کارتون های قدیمی

bamse.jpg

bamse.jpg

julkalendern.gif

خیلی گشتم تا فهمیدم اسمه کارتونش basme هست.:D

نوشته شده توسط behzadr:
یکم دیگه بگرد شاید اون کارتون مورد علاقه منو پیدا کنی.....اصلا اگه سکرت نیست بده خودم می گردم
اسمش رو میدونی؟؟(حداقل به فارسی)
نه بابا سکرت نیست اصلا سایتی نیست خودم میگردم از طریق موتورهای جستجو:cheesygri

اسمش رو میدونی؟؟(حداقل به فارسی)نه بابا سکرت نیست اصلا سایتی نیست خودم میگردم از طریق موتورهای جستجو
پرهام فکر میکنم چند صفحه قبل گفت....بازم نمی دونم....

نوشته شده توسط behzadr:
پرهام فکر میکنم چند صفحه قبل گفت....بازم نمی دونم....
پس بزار خودش بیاد بگه چون اصلا حوصله ی پیدا کردنش رو ندارم.
هر موقع اسمش رو گفت بر روی چشم برات میگردم.:)

این مجموعه محصول 1982 و توسط کمپانی Nippon Animation در 50 قسمت ساخته شده ولی چند قسمت پخش شد نمی‌دانم.
میگم این نیپون انیمیشن اگه نبود ما ها چی کار میکردیم!!!؟؟؟
نصف بیشتر کارتونهای دوران بچگیمون کار این استودیو هستش
بابا لنگ دراز
باخانمان
مهاجران
دور دنیا در 80 روز
حنا دختری در مزرعه
بچه های کوهستان آلپ
زنان کوچک
انه شرلی
خانواده دکتر ارنست
بنر
پینوکیو
سند باد
رامکال
و .............
واقعا دستشون درد نکنه!!!

راستی کسی میتونه عکسی چیزی از این کوتلاس که صفحه های قبلی همه تعریفشو میکنن بزاره؟ من اصلا نمیدونم این کوتلاس چی چی بود!
عکس های بامزی هم خیلی قشنگ بود البته وقتی این کارتونو میداد من خیلی کوچولو بودم :blushing:

حرف تو دهنم نزارین .من اسمش رو نگفتم که . فقط یکم از داستانش رو گفتم .

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]
025_01.jpg

سنجاب کوچولو
(BANNERTAIL) داستان سنجاب کوچکی که در تله انسانها گرفتار می‌شود و گربه ماده‌ای به عنوان مادر از او در یک مزرعه نگهداری می‌کند و نام او را بنر می‌گذارد. بنر و مادر گربه‌اش به خوبی با هم زندگی می‌کنند تا اینکه در آتش‌سوزی مزرعه از مادرش جدا می‌شود و به سوی جنگل فرار می‌کند.
بنر در جنگل با حیوانات آنجا برخورد می‌کند و با تجربیات جدیدی روبرو می‌شود .

بنر یکی از آن کارتون‌هایی بود که من واقعا از دیدنش لذت می‌بردم و الان هم از به خاطر آوردنش.
ـ شخصیت "گوجا" که همیشه مخالفت می‌کرد با اون ابروهای پهنش.
ـ "خاله لاری" با اون بچه‌اش "کلی" که همیشه از دست مراقبت‌های زیادی مادرش فراری بود.
ـ "سو" دختری که با پدر بزرگش زندگی می‌کرد و از همه دلبری می‌کرد .
ـ "رادا" که همیشه با بنر بد بود که فکر کنم بخاطر سو بود و به بنر حسودی می‌کرد.
ـ "عمو جغد شاخدار" نقطه عطفی در این مجموعه به حساب می‌آمد که برخلاف غریزه‌اش از خوردن بنر خودداری می‌کرد.
یه صحنه داشت که لاک پشتی بود و می‌خواست رادا رو بخوره و هر چیزی رو که گاز می گرفت ول نمی‌کرد بنر برای نجات رادا رفت و از لاک پشته خواست که دمش را گاز بگیره و ول نکنه که لاک پشته در حالی که می‌خواست دم بنر را گاز بگیره بنر دمش را جمع می‌کنه و لاک پشته شاخه درختی را گاز می‌گیره و ول نمی‌کنه تا رادا فرار می‌کنه و اونجا رادا با بنر خوب می‌شه.
مجموعه بنر اقتباسی از نوشته‌های Earnest Thompson Seton که این مجموعه هم از محصولات کمپانی NIPPON ANIMATION که در سال 1979 ساخته شده است.[/FONT]

سلام
شخصیت "گوجا" که همیشه مخالفت می‌کرد با اون ابروهای پهنش.
ـ "خاله لاری" با اون بچه‌اش "کلی" که همیشه از دست مراقبت‌های زیادی مادرش فراری بود.
ـ "سو" دختری که با پدر بزرگش زندگی می‌کرد و از همه دلبری می‌کرد .
ـ "رادا" که همیشه با بنر بد بود که فکر کنم بخاطر سو بود و به بنر حسودی می‌کرد.
ـ "عمو جغد شاخدار" نقطه عطفی در این مجموعه به حساب می‌آمد که برخلاف غریزه‌اش از خوردن بنر خودداری می‌کرد.
امین خرگوشه با اون خونه باحالش وسط خارا و اون روباهه که همیشه دنباله خرگوشه بود رو یادت رفت .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or