با اینکه عاشق کارمک و id Software هستم ولی اصلآ از Rage خوشم نیومد. ولی حرف دوستان اینه که با یه بازی که عالی نبوده نباید کل سابقه یه استودیو یا یه نفر رو زیر سوال برد !

اینجا چرا همه یا کاملآ این وری هستن یا اون وری ؟! :دی حد وسط نداریم ؟! :دی یه عده که به جرم یه بازی میان کل سابقه id Software و کارمک رو له میکنن ، شما هم که میگی حق انتقاد وجود نداره !
همیشه میشه انتقاد کرد تا جایی که زیاده روی نکنیم. این طور که شما میگی دیگه هیچ کسی نباید از سری فیلم های Twilight بد بگه چون خودش نمیتونه فیلم بسازه. یا کسی نباید از این دختره جاستین انتقاد کنه چون خودش نمیتونه آهنگ بخونه !
هیچ کس سابقه کارمک رو به خاطر RAGE زیر سوال نبره؛
اتفاقا برعکس،بعضی از دوستان به خاطر همون سابقه درخشان میگن RAGE بازی خوبی هست تازه ادعای طرفداری کارمک هم دارن،
آخه اگه اینا طرفدار کارمک بودن هیچوقت RAGE و بازی ای مثه DOOM رو تو یه سطح قرار نمیدادند.
نمیدونم والله؛شاید من زیادی DOOM رو تحویل گرفتم که با دیدن ریج shit تو انتظاراتم از جناب کارمک.

---------- نوشته در 03:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:56 PM ارسال شده بود ----------

عزیزم پیشنهاد میکنم داستان "لباس جدید پادشاه"رو بخونی.

Dinosaur@ :

آقا بحث رو منحرف نکنید ! اول برین تحقیق کنید و با چشم بصیرت ببینید کارمک کی بوده (همه میدونن) و ببینید چرا گند زد ؟‌ گند که نه ! رو پی سی فقط ریج خراب شد (با آپدیت هم درست شد)‌ ولی چرا اصلا باید همچین اتفاقی بی افته ؟‌ چرا رو کسنول بازی هیچ مشکلی نداشت و در حد یک شاهکار بود ‌؟‌

اتفاقا اگه بخوای از همه چیزش بد بگی از گیم پلی بازی نمیتونی بد بگی.

حالا دیگه حسش نیست برم پنج صفحه برات لیست کنم. بحث خیلیا اینه که بازی در سطح یک شاهکار نبود، یک بازی معمولی بود. یه عده بیشتر بحثشون اینه که این بازی شاهکار بود عالی بود، نمیشه از هیچیش ایراد گرفت.
:دی.

آخرین ویرایش:
و از کادر خارج می شود، و از کادر خارج می شود و از کادر خارج می شود.....

بمیری کارمک با این خبر های منهدم کنندت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or