کارتون های قدیمی

اون اولی فکر می کنم که با یه غاز همسفر بود و اون دومی که اسم موشه هم بیسکورفورش بود که با راسوها می جنگیدن
اون جز کارتونهای وحشتناک و هیجانی کودکی من بود:)

آره آقای خارج رفته . اینو tv خودمون پخش میکرد . خیلی هم توپ بود .
39.gif

به امام زمان (خوبه؟؟؟؟!!!) اصلا قصد اینی که بگم خارج رفتم رو نداشتم اخه ادم تا 4 سالگی خارج باشه چی میشه؟:confused:

ایول این کارتون تهش بود:D

++++++++

نیلز که تهش بود;)

سلام
بهزاد کارتونی که گفتی رو یادمه .
آخرش روباه جوونه و روباه پیره روتو یه مزرعه گیر میندازن و دورشون رو آتیش میزنن .
=====
چارلی چاک هک خیلی ناز بود . ( کلا کارتون عروسکی های قدیمی واقعا عالی بودن )

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
به امام زمان (خوبه؟؟؟؟!!!) اصلا قصد اینی که بگم خارج رفتم رو نداشتم اخه ادم تا 4 سالگی خارج باشه چی میشه؟:confused:
بیا بازم داره میگه من خارج بودم اونم تا چهار سالگی:wallbash::sick:
امین جان(اگه اسمو اشتب کردم ببخش) میخوای یهو یه تایپیک بزن بیوگرافیتو اونجا بنویس. یا اصلا یه تایپیک بزن اعضای خارج بوده:mrgreen: اینم بد نیست چند سال خارجه زندگی کردید:lol:

چون میدونیم ناراحت نمیشی و دوستت داریم باهات شوخی میکنیم:love::hug::rose:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
اون موشها هم که با راسو ها میجنگیدن اسمش گامبا بود.

بیا بازم داره میگه من خارج بودم اونم تا چهار سالگی:wallbash::sick:
امین جان(اگه اسمو اشتب کردم ببخش) میخوای یهو یه تایپیک بزن بیوگرافیتو اونجا بنویس. یا اصلا یه تایپیک بزن اعضای خارج بوده:mrgreen: اینم بد نیست چند سال خارجه زندگی کردید:lol:

چون میدونیم ناراحت نمیشی و دوستت داریم باهات شوخی میکنیم:love::hug::rose:

71.gif
71.gif

ای خدا !!!!!!!!!!! من غلط کردم
65.gif

باشه شما ها هی تیکه بندازین
39.gif

من الان دپرس شدم
58.gif

هزاد کارتونی که گفتی رو یادمه .آخرش روباه جوونه و روباه پیره روتو یه مزرعه گیر میندازن و دورشون رو آتیش میزنن .
خسته نباشی پرهام جان:blink:
خوب اول اسمش رو حداقل بذار خودم برم دنبالش بگردم و موزیک متن اونو پیدا کنم
اصلا سایتی هست که همه کارتونها رو بشه توی اون پیدا کرد:wink1:

سلام
خسته نباشی پرهام جان
مونده نباشی عزیزم .
من اسم خیلی از کارتون ها و فیلمهای قدیمی رو یادم رفته و فقظ وقتی که بچه ها اسم ها رو میگن یادم میاد .
در عوض داستانها رو خوب یادمه . اونم برا اینه که عمقی نگاه میکردم .
76.gif

به امام زمان (خوبه؟؟؟؟!!!) اصلا قصد اینی که بگم خارج رفتم رو نداشتم اخه ادم تا 4 سالگی خارج باشه چی میشه؟
اگر میخوای دیگه باهات شوخی نکنم .
59.gif
( البته این حرفم جدی بودها
38.gif
)

من اسم خیلی از کارتون ها و فیلمهای قدیمی رو یادم رفته و فقظ وقتی که بچه ها اسم ها رو میگن یادم میاد . در عوض داستانها رو خوب یادمه . اونم برا اینه که عمقی نگاه میکردم .
به اون مخت یکم فشار بیار حداقل اسمش رو بگو تا من پیداش کنم
ماشااله هم هیچ کی دیگه هم یادش نیست غیر تو!!!!

میگم دیروز دیدم داشت کارتون نیلز رو پخش میکرد خیلی حال بردم در این 30 دقیقه عجم زنده کردم بدین خودم:cheesygri
میگم کسی میدونه میخوات از این به بعد پخشش کنه و یا اون قسمت عشقی گذاشتمنش؟؟

میگم دیروز دیدم داشت کارتون نیلز رو پخش میکرد خیلی حال بردم در این 30 دقیقه عجم زنده کردم بدین خودم میگم کسی میدونه میخوات از این به بعد پخشش کنه و یا اون قسمت عشقی گذاشتمنش؟؟
اینی که گفتی الان کدوم کارتونه هست...نیلز نداشتیم....فکر میکنم نل داشتیم ها:confused:

منظورم همون نیلز هست.
همون پسره که یه دفه کوچیک میشه و همراه یک موش کوچولو هست(اونم کوچیک میشه)
بعد همراه یک سری غاز سفر میکنه رئیسشون هم آکا بود.
یادت اومد؟؟:)

منظورم همون نیلز هست.همون پسره که یه دفه کوچیک میشه و همراه یک موش کوچولو هست(اونم کوچیک میشه) بعد همراه یک سری غاز سفر میکنه رئیسشون هم آکا بود.یادت اومد؟
یادم اومد
آخه اینم کارتونه که تو می بینی:-"
بیا من بگم چند تا از این کارتونهای قدیمی رو کی تو ماهواره می ذاره
ولی من مث اینکه باید التماس کنم که یکی اسم اون کارتونه رو بگه که من برم پیداش کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or